موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
andrewalchina
عزیز بسیار بسیار ممنون از راهنماییتون
می دونم در این باره زیاد صحبت کردید
ما سرمایه مون د رحدود 40 میلیون تومن هست
آیا می تونیم با این پول سرمایه گذاری کنیم در گرجستان؟
و شرایط پذیرش تحصیلی چطوره؟
واقعا واقعا مممنون
و واقعا شرمنده که تکرار مکررات می پرسم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
بسیار ممنونم
باز یک سوال دیگه
منظور شما یا کلا منظور از کار یا بیزینس چیه؟
صرفا ثبت شرکت هست؟
خرید مغازه یا کرایه یک مغازه و راه انداختن کسب و کار هم هست؟
راه انداختن رستوران چی؟
راه انداخت کارگاه تولیدی کوچک مخصوصا در رشته نساجی و پارچه و اینها هم بیزینس محسوب میشه؟
موضوعها: 1
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
بله همه این ها بیزینس است به شرطی که واقعی و با گردش مالی قابل قبول باشند و مخصوصا با اخری شانس گرفتن اقامت و تمدید ان برایتان بسیار بالا میرود و فکر کنم موفق هم بشوید اگر سرمایه اش را دارید اخری را توصیه میکنم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی مرسی دوست عزیز
درباره قسمت آخر می خوستم بدونم اگر بخوام اطلاعات بیشتری بدست بیارم....
چکار کنم و از کجا شروع کنم.
یکی از اقوام شوهر من در شهر دیگه ای...تولید شمد و روتختی..روفرشی و اینها داره
می خواستم بدونم چه جوری بفهمم این جور پروداکتها در گرجستان بازار داره یا خیر؟
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
تو این چیزهایی که گفتید رو تختی و شمد اصولا باید بازار داشته باشه . ولی باید مدل های قابل رقابت با تولیدات ترک های داشته باشد . باید یه سری تشریف بیارید گرجستان و یه چرخی تو بازار بزنید ببینید میتونید رقابت کنید یا نه .
موضوعها: 2
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
یه سوال از دوستانی که راهنمایی می کنند داشتم
اتباع گرجستان امکان رفتن بدون ویزا به چند کشور رو دارن ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام .از دوستان یه سوال داشتم.به نظرتون کدوم خیابون تفلیس برای راه اندازی فست فود بهتره .یعنی شلوغتر و مردم بیشتر رفت و امد میکنن.در کل کجا رو شما پیشنهاد میکنید؟ ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من دارای کارت اقامت یکساله گرجستان هستم که متاسفانه بدلایل زیادی که آخریش مربوط به نوسانات ارزی می شود نتوانستم که شرکتم را در تفلیس راه اندازی کنم و فقط 30 روز دیگر مهلت دارم خواهشمند است در صورت آگاهی مرا راهنمایی بفرمایید تمدید اعتبار کارت آقامت نیاز به چه آیتم هایی دارد و آیا چنانچه در 30 روز آینده من دفتری را در آنجا فعال کنم تاثیری در روند تمدید اقامت اینجانب خواهد داشت یا اینکه با توجه ب گذشت 11 ماه و عدم فعالیت اقتصادی این کار فقط هدر رفتن هزینه خواد بود و اساسا اقامت ایرانی ها تمدید می شود یا خیر؟
با سپاس
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
به علت مشکلاتی که برای ایرانیان به وجود امده چند مورد درباره قوانین غیر تجاری گرجستان را ذکر میکنم که دوستان حواسشان باشد . اول : حمل هر نوع مخدر در گرجستان جرم بسیار بسیار سنگینی است . در صورتی که از شما حتی یک ( تاکید میکنم حتی یک ) قرص ترامادول بگیرند به پنج سال زندان محکوم میشوید مهم هم نیست که مصرف شخصی بوده یا نه برای مواد مخدر سنگین تر و صنعتی این رقم از 15 سال هم فراتر میرود . دوم : چند همسری در گرجستان ممنوع است و اقاقیان محترم در صورتی که بیش از یک همسر دارند دولت گرجستان فقط یکی از ازدواج های شما (اولی ) را به رسمیت خواهد شناخت . سوم : هر نوع رابطه جنسی با شخص زیر سن قانونی جرم بسیار سنگینیست . برای دولت گرجستان اصلا اهمیت ندارد که دختر به طور مثال 16 ساله ای که با او ارتباط جنسی داشته اید همسر شرعی شما در ایران بوده و کارتان به زندان میکشد پس اگر کسی همسر زیر سن قانون دارد بهتر است حتی به گرجستان سفر هم نکند . چهارم : ازار جنسی کلامی (متلک ) یا فیزیکی ( دست رساندن و..) در هر جایی که باشد ( فرق نمیکند دیسکو یا خیابان یا مغازه ) جرم کیفری است و زندان دارد ( ضمنا علاوه بر قانون خود جامعه هم به این موضوع بسیار حساس است و ممکن است قبل از رسیدن پلیس جای سالم توی تن طرف نمانده باشد ) . پنجم : توهین به مفاخر ملی (سیاستمدار زنده جزو مفاخر ملی حساب نمیشود ) و پرچم و نشان های رسمی گرجستان جرم است و برخورد شدید جامعه را هم در پی خواهد داشت .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز قوانین تمدید اقامت خیلی سنگین و سخت شده با وجودی که شرکت ما چندین بار گردش مالی داشته و بدهی هم نداریم ولی با اقامتمان موافقت نشده شاید بغیر از مشکلاتی که بعضی از هموطنانمان ایجاد کرده اند سیاست دولت جدید گرجستان هم تاثیر گذار بوده. از یکی از دوستان که در آذربایجان زندگی میکنه شنیدم که در اخبار تلویزیون آذربایجان گفته شده که سیاست دولت جدید گرجستان اینه که تمام ملکها و زمینهایی که به آذربایجانی ها عربها و ایرانیها فروخته پس بگیرند و توی چند روز گذشته هم به خانواده آذربایجانی حمله شده که مصاحبه آنرا در تلویزیون آذربایجان نشون داده همینطور بازار میوه آذربایجانی هارا آتش زده اند.نظر مردم اینجا هم در مورد ایرانیها خیلی فرق کرده راستش من خودم از دیروز خیلی نگران شدم یکی از دلایل من برای زندگی در اینجا محیط آرام و امنیتش بود و اگر این موضوع صحت داشته باشه زندگی در اینجا هم مشکل میشه در ضمن دوستان من در این مدت یک ایرانی ندیدم که از کار در اینجا راضی باشه و بتونه با در آمد اینجا زندگیشو بچرخونه خود من یک ساله که از جیب دارم هزینه میکنم کسانی که در حال بررسی مهاجرت هستند خیلی دقت کنند ببینید یه جشن دانشجویی در دریاچه لاک پشتها بود و حداقل 500 دانشجو فکر کنید حتی یک نفر از بوفه آنجا خرید نمیکرد مردم اینجا خیلی قانع و ساده زیستن در ضمن جمعیتی نداره مک دونالد هم وقتی تشریف ببرید خودتان ببینید که همه خارجی هستند و گرجی کم میبینید کباب ترکی هم که یکی از دوستان گفتند من تا بحال صفی ندیدم شاید در فصل توریستی اینجا بوده
دوستان در هر حال شرایط با سالهای قبل که دوستانی به اینجا تشریف آورده اند و موفق شده اند کمی فرق کرده مواظب سرمایه تان باشید اکثر ایرانیها اینجا تصمیم به برگشت دارند یک سفر تشریف بیاورید از خود ایرانیها سوال کنید البته بغیر از کسانی که منبع درآمدشان از مسافرتهای شما و ثبت شرکت برای شما و غیره است . من تجربه خودمو در طول یکسال زندگی و به هر دری برای کار کردن زدن خدمتتان گفتم تصمیم با شما است امیدوارم هر تصمیمی که گرفتید موفق باشید.