موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان : من مدت1/5 هست که امریکا هستم و الان باردارم متاسفانه اینجا هیچ کسی را ندارم که در زمان زایمان در کنارم باشد خواستم به مادرم در ایران دعوتنامه بفرستم متاسفانه هزینه ها با توجه به وضعیت کنونی دلار بسیار بالاست سوال من این هست آیا دولت خدماتی از قبیل پرستار بچه در روزهای اول زایمان به مادرانی با شرایط من اختصاص میدهد یا نه . چون یکی از دوستانم در کانادا زایمان کرد و از اواخر حاملگی یک پرستار به طور مجانی در اختیارش دادند که تا مدتی بعد از زایمان هم در کنارش بود .در ضمن درامد همسرم هم خیلی زیاد نیست که بتوانم برای پرستار هزینه کنم لطقا اگر اطلاعاتی دارید منو راهنمائی کنید ممنون.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-21 ساعت 07:02)User نوشته: وقتی بچه به دنیا بیاد شوهرتون راحت تر می تونه ویزا بگیره این نظر شخصی منه البته.
با تمام صحبتهای یوزر عزیز کاملا موافقم به غیر از این قسمت که به شوهرتون ویزا میدن ..
دوست من وقتی سه ماهه باردار بود با ویزای توریستی برای سومین بار وارد آمریکا شد .دوبار قبل همراه با شوهرش اومده بود ولی این بار به شوهرش چک خورد و دوستم به خاطر شرایطی که داشت و به خیال اینکه به همسرش مثل دوبار قبل ویزا میدن زودتر اومد . سه ماهی خونه ی ما بود و من از نزدیک تمام مشکلاتی که یه خانم باردار بدون همسر در کشور غریب میتونه داشته باشه رو به خوبی لمس کردم ... به راحتی بهش بیمه دادن ولی مشکلات احساسی و ندانستن زبان ..وارد نبودن به خیلی از مسائل حتی جزئی و هزار و یک مشکل دیگه ..
الان ده روزی میشه که بچه به دنیا ولی هنوز پدر بچه ویزا نگرفته .
به دنیا آوردن بچه در آمریکا درسته میتونه خیلی پوئن مثبتی باشه ولی قبل از اومدن حتما حتما همه ی جوانب رو در نظر بگیرید ..کار ساده ای نیست اگه به قول دوستمون کسی رو دارید که بتونه واقعا تمام کارهای قبل و بعد از زایمانتون رو انجام بده این کار رو بکنید در غیر اینصورت عملا این کار غیر ممکنه .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و تشکر به پاسخ گرم و صمیمی شما . من ساکن فلوریدا هستم دوستانی اینجا دارم ولی توقعی نیست چون اینجا هر کسی مشغول زندگی و مسائل خاص خودش هست حال ببینیم در آینده چه پیش می آید. به هر حال سپاسگذارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من با ويزاي توريستي براي زايمان دارم مي ام امريكا دو تا انتخاب دارم كاليفرنيا و فلوريدا ، خودم فلوريدا رو ترجيح مي دم، ولي نمي دانم چي كار مي تونم بكنم كه هزينه زياد نشه، اخه هر چي چك ميكنم كمك ها و بيمه ها براي توريست نيست،اگه كسي اطلاعات داره لطفا بنويسه، در ضمن يه سوال ديگه چقدر طول مي كشه كه به بچه شناسنامه بدن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
متشكر از جواب، چون من دو قلو دارم پس قضيه زايمان طبيعي منتفي هست، بايد دنبال كمك دولتي بگردم يه جوري
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-04 ساعت 12:19)Iman-iman نوشته: (2013-07-21 ساعت 12:45)laili نوشته: (2013-07-21 ساعت 07:02)User نوشته: وقتی بچه به دنیا بیاد شوهرتون راحت تر می تونه ویزا بگیره این نظر شخصی منه البته.
با تمام صحبتهای یوزر عزیز کاملا موافقم به غیر از این قسمت که به شوهرتون ویزا میدن ..
دوست من وقتی سه ماهه باردار بود با ویزای توریستی برای سومین بار وارد آمریکا شد .دوبار قبل همراه با شوهرش اومده بود ولی این بار به شوهرش چک خورد و دوستم به خاطر شرایطی که داشت و به خیال اینکه به همسرش مثل دوبار قبل ویزا میدن زودتر اومد . سه ماهی خونه ی ما بود و من از نزدیک تمام مشکلاتی که یه خانم باردار بدون همسر در کشور غریب میتونه داشته باشه رو به خوبی لمس کردم ... به راحتی بهش بیمه دادن ولی مشکلات احساسی و ندانستن زبان ..وارد نبودن به خیلی از مسائل حتی جزئی و هزار و یک مشکل دیگه ..
الان ده روزی میشه که بچه به دنیا ولی هنوز پدر بچه ویزا نگرفته .
به دنیا آوردن بچه در آمریکا درسته میتونه خیلی پوئن مثبتی باشه ولی قبل از اومدن حتما حتما همه ی جوانب رو در نظر بگیرید ..کار ساده ای نیست اگه به قول دوستمون کسی رو دارید که بتونه واقعا تمام کارهای قبل و بعد از زایمانتون رو انجام بده این کار رو بکنید در غیر اینصورت عملا این کار غیر ممکنه .
سلام
من يك سوال داشتم ، دوست شما كه باويزاى توريستى امده بود بابت هزينه هاى زايمان از چه بيمه اى استفاده كرد؟
از بیمه ی مدیکل استفاده کرده بود که تمام هزینه های قبل از زایمان و زایمان سزارین رو کاور کرد و بهش گفته بودن که تا یک سال میتونه برای بچه فود استمپ بگیره که دوست من ازش استفاده نکرد .البته من کلا با اصل این موضوع مخالفم و معمولا به کسی پیشنهاد نمیکنم .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.