موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام و تشکر از توضیحات جامع شما که باعث دلگرمی ماست.من دندانپزشک هستم.مدرکم رو هم از اوکراین گرفتم .7 سال اوکراین بودم.در حال حاضر نظام پزشکی ایران رو دارم.2 سال در یک شرکت دارویی کار میکنم و بیمه هم دارم.به زبان روسی تسلط دارم.یک دختر 5 ساله دارم.میخواهم بدانم 1-برای دندانپزشکی با مدرک اوکراین در گرجستان کار هست.و اگر هست راهنمایی کنید از چه طریق اقدام کنم.
2-همسرم در کارشناس برق است و او هم 7 سال بیمه دارد.برای او چه کاری هست؟
3-با 50 میلیون چه کاری مناسب ما هست؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تك تك پستارو خوندم
گرجستان گويا براي كار خوب نيست
بايد سرمايه كلان داشته باشي
ايراني ها گند زدن به وجهه ـمون
از صفحه 1 تا 25 ارزش لاري از 700 به 1500 رسيد .
در كل ايراني هستيم
سرمون رو بزاريم بميريم
شخصا هيچ اميدي ديگه ندارم براي خروج از كشور به عنوان يك ادم 19 ساله كه اول زندگيش هستش و ايران جايي براش نيستش كه بتونه زندگيش خوب باشه..!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-24 ساعت 11:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-24 ساعت 11:41 توسط رها الناز.)
با سلام و احترام
من اصالتا" گرجی هستم و تسلط کامل به زبان گرجی دارم شغلم نماینده گی بیمه و اکنون قصد مهاجرت به گرجستان را دارم آیا با سرمایه 500 میلیون می توان در گرجستان زندگی راحتی داشت؟
خواهشمند است راهنمایی فرمایید بابت شغل در گرجستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوباره
ممنونم بابت پاسخ سوالم در مورد خرید خانه
راستش من قبلا یه مدتی تفلیس بودم حدود 6-7 ماه. میخوام که یه کار کوچیکی راه بندازم.البته مثل بقیه دوستان دنبال رستوران یا سوپر مارکت نیستم چون سرمایه میلیاردی میخواد.سرمایه من حدود 40000 دلاره و با قیمتای گرجستان آشنا هستم و میدونم که کار بزرگی نمیشه انجام داد با این مقدار پول.فقط میخوام که جایی باشه که مشغول باشم و ازش درآمدی داشته باشم و زندگیمو باهاش بگذرونم.زبان گرجی هم متاسفانه بلد نیستم.
خواستم اگه براتون مقدور هست به عنوان یه دوست با تجربه کمکم کنید که من چه کار میتونم انجام بدم
ضمنا در گرجستان میشود خانه ای گرفت که بعد از یکسال پول برگردانده بشه؟ (در اصطلاح رهن داده بشه)
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خبر مهم
از ۷ می ۲۰۱۳ شرایط باز کردن حساب بانکی برای ایرانیها در بانکهای گرجستان از جمله bank of georgia تغییر کرد.
اگر شخصی بخواهد حساب شخصی افتتاح کند بایستی مبلغ ۵۰ هزار لاری مطابق ۳۰۳۰۰ دلار امریکا در حساب خود برای افتتاح حساب داشته باشد. اخذ اقامت گرجستان نیاز به داشتن حساب شخصی است.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان! یه سوال.
با این وضعیت داغون ، من از ایران بخوام برم ، جایی هست آیا!؟
سرمایه هم یه 200 میلیونی دارم.
تخصص هم شبکه و برنامه نویسی وب!
دو نفر هم هستیم.
نه خداییش جایی مونده؟ اگر مونده که به ما هم بگین و یه خانواده ی کوچیک و از نگرانی در بیارین.
ممنون
دو هزار و چهارده : بخت یار نبود
دو هزار و پانزده : فینگرز آر کراسد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میخواستم بدونم میشه شغل توی ِ گرجستان پیدا کرد با مدرک دبپلم ریاضی هستم و از جهاد دانشگاهی مدرک حسابداری دارم زبان هم خوندم میخواستم بدونم با این شرایط میتونم شغلی پیدا کنم؟چون برای ِ گرفتن اقامت سرمایه ای ندارم و حتماًهم باید از ایران خارج بشم