موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز.گویا در دانشگاه ترکیه تحصیل میکنید.
خواستم بدونم سطح دانشگاه هاش چه جوریه؟
با کدوم دانشگاه ایران میتونه قابل مقایسه و رقابت پذیر باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-05 ساعت 08:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-05 ساعت 08:12 توسط nahavand.)
سلام دوستان خوبم، از این اینکه وقت می گذارید و به سوالات جواب می دهید سپاسگذار هستم.
من قصد گرفتن اقامت ترکیه از طریق ثبت شرکت دارم ، با توجه به اینکه سایت های بسیاری در این زمینه فعالیت دارن و تشخیص درست بودن آنها مشکل است از دوستانی که قبلا تمام پروسه را گذرانده اند خواهشمند است یک وکیل کارآزموده و یا شرکت مطمئن فعال در زمینه ثبت شرکت در ترکیه معرفی بفرمایند. لطفا برای اینکه قوانین سایت رعایت بشود پیغام خصوصی بدهید
با سپاس فراوان
.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من مهندسی کامپیوتر دارم از دانشگاه دولتی و چند مدرک تخصصی سیسکو هم دارم (CCNA , CCNP) بعلاوه ی چند مدرک تخصصی شبکه
می خوام برای یک کار network engineer اقدام کنم در ترکیه
حدودا یک سال سابقه کار دارم
آیا می تونم کاری بگیرم ؟
آیا اصلا چنین شرایطی وجود داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که از کجا و چطوری می تونم کار پیدا کنم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
ایا گرفتن اقامت ترکیه به معنای گرفتن"واتانداشلیک"یا همون سیتیزنشیپ هم هست؟ چون ظاهرا ترکیه به ایرانیا بهد ۵ سال اقامت میده ولی سیتیزنشیپ نمیده...
مرسی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
دوستان من برای گرفتن اقامت ترکیه میخوام ثبت شرکت کنم تا حدودی هم از قوانین اطلاعاتی دارم....
دنبال شریکی هستم که ترکی بلد باشه و تجربه در زمینه صادرات پوشاک داشته باشه...
در همه پست ها دیدم همه ناامید هستند مخصوصا درباره ثبت شرکت...
لطفا به جای دادن اطلاعات درست ناامیدی خودتون رو به همه انتقال ندید...
به نظر من کسی که واقعا میخواد کار کنه و بخواد جوری مثل اکسیژن برای نفس کشیدن به همه چی میرسه...
برام پیغام بگذارید...
ممنون...
موفق باشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من متاهل هستم بدون فرزند آیا میتونم اقامت یکساله از ترکیه بگیرم؟
راههاش چیه؟
ثبت شرکت؟
خرید ملک؟
لطفا راهنمایی فرمایید
زبان ترکی هم بلدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام با تشکر از این همه اطلاعات مفید
تقریبا تمام مطالب رو خوندم ولی چندتا سوال دارم
من ۲۵ سالمه و تقریبا تا ۳ ماه دیگه فوق لیسانسم تموم میشه و بعدشم که باید برم سربازی البته باید بگم که ۵ ماهه که ازدواج کردم
از بین راه هایی که خوندم به نظرم ثبت شرکت بهترین راهه البته فعلا.... من میخوام بدونم من بعد از تموم شدن درسم باید برم سربازی و آیا این که من تا تقریبا ۲ سال نمیتونم از ایران خارج شم مشکل ایجاد نمیکنه در پروسهٔ اقامت؟ یا اینکه راهی هست من همه کارامو قبل از سربازی انجام بدم از قبیل اومدن به ترکیه یا هر چی که نیاز به خروج از کشور داشته باشه؟ آیا خانمم نمیتونه خودش این کارارو بکنه ؟ حضور خودم حتما لازمه؟ من گرافیک خوندم و الان دارم به شرکت خدمات عکاسی و یا حتا شرکت تبلیغاتی یا ودینگ پلنینگ فکر میکنم چون اینا زمینههای کاری من هستند چون عکاسی هم زیاد کار کردم...یه سوال دیگه...الان من چون ازدواج کردم نمیتونم با پدرو مادرم برای یک شرکت اقدام کنیم؟ منظور اینکه هر شرکت برای اقامت فقط یک خانواده هستش؟....ممنون از رهنماییتون