2011-09-03 ساعت 19:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-03 ساعت 19:29 توسط andrewlachina.)
(2011-09-03 ساعت 08:41)rohambasir نوشته:(2011-09-02 ساعت 17:20)andrewlachina نوشته:(2011-09-02 ساعت 16:40)rohambasir نوشته: سلامبا این پول میشه خوب زندگی کرد تو گرجستان . شما با صد هزار تا میتونید یه اپارتمان متوسط تو یه محله متوسط شهر بخرید .حدود 10 هزار تا خرج هزینه های اولیه شروع زندگی در تفلیس میشود و 10 هزارتایی هم برای خرید یک ماشین مناسب و خوب باید کنار بگذارید میماند 30 هزار تا که با ان هم میتوانید یک بیزینس کوچک راه بیندازید . در امد بازنشتگی پدرتان بعلاوه درامدتان از کار برای یک زندگی سه نفره خوب کاملا کافی است .
خانواده ای هستیم 3 نفره ، سرمایمون حدود 150 هزار داره ، حقوق بازنشستگی پدرم ماهی 1000 دلار ،
میشه زندگی راحتی داشت اونجا با این وضع؟
ممنون
به نظر شما اگه آپارتمان تهران رو اجاره بدیم و در گرجستان آپارتمان اجاره کنیم بهتر نیست؟
منظورتون از کار همون کاریه که با 30 هزار تا راه میندازیم؟
من شنیدم که باید یه بیزینسی چیزی راه بندازی برای ویزا ، با 30 هزار دللار چه بیزینسی میشه راه انداخت ؟
بعد تکلیف ویزا چی میشه؟
بعدا نوشت :
حقیقتش درس من 2 سال دیگه تموم میشه ، میخواستم پدرم رو سال دیگه بفرستم تا با محیط اشنا بشه و زبان یاد بگیره تا بعدش ما بریم ، امروز به یه شرکت مهاجرتی رفتیم و گفت باید برید اونجا شرکت ثبت کنید و ما بعد از یه سال شما رو شهروند گرجستانی میکنیم!!!!! میخواستم بدون به جز ثبت شرکت راه دیگه ای نیست؟ مثلا خرید یه ملک! من 22 سالم میشه اون موقع ، بازم میتونم یه سال بعد با مادرم به پدرم بپیوندم؟
کلا خیلی گیج شدم
ممنون
در مورد خانه همین کار عاقلانه تر است . تا وقتی جا افتادید و اشنا شدید اقدام به خرید کنید . برای اقامت باید دو راه وجود دارد یا ثبت شرکت ویا سرمایه گذاری حداقل یک میلیون لاری در اوراق قرضه دولتی که راه اول خیلی بهتر و ارزانتر در می اید . برای کار های اداری اقامت و ثبت شرکت به هیچ عنوان به اژانس ها و شرکت های ایران اعتماد نکنید اکثرشان کلاه بردارند . ضمنا به خاطر تخلفات بیشمار این شرکت ها و اظهار نامه ها و مدارک جعلی و دروغینی که ارائه کرده اند دولت گرجستان اصولا پرونده های ارائه شده از طرف اژانس ها و شرکت های ایرانی را با دید منفی برسی میکند .اگر مایل بودید به من پیام خصوصی بدهید تا یک دفتر حقوقی معتبر را در تفلیس معرفی کنم . گرفتن شهروندی هم در عرض یک سال جوک جالبی بوده که گفته ان مدت زمان لازم برای شهروندی 5 سال از زمان گرفتن اقامت است اما تجربه من میگوید حد اقل 7 سال برای شهروند شدن زمان نیاز است .
(2011-09-03 ساعت 16:03)KASHANWEB نوشته: من با جدیت این بحث را دنبال می کردم و الان سئوالی برای خودم پیش آمده:بعد از گذشت 5 سال ار گرفتن اقامت میتوان برای دریافت پاس گرجی درخواست داد . در صورتی که خلاف جدی مرتکب نشده و مشکل امنیتی نداشته باشید به شما سیتیزن شیپی میدهند . فعلا با پاس گرجی میتوان به 67 کشور جهان بدون ویزا مسافرت کرد . ان طوری که ریس جمهور قول داده تا سال2013 نیاز به ویزا برای سفر به کشور های اتحادیه اروپا هم برداشته میشود .
آیا پس از 5 سال اقامت در گرجستان پاسپورت گرجی به فرد داده میشود؟ لطفا لیست کشور هایی که با پاسپورت گرجی میتوان در آن بدون ویزا تردد کرد را بفرمائید.
سپاس فراوان.