موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان و جناب اندرو.
من و پسر عمویم بوشهری هستیم و تمام صفحات تاپیک را با توضیحات شما ودیگر دوستان خوانده ایم. این طور که به نظر می رسد با توجه به شیرین کاری های هموطنان و دولت عزیزمان اقامت گرفتن در گرجستان بسیار سخت شده است. می خواستم بدانم اگر هنوز امیدی هست من و پسر عمویم می توانیم در کار توزیع و فروش و بسته بندی خرما شرکتی به ثبت برسانیم و آیا این کار در گرجستان بازار کار پیدا خواهد کرد؟ سرمایه ما 100 میلیون است که اگر تلاش بیشتری کنیم تا 150 میلیون هم می توانیم فراهم کنیم. البته با وضعیت فعلی ما این مبلغ تا 3 سال آینده با پس انداز کردن به دست خواهد آمد.
خواهشمندم به ما در این باره کمک کنید.
پیشاپیش ممنون از پاسخ شما.
موضوعها: 1
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز . یکی از برادران شیرازی سال پیش سعی کرد این کار را انجام دهد ولی موفق نشد . مردم گرجستان از خرما چندان خوششان نمی اید . مگر این که بخواهید خرما را در گرجستان بسته بندی و در کشور های دیگر بفروشید که ان بحث جدایی است .
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز دلار را چند حساب کردید که برای 80 متر به رقم 70 میلیون رسیدید ؟ با قیمت دلار فعلی رقم 150 میلیون به دست می اید نه 70 میلیون . ضمنا ابدا با خرید ملک اقامت نمیدهند .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام جوابتونو دیدم خیلی خوشحال شدم ممنونم ازتون والا سرسری حساب کردم
البته با شرکت بوووووووق که صحبت کردم گفتند که با 1500 دلار
برام شرکت ثبت میکنند
برام حساب ویزا باز میکنند
برام دسته چک میگیرند
و در تمامی مراحل کمکم میکنند
و اقامتمو میگیرند
و 500 دلار هم برای اقامت همسرم یعنی کلا 2000 دلار
و سالهای بعدی هم با 500 دلار اقامت رو تمدید میکنم
حالا قراره تا یک ماهه دیگه که پاسم آماده شد برم
هدف نهایی من گرفتن پاس گرجیه
چون میگند به زودی وضعیت کشور گرجستان داره بهتره میشه و اگه پاس گرجی داشته باشی رفتن به کشورهایی مثل آلمان بسیار راحته
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
ببین برادر من . اولا شرکت بوووق شکر اضافی خورده .این باغ سبز هایی که به شما نشان میدهند خیلی ها را بدبخت کرده . شما تا مالیات بر درامد کافی ( رقم دقیقی وجود ندارد ولی گویا حد اقلش 3000 تا 4000 لاری در سال است)نپردازید امکان ندارد اقامتتان را تمدید کنند . هزینه های زندگی را هم که برایتان نوشتم . از فکر پاس گرجی هم نه تنها شما بلکه همه کسانی که اینجا را میخوانند بیایید بیرون به کسی پاس نمیدهند سیاست اقامتی گرجستان درست مثل اسراییل است اقامت راحت میدهد ولی تابعیت به غیر گرجی (و حتی خود گرجی تبار های خارج جدیدا) خیلی خیلی سخت . به بیدزینا ایوانشویلی که هفت پشتش گرجی هستند پاس نمیدهند بعد شما توقع دارید به شما پاس بدهند ؟ یعنی شرکت بوووووووووق توانش بیشتر از ایشان است ؟ (ایشان 5.2 میلیارد دلار یعنی 11 هزار میلیارد تومن ثروت دارند ) . دولت طی 3 سال گذشته کمتر از 100 نفر از اتباع خارجی که بیش از 7 سال است در گرجستان هستند پاس داده سر همان مخالفین دارند خشتک دولت را در می اورند . به هر حال با شرایط شما ابدا توصیه نمیکنم نه به گرجستان که به هیچ کشور دیگری مهاجرت کنید چون بعد از مدتی همان مختصر سرمایه را هم از دست داده و بر میگردید ایران .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پس رفتن به گرجستان هیچ فایده ای نداره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.میخواستم بدونم از کجا کلاس زبان گرجی را شروع کنم.؟در گرجستان به کجا مراجعه کنم؟
و دیگه اینکه کار کشاورزی اونجا بهتره و یا رستوران؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
والا اجاره خونه خیلی بالاست در حد ماهیانه 800 به بالا
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
نه Argonod جان قیمتی که ایشون فرمودند برای تفلیس دیگه غیر معقول نیست .هر لاری امروز که حساب کردم 1330 تومن بود . یعنی یه اپارتمان یک خوابه که توی جای مناسب تفلیس کمتر از 600 لاری نمیدنش حدود همون 850 در میاد . خونه تو گرجستان گرون نشده به اون صورت ریال ایران به خاک سیاه نشسته .