موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شاید شما هم بدونید ولی گفتم بهتره اینجا مطرح کنم turkish air یه نوع بلیط داره که قیمتش 319 تومان هست حتی ارزانتر از ایران ایر تنها عیبی که داره اینه که شما اگه بلیطتون رو کنسل کنید پولی براتون بر نمی گرده .ولی تعویض تاریخ 70 دلاره.
ما اول رفتیم جزیره بهشت ولی اونجا گفت اصلا همچین چیزی وجود نداره!!!!!!!! در حالیکه از چند جای دیگه قبلا قیمت گرفته بودیم .بعد رفتیم یه آژانس دیگه گرفتیم.فقط آژانسی گفت چون ارزونتره زودتر پر میشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-16 ساعت 21:57)adambarfi نوشته: سلام
شاید شما هم بدونید ولی گفتم بهتره اینجا مطرح کنم turkish air یه نوع بلیط داره که قیمتش 319 تومان هست حتی ارزانتر از ایران ایر تنها عیبی که داره اینه که شما اگه بلیطتون رو کنسل کنید پولی براتون بر نمی گرده .ولی تعویض تاریخ 70 دلاره.
ما اول رفتیم جزیره بهشت ولی اونجا گفت اصلا همچین چیزی وجود نداره!!!!!!!! در حالیکه از چند جای دیگه قبلا قیمت گرفته بودیم .بعد رفتیم یه آژانس دیگه گرفتیم.فقط آژانسی گفت چون ارزونتره زودتر پر میشه
من از دفتر ترکیش تو برج سایه گرفتم 314
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
پرواز ترکیش رفت و برگشت و هتل ددمان (7 روز) 920 تومان
به نظرتون خوبه یا سرم کلاه گذاشتن؟
تاریخ ورود به آمریکا: دسامبر 2011
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
لیره را بانکهای داخلی میدن؟ برای سفر حدودا چه قدر لیره باید همراهمون باشه؟ اگه مجبور باشیم در ترکیه لیره بگیریم صرافی نزدیک سفارت وجود داره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-19 ساعت 13:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-19 ساعت 14:06 توسط Mehrafarin.)
(2011-11-19 ساعت 09:05)adambarfi نوشته: (2011-11-18 ساعت 23:13)Mehrafarin نوشته: سلام
پرواز ترکیش رفت و برگشت و هتل ددمان (7 روز) 920 تومان
به نظرتون خوبه یا سرم کلاه گذاشتن؟
سلام
دوست عزيز هتل ددمان را شبي چند گرفتيد؟سينگل يا دابل؟
من تور گرفتم بلیط و هتل با هم. اتاق دوتخته.
مبلغی که گفتم برای هر نفر هست.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-24 ساعت 13:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-24 ساعت 13:57 توسط tenesi.)
دوستان عزیزی که روز یکشنبه 13 آذر ( 4 دسامبر ) با ایران ایر به آنکارا پرواز دارند توجه کنند که ساعت پرواز از ساعت 18:30 به ساعت 4 صبح تغییر کرده . ( هواپیما 14:30 ساعت زودتر پرواز میکنه )
یعنی طبق برنامه قبلی شما می بایست عصر روز یکشنبه فرودگام امام می بودید اما حالا باید شنبه آخر شب ( بامداد روز یکشنبه ) فرودگاه امام باشید.
به همین ترتیب ساعت پرواز برگشت به تهران از آنکارا هم تغییر کرده.
برای اطلاعات بیشتر با اطلاعات ایران ایر یا آژانس هواپیمایی که بلیط تهیه کردید تماس بگیرید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
سفرنامه نمینویسم چون همه اش تکراری میشه .. روند اداری همون هست ! ...
0. ما وقتی رفتیم امام خمینی (گیت دوم) قسمت ایرانی ها ، صف طولانی بود ! اکثرا اروپا و ... میرفتن و بیشترشون هم دیرشون شده بود ! پس 2.5 ساعت قبل برید فرودگاه ...
1. به نظرم همون روزی که پرواز دارید ( ترکیش ایر ) ، ظهرش وقت دکتر بگیرید ! چون کار خاصی نداره و همچنین پرواز هم دقیقا سر وقت انجام میشن !
2.پاسپورت هاتون رو (صفحه ی دوم) امضا کنین ! خیلی جاها به دردتون میخوره ! مخصوصا مطب دکتر و ... (از روی پاسپورت امضا شده هم کپی بگیرین و بفرستین سفارت ..)
3. آنکارا شهر گرونیه ! فوق العاده سر ! کاپشن و شال و ... حتما ببرید !
4. قیمت اتاق های 3 تخته ی هتل سیاو (Siyav) و هتل اوزیلهان باهم برابرن ! ولی هتل سیاو تر و تمیز تره ! اما قیمت 1 تخته و 2 تخته ی اوزیلهان ارزون تره !
5. روبروی هتل اوزیلهان یک رستوران هست که روی شیشه اش نوشته غذاهای ایرانی با ... اسلامی ! قیمت هاش مناسبه !
6. اگه قرار خرید کنید و رفتین ANKAmall ، پایین ترین طبقه (زیر زمین) ، فروشگاه Defacto قیمت هاش مناسبه ! البته داخل شهر هم شعبه داره اما ...
7. نزدیک هتل ، نمایندگی LC WALKIKI هست به مختصات 39.917902,32.855764 توی گوگل سرچ کنید ... اینجا هم ارزونه !
8. صبح روز مصاحبه زودتر برین اول صف بایستید ! اگه دیر رفتین حتما پاسپورتون رو ببرید شخصا بدین به .....
9.برای برگشت بلیط ترکیش نخرین ! چون اگه بخواین عوض کنین ، نفری 215 دلار ضرر میکنین ! پس برای برگشت برنامه نریزین ! چون ممکنه همه تون ویزا بگیرین بعد پاسپورت هاتون رو سفارت نگه میداره تا 3-4 روز ! یعنی تمام اعضای خانواده بایستی بمونن ! ما واقعا شانس اوردیم کلیر خوردیم ...
10. اگه میتونین یه کتری برقی مسافرتی (Behi) بگیرین (20 تومان) ، و یه تعدادی چای کیسه ای ... اونجا چای و .. خیلی گرونه مخصوصا هتل ...
11. هتل سیاو سشوار داره ! با خودتون نبرید ! میتونید برای سفارت گوشی ببرین اما خاموش ...
12. قیمت دونر (کباب ترکی) بین 5 تا 10 لیر متغیره ! مک دونالت (بعد از Kizilay) حدود 12 لیر ! طبقه چهارم آنکامال مرکز فست فود داره !
13. اصل ترجمه ها رو بفرستین به سفارت ، اگه کپی بفرستید باید اصل ترجمه هارو ببرین که باعث افزایش مدت کلیر میشه (احتمالا) !
14. اونجا به جای خرید آب پرتقال و ... 1.5 لیر ! پرتقال کیلویی 2 لیره ! اون رو بخرید با صرفه تره !
15. آب معدنی 6 لیتری (2 لیری) بخرید به جای 1.5 لیتری (1 لیری) ! با صرفه تره
16.برای مسافت های کوتاه سعی کنید اتوبوس سوار نشید ! سوار که بشید باید نفری 2 لیر بدید !
17.مترو هر کارتش 2 لیره ! دو بار قابل استفاده است !
18. Ulus بافت قدیمی آنکاراست ! بپرسید Haji bayram کجاست میگن ! کنار مقبره اش باقی مانده ی کلیسای قدیمی دوره ی بیزانس هست !
19. حتما یه نقشه تهیه کنید ! کنار مطب دکتر ، کتاب فروشی DOST ، نقشه داره (6لیر)
20. اگه رفتین Anitabi (مقبره آتاتورک) با مترو برین و وقتی گردشتون تموم شد از در عقب بیرون میایید که فاصله ی زیادی تا هتل اوزیلهان و سیاو ... نداره ! پیاده برگردین (نقشه داشته باشین).
21.موقع مصاحبه بخندید و خودمونی باشین ! نترسین استرسم نداشته باشین ! بیخیال باشین.
22. بعضی فروشگاه ها اگه فاکتور خرید نگیرین و چیزی بخرین 20 لیری کمتر میدن ! چون اگه فاکتور بزنن باید به دولت مالیات بدن و ... پس اگه ترکیتون خوبه میتونید این رو متذکر بشین !
23. اگه پروازتون آنکارا - استانبول - تهران هست (موقع برگشت) و از ترکیش ایرم هست ! وقتی به فرودگاه استانبول رسیدین سریع برین طبقه دوم و به بخش International تا برسین اونجا طول میکشه و 1 ساعت هم بیشتر وقت ندارین ! سریعا اقدام کنین بهتره ! وقت استراحت ندارین !
با تشکر از همه ی دوستان که صمیمانه کمک کردن تا این پروسه ... امیدوارم همه ی ما زودتر کلیر بشیم.
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خسته نباشید
ما بخاطر پایین بودن وسع مالیمون هتل بیوک ارشان رو از آژانس رزرو کردیم، خواستیم هتل اوزیلهان رو رزرو کنیم که هیچکدام از آژانسها با اون هتل کار نمیکردن،انقد دوستان در مورد هتل بیوک ارشان بد گفتن حالا نگرانم از دوستانی که به این هتل رفتن سوالی داشتم!!امکانات هتل برام مهم نیست ولی از لحاظ نظافت و تمیزی این هتل در چه حدی یه !خواهش میکنم توضیح بدید اگه غیرقابل تحمله برم کنسل کنم وقتی رفتم آنکارا اوزیلهان رو اوکی کنم!!!!
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
2011-11-25 ساعت 22:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-25 ساعت 22:35 توسط afshin4749.)
باسلام خدمت همه دوستان مهاجرسرایی خودم ،
گزارش لحظه به لحظه لیگ برتر دایورسیتی رو خدمت شما گزارش میکنم . امروز مرحله اول از این لیگ با رویا رویی دو تیم اونگان و afshin4749 آغاز گردید و با 76 بر 0 به نفع اونگان خاتمه یافت . بله جناب اونگان با دریافت 76 لیر دیگه ته جیب ما رو هم آب خالی زد و گفت دوشنبه جواب بچه هم حاضره . این مقدار هم بخاطر این بود که ایشون میخواستن به بچه واکسن آبله تزریق کنن که ما گفتیم بابا این بیچاره از مهد کودک گرفته بوده و ایشون هم فرمودند باید تست بدین . رفتیم آزمایشگاه و 76 لیر پیاده شدیم و برگشتیم نتیجه خودمون رو هم گرفتیم و برگشتیم هتل . قبل از اومدن به هتل هم رفیتم یه کافی شاپ از لج دکتر سه تا چای و آب میوه زدیم تو رگ برای تنوعش هم کیک و شیرینی ریختیم روش که شد 17 لیر .بابا اگه اینطوری پیش بره باید شماره حساب بدم تا برام گلریزون بگیرید و کرایه برگشتم رو التفات کنید . راستی این مهاجرسرا صندوق اعانه نداره ؟ بابا ما محتاجیم به خدا !!!! . دوستان خوبم بازهم برای فینال مسابقات ایالات متحده با این تیم گزارشگر خودم هستم . انشاالله گزارش این رویداد بزرگ رو در دور برگشت در سالن 70 میلیونی ایران در خدمت خواهم بود . فعلاً شب بخیر . اینجا الآن ساعت 8.03 هستش . تا درودی دیگر بدرود . موفق ، پیروز و سربلند باشید .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-26 ساعت 09:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-26 ساعت 09:28 توسط Man.)
(2011-11-24 ساعت 16:38)oktay نوشته: سلام دوستان عزیز
سفرنامه نمینویسم چون همه اش تکراری میشه .. روند اداری همون هست ! ...
0. ما وقتی رفتیم امام خمینی (گیت دوم) قسمت ایرانی ها ، صف طولانی بود ! اکثرا اروپا و ... میرفتن و بیشترشون هم دیرشون شده بود ! پس 2.5 ساعت قبل برید فرودگاه ...
سلام دوست عزيز. ممنون از سفرنامتون.شما هم مثل ما كلير خورديد. اميدوارم هممون هرچه زودتر اين پروسه كليرنس رو طي كنيم.
فقط در مورد هتل سياو ميخواستم بگم كه ما كه حدود يكماه پيش اونجا بوديم قيمتهاش خيلي ارزونتر از اوزيلهان بود. البته ما فقط اتاق دابل رو پرسيديم.
در ضمن Oktay و afshi4749 عزيز
ممنون بخاطر سفرنامه هاي زيباتون.
تاپيك "سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنكارا" به قسمت " انجمن خصوصي" منتقل شده . دليلش مشخص نيست و لي فكر كنم اشتباهي بوده.
بهتره شما هم سفرنامه هاتون رو اونجا منتقل كنيد.
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston