موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-18 ساعت 17:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-19 ساعت 10:55 توسط yasin368.)
سلام دوست عزیز
من 12 سال کارم قطعات کامپیوتر است
مبلغ 120 میلیون تومان هم پول نقد دارم
میخواستم برای کار و زندگی به گرجستان سفر کنم
و من همسر و یک کودک 4 ساله هم دارم
آیا میتونم تو رشته خودم آنجا فعالیت کنم
ممنونم از کمک شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان.من تازه با این انجمن آشنا شدم .من یک فیلمسازم. میخواستم بدونم وضع سینما در گرجستان چه جوریه؟یعنی فیلمی ساخته میشه و از فیلمسازان حمایت میکنن؟ ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .....در مورد هزینه های پذیرش و امکان کار برای ادامه تحصیل دکتری برق در گرجستان مطلب بنویسید......متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
اگر اقامت یکساله بگیریم می توانیم به ایران بیاییم یا اینکه باید یکسال را آنجا باشیم تا اقامت دو ساله را بتوانیم اخذ کنیم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='rasti_110' pid='248032' dateline='1354952293']
با سلام
اگر اقامت یکساله بگیریم می توانیم به ایران بیاییم یا اینکه باید یکسال را آنجا باشیم تا اقامت دو ساله را بتوانیم اخذ کنیم؟
[/quote
درود بر شما
اگر کمی شکیبا باشید اول سال 2013 که اقامت یکساله من تمام می شود معلوم خواهد شد که بصورتی که شما گفتید تمدید اقامت خواهند کرد یا خیر
شاد باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من با نزدیک به 10 سال سابقه پیمانکاری در بخش های عمرانی و صنعتی قصد دارم یک شرکت در گرجستان تاسیس کنم ، از دوستانی که مقیم هستند خواهش میکنم اگه نظری دارند اطلاع بدند ، در اصل من قصد دارم به همین منوال که در ایران کار میکردم در گرجستان کار کنم ، میخوام بدونم اصلا امکانش وجود داره!! یا مثل امارات با ایرانی ها رابطه خوبی ندارند ، وضعیت پروژه های عمرانی اونجا چجوری ؟ ، شرکت های سرمایه گذار ایرانی هم هستند یا نه...
متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان.من تازه با این انجمن آشنا شدم .من یک فیلمسازم. میخواستم بدونم وضع سینما در گرجستان چه جوریه؟یعنی فیلمی ساخته میشه و از فیلمسازان حمایت میکنن؟ ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز andrewlachina
تو چند تا از پاسخ هاتون گفتین که وکیل گرجی مطمئن و البه مسلط به فارسی سراغ دارین ؟؟
امکانش هست به من معرفی کنید؟؟
بسیار سپاسگذار خواهم بود اگر با میل من ارسال کنید و در تماس باشید
pooyan08@yahoo.com
مجددا ممنون و درود