موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-04 ساعت 18:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-04 ساعت 18:18 توسط Spiritual.)
(2011-07-03 ساعت 21:04)ARASH@MH نوشته: جناب توکلی در امریکا بیمارستان دولتی هم هست؟ روش کارشون چطوریه؟
ممنون
من تگزاس را میدونم که هست تاحالا نرفتم اما شنیدم که از نظر اراءه خدمات به کیفیت بیمارستان های خصوصی نمیرسند اما دلیل نمیشه که خدمات غیر بهداشتی یا بد ارایه دهند و شلوغتر هستند ولی هزینه ها پایین تر
(2011-07-03 ساعت 14:53)Tara-84 نوشته: خیلی ممنون از پاسخهای دوستان
خواهر من سوال کرد از بیمارستانی خصوصی در ایالت آریزونا و قیمت زایمان سزارین ۲۰۰۰ دلار میباشد بدون بیمه البته قیمت زایمان در ایالات مختلف متفاوت بود مثلاْ در شیکاگو برادرم سوال کرد ۳۵۰۰ دلار برای زایمان طبیعی بود البته شیکاگو جز ایالات پر هزینه و با مالیات بالا محسوب می شود.
و سفارت نیز به شخص باردار راحت ویزا نمی دهد مگر اینکه دلیل خاصی برای سفرش داشته باشد مثلاْ بیماری اقوام درجه یک ... اما اگر ویزا بدهند و بچه در آمریکا متولد شود از لحاظ قانونی هیچ جرمی صورت نگرفته و مطلقاْ دادگاهی نیز صورت نخواهد گرفت.
من از دوستان با تجربه می خواهم بپرسم که در سایت آمریکا چیزی در مورد تولد و سیتیزن شدن فرزند در آمریکا چیزی دیده اند اگر کسی میداند ممنون میشم لینکش رو برام بزاره چون برام خیلی مهمه که با اطمینان کامل اقدام به این امر کنم.
باز هم از همکاری تمامی دوستان جهت اطلاع رسانی به اینجانب نهایت سپاسگذاری را دارم.
همانطور که دوستمون گفتند بچه ای که امریکا متولد میشود پاسپورت امریکایی میگیرد و شماره سوشیال دریافت میکند و برث سرتیفیکیت هم میدهند که مشابه شناسنامه است گرفتن تمام اینها بعد از تولد بچه زیر دو ماه به طور روتین زمان بیشتر نمیبرد .
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-25 ساعت 12:13)rayanmoli نوشته: سلام دوستان عزیز
ما 10 روز پیش ایروان مصاحبه داشتیم و خوب آبی گرفتیم و ما از قبل واسه اول خرداد بلیط هواپیما به مقصد لس آنجلس خریدیم. تازه متوجه شدیم که خانمم 1 ماهه بارداره چند تا سوال داشتم که ممنون میشم اگه کمکم کنید.
1- آیا سریعا" بایستی به سفارت آمریکا در ایروان اطلاع بدم. و یا از اونها بخوام با توجه به بارداری خانومم و اینکه بلیط هم خریدیم سعی کنند ویزای ما رو تا اردیبهشت ماه بدن( معمولا" مدت زمان انتظار در سفارت ارمنستان چقدر هست؟)
2- در مورد زایمان در آمریکا آیا کسی اطلاعی داره؟ مثلا" بیمارستان دولتی دارند یا بایستی بیمه خصوصی بشیم و یا کلا" ارزانترین راه چیه؟(زایمان اول خانمم در ایران سه زارین بوده)
3- مثلا" اگه ما اول خرداد بریم آمریکا و بعد از اونجا میشه واسه مادر خانومم اقدام کنیم که واسه زایمان که حدودا" شهریورماه میشه بیاد. فکر کنم بعد از حدود یک ماه اقامت در آمریکا گرین کارت بیاد.
4- Social Service آیا به معنای همون تامین اجتماعی خودمون هست و کاربرد پزشکی داره؟
5- ما یه بچه سه و نیم ساله هم داریم. آیا از طرف دولت به بچه ای که اونجا به دنیا میاد کمکی می شه؟( مثل کانادا)
6- راستش ما واسه کانادا هم اقدام کرده بودیم و آزمایشات پزشکی رو هم شهریور ماه انجام دادیم و خوب هنوز خبری نشده نمی دونم اونو چیکارش کنم(به سفارت کانادا تو آنکارا بگم )
پیشاپیش از کمک و راهنمایی شما سپاسگزاریم
شما این سوال رو توی چند تا تاپیک مختلف پرسیدید و من و باقی دوستان توی این تاپیک http://mohajersara.com/thread-1474-page-2.html جواب شما رو دادیم ..
برای اینکه زودتر به جوابتون برسید و همچنین حفظ نظم تاپیکهای انجمن از پرسیدن سوالهای تکراری در تاپیکهای مختلف جدا خودداری کنید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامي سلام . يه سئوال داشتم . ما الان گرين كارت داريم و تا سال آينده ( البته كمتر از يكسال ) نمي تونيم برگرديم آمريكا. خانمم بارداره و نميشه كه بريم آمريكا. مي خوام اينو بدونم كه اگه بچه مون اينجا به دنيا بياد تكليف چيه . واسه گرين كارتش چيكار بايد بكنيم ؟ واسه بردنش چي ؟ ميشه اونو ببريمش همراه خودمون ؟ ممنون ميشم يه جواب خوب و درست بگيرم .
ممنون از همگي دوستان
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-11 ساعت 15:35)hamid_reza نوشته: دوستان گرامي سلام . يه سئوال داشتم . ما الان گرين كارت داريم و تا سال آينده ( البته كمتر از يكسال ) نمي تونيم برگرديم آمريكا. خانمم بارداره و نميشه كه بريم آمريكا. مي خوام اينو بدونم كه اگه بچه مون اينجا به دنيا بياد تكليف چيه . واسه گرين كارتش چيكار بايد بكنيم ؟ واسه بردنش چي ؟ ميشه اونو ببريمش همراه خودمون ؟ ممنون ميشم يه جواب خوب و درست بگيرم .
ممنون از همگي دوستان
یک پست در این رابطه در تاپیک دیگه ای زده بودم اینجا کپی میکنم چون بلد نیستم لینک بگذارم ! در کل اقامت بچه زیر 2 سال که مادر مقیم داشته باشد اتوماتیک هست به شرط ورود همزمان :
: تقاضای گرین کارت از طریق تولد بچه در آمریکا: آیا امکان دارد؟
(Jan-26-2013 01:39 AM)soheilbadami نوشته است:
(Jan-25-2013 07:00 AM)الهه سابق نوشته است: سهیل عزیز مطمئنید که اگه مادر مقیم باشه، بچه زیر 1 سال اقامت میگیره؟ خیلی مهمه واسم چون یکی از بچه ها ازم پرسیده بود و خیلی هم نگران بود.
میشه لینک منبعشو بهم بگید
مرسی
این رو افیسر سفارت در انکارا به ما گفت در 2010 که بعیده عوض شده باشه ولی به دلیل شرایط خاصی که بود نشد که به ایران برگردیم و از این قانون استفاده کنیم.
به هرشکل با نامه نگاری مستقیم میشه جواب گرفت ازشون (انکارا) نباید کار مشکلی باشه.
لینک زیر پاسخ مستند سوال راجع اقامت نوزاد :
http://tirana.usembassy.gov/born_to_lpr.html
http://www.avvo.com/legal-answers/newbor...61980.html
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند