موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-20 ساعت 23:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-21 ساعت 00:00 توسط Nightsky007.)
یک سایتی خوندم اگه از تاریخ ازدواج شما کمتر از دوسال گذشته باشه بهتون گرین کارت 2 ساله میدهند این تاریخ از زمان ورود به امریکا محاسبه شده یا زمان ویزا گرفتن؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من یک ساله که از طریق ازدواج اومدم آمریکا و گرین کارتمو گرفتم. گرین کارتم دو ساله هست. الان اختلافات شدیدی با همسرم پیدا کردم .می خواستم ببینم طلاق من در تمدید گرین کارتم مشکل ایجاد می کنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ... اگر زن و مردی از طریق لاتاری به آمریکا بروند و مرد برنده اصلی بوده باشد مرد چند سال یا چند ماه بعد و تحت چه شرایطی می تواند همسر فعلی خود را در آمریکا طلاق دهد طوری که به زن لطمه ای از نظر ماندن در خاک آمریکا وارد نشود؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز با سلام يه سوال داشتم ممنون ميشم اگه كسي اطلاع داره راهنمايي كنه
اگه كسي گرين كارتشو گم كنه والان هم تو ايران باشه چه اتفاقي ميفته وچيكارميشه كرد غيرازدعا كردن؟
ممنون ازراهنماييتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز من با ويزا نامزدي اومدم أمريكا و زير دو سال ديورس كردم و همسرم موظف شد به من اسپاسال ساپورت بده. شما باز هم بهتون حقوقي تعلق ميگيره اگه حتي گردين كارت كانديشنال داشته باشيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه لطفا اگر کسی تجربه طلاق در مدت زمان گرین کارت کاندیشنال رو داره بگه
آیا تبدیلش به گرین کارت ۱۰ ساله سخته یا عملیه
اگه کسی تجربه داره بگه لطفا
asharif اگه شما تجربه ای دارین لطفا با ما در میون بذارین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اطلاعاتی در مورد طلاق در آمریکا میخواستم . چگونه فایل کنیم ؟وضعیت فرزند یا فرزندان؟چه مدت طول میکشد؟طلاق ایرانی را چگونه اقدام کنیم؟و پیامدهای بعد از طلاق در آمریکا ممنون میشم اگر کسی تجربه مشابه یا اطلاعاتی دارد راهنمایی کند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. من مدت ده ماهه که اینجا زندگی میکنم و از طریق ازدواج با آقایی که سیتی زن اینجا هستن به اینجا اومدم. گرین کارتم موقت و دوساله است. الان با شوهرم به مشکل برخوردیم و سوالم اینه که اگر نتونیم با هم کنار بیاییم وضعیت من بعد از دوسال چی میشه ؟ و آیا بعد از دوسال به من اقامت دایم میدن ؟