کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
(2012-06-06 ساعت 14:36)poone59 نوشته:  بچه ها من تو پست های مهاجرسرا خونده بودم که ارزشگذاری املاک الزامی نیست. منم ملک رو ارزشگذاری نکردم و سند رو دادم برای ترجمه اما حالا مسئله ای که هست اینه که توی ترجمه قیمت ملک خورده و این قیمتیه که زمان تنظیم سند یعنی حدود 20 سال پیش تعیین شده و در نتیجه خیلی خیلی پایینه یعنی ملکی که امروز حدود 600 میلیون می ارزه با قیمت حدود 20 سال پیش خورده حدود 900 هزار تومن که توی ترجمه هم همون 900 هزار تومن رو نوشته. مترجم عزیز میگه اینکه تاریخ تنظیم سند توی ترجمه اومده نشون میده که ماله 19-20 ساله پیشه و آفیسر کاملا متوجه میشه که این قیمت امروز نیست و طی این همه سال ارزش این ملک خیلی بیشتر شده و اینکه اونها صد در صد میدونن قیمت ملک توی تهران این نیست! اما من نگرانم و نمی دونم واقعا این قانع کننده ست؟ مشکلی پیش نمیاد؟ کسانی که بدون ارزشگذاری سند بردن شرایط مشابهی نداشتن؟ به من بگین چه کار کنم.

دوست عزیز
اگر در دستورالعمل سفارت ببینید راه های مختلفی را برای تایید ارزش املاک معرفی کرده طی این جمله:
2. Proof of ownership of property or real estate, in the form of a title, deed or the equivalent, and a letter from a lawyer, banker or responsible real estate agent showing its present value (any mortgages or loans against the property must be stated)
همانطور که ملاحظه می کنید کارشناس رسمی دادگستری، بانک ها( احتمالا کسانی که خانه را با وام خریده اند) یا مشاور املاک رسمی می توانند ارزش روز مسکن را اعلام کنند. مستند به این جمله من با آژانس املاک معتبری که قولنامه خانه ام را 5 سال پیش آنجا تنظیم کرده بودم تماس گرفتم و او نامه ای به من داد که ارزش فعلی روز آپارتمان من در آن قید شده بودبدون هیچ هزینه ای و آن را ترجمه کردم همراه اصل سند فرستادم . به نظرم راه بدی نیست .
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: poone59 ، daria ، امیر مهاجر ، ghorbat ، shadin_n ، ronmony ، amir0_0amir ، alonak
(2012-06-06 ساعت 14:36)poone59 نوشته:  بچه ها من تو پست های مهاجرسرا خونده بودم که ارزشگذاری املاک الزامی نیست. منم ملک رو ارزشگذاری نکردم و سند رو دادم برای ترجمه اما حالا مسئله ای که هست اینه که توی ترجمه قیمت ملک خورده و این قیمتیه که زمان تنظیم سند یعنی حدود 20 سال پیش تعیین شده و در نتیجه خیلی خیلی پایینه یعنی ملکی که امروز حدود 600 میلیون می ارزه با قیمت حدود 20 سال پیش خورده حدود 900 هزار تومن که توی ترجمه هم همون 900 هزار تومن رو نوشته. مترجم عزیز میگه اینکه تاریخ تنظیم سند توی ترجمه اومده نشون میده که ماله 19-20 ساله پیشه و آفیسر کاملا متوجه میشه که این قیمت امروز نیست و طی این همه سال ارزش این ملک خیلی بیشتر شده و اینکه اونها صد در صد میدونن قیمت ملک توی تهران این نیست! اما من نگرانم و نمی دونم واقعا این قانع کننده ست؟ مشکلی پیش نمیاد؟ می دونم که بعضی از دوستان شرایط مشابه داشتن اما پستهاشون رو پیدا نکردم الان. کسی بوده که با این شرایط رفته باشه مصاحبه و بدونه راه حل چیه؟ به من بگین چه کار کنم.

منم دقیقا همین مشکل رو دارم و همنطوری طبق صحبتهای دوستان ترجمه کردم و فرستادم، حالا میتونین وایستین ببینین من رد میشم قبول میشم چه بلایی سرم میاد بعدش اقدامی بکنین Wink

تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل

تشکر کنندگان: poone59 ، parsy631 ، MPU ، امیر مهاجر ، ghorbat ، shadin_n ، ronmony ، amir0_0amir ، alonak
(2012-06-06 ساعت 14:44)parsy631 نوشته:  
(2012-06-06 ساعت 14:36)poone59 نوشته:  بچه ها من تو پست های مهاجرسرا خونده بودم که ارزشگذاری املاک الزامی نیست. منم ملک رو ارزشگذاری نکردم و سند رو دادم برای ترجمه اما حالا مسئله ای که هست اینه که توی ترجمه قیمت ملک خورده و این قیمتیه که زمان تنظیم سند یعنی حدود 20 سال پیش تعیین شده و در نتیجه خیلی خیلی پایینه یعنی ملکی که امروز حدود 600 میلیون می ارزه با قیمت حدود 20 سال پیش خورده حدود 900 هزار تومن که توی ترجمه هم همون 900 هزار تومن رو نوشته. مترجم عزیز میگه اینکه تاریخ تنظیم سند توی ترجمه اومده نشون میده که ماله 19-20 ساله پیشه و آفیسر کاملا متوجه میشه که این قیمت امروز نیست و طی این همه سال ارزش این ملک خیلی بیشتر شده و اینکه اونها صد در صد میدونن قیمت ملک توی تهران این نیست! اما من نگرانم و نمی دونم واقعا این قانع کننده ست؟ مشکلی پیش نمیاد؟ کسانی که بدون ارزشگذاری سند بردن شرایط مشابهی نداشتن؟ به من بگین چه کار کنم.

دوست عزیز
اگر در دستورالعمل سفارت ببینید راه های مختلفی را برای تایید ارزش املاک معرفی کرده طی این جمله:
2. Proof of ownership of property or real estate, in the form of a title, deed or the equivalent, and a letter from a lawyer, banker or responsible real estate agent showing its present value (any mortgages or loans against the property must be stated)
همانطور که ملاحظه می کنید کارشناس رسمی دادگستری، بانک ها( احتمالا کسانی که خانه را با وام خریده اند) یا مشاور املاک رسمی می توانند ارزش روز مسکن را اعلام کنند. مستند به این جمله من با آژانس املاک معتبری که قولنامه خانه ام را 5 سال پیش آنجا تنظیم کرده بودم تماس گرفتم و او نامه ای به من داد که ارزش فعلی روز آپارتمان من در آن قید شده بودبدون هیچ هزینه ای و آن را ترجمه کردم همراه اصل سند فرستادم . به نظرم راه بدی نیست .

دوست خوبم ممنون از راهنماییت. در مورد کارشناس رسمی دادگستری می دونم که راه مطمئنیه اما خوب هزینه اش به نظر من غیر منطقی و بالاست. در مورد بانک و مشاور املاک اصلا چیزی نمی دونستم اما شما گفتین آپارتمانتون رو 5 سال پیش قولنامه کردید و همون آژانس قیمت روز رو تعیین کرده اما ملک ما 20 ساله است، روی این ملک هرگز وامی گرفته نشده و هیچ نقل و انتقالی هم صورت نگرفته. این ملک زمین هست طی این 20 سال نه ساخته شده، نه وامی گرفته شده، نه نقل و انتقالی صورت گرفته در نتیجه بانک و مشاور املاک فکر نکنم مشکل گشا باشه. باز از املاک می پرسم، مرسی.

ساری جان پس لطفا از مصاحبه برگشتی منو یادت نره، بهم بگو که چه گذشت، منتظرم و خیلی ممنون میشم
تشکر کنندگان: parsy631 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، ساری ، shadin_n ، ronmony ، amir0_0amir
بچه ها من الان یه گشتی توی سایت زدم و گیج تر شدم.
توی بخش آمریکا» زندگی در آمریکا» گفتگوی آزاد غیر مهاجرتی» تاپیکی هست به نام سوال در مورد نحوه ارائه و ارزشگذاری ملک... که ظاهرا متروکه و منم سوالی نپرسیدم اما اونجا به یه ارسال از hvm عزیز برخوردم که البته ماله سال 2009 هست و در اون نوشته:
توجه :سند زمین خالی مورد قبول نیست مگر اینکه استعلام از شهرداری ضمیمه شود (جهت تعیین کاربری و عدم در مسیر بودن)
حالا مشکلات من شد دو تا، هم اینکه قیمت ملک ماله 20 ساله پیشه و هم اینکه زمینه Sad کسی در این مورد اطلاعات جدیدتر و به روزی نداره؟ آخه زمینی که وسط منطقه 2 تهرانه چطور ممکنه که مثلا متعلق به منابع طبیعی باشه! یا وقتی اطرافش پر از آپارتمانه چطور ممکنه که بخوان از وسطش اتوبان رد کنن آخه؟ من دیگه واقعا خسته شدم از این داستان! تو رو خدا کمک Sad

اصلا دارم به فکر می افتم بیخیال سند بشم و علاوه بر گواهی تمکن برم سراغ اسپانسر. تا الان هم مشکلم این بود که دوست نداشتم رو بندازم به کسی اما الان حس می کنم این راه مطمئنتره کسی پیشنهادی داره؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، ساری ، shadin_n ، ronmony
(2012-06-06 ساعت 19:52)poone59 نوشته:  اصلا دارم به فکر می افتم بیخیال سند بشم و علاوه بر گواهی تمکن برم سراغ اسپانسر. تا الان هم مشکلم این بود که دوست نداشتم رو بندازم به کسی اما الان حس می کنم این راه مطمئنتره کسی پیشنهادی داره؟

گواهی تمکن و اسپانسر که داشته باشین مهمتر از همه چیز اینه که اینقدر استرس نمیکشین تا روز مصاحبه و داستان این سند زمین هم دیگه اذیتتون نمیکنه ولی اگه واقعا رو انداختن برای اسپانسر دار شدن خیلی براتون مشکله رقم گواهی تمکن رو بالاتر ببرین، ترجمه سند رو هم با خودتون ببرین، بد ترین حالتش اینه که آفیسر قبول نمیکنه و ازتون میخواد اسپانسر معرفی کنین که میتونین اون موقع تازه برین سراغ رو انداختن و این حرفها.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، ساری ، امیر مهاجر ، shadin_n ، ronmony ، amir0_0amir ، poone59
با سلام خدمت پونه گرامی من هم شرایط مشابه شما رو داشتم که حتما پست ارزشگذاری توسط کارشناس که نوشته بودم رو دیدید. جالبه بدونید ملک من حالت ارثیه هم داره و کلا دو تا وارث داره من با مشورت با بستگانی که در امریکا داشتم حتی برگه انحصار وراثت رو ترجمه کردم ولی در کل حساب بانکی رو سعی کردم قوی کنم که نیاز به سند و دردسر هاش کمتر بشه و هزینه کارشناس هم ندادم چون اگر اکثر پاسخ های این تاپیک و مصاحبه رو بخونید میبینید که اکثرا موجودی حساب بانکی چقدر مهم و سند در برابر ان ارزش کمتری داره(البته به نظر من) البته ترجمه سند رو هم میبرم که اگر افیسر بخواد بهش توضیح بدم.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: frz61 ، ساری ، كاميلا ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، shadin_n ، ronmony ، amir0_0amir ، poone59
بچه ها حدود 16000 دلار کمه برای یک نفر؟

تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، ronmony
(2012-06-07 ساعت 11:10)ساری نوشته:  بچه ها حدود 16000 دلار کمه برای یک نفر؟

ساري جان تا جاييكه من توي اين انجمن خوندم براي سال 2012 خط فقر آمريكا 18500 دلار به ازاي هر نفر اعلام شده. پس 16000 كمه و براي راضي كردن افيسر هرچي از 18500 دلار بري بالاتر بهتره Big Grin به نظر من اگه اين مقدار نداريد فعلاً از دوستي آشنايي قرض بگيريد يه چند روز توي حسابتون بذاريد بعد با يه پرينت حساب خوب بريد مصاحبه و گرنه افيسر مي گه حتماً‌ اسپانسر معرفي كنيد .

شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: ساری ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، shadin_n ، ronmony
(2012-06-07 ساعت 11:54)gulu نوشته:  

ساري جان تا جاييكه من توي اين انجمن خوندم براي سال 2012 خط فقر آمريكا 18500 دلار به ازاي هر نفر اعلام شده. پس 16000 كمه و براي راضي كردن افيسر هرچي از 18500 دلار بري بالاتر بهتره Big Grin به نظر من اگه اين مقدار نداريد فعلاً از دوستي آشنايي قرض بگيريد يه چند روز توي حسابتون بذاريد بعد با يه پرينت حساب خوب بريد مصاحبه و گرنه افيسر مي گه حتماً‌ اسپانسر معرفي كنيد .

آره متاسفانه Sad منم اینو شنیدم. دیگه هم نمیتونم کاری بکنم چون مدارکمم فرستادم. ترجمه یه سند هم مثل شرایط پونه خانوم فرستادم.
توکل بر خدا.

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، shadin_n ، ronmony ، amir0_0amir
(2012-06-07 ساعت 12:41)ساری نوشته:  

آره متاسفانه Sad منم اینو شنیدم. دیگه هم نمیتونم کاری بکنم چون مدارکمم فرستادم. ترجمه یه سند هم مثل شرایط پونه خانوم فرستادم.
توکل بر خدا.

هنوز دیر نشده . مییتونید روز مصاحبه هم پرینت رو تحویل بدید.
به نظر من همون پولی که گذاشتید توی بانک و پرینت گرفتید (16000 دلار) رو بزارید توی یه حساب دیگه و در حد 3 4 میلیونم بهش اضافه کنید که مقدارش به اندازه پرینت قبلیتون نباشه. و اندفعه از این حساب پرینت بگیرید. اینطوری با یک موجودی دوتا پرینت دارید/ 100 درصد تست شده Big Grin
تشکر کنندگان: ساری ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ronmony ، schaghayegh ، amir0_0amir ، shahyad ، alonak
اگه طلا هم داشته باشیم میشه اونم به عنوان مدرک مالی ارائه داد؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ronmony
(2012-06-07 ساعت 13:36)3rip نوشته:  
(2012-06-07 ساعت 12:41)ساری نوشته:  

توکل بر خدا.

هنوز دیر نشده . مییتونید روز مصاحبه هم پرینت رو تحویل بدید.
به نظر من همون پولی که گذاشتید توی بانک و پرینت گرفتید (16000 دلار) رو بزارید توی یه حساب دیگه و در حد 3 4 میلیونم بهش اضافه کنید که مقدارش به اندازه پرینت قبلیتون نباشه. و اندفعه از این حساب پرینت بگیرید. اینطوری با یک موجودی دوتا پرینت دارید/ 100 درصد تست شده Big Grin

Smile)))))) SmileBig Grin راست میگیناااا، فکر خوبیه، همون موقع هم میشد اینکارو کردهااا!! خنگ منم Big Grin ببینم میرسم الان اینکارو بکنم، مرسی مرسی مرســـــــــــــی Big Grin

تشکر کنندگان: 3rip ، امیر مهاجر ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ronmony ، schaghayegh ، amir0_0amir
(2012-06-05 ساعت 20:56)daria نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 20:15)S.M.K نوشته:  سلام
اسپانسر من مدارک برای من فرستاده ولی اونجا بهش گفتن باید با پست عادی بفرستی ایران حالا الان 14روزه که مدارک فرستاده ولی نرسیدهSadخودش هم نگرانه میگه خودم مستقیم از آمریکا بفرستم سفارتusتو آنکارا نظر شماها چیه بگم خودش بفرسته؟آخه من اوایل تیر مصاحبه دارم باید مدارکم تا 3-4روز دیگه بفرستم ممنون میشم جواب بدید

باید با پست عادی بفرستی یعنی چی؟ چند تا ورق کاغذه که قراره دستتون برسه دیگه، به کسی چه ربطی داره با چی میاد تا پیش شما؟ بگین با DHL بفرستن چند روزه هم میرسه دستتون بدون اعصاب خوردی پست. حتی یکی از دوستام با مسافر براش فرستاده بودن.

سلام دوست عزیز
امروز شکر خدا مدارک رسید Big Grin ولی اسپانسرم توی فرم134 فامیلیه منو که 2قسمته اشتباه قسمت اول فامیلیو تو middle name نوشته حالا دیگه فرصت هم ندارم بگم درست کنه ذوباره بفرسته چه کار کنم؟پدرم هم موقع ثبت نام لاتاری همین اشتباه کرده.
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرم سری اول:AUG
کنسولگری:آنکارا
ناریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، ساری ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ronmony ، amir0_0amir
یکی جواب منو بده لطفا طلا را میتوان به عنوان مدرک مالی ارائه داد؟ چیشو باید ترجمه کنم؟فاکتور خرید یا قیمت روزشو؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، ronmony
دوست عزیز من نمیدونم چیشو باید ترجمه کنین، اما همینجا خوندم که طلا هم میشه، باید ارزشگذاری بشه و اونو ترجمه کنین. اما دقیق نمیدونم.
یه دور تو مهاجرسرا بزنین جوابتونو پیداش میکنین.

بچه ها این سایت رو یکی از دوستان گذاشته بود تو یه تاپیک دیگه
http://www.gafnervisalaw.com/2012/02/06/...f-support/

خوب طبق این برای هر نفر حدود 12000 دلاره که! خوبه که Smile) حالا همه با هم : یه نفس راااااااااااااحــــــــــــــت Wink

تشکر کنندگان: 3rip ، shadin_n ، امیر مهاجر ، ghorbat ، daria ، SH1A2R3 ، ronmony ، amir0_0amir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان