موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسختون. ما یک آشنای گرجی داریم که نزدیک تفلیس یه خونه ویلایی داره و علاقه منده که برگرده و اونجا یه مجموعه توریستی راه بندازه و شاید من هم بخوام باهاش شریک بشم. به نظر شما یه متل کوچیک درآمدزا خواهد بود؟ میشه وام گرفت برای اینکار؟ و چه نوع شرکتی باید ثبت کنیم که من هم بتونم اقامت بگیرم؟ و سوال آخر اینکه با کارت اقامت من خانمم هم می تونه اقامت بگیره یا حتما باید جزو شرکای شرکت باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه تو این سایت اومدم زیاد وارد نیستم.دیدم اینجا تاپیک گرجستان گفتم همین جا سوالم رو مطرح کنم. من می خوام برای ادامه تحصیل اقدام کنم. شرایط دانشگاه ها چه جوریه؟! و آیا مثل باقی اروپا میشه کار دانشجویی داشت یا امکانش کمه؟! شهریه دانشگاه ها به چه صورته و شرایط کاری به صورتی هست که بشه بعد از اتمام تحصیل مشغول به کار شد؟ این ها رو از این لجاظ می پرسم که امکان تحصیل در المانرو هم دارم اما دوست دارم به ایران نزدیک تر باشم؟!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-09 ساعت 20:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-09 ساعت 20:42 توسط panda_419.)
تشکر از مطالب فوقالعاد جالب و حوصله کاملی که می کنید .
من ۲۹ سالمه وسربازی نرفتم و متعاقباپاسپورت هم ندارم .
حالا سوال اینه که من اگه به طریقی خودمو برسونم اونجا ایا میشه کاری کرد حدودا ۴۰ تا ۵۰ میلیونی سرمایه دارم ایا میشه اونجا یه چیزی تو مایه های سوپر مارکتی چیزی برپا کرد؟؟؟؟
یا یه چیزی تو مایه های پرورش ماهی قزل الا اگه میتونید یه راه کاری بدبن از شر ای خدمت راحت شم (در ضمن من تو رشته پاراگلایدر هم سررشته دارم از دیدگاه شما میشه تو اونجا یه باشگاه پاراگلایدر چیزی زد با توجه به این که شما گفتید منطقه کوهستانی زیبا داره فوقالعاده میشه برای توریست که ما این کار خواستیم برای رامسر بابلسر اینور ها بزنیم که مسولین محترم نذاشتن فقط یه نگاه به در امد توریست از راه این ورزش تو کشور ترکیه بندازین یه راهی جلوی پام بزارید تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-09 ساعت 20:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-09 ساعت 22:35 توسط ares.)
با درود و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز این انجمن
رضا هستم
بنده تصمیم دارم با اتفاق برادرم به گرجستان مهاجرت کنیم هردو کارت پایان خدمت داریم و
تخصص بنده سابقه کار ونمونه کارهای پخش شده در سطح کشور در زمینه های:
طراحی بازی های رایانه ای - طراحی نرم افزارهای آموزشی و تبلیغاتی-طراحی سایتهای فلش و سابقه تدریس
تخصص برادرم:گرافیک رایانه ای - تصویرگر هنری-نقاش-مدرک بین المللی ماساژ - طراح تتو بدن
سرمایه ما 10 میلیون تومان
خیلی ممنون میشم اگر امکانش هست با پاسخ به پرسش هامون ما رو راهنمایی بفرمایید
1- آیا میتونم با ثبت شرکت طراحی بازی رایانه ای و نرم افزار که با طراحی بازی های رایانه ای بومی که مربوط به تاریخ و فرهنگ مردم این کشور باشه و نرم افزار های آموزشی برای مردم این کشور اقامت بگیریم و اینکه صنعت بازی سازی در این کشور به چه صورت هست?
2-آیا بعد از گرفتن اقامت موقت حتما باید در زمینه ای که شرکت ثبت کردم و اخذ اقامت کردم فعالیت کنم و اینکه مالیات به کارمون تعلق میگیره؟
3-آیا بانک های گرجستان به یک تبعه ایرانی در قبال سپرده های بلند مدتشون سود پرداخت میکنند و اگر چنین است چند درصد میباشد و اینکه برای یک تبعه خارجی امنیت مالی هست که مبلغی رو درون بانک به عنوان سپرده قرار بده؟
4- نرخ اجاره یک واحد آپارتمان حدود 70 80 متری همراه با وسایل در یک محله معمولی چقدر در یک ماه هزینه بر میداره ؟
5- آیا میشه قرارداد 3 یا 4 ماهه برای اجاره یک آپارتمان تنظیم کرد؟
6- آیا میتونم بعد از اخذ اقامت یکساله مغازه اجاره کنم و نرخ اجاره یک مغازه چقدر است؟ و مالیاتش به چه صورت محاسبه میشه؟
7- آیا بعد از گرفتن اقامت موقت یکساله بعد از سه ماه یا چهار ماه حضور در کشور گرجستان این امکان وجود داره که به ایران برگردیم و این سفر به ایران مشکلی در تمدید اقامتمان در سالهای بعدی ایجاد نمیکنه؟و یا اینکه این مدت یکساله ملزم به حضور در این کشور هستیم؟
8- اقامت تحصیل زبان گرجی به چه صورت می باشد و چه محدودیت هایی داره ؟
9-آیا در زمینه های کاری که بنده خدمت دوستان عرض کردم در کشور گرجستان کار برای ما هست به طوری که اگر خواستیم با تحصیل آموزش زبان گرجی اقامت بگیریم بتونیم برای گذران زندگی در کنارش جایی به عنوان کارمند استخدام بشیم و اگر چنین باشه مالیات شهروندی و کاری بهمون تعلق میگیره؟و اگر چنین است چگونه محاسبه میشه؟
پوزش میخوام از دوستان که سوالام زیاد بود
باز هم تشکر میکنم از دوستان عزیز این سایت و سایت خوبتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تشکر از مطالب فوقالعاد جالب و حوصله کاملی که می کنید .
من ۲۹ سالمه وسربازی نرفتم و متعاقباپاسپورت هم ندارم .
حالا سوال اینه که من اگه به طریقی خودمو برسونم اونجا ایا میشه کاری کرد حدودا ۴۰ تا ۵۰ میلیونی سرمایه دارم ایا میشه اونجا یه چیزی تو مایه های سوپر مارکتی چیزی برپا کرد؟؟؟؟
یا یه چیزی تو مایه های پرورش ماهی قزل الا اگه میتونید یه راه کاری بدبن از شر ای خدمت راحت شم (در ضمن من تو رشته پاراگلایدر هم سررشته دارم از دیدگاه شما میشه تو اونجا یه باشگاه پاراگلایدر چیزی زد با توجه به این که شما گفتید منطقه کوهستانی زیبا داره فوقالعاده میشه برای توریست که ما این کار خواستیم برای رامسر بابلسر اینور ها بزنیم که مسولین محترم نذاشتن فقط یه نگاه به در امد توریست از راه این ورزش تو کشور ترکیه بندازین یه راهی جلوی پام بزارید تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود و خسته نباشید
ضمن تشکر از جناب andrewlachina که لطف کردن با حوصله سوالامو خوندن و منو راهنمایی کردن
یه سوال دیگه در ذهنم مطرح شد که
حالا که گرفتن ویزای ثبت شرکت همراه با مالیات میباشد و ممکن مدتی طول بکشه تا کارام انجام بشه تا بتونم شرکت ثبت شده رو در زمینه ای که میخوام به فعالیت برسونم سوالم از دوستان این هست که:
اگر بنده ویزای آموزش زبان گرجی بگیرم(لطفا مراحل گرفتن این ویزا رو در صورت وجود چنین قانونی مبنی بر آموزش زبان گرجی و اخذ ویزا) اونموقع میتونم حین تحصیل ویزای کاری بگیرم و در جایی استخدام بشم با توجه به فرمایش جنابandrewlachina که گفتن که امکان کار نیست و در این مدت بررسی شغلی کنم سپس ثبت شرکت انجام بدم که بیگدار به آب نزنم آیا این امکان وجود داره؟
ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقای andre منظورتون به این دوستمون این بود که دانشجوها اجازه کار ندارند؟! یا مثل باقی کشورها ساعت محدودی رو می تونن کار کنن؟!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید
ممنون زیرا از اول تاپیک که خوندم تقریبا تمام جوابم رو گرفتم.فقط دو تا سوال
1- مردم گرجیا در چه وضعیت اقتصادی به سر می برن (یا کلا وضعیت اقتصادی این کشور چگونست؟) یا ساده پول دارن؟
(( می خوام بعضی از تولیداتمون رو که روشویی pvc هست رو برای فروش به اونجا بفرستیم ))
2- از لحاظ صنعتی چگونه هست این کشور ؟ و چه سوبسیتهایی رو به صنعت کار میدن (در کل ایا می صرفه با توجه به وضعیت حامل های انرژی در اینجا کارگاه تولیدی ای در انجا به راه انداخت) 1- سوله های صنعتی آماده در شهرک صنعتی چنده 2- زمین در تفلیس چنده؟
یه سوال کوچولو این که میونشون با ایرانی ها چجوریه ؟ شنیدم دل خوشی از زمان ترکمن چای تا کنون از ما ندارن!!!