کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
(2012-04-08 ساعت 19:58)آرشا نوشته:  سلام بچه ها، من از بانک پارسیان تمکن مالی گرفتم. فقط اسم و فامیلم و شماره حساب و مهر و امضای شعبه توی نامه قید شده و مبلغ رو به ریال و دلار زدن.
آیا اطلاعات دیگه ای یا مهر دیگه ای لازم نیست؟ یه جا توی مهاجر سرا مهر بین الملل دیدم که باید برگه تمکن بخوره. آیا لازمه؟؟؟؟ یا همین که دارم کافیه؟ و اینکه من رو تا گرفتم. یکیشو فرستادم و یکیشم میخوام با خودم ببرم. لطفاً اگه چیزی لازم داره بگین که برم تصحیحش کنم و ببرم.

سلام . منم از پارسیان گرفتم، اگه برگه به انگلیسیه که دیگه کاری لازم نداره.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mitr.p ، آرشا ، nima_sima ، ghorbat
(2012-04-09 ساعت 07:48)3rip نوشته:  [quote='آرشا' pid='159886' dateline='1333898926']
سلام بچه ها، من از بانک پارسیان تمکن مالی گرفتم. فقط اسم و فامیلم و شماره حساب و مهر و امضای شعبه توی نامه قید شده و مبلغ رو به ریال و دلار زدن.
آیا اطلاعات دیگه ای یا مهر دیگه ای لازم نیست؟ یه جا توی مهاجر سرا مهر بین الملل دیدم که باید برگه تمکن بخوره. آیا لازمه؟؟؟؟ یا همین که دارم کافیه؟ و اینکه من رو تا گرفتم. یکیشو فرستادم و یکیشم میخوام با خودم ببرم. لطفاً اگه چیزی لازم داره بگین که برم تصحیحش کنم و ببرم.

سلام منم از پارسیان گرفتم (شعبه ارزی)که دقیقا تمکن مالیم مثل شماست و البته به زبان انگلیسی که همینو باید پست کنیم واسه سفارت
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
تشکر کنندگان: 3rip ، آرشا ، ghorbat
سلام به همه دوستان گل ، برای گواهی بانکی جهت تمکن مالی آیا فقط برای فرد برنده لازمه یا مثلاً اگر زوج هستند( زن و شوهر ) برای همسر هم لازمه ؟ و اگه برنده و همراه حساب مشترک داشته باشند از نظر سفارت یک گواهی حساب مشترک کافیه ؟ لطفاً اگه اطلاعاتی در این مورد دارین لطف کنین ، ممنون میشم ازتون .
پایدار و پیروز باشین .Smile
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان:
(2012-04-12 ساعت 07:31)Hediyeh نوشته:  
(2012-04-12 ساعت 02:26)ghorbat نوشته:  سلام به همه دوستان گل ، برای گواهی بانکی جهت تمکن مالی آیا فقط برای فرد برنده لازمه یا مثلاً اگر زوج هستند( زن و شوهر ) برای همسر هم لازمه ؟ و اگه برنده و همراه حساب مشترک داشته باشند از نظر سفارت یک گواهی حساب مشترک کافیه ؟ لطفاً اگه اطلاعاتی در این مورد دارین لطف کنین ، ممنون میشم ازتون .
پایدار و پیروز باشین .Smile

سلام دوست عزیز
طبق گفته دوستان با تجربه و طبق مطالبی که توی این سایت عنوان شد برنده و همراه باید هر کدام حساب جداگانه برای تمکن مالی ارائه بدهند. یکی از دوستان همین سایت اعلام کردند که وقتی سند منزلشون رو ارایه دادند آفیسر اون رو فقط به عنوان ساپورت یکنفر در نظر گرفت و ازشون خواست تا نفر دوم هم یه مدرک برای پشتوانه مالی ارائه بده!
موفق باشید

سلام دوست عزیز ممنونم از پاسوختون . در رابطه با قسمت دوم سئوالم که اگر حساب مشترک باشه مشکلی پیش نمیاد ( مشترک بین زن و شوهر ) ؟ یعنی آفیسر قبول میکونه برای 2 نفرمون . ؟ البته با این فرض که موجودی داخل حساب معقول باشه و برای 2 نفر کافی باشه !

تشکر کنندگان:
(2012-04-12 ساعت 08:24)Hediyeh نوشته:  
(2012-04-12 ساعت 08:04)ghorbat نوشته:  سلام دوست عزیز ممنونم از پاسختون . در رابطه با قسمت دوم سئوالم که اگر حساب مشترک باشه مشکلی پیش نمیاد ( مشترک بین زن و شوهر ) ؟ یعنی آفیسر قبول میکنه برای 2 نفرمون . ؟ البته با این فرض که موجودی داخل حساب معقول باشه و برای 2 نفر کافی باشه !

حقیقتا در مورد قسمت دوم چون اطلاعی نداشتم چیزی نگفتم! ولی با توجه به کیسی که خدمتتون عرض کردم در مورد سند ملکی, خوب قطعا قیمت ملک اونهم تو تهران کفاف هزینه دو نفر رو میده ولی آفیسر اونو برای دو نفر نپذیرفتن! و اگه من جای شما بودم روزه شک دار نمیگرفتم دوست من!
بی نهایت سپاس گزارم دوست من !!!Big Grin

تشکر کنندگان: Hediyeh
سلام
میخواستم بدونم من که لیسانس دارم باید مدرک دیپلم رو هم ارائه بدم ؟ چون در حال حاضر نمیدونم مدرک دیپلمم کجاست؟
تشکر کنندگان: ghorbat
(2012-04-12 ساعت 10:14)2000sahar نوشته:  سلام
میخواستم بدونم من که لیسانس دارم باید مدرک دیپلم رو هم ارائه بدم ؟ چون در حال حاضر نمیدونم مدرک دیپلمم کجاست؟
سلام دوست عزیز ، بله باید همراه داشته باشین . بر طبق تجربه دوستان لازمه . مدرک دیپلم باید در دبیرسانتان باشد و مدرک پیش دانشگاهی احتمالاً در دانشگاه .
پایدار و پیروز باشین .

تشکر کنندگان: mitr.p
همون طور که دوستمون گفتن، بهتره مدرک دیپلم همراهتون باشه. اگه نتونستید پیداش کنید، زیاد نگران نباشید.

خود من روز مصاحبه هم لیسانس و هم دیپلم همراهم بود، اما تا لیسانس رو دیدند اصلا دیپلم رو نخواستند.

(2012-04-12 ساعت 10:14)2000sahar نوشته:  سلام

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ابی22 ، m9780 ، storagemeter ، ghorbat ، Emad_L ، كاميلا ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام می خواستم بپرسم برگه تمکن مالی حتما باید به اسم سفارت امریکا باشه یا لازم نیست؟ چون من یکبار برگه تمکن مالی از بانک گرفتم به اسم اونجایی که می خواستم ببرم نبود(عمومی بود) بانک بهم گفت اگه باسم اداره یا کشوریا سفارت خاصی میخوای بایددرخواستت بره شعبه اصلی تو تهران ولی اگه عمومی میخوای تو شعبه صادر میکنیم
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-12 ساعت 23:25)shahyad نوشته:  سلام می خواستم بپرسم برگه تمکن مالی حتما باید به اسم سفارت امریکا باشه یا لازم نیست؟ چون من یکبار برگه تمکن مالی از بانک گرفتم به اسم اونجایی که می خواستم ببرم نبود(عمومی بود) بانک بهم گفت اگه باسم اداره یا کشوریا سفارت خاصی میخوای بایددرخواستت بره شعبه اصلی تو تهران ولی اگه عمومی میخوای تو شعبه صادر میکنیم

خیر لازم نیست
شما دوست عزیز و باقی دوستان که از سایت استفاده می کنید لطفا امضاهاتون رو بزارید تا این ارتباط 2 طرفه باشه!
کنترل پنل کاربر-> امضاء
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: shahyad ، parsy631 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، كاميلا ، shadin_n ، امیر مهاجر
دوستان من یک لحظه شک کردم...کسایی که اسپانسر ندارن و تمکن مالی می برن هم فرمی دارن برای پر کردن یا نه ؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
سلام فرانک جون خوبی. نه عزیز فرمی نباید ببریم.
کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان: ghorbat ، faranak.n ، SH1A2R3 ، shadin_n ، frz61 ، امیر مهاجر
سلام یک سئوال داشتم من برای دختر 8 سالم هم باید جداگانه تمکن حساب بانکی ببرم؟
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3
(2012-04-14 ساعت 12:33)nellyala نوشته:  در مورد تمکن مالی چند سئوال دارم که ممنون می شم جواب بدید. اول بگم که من برنده لاتاری نیستم و به همین دلیل امضا ندارم. خواهر همسر من امسال برنده شده با کیس نامبر 67000. با توجه به اینکه یک دختر جوان، مجرد و دانشجو هست و هیچ سابقه کاری ندارد آیا اینکه 50-60 میلیون در حسابش داشته باشد این شبهه را برای آفیسر ایجاد نمی کند که دختری با این شرایط نمی تواند چنین پولی داشته باشد؟ اصولا امکان داره آفیسر بپرسد که این پول را از کجا آوردی؟ 50-60 میلیون برای یک نفر کافی هست؟ خانواده امکان اینکه پول بیشتری به حسابش واریز کند را دارد اما این نگرانی وجود داره که آفیسر به منبع به دست آوردن این پول شک کنه و به نوعی مشخص باشه که این پول موقتا و فقط برای گرفتن برگه تمکن در حساب ایشان قرار داده شده. ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
سئوال دوم اینکه برای یک دختر مجرد که ملکی به نامش نیست آیا سند املاک والدینش اگر ترجمه و ارائه داده بشه کمکی به اثبات تمکن مالی می کنه؟
سوال سوم اینکه با توجه به این شرایط داشتن اسپانسر راه مطمئن تری نیست؟

سوال اول: خب خیلی راحت میتونه بگه کمک پدرو مادرمه برای رفتن به امریکا.

سوال دوم: فکر کنم باید وکالتش هم به نام خواهرتون باشه

سوال سوم: داشتن اسپانسر سختی های خاص خودش رو داره، مهمترینش اینه که آشنای شما از وقتی اسپانسر شما میشه دائما توی استرس قرار میگیره
تشکر کنندگان: vroom ، frz61 ، SH1A2R3 ، atisland ، humsun ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، shekari
(2012-04-14 ساعت 13:54)shadin_n نوشته:  سلام یک سئوال داشتم من برای دختر 8 سالم هم باید جداگانه تمکن حساب بانکی ببرم؟

نيازي به ارائه جدا جدا مدرك مالي نيست . اگر توي يه حساب مشترك بين خودتون و همسرتون باشه بهتره ... موفق باشين
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: frz61 ، mmmsdeghi ، SH1A2R3 ، shadin_n ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان