موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بله
شما زمانی که 3 ماه ویزاتون به پایان برسه می تونین برگردین و دوباره به ترکیه برین(3 ماه تمدید میشود)
برای تمدید 3 ماه به یک سال امکان تا جایی که میدونم میشه اما دقیق پروسه کاریش رو نمیدونم که می توانید از دوستانی که در سایت عضو هستند و انجا زندگی می کنند بپرسید.
Pir shodim vali bozorg na
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از جوابتون واقعا ممنونم ولی من یه چیز رو متوجه نشدم ، بعد از 3 ماه موندن در ترکیه وقتی به ایران برگردیم سریعا میشه دوباره رفت ترکیه ؟ یا باید 3 ماه هم تو ایران بمونیم و بعد بریم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شما حتی اگر در ترکیه شرکت ثبت کنید به شما اجازه کار و اقامت نمیدن این رو من خودم شخصا دنبال کردم و ۱۰۰ درصد به شما میگم که اینکارو نکنید. راه حل اینکه شما بتونید با ثبت شرکت اقامت و اجازه کار بگیرید این هست که ۵ کارمند ترک استخدام کنید دفتر اجاره کنید و یک حسابدار اجباری باید در ثبت شرکت شما باشه. در ضمن به شما در ابتدا یکساله ویزا داده میشه به شرط اینکه شما در پایان سال اول کاری کارمندانتون رو داشته باشید و گردش مالی شرکت بالای یه رقمی که دقیق الان یادم نیست فکر کنم در حدود ۲۰۰ میلیون تومان بود باشه.
در ضمن طبق قوانین جدید امور خارجه ترکیه در هر ۱۸۰ روز شما مجاز به حضور ۹۰ روز در ترکیه هستید طبق این قانون در صورتی که مدت حضور شما در ترکیه بیش از ۱۵ روز بشه ۹۰ روز برای شما محاصبه شده و شما تا زمانی که ۱۸۰ روز بگذره نمیتونید وارد ترکیه بشید مگر در زمان حضورتون در اونجا اقدام به دریافت ویزا ۶ ماه توریستی بکنید. یعنی با دور زدن مرز و رفتن اومدن طبق قوانین جدید نمیشه ۹۰ روز تمدید کرد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ....
ببخشيد يك سوال داشتم
كه اگه اشكالي نداره خوشحال ميشم پاسخ بديد...
ميشه يه توضيحي كه تا حدودي كامل باشه درباره ي اقامت از طريق خريد خانه در تركيه بديد......
اين راه تو كشورهاي ديگه هم كاربرد داره.....؟؟!؟!؟!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من نميدونم بعضي دوستان چه اصراري به دادن خبر هاي نادرست دارند
الان در تركيه روال اينه كه شما قبلا بدون ويزا 3 ماه در تركيه بودي و با يك بار ورود خروج به هر كدام از مرز ها دوباره 3ماه شرو مي شد
بعد دولت تركيه اومد گفت شما هر چند روز كه از اين حد اكثر 3 ماه مجاز رو در تركيه هستيد همونقدر هم در ايران باشيد
البته اينجوري نيست كه 15 روز اومدي ديگه 15 روز صبر كني بعد دوباره بري تركيه
يك بازه 6 ماهه داره كه 3 ماه از اين 6 ماه رو مي توني در تركيه باشي حالا مديريت با خودت هست كه اين 90 روز رو در طي 6 ماه چطوري استفاده كني
مثلا 1 ماه تركيه باشي 3 روز ايران باشي بعد دوباره برگردي تركيه ولي بايد بدوني كه جمعه چند روز اونجا بودي و معدل اون رو در جمع خارج از تركيه هم باشي
اما راه حل
درخواست ويزاي توريستي 6 ماه 450 لير هست و يك دفترجه هم ميگيري كه البته يك بار خواهي گرفت و حدود 175 لير هم اونه و اون وقت شما ميشويد توريست
ثبت نام براي كلاس تومر از اين بهتره فكر كنم هزينش هم يكي در بياد و اونئقت شما دانشجو حساب ميشي و اگر اشتباه نكنم در برخي خدمات شهرداري مثل بليط اتوبوس و مترو نصف قيمت حساب ميشه و سينما و ....
ولي كلا اگه قصد فعاليت داريد يك باره بريد پي ثبت شركت چون بعد جا انداختن كار پليس گير بده تمام رشته هاي ادم پنبه مي شه
ولي خوب خيلي هزينه ماهانه گرون در مياد
هزار جور ماليات دارند كلا كشور رو با ماليات اداره مي كنند ديگه
ادم تو اين جور موارد قدر ايران رو بيشتر مي دونه به خدا