موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من میخواستم بدونم که در صورت ثبت نام در کلاسهای زبان تومر و دریافت نامه Acceptance فردی که با ویزای عادی وارد ترکیه شده است میتواند بدون بازگشت به ایران با مراجعه به پلیس امنیت دفترچه افامت شش ماهه را دریافت کند؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد هستم میخوام برای کاری برم ترکیه و برگردم (4روزه) تاپیکی ندارید که مراحل گرفتن پاس دانشجوئی رو داشته باشه؟؟؟ کسی میدونه چند روز طول میکشه تا پاس به دانشجو بدن؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-10 ساعت 02:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-12 ساعت 02:57 توسط ParsTrader.)
خبر جدید مژده به علاقه مندان به خرید خانه و اقامت در ترکیه !
بالاخره قانونی که بسیاری از خارجی ها از جمله ایرانی ها منتظرش بودن به تصویب و در روزنامه ی رسمی انتشار یافت از این به بعد با خرید ملک به خارجی ها ۱ سال اقامت قابل تمدید داده می شود. تا ۸ سال سالی یکبار تمدید میشود بعد از ۸ سال اقامت دائم دریافت می کنند. توجه کنید که برای برخورداری از این قانون شخص باید به طور دائم در آن ملک اقامت کند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Today at 7:29 PM
با سلام خدمت مدیر محترم سایت
من از شما سوالی داشتم در مورد اقامت در ترکیه
اگز کسی اقامت 3 ماهه توریستی را به پایان رساندهباشد و بعد از آن اقامت 6 ماهه را توسط یک شهروند ترک گرفته باشد و زمان آن 6 ماه هم به پایان رسیده باشد زمانی که به ایران میرود چه مدت باید در ایران بماند و بعد از آن میتواند به ترکیه برگردد؟ آیا باید 3 ماه در ایران بماند؟ یا نه میتواند چند روز بماند و دوباره به ترکیه برگردد؟؟ لطفا سوال من و پاسخ بدهید
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من شنیدم اگر ادم اذری باشه و با ثبت شرکت بتونه اقامت 1 ساله بگیره و اون رو تمدید کنه میتونه بعد از 2 سال به جای 5 سال شهروند ترکیه بشه اما باید ثابت کنه اذری هست. خب سوال من اینه چه جوری باید ثابت کرد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-06 ساعت 14:45)khabaloo نوشته: (2011-07-06 ساعت 00:56)ARASH@MH نوشته: دوستان اقامت ترکیه رو چطور میشه گرفت؟
ممنون
بستگی داره برای چه کاری بخواین بمونین
من اینجا راحت ترین راه رو عرض میکنم امیدورام مورد استفاده همه قرار بگیره
1: در کلاس آموزش زبان ترکی در موسسه تومر شرکت کنین
(تومر مرکز آموزش زبان وابسطه به دانشگاه آنکارا هست که در بیشتر شهرهای ترکیه برنچ دارن، بهترین موسسه آموزش زبان ترکی هم میباشد، هزینه ثبت نام برای یک ترم 420 دلار میگیرن)
2: بعد از ثبت نام و دریافت قبولی بهشون میگین که نامه قبولیتون رو به سفارت ترکیه در ایران بفرستن و یک کپی هم برای خودتون ایمیل بزنن که ببرین سفارت
3: به سفارت ترکیه در تهران (چهار راه استانبول) مراجعه کنین نامه قبولیتون رو نشون بدین و بگین قبلا به سفارت هم فاکس شده، و برای یک ویزای دانشجویی اقدام کنین
4: بعد حدودا یک ماه شاید کمتر یا بیشتر ویزاتون صادر میشه
5: بعد از ورود به ترکیه با ویزای دانشجویی (ما ایرانی ها برای ورود به ترکیه به ویزا نیازی نداریم اما فقط 90 روز اعتبار داره و ویزای توریستی محسوب میشه پس به هیچ وجه اون رو به اقامت تبدیل نمیتونین بکنین، حتی اگه تشریف بیارین و تومر هم ثبت نام کنین دوباره باید برگردین ایران و از سفارت ویزای دانشجویی دریافت کنین) به مرکز پلیس امنیت مراجعت میکنین با مدارکی که در دست دارین و ویزای دانشجوییتون بهتون اقامت تعلق میگیره
چند نکته مهم :
- بعد از دریافت اقامت از تومر میتونین برای کار یا دانشگاه اقدام کنین و فقط اقامتتون رو تحویل بدین به اسم دانشگاه یا محلی که کار میکنین
- معمولا زبان ترکی رو باید تا حدودی صحبت کنین تا کارهاتون راه بیفته و یا این که با یکی از دوستان یا آشناهاتون برین
دوستان برای ثبت نام در تومر من فرمش رو گرفتم حالا باید چیکار کنم فرم پست میکنیم یا ایمیل اونوقت شعبه اش رو چجوری انتخاب کنیم و ایا منبع رایگانی برای ارشیو زمانی که کنکور برای خارجی ها برگذار میشد رو دارین با تشکر
2014 منوازدست داد
2015 منوازدست داد
به امید 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم اقامت کانادا داریم اما چون اینجا را دوست نداریم میخواهیم برای زندگی به ترکیه مهاجرت کنیم.
فقط قبل از هیچ اقدامی به یک سری اطلاعات نیاز داریم. اینکه بهترین شهر برای یک زندگی ارام و با کیفیت در ترکیه کجاست؟
من فارسی زبان هستم البته فرانسوی و انگلیسی و ایتالیایی هم بلدم اما برای یادگیری زبان ترکی از صفر چقدر زمان لازم است؟
ایا شهری در ترکیه هست که بتوان برای مدتی با زبان انگلیسی در ان سر کرد؟
و اینکه هزینه زندگی (به جز اجاره خانه چون برای اقامت باید خانه را بخریم) و مالیات چقدر است؟
ممنون
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
توجه توجه
قوانین جدید اقامت در ترکیه اعلام شد
-هزینه دفترچه اقامت 50 لیر شد تا مدتی پیش 206 لیر هزینه دفترچه اقامت بود
-بر اساس قوانین جدید ویزای توریستی 6 ماهه به یک سال افزایش پیدا کرد و مدارک جدیدی هنگام ثبت نام اخذ خواهد شد مثل بیمه سلامتی از ارگان های بیمه خصوصی یا دولتی در ترکیه
- اجازۀ کار برای دانشجویان و پناهندگان، دادن اقامت دائمی ویا موقت به اتباع خارجی و دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاههای ترکیه تحت شرایط خاصی است که در قوانین و مقررات مربوطه به آنها اشاره شده است.
-اقامت کوتاه مدت، اقامت خانوادگی، اقامت طولانی مدت، اقامت به دلایل ملاحظات انسانی و اقامت برای افرادی که در معرض قاچاق و تجارت انسان بودند. - ایجاد پروسۀ موثرتر در مراجعه به مقامات قضایی - حق اعتراض به دپورت شدن و استفاده از کمک حقوقی وکیل - - حق استفاده از بیمۀ بهداشت عمومی - حمایت موقت - حمایت ثانوی - حمایت بین المللی - عدم بازگرداندن - پناهندۀ مشروط -
-قانون اتباع خارجی و حمایت بین المللی در چارچوب تعهداتی به تصویب رسید که کشور ترکیه در قبال اتحادیه اروپا به عهده گرفته است. با تصویب این قانون، هم چارچوب حقوقی و قانونی مسائل مربوط به اتباع خارجی و حمایت بین المللی معلوم شد، هم اینکه از بعضی جهات در زمینۀ حق و حقوق اتباع خارجی تغییرات اساسی و مثبتی بعمل آمد
Referece: تركيه