موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-23 ساعت 10:58)ساری نوشته: دوستان توی فرم آنکارا نوشته :Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given);
یعنی برای حساب بانکیمون گردش حساب هم می خواد؟!
و سوال دیگه اینکه، همراه سایر مدارک، اصل نامه تمکن مالی هم باید برای سفارت بفرستیم؟ یا نمی خواد؟
کسی نمیدونه؟
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
يكي از اشناهاي ما كه پارسال قبول شده بود و الان هم امري.ك.ا است گفت فقط مانده حساب رو پرينت گرفته بود و گردش نميخواست. ضمنا دوستان باسابقه كه الان هم ويزاشون رو گرفتن گفتن كه بعضي ها اصلا به همراه مدارك گواهي پست نكردن و بلكه روز مصاحبه با خودشون بردن.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-24 ساعت 15:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-24 ساعت 15:14 توسط honey62.)
(2012-04-24 ساعت 10:17)montazer59 نوشته: (2012-04-23 ساعت 19:29)3rip نوشته: (2012-04-23 ساعت 13:09)كاميلا نوشته: من خودمم هم اين مشكل رو دارم. يعني اگه بخوام مدارك ارساليم به موقع برسه به سفارت يعني 15 روز قبل از مصاحبه مجبورم زودتر گواهي بانكي بگيرم در نتيجه اين دفعه هم اعتبارش تمام ميشه. ولي به نظرم دير رسيدن مدارك بدتره .نهايتش اينه كه دوباره يك گواهي ميگيريم و با خود ميبريم سفارت.
گواهی تمکن که اعتبار زمانی نداره. اونا میگن بهتره که پرینت اخیر رو بیارید . بهترین حالت ماه جاری وقت مصاحبه ست. اما این به این معنی نیست که مال ماه قبلش اعتباری نداره. اشتباه نکنید مطمعن باشید که زود رسیدن مدارکتون به سفارت ارزشش رو داره .
من خودم به علت اینکه زمان گرفتن پرینتم مصادف میشد با تعطیلات عید، پرینتم مال 40 روز قبل از مصاحبست.
با احترام به نظر همه دوستان عزيز. من فكر ميكنم كه ما هممون راحت به اين مرحله نرسيديم كه حتي 1 درصد اجازه ريسك بديم. من يه جا توي مهاجرسرا (الان هر چي گشتم پيدا نكردم) خوندم كه تاريخ نامه تمكن مالي بايد طي يك ماه اخير باشه. حالا حتما لازم نيست كه خيلي نزديك، حتي اگر ميتونيد يه جوري نامه تون رو بگيريد كه تاريخش مال فرداي مصاحبه تون باشه. اگر افيسر حالش خوب نباشه ممكنه به هر نكته كوچيكي گير بده اگر چه بودن موردهاي خيلي مشكل داري كه افيسر به راحتي ازش گذشته ولي ارزش ريسك نداره.
ما كه تصميم داريم نامه رو يه جوري بگيريم كه تاريخش به چند روز بعد از مصاحبه بيوفته.
جدی میگین؟
من طبق نامه ای که از بانک گرفتم، روز مصاحبه 4روز بیشتر از یکماه ازش میگذره. یعنی 34 روز قبل از مصاحبه نامه گرفتم. امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
ممنون از راهنماییتون
خوب به نظر من اگر براتون مشكلي نداره نزديك رفتنتون يه نامه ديگه از بانك بگيرين ببرين.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-24 ساعت 12:13)ساری نوشته: (2012-04-23 ساعت 10:58)ساری نوشته: دوستان توی فرم آنکارا نوشته :Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given);
و سوال دیگه اینکه، همراه سایر مدارک، اصل نامه تمکن مالی هم باید برای سفارت بفرستیم؟ یا نمی خواد؟
کسی نمیدونه؟
نیازی به بردن گردش حساب نیست اصلاً خودتون رو اذیت نکنید همان مانده حساب کافیه ، من هم مانده حساب فقط بردم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-26 ساعت 03:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-26 ساعت 03:28 توسط Shezem.)
اسپانسر من هم گفت که چون برای ۳ نفر اسپانسر شده، دیگه برای من نمیتونه که اسپانسر باشه!
حالا من موندم و هفت هزار یورو در حساب بانکیام، که تازه به حساب گذاشتم و اگر گردش مالی بخواهند که دیگه هیچی! امیدوارم در مصاحبه مورد قبول واقع بشه. دیگه وقت هم نیست دنبال کسی برای اسپانسری بگردم.
کسی ایدهای نداره؟
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت
تجربههای من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن !
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-24 ساعت 12:13)ساری نوشته: (2012-04-23 ساعت 10:58)ساری نوشته: دوستان توی فرم آنکارا نوشته :Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given);
کسی نمیدونه؟
دوست عزیز:
من و همسرم فقط و فقط موجودی بردیم و همین ..نه گردش
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کسانی که از بانک صادرات موجودی حساب گرفتن می شه به من بگین دقیقا روزی که رفتین شعبه چه درخواستی دادین و اینکه مراحلش چطور بود و چند روز طول کشید تا به دستتون برسه اون گواهی؟ یه توضیح کامل و جامع بدین لطفا که من بدونم چند روز قبل از مصاحبه و چطور اقدام کنم. مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-29 ساعت 16:28)poone59 نوشته: کسانی که از بانک صادرات موجودی حساب گرفتن می شه به من بگین دقیقا روزی که رفتین شعبه چه درخواستی دادین و اینکه مراحلش چطور بود و چند روز طول کشید تا به دستتون برسه اون گواهی؟ یه توضیح کامل و جامع بدین لطفا که من بدونم چند روز قبل از مصاحبه و چطور اقدام کنم. مرسی
سلام
ما صبح رفتیم بانک و درخواست نامه تمکن مالی دادیم. البته شعبه ای که توش افتتاح حساب کرده بودیم. و اونا یه نامه موجودی (به فارسی) به ما دادن و گفتن باید بریم ساختمان سپهر واقع در خیابان سمیه (ایستگاه مترو طالقانی). ما همون روز رفتیم ساختمان سپهر بخش امور خارجه و تقریبا نیم ساعت طول کشید و نامه موجودی ترجمه شده که در اون نرخ دلار روز (نرخ دولتی 1226) و ارزش موجودی به ریال و دلار توش قید شده بود، بهمون دادند. در کل راحت بود و توی 3-4 ساعت کارمون انجام شد . فقط ترجمه نامه در ساختمان سپهر یه کم وقتگیر بود. چون ما یه نامه هم از بانک ملی گرفتیم که کلا یک ربع بیشتر طول نکشید و توی همون شعبه نامه ترجمه شده را بهمون دادن.
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان،
تاریخ مصاحبه ما ماهه آینده هست و میخواستم بدونم که اسپانسر من چه فرمی را باید پر کنه؟
و آیا اون فرم را من باید ببرم سفارت امریکا یا خودش باید براشون بفرسته
پیشاپیش از لطفتون ممنونم
..............................................................................................................................
شماره کیس:2012AS00052XXX
کنسولگری:Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه: ژوئن
تاریخ دریافت کلیرنس:
تعداد نفرات کیس : 2 نفر
جمع تقریبی هزینه ها :
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن