موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
بسیار ممنون از راهنمایی خوبتون
حقیقتش من که دارم ازدواج می کنم و الان نامزدم اونجاست و خانواده اش هم هستن و ... تقریبا هم رابطه خوبی داریم و قراره تا زمانی که بتونه آقای همسر خونه ای برای خودش بخره خونه مادرشوهر باشیم.
این یعنی اومدنم که حتمیه
ولی خودمم آدمی نیستم که یه جا بند بشم و حتما حتما باید یه فعالیتی داشته باشم.
منتها با توجه به سختیهایی که الان اینجا تو ایران هم کم نکشیدم؛ امیدوارم تجربه ای برای آینده ام باشه
حالا زمان همه چیز رو مشخص می کنه ؛
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
همین که با اطلاعات کافی و چشم باز میایید، خودش خیلیه. البته وقتی آدم به سختی میخوره جدای از کمی آمادگی داشتن، باعث کمی وجدان درد هم میشه که دانسته چرا کاری کردم ولی آدم قرار باشه که ریسک معقول نکنه که اصلا زندگی بهش نمیچسبه. موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان وسپاس ازراهنمایی های ارزنده شما.من توچندتاپیک مختلف درموردبازارکارگرافیک وتبلیغات وکاربانرم افزار کورل دراو پرسیدم اماهنوزجواب نگرفتم.لطفاراهنمایی کنید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از اقوام بنده که دقیقا شرایط تحصیلیمون مثل همه ( جفتمون مهندسی عمران خوندیم ) برنده شده و از اونجایی که بنده سر و کارم بیشتره با کامپیوتر و نت جلو افتادم تا سوالهای ایشون رو بپرسم !
میخواستم بدونم در بلاد کفر ( حالا نمیدونم کدوم شهرش - لطفا شما راهنمایی کنید ) اصلا کار برای مهندس عمران پیدا میشه ؟
البته میدونم مهندسی اینجا رو دو زار هم امریکا قبول نداره و طبیعیه. اما میخوام ببینم اگه طرف بره مثلا نرم افزارهای اتوکد و طراحی ساختمان رو یاد بگیره میتونه امیدوار باشه بعد از چند ماه کار گیرش بیاد ؟
یا اینکه باید بره نقاشی ساختمون و آرایشگری و لوله کشی یاد بگیره و بیخیال عمران ، چون اونجا به کارش نمیاد ؟
مرسی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز كسي هست كه در مورد اشتغال در زمينه تدوين و عكاسي در امريكا بتونم باهاش مشورت كنم؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی از زمینه کاری برق ساختمان اطلا عاتی داره تو اتلانتا یا دالاس مثل طراحی برق ساختمان یا سیم کشی
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان ميشه لطفا بگيد بازار كار رشته متالوژي و مهندسي مواد اونجا چطوره؟ مخصوصا توي ايالت تگزاس؟
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
2015-12-29 ساعت 13:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-29 ساعت 13:54 توسط Pakpourasghar.)
سلام دوستان
کسى اطلاعاتى در راجب کار برق کارى در مريلند ترجيحا در بالتيمور و يا شهر هاى اطراف خبرى داره ممنون ميشم کمک کنيد.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.