کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انجمن مهندسین عمران
(2015-06-28 ساعت 14:12)arashmoradi نوشته:  ظاهرا کتاب fe civil review manual خیلی کتاب خوبیه.کسی از دوستان لینک دانلود این کتاب رو داره؟
به نظر من این کتاب فوق العاده هست.
فک نکنم بتونبن لینک دانلود رو پیدا کنین.من شخصا خریدنش رو توصیه می کنم.براب آینده هم به عنوان یه مرجع مهندسی به دردتون می خوره.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng
در ایران امکان خریدش نیست متاسفانه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
در مورد فرصتهای شغلی در سانفرانسیسکو اگر کسی اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمکم کنید
کارشناسیی عمران فارغ التحصیل 84و ارشد مدیریت پروژه فارغ التحصیل 92
سابقه فعالیت :

سرپرست کارگاه در کارگاههای ساختمانی مدرسه و کتابخانه به مدت دو سال
نظارت در معاونت سرمایه گذاری اداره میراث فرهنگی بر پروژه ساختمان ، راهسازی و محوطه سازی و اجرای پارک به مدت شش سال
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من نامزدم لاتاری برنده شد و الان در سانفرانسیسکو مقیم شده ، ما در شرف ازدواجیم اما من در مورد کار خیلی مردد هستم
نمیدونم کار برام پیدا میشه چون سطح زبان انگلسیم هم ضعیفه
و اینکه تجربیاتم اصلا اونجا به دردم میخوره یا نه
در کل باتوجه به اینکه ساختمان زیاد بزرگ کار نکردم در کل میتدی به حساب میام
شما خودتون کجا ساکن هستید
از شرایط کار در سانفرانسیسکو خبر دارید یا کسی که بتونه کمکم کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-05 ساعت 05:10)arashmoradi نوشته:  در ایران امکان خریدش نیست متاسفانه
بگین براتون از اینجا بخرن و بدن یه مسافر بیاره.کار سختی نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: arashmoradi
دوستانی که تازه میاین،چه بخواین امتحان FE رو بعد از ورود بدین یا چند ماه بعد از ورود،مدرک خودتون رو همون روزای اول بدین واسه ارزیابی تا مث من اینقدر معطل نشین.به هر صورت شما این کار رو باید بکنین،چه روز اول و چه بعد از قبولی تو امتحان.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
بگین براتون از اینجا بخرن و بدن یه مسافر بیاره.کار سختی نیست.
[/quote]
خو اگه کسی و نداشته باشیم چی ؟
آقای مهندس این کتاب قابل دانلود نیست به هیچ وجه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ،در مورد کتاب FE در صفحات قبل یکی از دوستای عزیزمون لینک دانلود پی دی اف این کتابو گذاشته،870 صفحه هست اگرچه بعضی جاهاش یه کنار نویسی هایی به عربی داره(کم هست) ولی من دانلودش کردم و اینجا دیروز دادم پرینتش کردن و با صحافی و جلد سلفون عین خود کتاب برام 58 هزار تومان تموم شد که عالی بود،صفحات قبلو بخونید و دانلودش کنید و همینجا پرینتش کنید.
یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، reza12 ، fn_glor
(2015-07-09 ساعت 12:32)kavehafzali نوشته:  سلام دوستان ،در مورد کتاب FE در صفحات قبل یکی از دوستای عزیزمون لینک دانلود پی دی اف این کتابو گذاشته،870 صفحه هست اگرچه بعضی جاهاش یه کنار نویسی هایی به عربی داره(کم هست) ولی من دانلودش کردم و اینجا دیروز دادم پرینتش کردن و با صحافی و جلد سلفون عین خود کتاب برام 58 هزار تومان تموم شد که عالی بود،صفحات قبلو بخونید و دانلودش کنید و همینجا پرینتش کنید.
یا حق
سلام دوستان
اون لینک کتاب FE که گذاشته بودم مربوط به آزمون FE قبل از January 8, 2014. بعد از این تاریخ به دلیل اینکه آزمون کامپیوتری شده سر فصلها و زمان آزمون و رشته ها به تفکیک شده و تغییر کرده. حتی اگه شما راهنمای آزمون رو قبل این تاریخ از سایت دانلود میکردید با بعد این تاریخ فرق کرده و سرفصلها مجزا شده و آزمون از صبح و بعدالظهر به یک آزمون 6 ساعته تبدیل شده. البته سر فصلهای این کتاب تا 60 یا 70 درصد تغییری نکرده که میشه ازش استفاده کرد ولی برای اینکه کاملا مطابق آزمون پیش برید باید کتاب FE Civil Review Manual (FECERM) رو تهیه کنید که مخصوص رشته عمران هست. تهیه کتاب از طریق سایت ناشر و جاهای دیگه هم امکان داره. اینم لینک منبع. http://ppi2pass.com/ . خرید از ناشر گرونتره ولی امکان گارانتی داره. به هر حال کتابی که به صورت PDF است رو قبل رفتن میتونید بخونید که یه دید کلی و جالب بهتون میده به علاوه اینکه با زبان تخصصی آزمون آشنا میشید که این خیلی مهمه. سوالات بسیار آسان و استاندارده و مثل مملکت ما نیست که به جای سوال تست هوش میدن. شما یک ماه وقت بذارید به راحتی قبول میشید البته به شرطی که اینجا هم مطالعه داشته باشید. همه چیزهایی که تو اون کتابه رو ما خوندیم و غریب نیست. موفق باشید
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Adriann ، aligeocivil
(2015-07-10 ساعت 03:20)salam100 نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:17)karo.eng نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 12:32)kavehafzali نوشته:  سلام دوستان ،در مورد کتاب FE در صفحات قبل یکی از دوستای عزیزمون لینک دانلود پی دی اف این کتابو گذاشته،870 صفحه هست اگرچه بعضی جاهاش یه کنار نویسی هایی به عربی داره(کم هست) ولی من دانلودش کردم و اینجا دیروز دادم پرینتش کردن و با صحافی و جلد سلفون عین خود کتاب برام 58 هزار تومان تموم شد که عالی بود،صفحات قبلو بخونید و دانلودش کنید و همینجا پرینتش کنید.
یا حق
سلام دوستان
اون لینک کتاب FE که گذاشته بودم مربوط به آزمون FE قبل از January ۸, ۲۰۱۴. بعد از این تاریخ به دلیل اینکه آزمون کامپیوتری شده سر فصلها و زمان آزمون و رشته ها به تفکیک شده و تغییر کرده. حتی اگه شما راهنمای آزمون رو قبل این تاریخ از سایت دانلود میکردید با بعد این تاریخ فرق کرده و سرفصلها مجزا شده و آزمون از صبح و بعدالظهر به یک آزمون ۶ ساعته تبدیل شده. البته سر فصلهای این کتاب تا 60 یا 70 درصد تغییری نکرده که میشه ازش استفاده کرد ولی برای اینکه کاملا مطابق آزمون پیش برید باید کتاب FE Civil Review Manual (FECERM) رو تهیه کنید که مخصوص رشته عمران هست. تهیه کتاب از طریق سایت ناشر و جاهای دیگه هم امکان داره. اینم لینک منبع. http://ppi2pass.com/ . خرید از ناشر گرونتره ولی امکان گارانتی داره. به هر حال کتابی که به صورت PDF است رو قبل رفتن میتونید بخونید که یه دید کلی و جالب بهتون میده به علاوه اینکه با زبان تخصصی آزمون آشنا میشید که این خیلی مهمه. سوالات بسیار آسان و استاندارده و مثل مملکت ما نیست که به جای سوال تست هوش میدن. شما یک ماه وقت بذارید به راحتی قبول میشید البته به شرطی که اینجا هم مطالعه داشته باشید. همه چیزهایی که تو اون کتابه رو ما خوندیم و غریب نیست. موفق باشید
اگر فکر می کنید با مدرک fe بهتون کار می دن کور خوندید
هاها. سلام دوست عزیز. کجا با این همه عجله ، واستا با هم بریم. در پاسخ به شما اولا اخذ این مدرک جهت شروع پروسه و دریافت pe است. دوما شما درست میگی لزوما این مدارک موجب کار پیدا کردن ما نمیشه ولی کمک میکنه و اینکه اخد pe موجب میشه که بتونید به طور خصوصی کار کنید. سوما ما هم که کار پیدا نکردیم میریم کاسه گدایی میگیریم خرجمون در میاد ولی خدا وکیلی مدیونی اگه اونجا دستت خالی شد به من نگی. با همون کاسه گدایی خرج دوتامون در میاد. Cool
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقا جان ما که نگفتیم با FE کار میدن،ولی برا آزمون PE اول باید اینو بگذرونیم،در ضمن اگه قرار باشه خدا قسمت کنه کار کنیم با همون بقول دوستمون کاسه گدایی هم میتونیم روزگار بگذرونیم،بهرحال کسی هم که ده سال با همون آیین نامه های آمریکا توی ایران طراحی کرده یکم بیشتر از کاسه گدایی میتونه کار گیر بیاره.
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng
البته این دوست عزیزمون salam100 تقصیری نداره.
ایشون معمولا پست های زیادی اینجا نمیزارن و مثل امثال من زیاد بیکار نبستن و ظاهرا سرشون خیلی شلوغه و گرفتارن.
دست بر قضا خیلی راحت میشه 50 تا پست ایشون رو مخصوصا تو اون قسمت هایی که پاسخ دوستان رو در مورد کار و اینجور چیزا میده رو یه نیگاه انداخت.
بیشتر توضیح نمیدم و از دوستان می خوام با قوت به دنبال گرفتن PE باشن و اگر وقتی هم داشتن پست های این دوستمون رو هم یه نیگاه بندازن.خالی از لطف نیست.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، aligeocivil ، reza12
(2015-07-05 ساعت 19:50)sce نوشته:  دوستانی که تازه میاین،چه بخواین امتحان FE رو بعد از ورود بدین یا چند ماه بعد از ورود،مدرک خودتون رو همون روزای اول بدین واسه ارزیابی تا مث من اینقدر معطل نشین.به هر صورت شما این کار رو باید بکنین،چه روز اول و چه بعد از قبولی تو امتحان.
موفق باشین.

سلام
لطفا بفرمایید برای ارزیابی مدرک چطور باید اقدام کرد من الان 20 روزه لس انجلس هستم و نمی دونم چه کارهایی رو اینحا باید انجام داد.مهندس عمران از دانشگاه دولتی با 19 سال سابقه. ممنونم
شماره کيس :***2015AS2 -تعداد افراد کيس: 4 نفر-رويت قبولي:1 May - ارسال فرمها:May 29- کارنت شدن:July- کنسولگري:آنکارا-تاريخ مصاحبه: Dec 3- وضعيت: کلير توسط ايميل 3 April ورود به کالیفرنیا: 28jun
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان دعوا نکنید،من با 8 سال سابقه طراحی سازه از قبیل پل و سوله و 7-8 طبقه و این صحبتها خودمو برا کار تو سوپر مارکت آماده کردم! حداقل دل رفیقمون خوش بشه که بدونه بدون داشتن PE تو مغازه ها حمالی میکنیم،امیدوارم تو این فاصله PE هم بتونم بگیرم،راستی کسی از شما عزیزان آشنایی با ریفوربیش یا بازسازی منازل نداره؟چیکار باید کرد و از کجا شروع کرد و حداقل چقدر سرمایه بسشه؟وام میدن یا نه؟
چاکر دوستان،چه عمرانی،چه غیر عمرانی حتی معماریا!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، inekoee ، aligeocivil ، aligeocivil
سلام
لطفا بفرمایید برای ارزیابی مدرک چطور باید اقدام کرد...
[/quote]
سلام دوست عزیز.
بهترین کار اینه که به وبسایت بورد مهندسی کالیفرنیا سر بزنید و ببینید که کدوم موسسات ارزیابی رو قبول دارن.من برای تگزاس به موسسه اسپنتران دادم که توی هیوستون شعبه داره.این موسسه توی نیویورک و فلوریدا هم شعبه داره.شما باید ترجمه مدرک به همراه ریز نمرات رو تحویل بدین و اونا بعد از یه استعلام از دانشگاه شما مدرک رو ارزیابی می کنن و بهتون تحویل میدن.هزینه هم که اینجا 450 دلار بود.ضمنا بعد از ارزیابی مشخص میشه که مدرک شما ABET A credited هست یا خیر.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Leila18 ، reza12

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان