کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2011-11-29 ساعت 01:12)Mehrafarin نوشته:  
(2011-11-28 ساعت 02:26)afshin4749 نوشته:  
(2011-11-27 ساعت 05:57)emrah66 نوشته:  بچه ها سلام به نظرتون موقع رفتن دلار بخریم یا یورو (مسافرتی)
سلام دوست خوبم ،
اصلاً اینکار رو نکن اگه میخوای ارز بخری حدود 150 لیر بخر و الباقی باخودت دلار بیار چون بیشتر سر و کارت با دلاره و لیر و یورو به کارت نمیاد . من خودم الآن آنکارا هستم و دارم تجربه میکنم . موفق باشید
لیره از کجا گرفتید من رفتم بانک گفتن ما فقط دلار و یورو داریم( شهرستان) توی فرودگاه می تونم قسمتی از دلارهامو با لیره عوض کنم؟
شما فقط از صزافي ميتوني ليره بخري و اصلا به اميد فرودگاه اينجا نباش. هر برنامه اي داري توي شهر انجام بدهBig Grin ضمنا بهتره كه تومن بدي و لير بخري نه دلارSad
در بدترين حالت توي تركيه ميتوني در فرودگاه دلار را به لير تبديل كني.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، amir0_0amir ، Solitude
دوستان عزيز خوندن اين تاپيك بهتون خيلي كمك ميكنه.

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2294
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: 3rip ، majid89 ، mitr.p ، emrah66 ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2011-11-29 ساعت 09:22)hoseyn نوشته:  
(2011-11-27 ساعت 05:57)emrah66 نوشته:  بچه ها سلام به نظرتون موقع رفتن دلار بخریم یا یورو (مسافرتی)
سلام دوست خوبم ،
اصلاً اینکار رو نکن اگه میخوای ارز بخری حدود 150 لیر بخر و الباقی باخودت دلار بیار چون بیشتر سر و کارت با دلاره و لیر و یورو به کارت نمیاد . من خودم الآن آنکارا هستم و دارم تجربه میکنم . موفق باشید
لیره از کجا گرفتید من رفتم بانک گفتن ما فقط دلار و یورو داریم( شهرستان) توی فرودگاه می تونم قسمتی از دلارهامو با لیره عوض کنم؟
شما فقط از صزافي ميتوني ليره بخري و اصلا به اميد فرودگاه اينجا نباش. هر برنامه اي داري توي شهر انجام بدهBig Grin ضمنا بهتره كه تومن بدي و لير بخري نه دلارSad

1- تا اونجایی که من شنیدم و خودمون هم اینکار رو کردیم دلار گرفتیم و در انکارا به لیر تبدیل مردیم(البته تیکه تیکه)
میتونی ارز مسافرتی بگیری که مناسب تره
2- در انکارا بیشتر مخارج با لیره نه دلار..
فقط هتل ، هزینه های پزشکی دلاره
خورد و خوراک ..هزینه تاکسی...خرید همه و همه لیره
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، amir0_0amir ، Solitude
دوستان عزیز
من می خوام برای کارهای مدیکال برم استانبول. یه هتلی نزدیک بیمارستان هست به نام Mim hotel چهارستاره است و کامنتهایی که ازش گذاشتن نشون میده هتل بدی نباید باشه . البته یه هتل دیگه هم نزدیک بیمارستان هست بنام Nippon که اونم به نظرم بد نیست . کسی از دوستان تجربه اقامت تو این هتل ها را داشته یا پیشنهاد دیگه ای برای هتلی در استانبول داره > راستی کسی می دونه آژانسی در تهران هست که این هتل ها را بتونه رزرو کنه ؟مرسی[/align]
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: arman_m
(2011-11-29 ساعت 01:12)Mehrafarin نوشته:  [quote='afshin4749' pid='147847' dateline='1322430968']
[quote='emrah66' pid='147782' dateline='1322357267']
شما فقط از صرافي ميتوني ليره بخري و اصلا به اميد فرودگاه اينجا نباش

دوست خوبم ، اگه شد و اومدی تهران برو صرافیهای خیابون فردوسی و اگر هم برات مقدور هستش از صرافیهای شهرتون خرید کن درضمن در تهران هم یه صرافی بین فلکه اول و دوم آریاشهر هستش بنام صرافی تهران اون هم خیلی خوبه و لیر هم داره . ولی بهترین جا خیابون فردوسی هستش . درضمن دوستمون راست میگه دلار نده لیره بگیر . ریال خرج کن دلار حیفه .
تشکر کنندگان: arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، Solitude
سلام دوست خوبم ،

دوست عزیز تفاوت هزینه ای آن چنان زیادی نداره ولی من هم با خرید لیر موافقم چون تمام مخارجش به غیر از پزشکی و سفارت به لیره. تهران لیر رو میخری 755 و دلار ازاد رو 1350 . حالا اگه دلار بخری و بخوای اونجا چنج کنی به ازای هر 100 دلار بهت 177 لیر میدن.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، amir0_0amir
اطلاعات مفید درباره آنکارا و استانبول برای مسافرین:

http://www.gototurkey.ir/Ypages-fa-bilgiler.cgi
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: parsy631
من يك هفته ديگه مصاحبه دارم. مداركم رو هم فرستادم براي سفارت. ايميل زدم كه آيا رسيده و آيا كاستي داره يا نه.
جواب دادند كه علاوه بر اصل مدارك اين هم بايد همراهم باشه:
• More financial documents and/or a U.S. sponsor

من يك نامه از بانك گرفته بودم فقط مبني بر موجودي 25000 دلار و براشون فرستاده بودم.

چه كار كنم؟
يعني كافي نبوده؟
در زمان مصاحبه چي بگم كه قابل قبول باشه براشون؟
تشکر کنندگان: vroom ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2011-12-12 ساعت 17:15)azin_sh نوشته:  من يك هفته ديگه مصاحبه دارم. مداركم رو هم فرستادم براي سفارت. ايميل زدم كه آيا رسيده و آيا كاستي داره يا نه.

من يك نامه از بانك گرفته بودم فقط مبني بر موجودي 25000 دلار و براشون فرستاده بودم.

چه كار كنم؟
يعني كافي نبوده؟

چند نفريد؟
شماره کیس:2012AS10XXX
ارسال فرمهای سری اول:Sep. 2011
کنسولگری:ANKARA
تاریخ مصاحبهBig Grinec. 2011
کلیرنس: بعد از 28 روز
تاریخ دریافت ویزا:2012 .Feb
نفرات این کیس:3
تاریخ ورود: 2012 May
تشکر کنندگان:
(2011-12-12 ساعت 17:41)karbar123 نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 17:15)azin_sh نوشته:  من يك هفته ديگه مصاحبه دارم. مداركم رو هم فرستادم براي سفارت. ايميل زدم كه آيا رسيده و آيا كاستي داره يا نه.

چه كار كنم؟
يعني كافي نبوده؟

چند نفريد؟
از اون موضوعاتیه که آدم نمیدونه چی بگه، اگه سند و یا چیز دیگری هست که میشه ترجمه کرد ببر ، دوست من پدرش سهامش رو وکالتی به نامش زد و قبول کردن.تو این فرصت کم اسپانسر هم نمیشه جور کرد. اگه طلا داری فاکتوراشو ببر ترجمه کن.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

چه كار كنم؟
يعني كافي نبوده؟
دوست عزیز لطف کنید بفرمایید کیس شما چند نفر است تا درصورت امکان بتونیم راهنمائی کنیم اینجور که مشخصه کیس شما 2 نفر یا بالای 2 نفر هست
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA** ، امیر مهاجر
(2011-12-12 ساعت 19:33)kopol نوشته:  

چه كار كنم؟
يعني كافي نبوده؟
دوست عزیز لطف کنید بفرمایید کیس شما چند نفر است تا درصورت امکان بتونیم راهنمائی کنیم اینجور که مشخصه کیس شما 2 نفر یا بالای 2 نفر هست

درسته اگر نفراتتون زیاد باشه 25000 کافی نیست. ولی اگه یک نفر باشید خیلی عجیبه که همچین ایمیلی رو زدند.
نامه بانک رو یکبار دیگه بررسی کنید شاید مشکلی داشته باشه. اسپل اسمتون در نامه بانک با پاسپورت یکیه؟ مهر شعبه بین الملل داره؟ (
تاریخ ورود به آمریکا: دسامبر 2011
تشکر کنندگان: **USA** ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
من یک نفر هستم.
نامه بانک هم مشکلی نداره از نظر اسپل و ....
!!
تشکر کنندگان: vroom ، امیر مهاجر
(2011-12-12 ساعت 17:41)karbar123 نوشته:  

چه كار كنم؟
يعني كافي نبوده؟

چند نفريد؟

دو نفر
تشکر کنندگان:
بالاخره 1 نفر يا 2 نفر؟
اگر 2 نفر كه كم است. يعني براساس خاطرات بچه ها عرض مي كنم.
سند منزلي، ماشيني چيزي اگه داريد ترجمه كنيد.....
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: **USA** ، امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان