موضوعها: 9
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
اگر ایرانید حتما روسی رو شروع کنید, در ابتدا زبان سختیه اما به محض اینکه به محیط وارد بشید به سرعت راه میافتید.
اگر در گرجستانید میتونید هرکدوم رو شروع کنید, خوب حرف زدن مردم و نوشته ها و مدارک و همه کارهای اداری با گرجیه اما برای بیزینس به قول دوستمون اندرو روسی واجب تر از گرجیه چون تعداد زیادی مهاجر یا توریست از روسیه, ارمنستان و اوکراین به گرجستان میان و طبیعتا توقع دارن از شما بتونید با زبانشون صحبت کنید, چون تقریبا همه در اونجا میتونن روسی صحبت کنند. این مساله در شهرهایی مثل باتومی حاد تره, توی باتومی حتی خیلی از مراکز تجاری و یا مغازه ها صاحب روس یا ارمنی یا اوکراینی دارن که گرجی رو بزور میفهمن یا اصلا نمیفهمن برای همین روسی رو باید برای کار راه انداختن یاد بگیرید. توی ایران کلاسهای متعددی هست اما توصیه میکنم همراه با کلاس شروع کنید کتابهای ساده شده بخونید و مدام بخونید تا بهتر بشید. در ضمن اینکه به هیچ وجه حتما حتما انگلیسی رو یادتون نره بلد باشید چون به هر حال یادگیری انگلیسی به مراتب آسون تر از بقیه زبونهاست و چون از ابتدا شما در مدرسه و جامعه باهاش برخورد داشتید به سرعت یاد میگیرید و برای اینکه در جامعه هدفتون زباون اونها رو یاد بگیرید حتما باید یک زبان بیس بلد باشید که خوب طبیعتا انگلیسی در همه کشورهای قابل استفاده هست
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز arashmaziar و andrewlachina
من از طرف تمام کسانی که مطالب شما را می خونند و استفاده می کنند از شما تشکر می کنم.
این که وقت می گذارید و دانسته های خودتون را اینجا با دیگران به اشتراک می گذارید قابل تقدیره.
از دوستان دیگری که اطلاعات دارند هم انتظار میره ماحصل تجربیات خودشون را در اختیار سایرین بگذارند . این باعث میشه که افرادی که قصد دارند به کشور دیگری مهاجرت کنند با اطلاعات بیشتری اقدام کنند و هرکسی با توجه به شناختی که از اخلاق ، روحیات ، توانمندی ها و سرمایه خودش داره بتونه در این مورد تصمیم گیری کنه .
به هر حال هر کسی خودش مسئول زندگی خودش ، تصمیمات و عواقب آنها خواهد بود. ما می تونیم تا جایی که می تونیم ( اگر بخواهیم ) به همنوعانمون کمک کنیم . بقیه به عهده خود افراد خواهد بود.
اما این که من نظر شخصی خودم در رابطه با زندگی ، سرمایه گذاری ، کسب و کار و ... در کشور دیگه را اینجا بنویسم ، نظر شخصی منه و ممکنه دیگران با من هم عقیده نباشند. هر کسی در بیان عقاید خودش آزاده و تا جایی که به دیگران توهین نشه بخشی از آزادی های شخصی محسوب میشه.
من سعی می کنم از نوشته های همه عزیزان برداشت منطقی داشته باشم و از بقیه هم تقاضا می کنم با اضافه کردن تجربیات خودشون این موضوع را پربار تر کنند.
از iraj عزیز هم تقاضا دارم کمی بیشتر راجع به سرمایه گذاری در بیزینس های کوچک و متوسط راهنمایی کنند ( درصورت امکان البته ) .
سالم باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من و یکی از دوستانم قصد داریم که به گرجستان مهاجرت نماییم و برای این کار برنامه ای در نظر گرفته ایم که آن را در اینجا به اشتراک می گذارم و از دوستان با تجربه تر خواهش می کنم در این مورد اضهار نظر نمایند.
هر دوی ما در ایران در زمینه شبکه های کامپیوتری فعالیت داریم و برای پیدا کردن کار در ایران هم مشکلی نداریم، منتهی قصد ما از روی مهاجرت نه از روی سرخوردگی شغلی و عدم موفقیت در این زمینه بلکه به دلیل سرخوردگی اجتماعی است. از آنجایی که ما سرمایه چندانی برای راه اندازی کسب و کار در آنجا نداریم در نظر داریم که با سرمایه ای که بتوانیم جمع کنیم یک خانه در تفلیس خریداری کنیم تا مشکل پرداخت کرایه خانه را برطرف کنیم زیرا که بر این اساس می توانیم به تقاضا برای کسب شغل با درآمد پایین تر از حد معمول هم امید ببندیم و این موضوع ما را در پیدا نمودن کار در میان رقبا کمی پیش بیاندازد.
در مورد زبان ما فارسی زبان هستیم و تسلط خوب به زبان انگلیسی داریم و الان هم هر دو به شدت در حال یادگیری زبان گرجی می باشیم (البته زبان آذری را هم صحبت می کنیم که شاید برای ارتباط با ترکیه ای ها و آذری های مهاجر به درد بخورد).
من در سایت کاریابی jobs.ge کارهای مرتبط با زمینه کاری خودم و دوستم را بررسی کردم و با توجه به آن می توانم خیلی راحت کار را برای خود کنم. منتهی در این میان موضوعاتی مثل زبان و ملیت قطعا تاثیرگذار هستند.
میخواستم بدانم که به نظر شما برنامه ای که ما برای مهاجرت از طریق اخذ ویزای کار در گرحستان در نظر گرفته ایم دارای چه مشکلاتی می باشد.
پیشاپیش متشکرم
موضوعها: 1
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
2013-07-03 ساعت 03:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-03 ساعت 03:58 توسط andrewlachina.)
از دیروز اتباع ایران برای ورود به خاک گرجستان باید ویزا داشته باشند . داستان مسافرت توریستی بدون ویزا و 45 روز ماندن با یک مهر توی پاسپورت تمام شد .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بله . به سلامتی . اینم خبر کامل :
وزارت امور خارجه اعلام کرد بر اساس تصمیم دولت، قرارداد ‘لغو ویزا’ برای اتباع ایرانی به صورت یک جانبه از سوی گرجستان ملغی شده است. بر اساس این اطلاعیه، از اول ژوئیه ۲۰۱۳، اتباع ایرانی برای ورود به گرجستان مشمول دریافت ویزا و پرداخت هزینه آن خواهند بود.
خبرگزاری فرانسه نیز امروز به نقل از ‘ایراکی وکوا’ سخنگوی وزارت امور خارجه گرجستان، علت فسخ یک جانبه قرارداد لغو روادید را ‘نگرانی دولت تفلیس از گسترش روابط بازرگانی و استفاده ایران از سیستم مالی این کشور برای دور زدن تحریمها’ عنوان کرد.
روزنامه وال استریت ژورنال ماه گذشته از سفر دو هیات از وزارت خرانه داری آمریکا به گرجستان برای مذاکره درباره نگرانی روزافزون آمریکا از گسترش روابط تجاری و مالی تهران و تفلیس و استفاده تهران از سیستم مالی گرجستان برای دور زدن تحریمها خبر داده بود.
در حال حاضر، ویزای گرجستان برای اتباع ایرانی در مرزهای ورودی و توسط پلیس مرزی صادر و هزینه ویزای ’۹۰ روزه یک بار ورود’ برای هر نفر معادل ۵۰ لاری (۱٫۶۵ لاری = ۱ دلار آمریکا) خواهد بود.
این تصمیم دولت، از امروز ۲ ژوئیه، در کلیه مرزهای رسمی گرجستان به اجرا گذاشته شده است و اتباع ایرانی برای ورود به خاک گرجستان نیاز به ویزای معتبر خواهند داشت.
در پاییز سال ۲۰۱۰، ‘منوچهر متکی’ وزیر خارجه وقت ایران، در دیداری با همتای گرجی خود، تفاهم نامه لغو روادید میان دو کشور را امضا کرده بود.
مقامات ایرانی هنوز واکنشی نسبت به فسخ یک جانبه قرارداد لغو روادید توسط گرجستان نشان ندادهاند.
منبع: اینتر پرس، خبرگزاری سیویل . برگرفته از تفلیس دات کام
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال از دوستان با تجربه در این زمینه:
آیا برای ثبت شرکت در گرجستان به یک آدرس در گرجستان نیاز است؟
آیا پس از ثبت شرکت در گرجستان میتوان یک حساب بانکی با امکان پرداخت و دریافت اینترنتی باز کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک روز پس از اعلام رسمی تصمیم دولت گرجستان مبنی بر فسخ یک جانبه قرارداد ‘لغو ویزا’ با ایران، مقامات دو کشور با ابراز نظر در این رابطه، نسبت به موضوع واکنش نشان داده و مواضع خود را تبیین کرده اند.
‘بیدزینا ایوانیشویلی’ نخست وزیر گرجستان در جمع خبرنگاران و بدون اشاره به فسخ قرارداد ‘لغو روادید’ با ایران، اعلام کرده است که ما به موازات رعایت قوانین بین المللی و پایبندی به تعهداتمان نسبت به سازمان ملل، روابط خوب همسایگی با ایران را حفظ خواهیم کرد. ما نمی توانیم اجازه دهیم که ‘کالاهای تحت تحریم’ و ‘پول های سیاه’ وارد گرجستان شود.
‘ماایا پانجیکیدزه’ وزیر امور خارجه گرجستان نیز در یک کنفرانس خبری، فسخ قرارداد ‘لغو ویزا’ با ایران را موقتی دانست و اعلام کرد، این تصمیم توسط کمیته ای که بر روی سیاست های جدید مهاجرتی کار می کند و ریاست آن با ‘وزیر دادگستری’ گرجستان است اتخاذ شده و وزارت امور خارجه در این رابطه نقشی نداشته است.
خانم پانجیکیدزه افزود، گرجستان با چالش های جدیدی روبرو است و باید بر اساس این چالش ها سیاست های جدیدی اتخاذ کند. ما تا کنون هیچ سیاست مشخصی در رابطه با مسئله مهاجرت نداشته ایم و اکنون در حال تدوین این سیاست ها هستیم. در چارچوب سیاست های جدید، اتباع ایران و برخی دیگر از کشورها برای ورود به گرجستان نیاز به اخذ ویزا خواهند داشت.
‘علاءالدین بروجردی’ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران، با بیان اینکه لغو قرارداد ورود بدون ویزای ایرانیان به گرجستان اهمیتی ندارد، گفت: از آنجا که صنعت توریسم از صنایع پولساز دنیا است، گرجستان با لغو قرارداد ورود بدون ویزای ایرانیان، خود را تحریم کرد.
آقای بروجردی افزود، میزان ایرانیانی که به گرجستان سفر می کنند آنقدر قابل توجه نیست که لغو یکطرفه این قرارداد اهمیت پیدا کند.
یک مقام مسوول در وزارت امور خارجه ایران نیز با اشاره به اطلاعیه وزارت امور خارجه گرجستان مبنی بر توقف قرارداد ‘لغو روادید’ با ایران گفت، در نامه ارسال شده به وزارت امور خارجه ایران اعلام شده که این تصمیم به علت تغییرات در قوانین مهاجرت گرجستان بوده است و در نتیجه آن گرجستان تصمیم گرفته است تا از اول ژوئیه قرارداد ‘لغو روادید’ را به صورت موقت متوقف کند. قوانین مربوط به صدور ویزا، جزء قوانین حاکمیتی کشورها است که بسته به شرایط روز و سیاستهای کشورها تغییر پیدا میکند تا بر اساس آن تصمیم بگیرند که صدور ویزا را تسهیل کنند یا محدودیتهایی در رابطه با آن ایجاد کنند.
این مقام مسوول در وزارت امور خارجه ایران افزود، گرجستان خواسته است، ایرانیانی که قصد سفر به این کشور را دارند از طریق سفارت گرجستان در تهران یا در مبادی ورودیهای زمینی و هوایی اقدام به اخذ روادید کنند.
در نهایت نیز یک منبع آگاه در سفارت ایران در تفلیس اعلام کرد، در توضیحی که سفارت ایران از وزارت امور خارجه گرجستان در رابطه با فسخ یک جانبه قرارداد ‘لغو روادید’ با ایران خواسته بود؛ وزارت امور خارجه گرجستان اعلام کرد، قوانین مهاجرتی در این کشور تغییر کرده و بر مبنای قوانین مهاجرتی جدید تغییر و تحولاتی ایجاد شده است که این اقدام نه تنها برای ایران که برای خیلی از کشورهایی که با گرجستان لغو روادید داشته اند نیز صورت گرفته و برای آن کشورها نیز اخذ روادید برقرار شده است.
وی درباره این خبر که گفته شده سخنگوی وزارت خارجه گرجستان برقراری نظام اخذ روادید برای اتباع ایران را در راستای نگرانی از گسترش روابط بازرگانی و استفاده ایران از سیستم مالی گرجستان برای دور زدن تحریم ها اعلام کرده است، اظهار داشت: باید در خصوص صحت و سقم این خبر اطلاع کسب کنیم .
این منبع آگاه درباره واکنش ایران به این مسئله نیز گفت: هر کشوری حق دارد که قوانین مربوط به خود را اصلاح کند و طبیعی است که ما نمی توانیم در امور داخلی گرجستان دخالت کنیم.
برگرفته از تفلیس دات کام
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به تغییرات اخیر به نظر میرسه گرجستان دیگه هیچ مزیتی نسبت به جاهای دیگه مثل ترکیه نداره!