جواب قطعی اینجا نمی تونید بگیرید
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
عدم سازش، طلاق و پیامدهای آن
|
جواب قطعی اینجا نمی تونید بگیرید
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، msar
2010-03-29 ساعت 22:31
ممنون از همتون ، دوست من ، ما واقعا می خوایم زندگی کنیم ، اصلا قضیه سوری نیست ، صد در صد می خوایم زندگی کنیم .
تشکر کنندگان: msar
2010-03-29 ساعت 22:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-03 ساعت 08:18 توسط Ali Sepehr.)
دوست من ، من کاملا فردی با عقایدی آزاد هستم ولی این جوری تا حالا ندیدم ، واسه همین برام عجیب بود و فکر کردم صوری هست
موفق باشید
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، msar
2010-03-29 ساعت 23:20
آقا دمتون گرم ، فقط یه سوال دیگه ، این خانوم اول باید بیاد تو ترکیه با من عقد بکنه ، بعد اقدام بکنیم ما ؟
یا می شه از همون آمریکا اقدام کرد ؟ تشکر کنندگان: msar
2010-03-30 ساعت 02:55
تشکر کنندگان: msar
2010-03-31 ساعت 02:40
لطفا یه راهنمایی به من بدید ، فقط این راهنمایی 100 % عملی باشه.
ببنید الان بین من و این خانوم هنوز هیچ مدرکی وجود نداره ، یعنی ما هنوز هیچ کاری نکردیم ، وکیل هم نمی خوایم بگیریم ، یعنی اون خانوم تو آمریکا نمی خواد وکیل بگیره ، چون اولا خودش تقریبا با این مسائله و مسائل حقوقیش آشناییت داره ، دوم از دو سالگی اونجا بوده و خوب انگلیسی صحبت می کنه و خودش می تونه اقدام کنه . حالا می خواستم کمکم کنید که ما از کجا باید شروع کنیم ، من طبق مسائلی که تو همین سایت خوندم ، فکر کنم ویزای نامزدی بهتر باشه ، چون هم ، زودتر انجام میشه و هم راحت تره ، حالا من با ایشون چجوری باید نامزد کنم ؟ و بعدش ایشون باید کجا بره ؟ من خودم به این خانم گفتم که اونجا پلوی یه عاقد بره و پشت تلفن با من صیغه کنه ، چون دقیقا یکی از فامیل های ما ، همینجوری صیغه کرد ، یعنی خانوم ایران بود ، رفت پلوی یه عاقد و با تلفن صیغه کردند . اینجوری من با این خانوم صیغه می شم دیگه ؟ بعد باید بعد از این صیغه این خانم بره امور خارجه تو آمریکا اقدام کنه ، یا من باید کاری انجام بدم ؟ منتظر جوابتون و راهنماییتون هستم ، امیدوارم روزی بشه که جبران کنم تشکر کنندگان: msar
2010-03-31 ساعت 08:34
(2010-03-31 ساعت 02:40)mosafere.iran نوشته: لطفا یه راهنمایی به من بدید ، فقط این راهنمایی 100 % عملی باشه. بد نیست پیش از اینکه در گیر وکیل و وزارت خانه و غیره بشوید اگر دوست دارید یک مشاوره ازدواج هم بروید شاید در تصمیم گیری به شما کمک کند. امیدوارم بهترین تصمیم را برای یکی از بزرگترین و مهمترین اقدامات زندگیتان، بگیرید.
سلام دوست عزیز
مدت نامزدی و ازدواج زمانش تقریبا یکی شده.شما بید مدارکی ارائه بدید مثل ایمیل....عکس .....اومدن اون شخص به ایران.همه چیز ثابت کنه که شما نامزد و همسر واقعی با هم هستین. وکیل خوب دکتر ناصریان هستن در اینترنت سرچ کنید سایتش و شماره اش رو پیدا میکنید. تشکر کنندگان: msar
2010-03-31 ساعت 10:00
فکر کنم جواب سوالتون را اینجا پیدا کنید:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1082&pid=9666 تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، msar
2010-04-01 ساعت 15:59
آقا من به نتیجه ای ندارم ، الان این خانم باید بره immigration محدوده زندگیش ، و فرم های لازم رو ببره ؟
من کاری لازم نیست انجام بدم ؟ تشکر کنندگان: msar
2010-04-01 ساعت 16:40
درود
مشكل قانوني نداره خانم بايد تشريف بياورند تركيه يا ايران يا جاي ديگه و شما با ايشان چند تا عكس بگيريد يه كارت دعوت نامزدي هم در به آدرس همانجا چاپ كنيد و چند تا عكس با چند نفر ايراني و البته عروس و داماد آينده بگيريد چند تا ايميل هم قبلا در مورد مقدمات نامزدي و اين قبيل مسائل با هم رد و بدل كنيد اينها ميشوند دلايل و مدارك مربوطه حالا خانم بايد درخواست خود را به انضمام همين مدارك در آمريكا به اداره مهاجرت بدهد و البته مداركي هم در مورد شغل و ماليات خودش كه نشان بدهد شغل ثابت دارد و از عهده مخارج دو نفري تان بر مي آيد در كمتر از 2 ماه (معمولا)ميتوانيد ويزا بگيريد و حدود 3 ماه بعد گرين كارد (اين هم وكيل مجاني ) موفق باشيد و به پاي هم پير شويد به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ali Sepehr ،
2010-04-01 ساعت 20:39
شما مطمئنید که با ویزای نامزدی میشه سه ماهه گرین کارت گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر نمیکنم که اینطوری باشه....شما بعد از دریافت ویزای نامزدی و رفتن به امریکا باید ازدواج کنید و بعد از گذشت دو سال از ازدواجتون و کلی تحقیق در مورد اینکه این ازدواج صوری نبوده بعد میتونی گرین کارت دریافت کنید ................
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
2010-04-02 ساعت 03:29
(2010-04-01 ساعت 20:39)laili نوشته: شما مطمئنید که با ویزای نامزدی میشه سه ماهه گرین کارت گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر با شخصی که سیتیزن هست ازدواج کنید من هم شنیده ام که 3 ماه بعد گرین کارت میگیرن اما مطمن نیستم
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008 دریافت نامه دوم: MAR 2009 مصاحبه: JUNE2009 دریافت ویزا: همون روز
2010-04-04 ساعت 05:02
(2010-04-01 ساعت 16:40)hvm نوشته: درود دستت درد نکنه دوست من ، واقعا لطف کردی ، فقط یه مشکل کوچیک هست من اگر بخوام این خانوم رو ببینم هم ، هزینه هامون میره بالا ، و هم باید بیشتر صبر کنیم ، چون ایشون ، اونجا کار دولتی دارن ، و نمی تونن ، مرخصی بگیرن ، مثلا یک هفته .... ولی من تو سایت travel.state خوندم ، که لازم دو نفر همدیگرو ببینند در ظرف دو سال گذشته ، مگر در شرایط خاص ، الان این خانوم 25 سال هست از آمریکا خارج نشده ، می تونه بگه من بخواطر مسائلی شغلی خودم نمی تونم خارج بشم از آمریکا ، و باید ایشون بیاد اینجا ؟ در ضمن من با این خانم ، تنها 20 روز هست که آشنا هستم ، و مدارک رابطمون واسه همین 20 روز هست ، البته راحت می تونم بهتون بگن فقط اندازه ی 200 ساعت تلفن از آمریکا گرفته شده که ریز مکالماتش هست ، ایشون زنگ زده و با من حرف زده این خانوم همه ی فرم هارو پر کرده و آمادست ، فقط واسه بیان مطالب اونجا مشکل داریم لطفا راهنمایی کنید |