موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دقيقا متوجه نشدم كه اول بايد چيكار كرد واسه أقامت در تركيه از طريق تومر؟
و ايا ميشه از طريق سفارت تركيه در ايران أقدام كرد يا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.... میخواستم بدونم ثبت نام برای کلاسهای تومر همیشه هست یا زمان خاصی داره؟ مثلا من میخوام شهریور 93 از ایران خارج بشم کی باید ثبت نام کنم که تا کارامو انجام میدم حدودا شهریور باشه؟ و اگر همسر من تو کلاسا شرکت کنه به من و بچه ها هم اقامت میدن؟ در ضمن من سایت تومر رو رفتم ترکی بود تغییر زبان به انگلیسی داره؟ اگر بله کدوم قسمته؟ مرسی از اینکه جوابمو میدید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-27 ساعت 17:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-27 ساعت 17:45 توسط 1rainbow.)
سلام ببخشید من یه سوالی داشتم من از دانشگاه پذیرش گرفتم ویزامم گرفتم الان اومدم ترکیه حالا دانشگاه میگه واسه ثبت نام باید اول برم کلاس تومر مدرک تومرمو بگیرم بعد دانشگاه ثبت نام کنم حالا پلیس امنیت از من نامه ثبت نام میخواد میخاستم بدونم اگه من الان برم کلاس تومر اسممو بنویسم بعد برم پلیس امنیت برام مشکلی پیش نمیاد؟ چونکه من با پذیرش از دانشگاه ویزا گرفتم ولی حالا تو کلاس تومر ثبت نام کردم. نمیگن تو با نامه پذیرش دانشگاه ویزا گرفتی ولی حالا دانشگاه نمیری به جاش کلاس تومر میری؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من برای مقطع کارشناسی ارشد رشته معماری پذیرش گرفتم از istanbul aydin university بعد که اومدم اینجا واسه ثبت نام گفتن اول باید کلاسای تومرمونو بری بعد میتونی ثبت نام کنی حالا من کلاسای تومرو میرم از ترم بعد میتونم برم سر کلاس معماری بشینم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-05 ساعت 13:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-05 ساعت 13:37 توسط NasimRayaneh.)
درود بر کلیه دوستان فعال که بدون هیچ گونه چشم داشتی به سوالات هموطنان خودشون پاسخ میدن
من هم چندتا سوال داشتم اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم
من 35سال سن دارم و متأهل هستم و یک فرزند دختر هم دارم
خودم و همسرم کارمند هستیم(حقوق ماهیانه هر 2نفر 1700000تومان می شود)، در ضمن کار آزاد(درآمدی حداقل ماهیانه2میلیون تومان) هم در کنار کارم انجام میدم
فعلا حدود 100-150میلیون پول دارم.
کشورهای زیادی(مالزی، گرجستان، امارات و ...) رو هم تحقیق کردم برای مهاجرت که در هر کدوم به درهای بسته برخورد کردم و در آخر به ترکیه رسید.
فقط دنبال جایی هستم که در کنار خانوادم بتونم با آرامش زندگی کنم
آیا با این مقدار پولی که دارم میتونم در ترکیه یک خانه بخرم و اقامت بگیرم؟(حوصله ثبت شرکت و درگیری با اداره مالیات و بیمه رو هم ندارم(البته فعلا، تا بریم اونجا ببینیم اوضاع چجوره))
آیا با این موقعیتی که در ایران دارم ارزش دارد که از دست بدهم و به ترکیه مهاجرت کنم؟
قابل ذکر هست که کار آزادم اینترنتی هست و میتونم در ترکیه هم کارمو انجام بدم
ممنون میشم از دوستان اگر راهنمایی کنید
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
چجوری میتونم یه کارفرما پیدا کنم تا از طریق اون اقامت بگیرم؟مدرک تومر هم دارم.اگه کسی راهی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.