موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه پزشکان گرامی من از همه شما کوچکترم 20 سالمه و تو ایران علوم تغذیه می خونم ولی همیشه دلم می خواست دکتر بشم حالا امسال می خوام تو کنکور ایران دوباره شرکت کنم و بعد از اینکه پزشکیم تموم شد برم آمریکا یا اینکه تو آمریکا پزشکی بخونم کسی می تونه به عنوان یه دوست بزرگتر منو راهنمای کنه که کدوم راه راحتتره؟
موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کنکور پزشکی قبول شدن در ایران سخت تر از امریکا است ولی وقتی در ایران وارد دانشکده پزشکی شدید راحتتر از دانشگاههای پزشکی امریکا میتوانید ادامه تحصیل دهید.چون وارد شدن به دانشکده های پز شکی در امریکا برای دوران پزشکی عمومی راحتتر از ایران است اما به علت بالاتربودن سطح اموزش پزشکی در ایالت متحده نسبت به ایران دوران تحصیل پزشکی عمومی در انجا سخت تر از ایران است.
از طرفی مهاجرت به امریکا یک پروسه پیچیده با دغدغه های خاص خودش است .پس با یک بررسی جامع و عمیق اقدام کنید
موفق باشید!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
افردى ك پزشك هستن و ميان امريكا خيلى بايد بخونن تا بتونن ايين امتحانات را پاس كنن . تا ميتونين در ايران روى زبان كر كنيد من اينجا چند پزشك ايرانى ميشناسم كه بعد از 3و 4 بار هنوز نتونستن اين امتحانات پاس كنن
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان سال نو را تبریک میگم!
خبر جدید اینکه گمانم انتشارات تیمورزاده خ 16 اذر تهران کتابهای usmleجدید یعنی 2009 را اورده!مشتاقان بشتابند که امسال سال امتحانه!!!!!!!!!!!!!!!!!
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
یک چندتا سئوال داشتم ممنون می شم اگر کسی می دونه منو راهنمایی کنه...
یکی از دوستان من از ایران مدرک دندانپزشکی اش رو گرفته و طرحش رو هم تمام کرده اگه بخواد آمریکا ادامه بده تخصصش رو برای اینکه بتونه مدرک اینجا رو برای کار کردن داشته باشه چطور ممکنه؟ اگر بخواهد امتحان برد دندونپزشکی آمریکا رو بده چه طوری ممکنه؟ حتما باید بیاد اول آمریکا؟ به چه بهانه ای؟
خیلی ممنون می شم منو راهنمایی کنید
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوست گرامی
این قسمت مربوط به امور پزشکی است برای گرفتن پاسخی جامعتر در قسمت دندانپزشکی همکارانی هستند که اطلاعات بیشتری دارند
موفق باشی
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
منم دارم برای استپ یک درس میخونم.تا الان بیوشیمی و پاتو و فارماکو از کتابهای کاپلان به همراه دی وی دی تموم کردم که یک وقفه طولانی افتاد.تصمیم دارم دوباره شروع کنم.اگر همه چیز خوب پیش بره احتمالا جولای امتحان بدم.راستی این لینک بالا باز نمیشه.
---------------------------------------------------------------
طلوع هر روزه خورشید و نسیم دمادم صبح با سکوتشون فریاد میزنند:زندگی ادامه دارد...."ساموئل بکت "
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سحر21
راستش منم تازه استپ وان را شروع کردم حقیقتش این که دیوی دی ها وقتتونو نمیگیره همشو بخوایید ببینید با سری کاپلان فکر کنم دو سال طول بکشه!!
از طرفی میدونی که نمره ما باید خیلی بالا بشه فکر میکنم که کاپلان به تنهایی پاسخگوی این نیاز حیاتی نمره نباشه
کلا کاپلان که محور یو اس ام ال ای است و شکی درش نیست
اما شما و هم چنین سایر دوستان نظری برای کتب تکمیلی غیر از کاپلان برای استپ وان دارید
به نظر من کاپلان برای میکرب بیوشیمی فارماکو و فیزیولو ژی خوبه بقیه دروس را مثلا
اناتومی های ییلدو پاتو گلژان بهتره و بعضی ها هم سری بی ار اس رادر کنار کاپلان پیشنهاد میکنند
سایر دوستان نظراتشون در موردکتابهای استپ وان اینجا بنویسند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من عضو جدید هستم و فارغ التحصیل 1372 دانشگاه اهواز هستم و حدود 20 روز پیش وارد ایالت نیوجرزی آمریکا شدم(قبولی لاتاری)
نحوه ثبت نام USMLE و آدرس ارسال مدارک را می خواستم.
موفق باشید.