کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
[quote='marj88' pid='177137' dateline='1338130514']
[quote='به گل' pid='177134' dateline='1338130204']
[quote='marj88' pid='177131' dateline='1338129383']
سلام من میخوام وکیل بگیرم بهش پول بدم که برام اسپانسر جور کنه.چون میترسم به همین دلیل اسپانسر نداشتن رد شم .میخواستم نظر کسایی رو هم که تجربه دارند رو بدونم .ممنون میشم
ن گذاشتم...Sad
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، frz61 ، shkhmo ، mirman ، shadin_n ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-27 ساعت 21:43)behrooz ramezani نوشته:  [quote='marj88' pid='177137' dateline='1338130514']
[quote='به گل' pid='177134' dateline='1338130204']
[quote='marj88' pid='177131' dateline='1338129383']
سلام من میخوام وکیل بگیرم بهش پول بدم که برام اسپانسر جور کنه.چون میترسم به همین دلیل اسپانسر نداشتن رد شم .میخواستم نظر کسایی رو هم که تجربه دارند رو بدونم .ممنون میشم
ن گذاشتم...Sad

سلام دوست من. همه ما دوست داریم بریم. اما منم فکر میکنم اگه میتونی از دوستانت کسی رو برای اسپانسر انتخاب کنی این کار رو بکن و در غیر این صورت امید به خدا فقط با حساب مالی برو . اونجا هم خیلی مطمئن ظاهر شو که افسر فکر کنه همه پول مال خودت هست. فکر نمیکنم در این مورد خاص وکیل به درد ادم بخوره.تجربه من میگه در مورد لاتاری اکثر وکلا میخوان سو استفاده کنن. باز هم خود دانی. فقط مواظب باش میلیون ها تومن از دستت در نیارن بدون این که خدماتی بدن.

مرسی از راهنماییتون .به امید خدا فقط با حساب مالی میرم..آرزوی موفقیت واسه ی همه..
(2012-05-27 ساعت 19:06)marj88 نوشته:  سلام من میخوام وکیل بگیرم بهش پول بدم که برام اسپانسر جور کنه.چون میترسم به همین دلیل اسپانسر نداشتن رد شم .میخواستم نظر کسایی رو هم که تجربه دارند رو بدونم .ممنون میشم

دوست گرامی داشتن اسپانسر گارانتی کننده دریافت ویزا نیست ! شما می توانید با داشتن جساب بانکی معقول به راحتی توانمندی اداره زندگی خود را در آینده نشان دهید ...
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
منم موافقم. چرا منت کسی رو میکشید که تا اخر عمر سرکوفت بخورید که اگه من نبودم وکمک من نبود عمرا امریکا رو میدیدید.شما که با شانس وقدرت خدا از بین 20 میلیون نفر انتخاب شدید فقط با ارائه حساب بانکی یه خوده چاق و چله که راههای چاقتر کردنش رو میدونین برید واسه مصاحبه.مثل خودم.Coolتازه به نظر من کسایی که اسپانسر دارن اسپانسرشون رو هم باید اینها کلیر کنن و مطمئن بشن از کارش.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: h4di ، daria ، Hediyeh ، shkhmo ، asal1907 ، frz61 ، Shezem ، ghorbat ، 3rip ، shadin_n ، امیر مهاجر ، kopol ، MPU ، amir0_0amir ، behrooz ramezani
(2012-05-27 ساعت 19:06)marj88 نوشته:  سلام من میخوام وکیل بگیرم بهش پول بدم که برام اسپانسر جور کنه.چون میترسم به همین دلیل اسپانسر نداشتن رد شم .میخواستم نظر کسایی رو هم که تجربه دارند رو بدونم .ممنون میشم

دوست عزیز، در چند صفحه پیش من نوشته بودم که فقط ۸۰۰۰ یورو در حساب بانکی‌ام داشتم ، اسپانسر هم نداشتم. خلاصه ویزا هم گرفتم، اکنون هم در آمریکا هستم!

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: ghorbat ، farmiz ، 3rip ، mirman ، shadin_n ، amin_gholian ، امیر مهاجر ، shkhmo ، ASALI ، SH1A2R3 ، frz61 ، amir0_0amir
سلام به دوستان

من برای مصاحبه به سفارت رفتم و چون اسپانسر نداشتم برای خودمو خانومم نفری ۲۰ میلیون تومان پول تو بانک گذشتم و نامشو گرفتمو ترجمه کردمو بردم ولی‌ توی سفارت به من گیر دادن که باید حتما اسپانسر ببرم می‌خواستم اگه می‌شه رهنمین کنین چون من هیچ کسو ندارم در اونجا که منو ساپورت کنه

ممنون
تشکر کنندگان: ASALI ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، amin_gholian ، Shezem ، shadin_n ، amir0_0amir
(2012-06-04 ساعت 12:28)sinsina نوشته:  سلام به دوستان

من برای مصاحبه به سفارت رفتم و چون اسپانسر نداشتم برای خودمو خانومم نفری ۲۰ میلیون تومان پول تو بانک گذشتم و نامشو گرفتمو ترجمه کردمو بردم ولی‌ توی سفارت به من گیر دادن که باید حتما اسپانسر ببرم می‌خواستم اگه می‌شه رهنمین کنین چون من هیچ کسو ندارم در اونجا که منو ساپورت کنه

ممنون

دوست گرامی شما سعی نمایید با ارایه سابقه کار و یا فیش حقوق و اسناد املاک و ماشین به اضافه موجودی مجدد بالا (تمام سعی رو بکنید حداکثر با قرض کردن ) سپس دوباره این ها رو برای سفارت بفرستید . سعی نمایید تمامی مدارک رو بگذارید .
ضمنا الان برای شما نقص مدارک زدن ؟ برگه آبی بهتون دادن ؟
لطفا امضا خودتون رو کامل نمایید.
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
شیکاگو
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، daria ، Shezem ، shadin_n ، amir0_0amir
(2012-06-04 ساعت 22:45)hossein1234 نوشته:  

ممنون

دوست گرامی شما سعی نمایید با ارایه سابقه کار و یا فیش حقوق و اسناد املاک و ماشین به اضافه موجودی مجدد بالا (تمام سعی رو بکنید حداکثر با قرض کردن ) سپس دوباره این ها رو برای سفارت بفرستید . سعی نمایید تمامی مدارک رو بگذارید .
آآخه ما سفارت آنکارا یا دوبی‌ نرفتیم از سفارت فیلیپپین اقدام کردیم چون اینجا دانشجو بودیم فقط یه برگه‌ ی سفید به ما دادن که توش یه سری مدارک تیک زدن که مربوط به اسپانسر می‌شه بالا شم با خودکار نوشته any sponsor این مدارکم تیک زده:
(1)us federal incom tax return sor year 2011
(2)w-2 form for year 2011
(3) affidavit of support form i-134
(4) evidence of current sustained incom
بد گفت اینا رو تهیه کنید ببرید بدید به 2go
تشکر کنندگان: ghorbat
Sad 
سلام
اسپانسر من مدارک برای من فرستاده ولی اونجا بهش گفتن باید با پست عادی بفرستی ایران حالا الان 14روزه که مدارک فرستاده ولی نرسیدهSadخودش هم نگرانه میگه خودم مستقیم از آمریکا بفرستم سفارتusتو آنکارا نظر شماها چیه بگم خودش بفرسته؟آخه من اوایل تیر مصاحبه دارم باید مدارکم تا 3-4روز دیگه بفرستم ممنون میشم جواب بدید
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرم سری اول:AUG
کنسولگری:آنکارا
ناریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2012-06-05 ساعت 20:15)S.M.K نوشته:  سلام
اسپانسر من مدارک برای من فرستاده ولی اونجا بهش گفتن باید با پست عادی بفرستی ایران حالا الان 14روزه که مدارک فرستاده ولی نرسیدهSadخودش هم نگرانه میگه خودم مستقیم از آمریکا بفرستم سفارتusتو آنکارا نظر شماها چیه بگم خودش بفرسته؟آخه من اوایل تیر مصاحبه دارم باید مدارکم تا 3-4روز دیگه بفرستم ممنون میشم جواب بدید

باید با پست عادی بفرستی یعنی چی؟ چند تا ورق کاغذه که قراره دستتون برسه دیگه، به کسی چه ربطی داره با چی میاد تا پیش شما؟ بگین با DHL بفرستن چند روزه هم میرسه دستتون بدون اعصاب خوردی پست. حتی یکی از دوستام با مسافر براش فرستاده بودن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shadin_n ، ronmony
(2012-06-05 ساعت 11:55)sinsina نوشته:  

ممنون

آآخه ما سفارت آنکارا یا دوبی‌ نرفتیم از سفارت فیلیپپین اقدام کردیم چون اینجا دانشجو بودیم فقط یه برگه‌ ی سفید به ما دادن که توش یه سری مدارک تیک زدن که مربوط به اسپانسر می‌شه بالا شم با خودکار نوشته any sponsor این مدارکم تیک زده:

دوست گرامی ، ایمیل بزنید به سفارت و بگید من اسپانسر ندارم و فقط خودم خودم رو ساپورت می کنم . پس بهتره بفکر مدارک مالی قوی تری باشید . لطفا امضا خود را کامل نمایید
شیکاگو
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، كاميلا ، shadin_n ، ronmony ، amir0_0amir
(2012-06-05 ساعت 22:32)hossein1234 نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 11:55)sinsina نوشته:  

ممنون

دوست گرامی ، ایمیل بزنید به سفارت و بگید من اسپانسر ندارم و فقط خودم خودم رو ساپورت می کنم . پس بهتره بفکر مدارک مالی قوی تری باشید . لطفا امضا خود را کامل نمایید
نامه و ایمیل نمیخواد
موقعی که مدارک باید بفرسته نامه تمکتن مالی رو بفرسته
همین و همین
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ASALI ، ghorbat ، shadin_n ، ronmony
سلام دوستان
یه سوال : برای گرفتن نامه تمکن مالی باید چه نوع حسابی تو بانک باز کنیم؟؟ مثل قرض الحسنه باشه ؟ جاری باشه؟.....
ببخشید این سوالو کردم ولی من اشنایی کمی با مسایل بانکی دارم

مرسی از همه
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، ronmony
(2012-06-06 ساعت 13:27)rezagh نوشته:  یه سوال : برای گرفتن نامه تمکن مالی باید چه نوع حسابی تو بانک باز کنیم؟؟ مثل قرض الحسنه باشه ؟ جاری باشه؟.....
فرقی نداره دوست من، مهم میزان مانده است.
تشکر کنندگان: 3rip ، mitr.p ، ساری ، daria ، ghorbat ، rezagh ، shadin_n ، ronmony
بچه ها من تو پست های مهاجرسرا خونده بودم که ارزشگذاری املاک الزامی نیست. منم ملک رو ارزشگذاری نکردم و سند رو دادم برای ترجمه اما حالا مسئله ای که هست اینه که توی ترجمه قیمت ملک خورده و این قیمتیه که زمان تنظیم سند یعنی حدود 20 سال پیش تعیین شده و در نتیجه خیلی خیلی پایینه یعنی ملکی که امروز حدود 600 میلیون می ارزه با قیمت حدود 20 سال پیش خورده حدود 900 هزار تومن که توی ترجمه هم همون 900 هزار تومن رو نوشته. مترجم عزیز میگه اینکه تاریخ تنظیم سند توی ترجمه اومده نشون میده که ماله 19-20 ساله پیشه و آفیسر کاملا متوجه میشه که این قیمت امروز نیست و طی این همه سال ارزش این ملک خیلی بیشتر شده و اینکه اونها صد در صد میدونن قیمت ملک توی تهران این نیست! اما من نگرانم و نمی دونم واقعا این قانع کننده ست؟ مشکلی پیش نمیاد؟ می دونم که بعضی از دوستان شرایط مشابه داشتن اما پستهاشون رو پیدا نکردم الان. کسی بوده که با این شرایط رفته باشه مصاحبه و بدونه راه حل چیه؟ به من بگین چه کار کنم.
تشکر کنندگان: ساری ، امیر مهاجر ، ghorbat ، shadin_n ، ronmony

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان