کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-04-19 ساعت 17:20)diego_puck نوشته:  
(2012-04-18 ساعت 21:07)آرشا نوشته:  
(2012-04-14 ساعت 07:56)3rip نوشته:  
(2012-04-14 ساعت 00:57)آرشا نوشته:  دوستان من مدارکی رو که باید 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت رسیده باشه رو با آرامکس فرستادم و طبق گفته ی اونا مدارک تحویل سفارت شده. من از طریق سایت سفارت در آنکارا ایمیل زدم که رسیدن مدارک منو کانفرم کنند، اما جوابی ندادن. به نظرتون باز ایمیل بزنم یا از KCC بپرسم یا اصلاً لازم نیست؟؟؟؟؟

منم ایمیل زدم جواب ندادن . اصلا لازم نیست. احتمالا چون ایمیل مهمی نیست جواب نمیدن. اگه آرامکس نوشته که رسیده خیالتون راحت باشه
الان جواب منو دادن و گفتند که مدارکم بهشون رسیده Smile
سلام، شما به کجا ایمیل زدید؟ میشه آدرس ایمیل رو بذارید، ممنون

از ایمیل خودتون نباید بزنید بلکه باید برید تو سایت سفارت در آنکارا و از طریق سایت ایمیل بزنید. ایمیل خودتونم اونجا میذارید که اگه خواستن جواب بدن!
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان: frz61 ، diego_puck ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، MPU ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
با سلام
خیلی از دوستان لینک نقشه ی آنکارا و ابوظبی و دوبی رو خواستن که در اینجا گذاشتم
و جاهای مختلف به فارسی توی نقشه مشخص شده
http://mohajersara.com/thread-4422.html
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frozen mind ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر
دوستان چند روز بعد از مصاحبه بايد تركيه بمونيم؟؟يعنى بليط برگشت رو چطورى apply كنيم؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-04-21 ساعت 15:56)Hamed112 نوشته:  دوستان چند روز بعد از مصاحبه بايد تركيه بمونيم؟؟يعنى بليط برگشت رو چطورى apply كنيم؟؟

با سلام.
اگر يه ضرب ويزا بگيري دو تا سه روز بعد ويزات مي رسه هتل.(البته اگه وسطش تعطيلي نيفته)
اگر برگه آبي بگيري و كليرنس بهت بخوره كه غروبش هم مي‌توني پرواز كني ايران.
انتخاب با خودته.
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، frz61 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
چون پاسپورت ها رو برای ویزا نگه میدارن همراهاتون نمیتونن برگردن (چون پاس ندارند دیگه)
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frozen mind ، frz61 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-04-21 ساعت 17:12)frz61 نوشته:  
(2012-04-21 ساعت 17:06)ETnakhausetelefonien نوشته:  
(2012-04-21 ساعت 15:56)Hamed112 نوشته:  دوستان چند روز بعد از مصاحبه بايد تركيه بمونيم؟؟يعنى بليط برگشت رو چطورى apply كنيم؟؟

با سلام.
اگر يه ضرب ويزا بگيري دو تا سه روز بعد ويزات مي رسه هتل.(البته اگه وسطش تعطيلي نيفته)
انتخاب با خودته.
ارادتمند
میشه همه افراد خانواده نمونن و فقط برنده بمونه ترکیه که ویزا رو بگیره و بقیه برگردن؟ (یا حتما ویزا رو تو پاس می چسبونن و همه افراد خانواده باید حضور داشته باشن)
ویزا رو توی پاس می چسبونن
شماره کیس:2012AS10XXX
ارسال فرمهای سری اول:Sep. 2011
کنسولگری:ANKARA
تاریخ مصاحبهBig Grinec. 2011
کلیرنس: بعد از 28 روز
تاریخ دریافت ویزا:2012 .Feb
نفرات این کیس:3
تاریخ ورود: 2012 May
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61 ، frozen mind ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-04-21 ساعت 21:33)karbar123 نوشته:  
(2012-04-21 ساعت 17:12)frz61 نوشته:  
(2012-04-21 ساعت 17:06)ETnakhausetelefonien نوشته:  

با سلام.
انتخاب با خودته.
ارادتمند
میشه همه افراد خانواده نمونن و فقط برنده بمونه ترکیه که ویزا رو بگیره و بقیه برگردن؟ (یا حتما ویزا رو تو پاس می چسبونن و همه افراد خانواده باید حضور داشته باشن)
ویزا رو توی پاس می چسبونن

باید همگی برگردید وقتی کلیرنستون آمد یک نفرتون با پاسپورتها برود.

شماره کیس : 2012AS25XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:23 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
تاریخ مصاحبه:2 April
تاریخ دریافت کلیرنس: 4May
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:2

تشکر کنندگان:
راستي يه چيزي يادم اومد.
ما امروز بليط گرفتيم براي آنكارا با تركيش. اگر تاريخ مصاحبه و برنامه هاتون ok شده به نظر من هرچه زودتر بليط تهيه كنيد چون داره ساعتي قيمتش ميره بالا. اولين قيمتي كه روز شنبه گرفتيم 370 هزار تومن بود و با كمي دل دل كردن همون بليط رو امروز با قيمت 425 هزار تومن خريديم! آژانس معروفي كه اسمش رو نميارم ولي انگار توي مهاجرسرا خيلي گل كرده همون بليط 370 تومني رو 520 تومن قيمت داد (تلفني قيمت گرفتم) پس براي اين كه اطمينان پيدا كنيد كه بهترين قيمت رو گرفتيد توي سايت www.cheapoair.com قيمت پروازتون رو چك كنيد،‌ حتما در قسمتي كه نوشته "پرواز مستقيم" كليك كنيد كه ارزونتر بشه.
تشکر کنندگان: frz61 ، maka2 ، star63 ، behzad7 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-04-19 ساعت 18:08)shahyad نوشته:  
(2012-04-19 ساعت 15:21)pouyakafi نوشته:  
(2012-04-19 ساعت 13:45)فوآد نوشته:  دوستان
هتل ددمان هتل مناسبی هست ؟
اینترنتش مجانی هست خیلی خوبه ...
اگر هزینه هتل خیلی مهم نباشه به نظر شما هتل که نزدیک سفارت و مطب دکتر باشه و خوب باشه چیه ؟

ممنون
با سلام دوست عزیز
هتل ددمان هتل خوبیه
ولی من هر دو باری که آنکارا بودم و بالاخره ویزامو گرفتم به هتل رویال رفتم
که هتل 4 ستاره و خیلی خوبیه و استفاده از اینترنت رایگانه و از هتل ددمان به سفارت نزدیکتره
و اتاق دابل برای هر نفر شبی 42 دلار هستش که به نسبت هتل های دیگه قیمتش خیلی مناسبه
هتل بیوک ارسام buyuk ersan هم هتل خوبیه

دوست عزيز توضيح مختصري بذار، قيمت و امكانات.... ممنون
since 2012
تشکر کنندگان:
(2012-04-22 ساعت 14:50)honey62 نوشته:  راستي يه چيزي يادم اومد.
ما امروز بليط گرفتيم براي آنكارا با تركيش. اگر تاريخ مصاحبه و برنامه هاتون ok شده به نظر من هرچه زودتر بليط تهيه كنيد چون داره ساعتي قيمتش ميره بالا. اولين قيمتي كه روز شنبه گرفتيم 370 هزار تومن بود و با كمي دل دل كردن همون بليط رو امروز با قيمت 425 هزار تومن خريديم! آژانس معروفي كه اسمش رو نميارم ولي انگار توي مهاجرسرا خيلي گل كرده همون بليط 370 تومني رو 520 تومن قيمت داد (تلفني قيمت گرفتم) پس براي اين كه اطمينان پيدا كنيد كه بهترين قيمت رو گرفتيد توي سايت www.chipoair.com قيمت پروازتون رو چك كنيد،‌ حتما در قسمتي كه نوشته "پرواز مستقيم" كليك كنيد كه ارزونتر بشه.

دوست عزيز تركيش چه روزايي مستقيم به انكارا داره؟ قيمت پروازهاي ديگه رو دارين؟
since 2012
تشکر کنندگان:
(2012-04-22 ساعت 15:16)frz61 نوشته:  دوستانی که تور نمی گیرین هتل رو چه جور رزرو کردین؟
معمولا نرخ هتل برای تورها ارزونتره
چه جور رزرو می کنین که قیمتش بهتر دربیاد؟

ترکیش دوشنبه ها پرواز نداره الان چک کردم
من همیشه از سایت booking.com رزرو میکنم این بار هم یک هتلی به نام Amar که آفر خورده بود واسه چند ساعت و به دکتر نزدیکه رو واسه ۶ شب گرفتم ۳۱۲$ (اتاق دبل). فقط باید کارت اعتباری داشته باشید ولی پول هتل رو همونجا ترکیه می دید.
شماره کیس:‌ 2012AS00036xxx
مشاهده قبولی در سایت: 15/2011/july
ارسال فرم : 20/2011/july 
تاریخ کارنت شدن کیس: march 2012
تاریخ مصاحبه: May /02/2012
تاریخ دریافت کلیرنس: June/04/2012
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تعداد نفرات کیس: ۲
تشکر کنندگان: honey62 ، امیر مهاجر
ما فقط روزي كه مورد نظر خودمون بود رو پرسيديم متاسفانه از اينكه چه روزهايي پرواز داره خبر ندارم. ايران اير از تركيش ارزونتره ولي ميدونيد كه مشكلش چيه Big Grin ما اطمينان نكرديم با ايران اير بريم ولي بنا به نظر بعضي از دوستان براي پروازهاي نزديك مثل آنكارا بد نيست.
(2012-04-22 ساعت 15:16)frz61 نوشته:  دوستانی که تور نمی گیرین هتل رو چه جور رزرو کردین؟

ما هم نميخوايم با تور بريم ولي مشكل اينه كه بدون كارت اعتباري نميتونيم هتل رزرو كنيم. يه راه حل اينه كه با يه آژانس صحبت كنيم كه برامون رزرو كنه، راه دوم اينه كه يكي رو آنكارا داشته باشيم كه برامون رزرو كنه (من وبلاگ يكي رو خوندم كه گفته بود اين كار رو ميكنه،‌ بهش ايميل زدم جواب هم داد ولي شك دارم كه يه موقعي كلك بزنه بي خيال شدم!)
راه آخرم اينه كه با اميد به خدا و با اميد به پر نشدن هتل ها بريم و اونجا هتل بگيريم كه گويا ممكنه بتونيم تخفيف بگيريم و ارزون در بياد.
تشکر کنندگان: frz61 ، كاميلا ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
دوستان عزیز
آیا می دانید قیمت بلیطی که آژانس ها صادر می کنند با قیمت بلیط صادره خود شرکت ترکیش فرق دارد یا نه ؟ ایا آژانس ها چیزی به عنوان سود خودشان در نظر می گیرند؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
تو همين سايت خوندم قيمتش همه جا يكيه!!

هواپيماي پگاسوس هم هواپيماي تورك هست و قيمتش مناسبتر از تركيش هست! سايت هم قيمتها رو زده و تاريخ ها رو مي تونيد چك كنيد دلار رو به قيمت دولتي محاسبه كنيد!
پروازهاي انكارا با ترانزيت استانبول ميره ساعت ٣:٤٥ حركت و ٨:٣٠ ميشينه!!!
since 2012
تشکر کنندگان: frozen mind ، star63 ، امیر مهاجر
(2012-04-22 ساعت 15:39)honey62 نوشته:  ما فقط روزي كه مورد نظر خودمون بود رو پرسيديم متاسفانه از اينكه چه روزهايي پرواز داره خبر ندارم. ايران اير از تركيش ارزونتره ولي ميدونيد كه مشكلش چيه Big Grin ما اطمينان نكرديم با ايران اير بريم ولي بنا به نظر بعضي از دوستان براي پروازهاي نزديك مثل آنكارا بد نيست.
ما هم نميخوايم با تور بريم ولي مشكل اينه كه بدون كارت اعتباري نميتونيم هتل رزرو كنيم. يه راه حل اينه كه با يه آژانس صحبت كنيم كه برامون رزرو كنه، راه دوم اينه كه يكي رو آنكارا داشته باشيم كه برامون رزرو كنه (من وبلاگ يكي رو خوندم كه گفته بود اين كار رو ميكنه،‌ بهش ايميل زدم جواب هم داد ولي شك دارم كه يه موقعي كلك بزنه بي خيال شدم!)
راه آخرم اينه كه با اميد به خدا و با اميد به پر نشدن هتل ها بريم و اونجا هتل بگيريم كه گويا ممكنه بتونيم تخفيف بگيريم و ارزون در بياد.
بعضی از دوستان با استفاده از سایت زیر که می تونید بدون کارت اعتباری اتاق رزرو کنید اقدام کردند و راضی هم بودند. می تونید توی خاطرات ببینید.
hrs.com
البته من خودم با تنها یک ایمیل اتاق گرفتم و عالی هم بود.
همه روشها را امتحان کنید و بعد پول به آژانسها بدهید.

2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: frz61 ، frozen mind ، honey62 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان