موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بابا دمت گرم کاااا! بهرحال مرسی از روحیه دادنتون ولی با توجه به اینکه همیشه سرخالی لیوانو هم باید بررسی کرد دوس دارم محتاط باشم و از رفقای همکاری هم که در آمریکا مشغول کارن یه مشاوره ای چیزی بگیرم،اگه دوستان درگیر این موضوع هستن لطفا" با توجه به تفاسیر گفته شده وضعیت کار رو و ایالتی رو که کار سازه ای مناسب گبر مباد رو معرفی کنن،در ضمن در زمینه بازسازی ( ریفوربیش اگه اشتباه نکنم) هم اطلاعاتی میخواستم که آیا اصلا" وام برا این کارا میدن؟ و اینکه اگر بخوام از ایران سرمایه برای این کار بیارم حداقل چقدر لازمه؟
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
ظاهرا کار ما هم با موسسه اسپنتران داره گره می خوره.با گذشت 2 ماه از تحویل مدارک هنوز خبری از ارزیابی نیست.یکی از دوستان من 2 هفته بعد از من تحویل داد و هفته پیش تحویل گرفت.
با این شرایط احتمالا فرصت 10 جولای رو از دست میدم.
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
هفته پیش علت تاخیر رو جویا شدم.
میگن ما هنوز تاییدیه مدرک شما رو از مرکز دانشگاهی نگرفتیم.ازشون خواستم که لینک ارتباطی خودشون رو به من بگن.ظاهرا ارتباط اونا با مرکز بین الملل دانشگاه آزاده و به همون ایمیلی که به من دادن خود من هم ایمیل زدم و متاسفانه تا الان جواب من رو هم ندادن.از طریق دوستان هم پیگیر قضیه هستم.به نظر میاد تو این مورد کوتاهی از طرف ایرانی باشه.چون مورد دوست خودم همونطوری که گفتم طی همون 4 هفته به نتیجه رسید.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-21 ساعت 06:20)hamed_gh نوشته: سلام دوستان
می خواستم تجربه خودم رو از امتحان FE بگم چون احساس کردم یکم زیادی بزرگ شده اینجا(منظورم خود امتحان هست وگرنه داشتن FE تو رزومه مهندسین عمران خیلی مهمه)...
بازم سوالی اگه باشه در خدمتم. موفق و پیروز باشین.
سلام
ببخشيد كتابچه آزمون مربوط به باقي رشته ها رو چطور ميشه پيدا كرد ؟ ممنون ميشم در مورد اختلاف FE و PE هم توضيح مختصري بديد . چون تو اكثر سايتهاي كاريابي براي بعضي job ها زده ترجيحا PE داشته باشه .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-21 ساعت 10:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-21 ساعت 10:16 توسط sepraa.)
برادر عزيز hamed_gh
واقعاً ممنونم از اطلاعات و لينك هايي كه گذاشتين،به خصوص منابع،ايشالا خدا كمكت كنه هميشه
فقط منم ميخوام تفاوت اف اي و پي اي رو بدونم،لطف ميكني اگه چيزي ميدوني ، ما رو راهنمايي كني.
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز hamidazimi:
نگران نباش و بدون هیچ چیزی محال نیست.من هم مثل شما فکر می کردم.واقعا بعد از 13 سال از زمان فارغ التحصیلی که یه جورایی برای من برای بعضی از درسها میشه 16 یا 17 سال و بدون کوچکترین مطالعه سعی کردم به خودم مسلط باشم و با 2 ماه خوندن مداوم تونستم همون بار اول امتحان رو قبول بشم.خوشحالم که تاپیک دوباره جون گرفته.اینجا لایسنس EIT به خودی خود برای کمپانی زیاد ارزشی نداره اما برای شخص فوق العاده اهمیت داره از دو جنبه:اولا اینکه برای PE حتما بهش نیاز داریم و دوم اینکه می تونیم برای شغل هایی با رده مهندسی که معمولا جزو حداقل نیازهاشون هست اپلای کنیم.اما PE داستانش جداست و خیلی از کمپانی ها مخصوصا از نوع کوچیکش به دنبال جذب مهندس PE برای ارتقاء جایگاه شرکتشون هم هستن.
دوست عزیز sepraa :
تفاوت بین FE و PE در اینه که اولا شما باید برای رسیدن به دومی از ولی با موفقیت رد بشی.با گرفتن لایسنس PE شما صاحب مهر میشین و حق امضاء دارین که این خیلی ارزشمنده.امتحان PE به زعم خیلیا که امتحان دادن در نوبت صبح مثل همون FE هست و ظاهرا کمی سخت تر.یعنی همون مباحث و در نوبت بعدازظهر هم که بسته به انتخاب شما سوالات به صورت تخصصی و بر پایه کدها و استاندارهای مربوطه هست که باید به اونا تسلط داشته باشین.
موفق باشین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز sce,
اول ممنونم از توضيحاتت. حالا پس يعني ، امتحان پي اي، دو مرحله اي و توي يك روز(همون صبح و بعد از ظهر كه گفتي ) هستش؟درست متوجه شدم؟. و سوال بعدي اينكه ،منابع هر دو امتحان پس يكيه و فقط كد ها اضافه ميشه و سوالاتش سختر ميشه؟ ممنون كه وقت ميزاري و جواب ميدي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ظاهرا کتاب fe civil review manual خیلی کتاب خوبیه.کسی از دوستان لینک دانلود این کتاب رو داره؟