موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود مازیار جان
آقا ما احتمالا با ماشین شخصی میریم گرجستان.
یه سری نقشه دانلود کردم برای تبلت . نقشه های گوگل مپ هم دانلود کردم . فعلا کار می کنه . نمی دونم آفلاین کار کنه یا نه .
برای محل اسکان هم احتمالا دست به دامن خودت بشیم .
به نظرت منطقیه با ماشین بریم یا نه ؟
پیشنهادی داری ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
قبلاً خوبی گرجستان این بود که بدون ویزا میشد رفت و حساب بانکی هم میشد باز کرد، ولی الان دیگه هیچ کدوم از اینها رو نداره.
برای حساب بانکی باید شرکت ثبت کنیم و برای ثبت شرکت هم آدرس محلی لازمه که این خودش باز هزینه اضافه تحمیل میکنه و اصلاً معلوم نیست که کسی که هنوز ساکن اونجا نشده چطور باید این آدرس رو فراهم کنه.
مسیر زمینی مستقیم هم نداره و باید از یک کشور دیگه رد بشیم که باز دردسر و هزینه اضافه هست.
زبون دوم این کشور هم بجای اینکه انگلیسی باشه، روسی هست که واقعاً آدم رو توی کارهای اداری و ارتباط با مردم به دردسر و سختی میندازه.
راستش در مورد تغییرات سیاستهای این کشور نسبت به ایران هم به نظر میرسه یک شیب منفی وجود داره، یعنی اینکه متأسفانه به نظر میرسه نه تنها اوضاع قرار نیست بهتر بشه بلکه به سمت بدتر شدن هم پیش میره، مثل دبی که اول سیاستهای بازی نسبت ایران داشت و بعد کم کم همه چیز رو برای ایرانیها سخت و سختتر کرد تا جایی که الان رفت و آمد و اقامت در دبی برای هندیها راحت تر از ایرانیها شده. (البته امیدوارم پیشبینی من اشتباه از آب دربیاد.)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر این حقیر هر کشوری که قوانین رو واسه ایرانی ها سخت تر کنه درواقع ظلم بزرگی به مردم خودش کرده تا ایرانیها.
همونطور که همه دوستان مسحضرید ایرانی جماعت هرجا که مهاجرت کرده مثل مالزی، تایلند، امارات و .... دستاورد بزرگش برای کشور میزبان ، دلارهای بیشماریست که به سمت مردم کشور میزبان واریز کرده ... چون هر کاری میخوان بکنن باید هزینه کنند ائم از ثبت شرکت ، اجاره خونه ، اجاره مغازه و .....
درسته ما ایرانیها دنبال یه جایی واسه زندگی بهتر می گردیم و با این قوانین ممکنه شرایط مهاجرتمون سخت تر بشه اما هر ایرانی که مهاجرت میکنه شاید در یکسال حداقل 20000 دلار وارد اون کشور میکنه ، البته ناگفته نماند که بعضی از هموطنان با کارایی که انجام میدن وجهه ایران و ایرانی رو خراب میکنن.
بنابراین یه کشوری مثل گرجستان که هیچ درآمد خاصی نداره باید بیشتر به فکر جذب ایرانی باشه تا دفع اونا ....تصور من این بود که از چند ماه پیش که حزب نزدیک به روسها حاکم شدند شرایط برای ایرانیا بهتر بشه ولی نتیجه مثل اینکه برعکس شد.
موضوعها: 1
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
ادرس و دفتر مجازی ( اشتراکی ) هم میشه داد ولی بعدا دردسر میشه . اداره مهاجرت گرجستان نظر خوبی نسبت به شرکت هایی که تو این جور ادرسا ثبت شده نداره . به نظرم یه ادرس حقیقی حتی شده یه سویت مسکونی باشه رو بدید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و درود به تمام دوستان خوب و مدیران انجمن عزیزان با عرض تشکر که چنین انجمنی رو به پا کردید دوستان من تا مهر قصد مهاجرت به ارمنستان یا گرجستان دارم البته خودمم موندم کدوم برم چون میخوام شرکت افتتاح کنم اونجا دوستان کسی هست به من کمک کنه تشکر !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چنان تصوری از گرجیها پیش ایرانیها می سازند که اگه کسی ندونه فکر میکنه همه ایرانیها آدمای وحشی و بی فرهنگ و دلالند ولی در عوض گرجیها همه با فرهنگ و با موقعیتهای اجتماعی آنچنانی ...
دوست عزیز ! نمی دونم شما ایرانی هستی یا نه اما تا جایی که من از سفر گرجستان به یاد دارم همین آدمایی که شما میگید دلالی رو خیلی سخیف می دونند هموطنای بی کس و کاری داشتند که توی بهترین خیابون تفلیس آویزون آدم می شدن واسه اینکه همین ایرانی دلال یک لاری بهشون کمک کنند.... یا راننده تاکسی که 100 لاری از من گرفت و بعد شروع کرد به داد و فریاد که تو به من 10 لاری دادی ............
من نه دلالم نه بنگاهی ... اما بعضی از دوستان که مهاجرت میکنند مثل اینکه یادشون میره کی بودن و از کجا اومدن و اتفاقا توهم خارجی بودن رو اونا برشون میداره و فکر میکنند از اول عمرشون تو نیویورک به دنیا اومدن و اون سرزمینی که مهاجرت کردن ارث پدر و مادرشونه و هیچ ایرانی دیگه حق اومدن به اونجا رو نداره!!!
موضوعها: 9
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-11 ساعت 01:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-11 ساعت 01:07 توسط arashmaziar.)
سلام به همه عزیزان
راستش دلم نمیخواست بنویسم اما لازم دیدم بنویسم.
من فکر میکنم بحث داره منحرف میشه و اینجا هم مثل بقیه جاها داره به گله کردن از همدیگه منجر میشه.
دوست عزیزمون آقای آندره لطف کردن این تاپیک رو ایجاد کردند که جای خوبی شده برای پرسیدن سوالاتمون از همدیگه درباره گرجستان و شرایط اونجا اما متاسفانه داره به جایی میره که بعضا برخوردهای تندی از خیلی افراد منجمله خود من صورت میگیره که فقط و فقط باعث ایجاد دلخوریه.
راستش مردم هر کشوری محترم و ارزشمندن, توی هر کشوری هم آدم خوب و بد پیدا میشه. توی همون کشورهای پیشرفته هم بعضا من آدمهایی رو دیدم بی فرهنگتر از پرت ترین دهاتهای خودمون, صرفا در همین گرجستان ایرانیهایی رو دیدم که به مراتب از بقیه توریستها با شخصیت تر و با فرهنگ تر بودن, گرجیهایی رو هم دیدم که فرهنگ پایینی داشتن و حتی کلاه برداری میکردن اما واقعیت اینه که متاسفانه میتونیم با دیدن آشغال ریختن در همین مناطق تفریحی کشور خودمون ببینیم اون چند درصدی که از بی فرهنگی رنج میبرن بسیار نمود زیادی تو جامعه دارن. این مساله باعث میشه خود من به شخصه بیشتر از این مساله عصبانی بشم تا اینکه یک فرد خارجی رو در حال رفتار غلط ببینم, خودمون میدونیم ایرانی های زیادی در کشورهای خارجی هستند که جزو نخبه های اون جامعه هستند و این مایه افتخاره اما من وقتی میبینم بین 100 تا ایرانی حتی یک نفر اگر کار زشتی میکنه بسیار ناراحت میشم چون به نوعی توهین به خود منه.
توصیه شخصی من اول به خودم اینه که فکر میکنم بهتره به جای عصبانیت و ناراحتی سعی کنیم مسایلی رو که دیدیم عنوان کنیم و با هم براشون چاره اندیشی کنیم, به هر حال ما بیش از 4 میلیون نفر خارج نشین داریم که سالهاست دارن در جامعه میزبان زندگی میکنن, بین این افراد هم شاید واقعا درصد اندکی افراد ناهنجار باشن.
در مورد توریستها و سرمایه گذاری هم خوب به نظر من نمیشه گفت چون الان درصد توریسم توی اقتصاد یک کشور مثلا 7 درصده یعنی اینکه خیلی اهمیتی نداره, کشوری مثل ترکیه یا امارات تا زمانی که درصد توریسم و سرمایه گذاری خارجیشون پایین بود خوب کشورهای ضعیفی بودن, اونها سعی کردن با رشد دادن این بخشها به سرمایه های پایداری برسن, الان اقتصاد گرجستان از نظر میزان سرمایه در جامعه جهانی حرف چندانی برای گفتن نداره که بتونه به عنوان مرجع مناسبی باشه. مثل اینکه بگیم تو اقتصاد ایران توریسم 0.5 درصده خوب پس اصلا اهمیتی نداره که بخوایم کاری واسه توریستها بکنیم, در عوض به نظرم درست اینه که مدام این سهم رو بیشتر کنیم تا درآمد ارزی بیشتری برای کشور داشته باشه, کشوری مثل آلمان هرساله از نمایشگاهها حدود 5 برابر نفت ایران سوددهی میکنه. حرفی که زدم بابت این بود که رشد صنعت توریسم تو گرجستان در فاصله بسیار کوتاه بسیار زیاد بوده و رشد سرمایه گذاری ایرانیان هم بسیار زیاد بوده, من فکر میکنم شتاب این رشد بسیار مهمتر از میزانیه که الان در مجموع اقتصاد کشور سهم داره. در هر صورت فکر میکنم همه دوست داشته باشیم با آرامش توی جایی که دلخواهمونه زندگی کنیم و قرار هم نیست نه جای کسی رو تنگ کنیم و نه از ابتدا به کسی به چشم بی فرهنگ نگاه کنیم
نمیدونم چرا یاد اون گفته کنفسیوس افتادم که میگفت : در نبرد با تاریکی شمشیر بر نمیکشم, چراغی روشن میکنم.
به امید سلامت و شادی تک تکتون