موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون
کامیار عزیز
فقط اینکه دانلود این مطالب با rapid shareکه معرفی کرده به نظر میاد کار حضرت فیله!!!!
ایا شما راه حل ساده برای دانلود میدونی یا اینکه اگه طرز کار رپید شیر را بلدی بگو که همگی ازت ممنون میشیم
موفق باشی
موضوعها: 1
رتبه:
4
2 تشکر در 0 ارسال
2008-11-29 ساعت 01:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2008-11-29 ساعت 01:24 توسط megaholding.)
سلام دوستان
خوشحالم دارم دوستانی رو اینجا زیارت میکنم که همه همدردیم!
فقط خواستم به عنوان کسی که دارم چند ماهه مطالعه میکنم واسه Step1 عرض کنم که خواندن فقط کاپلان lecture notes و fist Aid کافی است به نظرم بیخودی پولتون رو صرف خرید DVD نکنین و به جای اون توی سایتهایی مثل usmleworld.com و یا kaplan برای Qbank ثبت نام کنید
اگر باز هم راهنماای خواستید در خدمتم
ارادتمند همگی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام كامران عزيز
اگه ميخواي بدون محدوديت اينكارو كني بايد اكانتشو گير بياري
اكه سرچ كني فكر كنم هست
وگرنه روزانه به مقدار محدودي ميتوني دانلود كني
من چون اينترنت پرسرعت ندارم اينكارو نكردم
ضمنا از دوستان اگر كسي ادرس چند سايت مفيد در زمينه us*mle
خواست emailesho بده براش بفرستم
موفق باشيد
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کامیار عزیز
ایمیل من tavakoli.kamran@yahoo.comلطفا هر چه اطلاعات راجع به usmleداری برام میل کن.ممنون
موفق باشی
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام megaholding عزیز
ممنون از معرفی سایت
پیروز باشید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سوگل جان
سلام.اولا بايد بهت بگم كه من خيلى تنبل تر از تو هستم و اينقدر كار آدم را گرفتار ميكنه كه كاملا از درس دور ميشى.در مورد سوالت بايد بگم كه من در اين مورد تحقيق كردم و شما قرارداد با دانشگاهى دارى كه طرح migozarani و كارمندِ دولت نيستى.لطفا تو هم ما ها را تشويق كن.
بى تا ۲۰۹۰۰
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون از بیتا و ماهان...
خجالت کشیدم و کمی متنبه شدم..سعی میکنم شروع کنم جدی جدی.
موفق باشید.
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
به همه دوستان گرامی که کمر همت به درس خواندن بستند خسته نباشید و ژانویه مبارک.
انشالله که در همین سال جدید میلادی هممون ویزا میگیریم .
Hbitaچه خبر! من که به ان شماره زنگ زدم و استپ دوم را گرفتم و مشغولم از داخلی شروع کردم !خلاصه یک روز کاپلان میخونم یک روز هم میرم درمانگاه کار میکنم یک روز هم درسهای رشته خودمو میخونم و خلاصه معجونی از فعالیتهای مختلف پیش رو دارم امیدوارم که شما هم حسابی مشغول شده باشی گر چه میدونم که با وجود مشغله فراوان شما هم مثل من یکی در میان بخوانی!ولی حق با ماهان است باید سخت کوشید!
برای همه دوستان ارزوی موفقیت میکنم
ضمنا همکاران اگه نکته یا خبر جدیدی از اخبار usmleدارند بی نصیب نگذارند
ایام به کام!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام كامران عزيز:
من تقريبا جراحى را تمام كردم البته بدون قسمت سؤالات.رشته شما چيه؟من oncologist هستم و همون طور كه ميدونى چون نزديكِ امتحان معرفى به ارتقاء هست و يك سرى از بچه ها هم كه امتحان board دارن و بايد هر روز با آنها هم درس بخوانيم پس ببين كه من چه ميكشم.لطفا همگى با هم در تماس باشيم و همديگر را تشويق كنيم.
از سوگل عزيز چه خبر؟درس ميخوانى يا نه؟كمى ما را هم دعوا كن
سال نو همگى مبارك
hbita2009از ۲۰۹۰۰
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2009-01-01 ساعت 22:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-01-03 ساعت 22:50 توسط mahan.)
salam be kamran va hbita va baghiyeye hamkarane aziz,bebakhshid man farsi nadaram,man o shoharam 45 ruzi mishe ke umadim usa va darim bara step2 mikhunim.
dar vaghe step 1 ro badan midim.tosie i ke behetun daram ine ke ta mitunid to iran bekhunin ke inja ba masayele ghorbat khundan kheili sakhte.
age kasi betune usmle ha ro bede biad kheili kheili behtare,
dige inke khabare jadidi ke ma inja motevaje shodim in bud ke har che zamane kamtari az fareghottahsili gozashte bashe, daneshgah haye behtari mishe apply kard, .
ba ham dar tamas hastim.movafagh bashin va happy new year!!
-------------------------------------------------------------با سپاس از نوشته تون لطفا از سایتهای فارسی ساز استفاده کنید-----------------------------------------------
سلام به كامران و hbita و بقيه همكارانِ عزيز،ببخشيد من فارسى ندارم،من و شوهرم ۴۵ روزى ميشه كه اومديم usa و داريم برا step2 mikhunim.
در واقع step ۱ رو بعدا ميديم.توصيه اى كه بهتون دارم اينه كه تا ميتونيد تو ايران بخونين كه اينجا با مسايلِ غربت خوندن خيلى سختِ.
اگه كسى بتونه usmle ها رو بده بياد خيلى خيلى بهتره،
ديگه اينكه خبر جديدى كه ما اينجا متوجهِ شديم اين بود كه هر چه زمانِ كمترى از fareghottahsili گذشته باشه، دانشگاه هاى بهترى ميشه apply كرد، .
با هم در تماس هستيم.موفق باشين و هپى new year!!
case number:143xx
first NL:may 27th 2007
interview:aug 2008 abudhabi
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بیتا جان!
Genetics.شما هم مثل من زحمت دو جور درس خواندن را داری میکشی اما با این انگیزه بالایی که من در شما حس میکنم اطمینان د ارم که قبول میشوید فقط امیدوارم که تلاشمان برای خواندن بی وقفه روز به روز بیشتر شود و بد نیست هر از چند گاهی گزارشات مطالعه خودمان را به هم بدهیم سایر همکاران هم اگه از روشهای نوین مطالعه یا کتاب یا...اطلاعاتی دارند با هم سهیم شویم!من که فکر میکنم اگه بتوانیم یک منبع فلش کارت پیدا کنیم برای این امتحان خیلی خوبه !کسی میدونه کجا با قیمت مناسب میفروشند فلش کارت را؟چون قشنگ مطالب را وارد حافظه دراز مدتمان میکنه!
صبا جان و شهرام عزیز تبریک که وارد امریکا شدید!
خیلی خوبه که شما چند مرحله از ما در ایران جلوتر هستید و ما میتوانیم خط بگیریم ازشما!
امید وارم روزی همه دور هم در امریکا باشیم و ارتباط کاری و دوستی داشته باشیم
ممنون از خبری که دادید و از سایر اخبار جدید usmleهمکاران را بهره مند سازید
راستی کدام شهر هستید؟خانه اجاره کردهاید؟هزینه زندگی چه جوریه؟امریکا خوش میگذره؟.................
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستانِ عزيز:
من ديروز با يكى از دوستانم در كانادا صحبت ميكردم و ميگفت كه توصيه با تجربه ها اينه كه اول step ۱ را بدهيم چون ديده بيشترى ميدهد.نظرِ شما چيست؟
hbita2009 AS20900
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
به نظر من step 1 سخت تره و ماها الان از نظر سوادی بیشتر نزدیک به دروس بالینی هستیم تا علوم پایه پس تا تنورمان داغ است وهنوز یک چیزهایی از انترنی یادمونه بهتره قال step 2 را بکنیم !
وگرنه اگر الان علوم پایه را شروع کنیم بعد از یک سال که امتحان مرحله اول را دادیم انوقت با دروس بالینی تا حدی بیگانه خواهیم شد.! تحلیل من از این منظر که به usmleنگاه میکنم اینجوریه ولی شاید همکاران ،سایر جنبه های دیگر این امتحان را نیز در نظر میگیرند!