کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-04-22 ساعت 16:10)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
آیا می دانید قیمت بلیطی که آژانس ها صادر می کنند با قیمت بلیط صادره خود شرکت ترکیش فرق دارد یا نه ؟ ایا آژانس ها چیزی به عنوان سود خودشان در نظر می گیرند؟
من که بلیط گرفتم قیمت آژانس از قیمت سایت خود ترکیش ارزونتر بود و از چند نفر هم اینو شنیدم و فکر کنم یکی از دوستان مهاجر سرایی هم که به دفتر ترکیش مراجعه کرده بود بهش گفته بودند که آژانس ها ارزانتر هستند و بهتره از اونها بخرید .
اما باز هم از چندجا بپرسید بهتره .
موفق باشید
تشکر کنندگان: frozen mind ، كاميلا ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-04-22 ساعت 16:10)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
آیا می دانید قیمت بلیطی که آژانس ها صادر می کنند با قیمت بلیط صادره خود شرکت ترکیش فرق دارد یا نه ؟ ایا آژانس ها چیزی به عنوان سود خودشان در نظر می گیرند؟

فرقی نداره. آژانسها موظفن به همون قیمت ایرلاین بلیط بفروشن و در عوض از همون ایرلاین پورسانت می گیرن.
شما می تونین قیمت بلیط رو از آژانس بپرسین و بدون این که بخرین همون روز برین توی سایت ایرلاین و چک کنین. مطمئن باشین قیمتش یکی خواهد بود (به دلار). دلار را هم به قیمت دولتی حساب کنین.
(2012-04-22 ساعت 19:19)mavarfan نوشته:  من که بلیط گرفتم قیمت آژانس از قیمت سایت خود ترکیش ارزونتر بود و از چند نفر هم اینو شنیدم و فکر کنم یکی از دوستان مهاجر سرایی هم که به دفتر ترکیش مراجعه کرده بود بهش گفته بودند که آژانس ها ارزانتر هستند و بهتره از اونها بخرید .
اما باز هم از چندجا بپرسید بهتره .
موفق باشید

من خودم نزدیکیای اسفند پارسال رفتم دفتر ترکیش. کارمندای نه چندان باادب اونجا به من و یک نفر دیگه گفتن «برین بلیط را از آژانسها بخرین چون قیمتش با اینجا فرقی نداره. اینجا ما سرمون شلوغه و فقط می تونیم به اشکالات بلیطهای صادر شده برسیم». در واقع به نظرم اومد دلشون می خواست به مشتریان ترکیه ای خودشون برسن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: frz61 ، mavarfan ، parsy631 ، كاميلا ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام
میشه یک نفر لطف کنه طی یک پیام خصوصی اسم چندتا آزانس را که تور آنکارا را دارند را معرفی کنه؟ اکثر آژانسها برای آنکارا تور ندارند و هتل و پرواز را جدا رزرو می کنن. البته با سرچ در اینترنت میشه راحت پیدا کرد و لی من آژانسی می خوام که امتحانشو پس داده باشه. ممنون می شم اگه زودتر جواب بدید
(2012-04-07 ساعت 10:59)frozen mind نوشته:  [quote='majid89' pid='159586' dateline='1333771945']
[quote='majid89' pid='159063' dateline='1333518269']
دوستان،
... تاریخ مصاحبه ما شد 25 جون. (البته 4 بار ایمیل فرستادم تا بالاخره سفارت بعد از 3 هفته جواب داد!)
با توجه به اینکه 25 جون روز دوشنبه هست، به نظر شما چه زمانی برای تعیین وقت دکتر و همچنین پرواز به آنکارا مناسبه؟
...
خواهشا یکبار دیگه هم بگوئید من هم مصاحبه ام 4 جون روز دوشنبه هست و خیلی سر در گم هستم که بلیتم رو کی بگیرم ؟بعضی ها می گن 4 روز برای جواب معاینه وقت می بره!

کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
من خودم تورلیدری و مدیر فنی خوندم و دوستم هم توی آژانس کار میکنه، کلی اطلاعات درگوشی بهم داده. یکیش این بود که اگر بتونید خودتون بلیط و هتل رو بگیرید خیلی بهتره و با تور براتون گرون درمیاد. اصولا چون آنکارا شهر توریستی نیست آژانس ها توری به نام تور آنکارا ندارند، معمولا هر کسی میره آنکارا برای کارای سفارت میره. از سفرنامه بچه ها هم که من خوندم به همین نتیجه رسیدم، چون آژانس ها به هر حال یه کمیسیون برای خودشون برمیدارند. در حقیقت همین کاری که آژانس میکنه (یعنی بلیط و هتل را جدا رزرو میکنه) میتونید خودتون انجام بدید. در ضمن من تور های آنکارا رو هم که نگاه کردم نوشتند فلان مبلغ کمیسیون، فلان قدر برای رزرو وقت سفارت!!!! و غیره که همه پول بیخوده. ممکنه در ظاهر شما ببینید که قیمت هتل را یه مقدار ارزون تر براتون گرفته ولی مطمئن باشید اون مقدار رو یه جوری کشیده رو قیمت کل که شما متوجه نمیشید.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: hoseyn ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-04-22 ساعت 20:50)honey62 نوشته:  من خودم تورلیدری و مدیر فنی خوندم و دوستم هم توی آژانس کار میکنه، کلی اطلاعات درگوشی بهم داده. یکیش این بود که اگر بتونید خودتون بلیط و هتل رو بگیرید خیلی بهتره و با تور براتون گرون درمیاد. اصولا چون آنکارا شهر توریستی نیست آژانس ها توری به نام تور آنکارا ندارند، معمولا هر کسی میره آنکارا برای کارای سفارت میره. از سفرنامه بچه ها هم که من خوندم به همین نتیجه رسیدم، چون آژانس ها به هر حال یه کمیسیون برای خودشون برمیدارند. در حقیقت همین کاری که آژانس میکنه (یعنی بلیط و هتل را جدا رزرو میکنه) میتونید خودتون انجام بدید. در ضمن من تور های آنکارا رو هم که نگاه کردم نوشتند فلان مبلغ کمیسیون، فلان قدر برای رزرو وقت سفارت!!!! و غیره که همه پول بیخوده. ممکنه در ظاهر شما ببینید که قیمت هتل را یه مقدار ارزون تر براتون گرفته ولی مطمئن باشید اون مقدار رو یه جوری کشیده رو قیمت کل که شما متوجه نمیشید.
حرف شما براي كيس هاي ما كاملا درسته!
چه ابوظبي چه انكارا اگه خودتون بخوايد وقت مصاحبه بگيريد بايد ٨ ماه تو نوبت باشيد، در حالي كه اژانسي كه براتون وقت ميگيره حدود ١٥٠ - ٢٠٠ ميگيره زود براتون وقت ميگيره!!! پس پول بيخود نيست.
البته كيس لاتاري جريانش فرق داره.
since 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2012-04-22 ساعت 21:26)frz61 نوشته:  
(2012-04-22 ساعت 20:55)maka2 نوشته:  
(2012-04-22 ساعت 20:50)honey62 نوشته:  من خودم تورلیدری و مدیر فنی خوندم و دوستم هم توی آژانس کار میکنه، کلی اطلاعات درگوشی بهم داده. یکیش این بود که اگر بتونید خودتون بلیط و هتل رو بگیرید خیلی بهتره و با تور براتون گرون درمیاد. اصولا چون آنکارا شهر توریستی نیست آژانس ها توری به نام تور آنکارا ندارند، معمولا هر کسی میره آنکارا برای کارای سفارت میره. از سفرنامه بچه ها هم که من خوندم به همین نتیجه رسیدم، چون آژانس ها به هر حال یه کمیسیون برای خودشون برمیدارند. در حقیقت همین کاری که آژانس میکنه (یعنی بلیط و هتل را جدا رزرو میکنه) میتونید خودتون انجام بدید. در ضمن من تور های آنکارا رو هم که نگاه کردم نوشتند فلان مبلغ کمیسیون، فلان قدر برای رزرو وقت سفارت!!!! و غیره که همه پول بیخوده. ممکنه در ظاهر شما ببینید که قیمت هتل را یه مقدار ارزون تر براتون گرفته ولی مطمئن باشید اون مقدار رو یه جوری کشیده رو قیمت کل که شما متوجه نمیشید.
حرف شما براي كيس هاي ما كاملا درسته!
چه ابوظبي چه انكارا اگه خودتون بخوايد وقت مصاحبه بگيريد بايد ٨ ماه تو نوبت باشيد، در حالي كه اژانسي كه براتون وقت ميگيره حدود ١٥٠ - ٢٠٠ ميگيره زود براتون وقت ميگيره!!! پس پول بيخود نيست.
البته كيس لاتاري جريانش فرق داره.
یک تفاوت هم وجود داره اونها از ارز دولتی 1226 استفاده می کنن ولی ما باید پول هتل را با ارز 1800 تومانی بدیم

دوستان بلیته هواپیما با ارز دولتی محاسبه میشه ولی قیمته هتل با ارز آزاد. برای رزرو هتل اگه خودتون از طریق سایت هتل با ایمیل یا تلفن باهاشون چونه بزنید
از
آژانس هم ارزونتر در میاد از طرفی
چون پول ندادید هر وقته خوشتون نیومد میتوند هتلتون رو عوض کنید
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، star63 ، frozen mind ، frz61 ، maka2 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
با سلام
از دوستان اینجا کسی هست که بخواد بره استانبول؟ من واسه 17 جون با ترکیش از آژانسهای مختلف قیمت گرفتم، از 500 تومان قیمت می دن تا 600 (بلیط معمولی) کسی هستش که قیمت پایینتر سراغ داشته باشه؟ ممنون
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-23 ساعت 10:47)funnybluesolea نوشته:  با سلام
از دوستان اینجا کسی هست که بخواد بره استانبول؟ من واسه 17 جون با ترکیش از آژانسهای مختلف قیمت گرفتم، از 500 تومان قیمت می دن تا 600 (بلیط معمولی) کسی هستش که قیمت پایینتر سراغ داشته باشه؟ ممنون
چرا استانبول؟
اگر براي اينه كه به بيمارستان آمريكايي برويد، همين آنكارا را برويد كه هم بليطش ارزونتره هم دردسر كمتري داره.
اون موقع اوج تورهاي استانبوله و آژانسها پول خون بابت بليط تنها مطالبه مي كنند.
به هر حال اگر تصميمتون به رفتن استانبول قطعي است، فكر كنم تور بگيريد ارزونتر و بهتره در بياد. امروز براي من sms اومد تور استانبول 477 تومن كه خوب اگه بخواهيد پرواز خوبتر بگيريد يك كم گرونتر ميشه ولي بازم به عدد بليط خالي نمي رسهSmile
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، funnybluesolea ، امیر مهاجر
سلام به همه دوستان من یرای 8 جون میخوام برم آنکارا و 11 جون مصاحبه دارم 14 جون برگردم کسی هست که یازده جون مصاحبه داشته باشه و یا در این تاریخ ها بخواد بره تا باهم هماهنگ کنیم؟
ضمنا در این تاریخ بلیط با قیمت مناسب از کجا میتونم تهیه کنم آخه من شهرستان هستم و میگن فقط بلیط باید ازتهران تهیه کنم.
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
سلام.
کسی تجربه مسافرت با قطار تا آنکارا داره؟؟؟؟
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
[quote='shkhmo' pid='163419' dateline='1335166187']
سلام به همه دوستان من یرای 8 جون میخوام برم آنکارا و 11 جون مصاحبه دارم 14 جون برگردم کسی هست که یازده جون مصاحبه داشته باشه و یا در این تاریخ ها بخواد بره تا باهم هماهنگ کنیم؟
ضمنا در این تاریخ بلیط با قیمت مناسب از کجا میتونم تهیه کنم آخه من شهرستان هستم و میگن فقط بلیط باید ازتهران تهیه کنم.
مصاحبه من هم يك روز بعد از شماست. ولي ما هم 8 جون ميريم. البته شايد يك روز زودتر.
من هم شهرستانم و فقط بليط رفت رو از 280 هزار ارزانتر پيدا نكردم. خوب بعد مصاحبه هم ميخوايم براي دفع استرس ها و خستگي ها با اتوبوس بريم استانبول گردي. از اونجا هم با اتوبوس ميخوايم برگرديم ايران.

2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mmmsdeghi
ايا از دوستان كسي بوده كه مستقيم از فرودگاه تا مطب دكتر تاكسي بگيره؟ چند شده هزينه اش؟ اخه ما 11 ميرسيم فرودگاه و بايد تا 11:30 برسيم مطب دكتر.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

(2012-04-23 ساعت 10:47)funnybluesolea نوشته:  با سلام

اگه دوست داشتی با من تماس بگیر من ... این قیمتی که بهت دادن بالاترین کلاس نرخی هست اگه از الان رزرو کنید نرخ پایین میتونم بگیرم براتون.

دوست عزیز، در این که نیت شما خیره تردیدی نیست، اما لطفا شماره تلفن و امسائل شخصی را با پیام خصوصی رد و بدل کنید. متشکرم
Frozen Min
تشکر کنندگان: frz61 ، funnybluesolea ، m9780 ، a.behzadi ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
چند تجربه براي دوستان انكارايي داشتم من پارسال 6 سپتامبر مصاحبه داشتم چون پسرم 11 ساله بود 3روز زودتر رفتيم اول اينكه حواستون به تعطيلات انكارا هم باشه مثلا اونجا عيد فطر براي ماه رمضان تعطيلات ش اگه اشتباه نكنم سه روزه كه خورده بود به عيد ملي شون و يك هفته تعطيل بود پس حواستون براي گرفتن وقت دكتر به تعطيلات باشه دوم اينكه من هتل بيوك ارشان را براي 2 شب اول از اينجا رزرو كردم براي 4 نفر شيدا تور برام شبي 75 دلار گرفت از فرودگاه هم بااستفاده از اطلاعات همين دوستان مهاجر سرايي با اتوبوس تا ميدان كيزلاي رفتيم چون ايام عيدشون بود راننده كرايه هم نگرفت روز دوم كه خستگي مون دراومد رفتيم شيداتور و گفتيم خونه ميخواهيم كه يه خونه متوسط با امكانات كامل شبي 90 دلار بهمون اجاره داد كه ما يك شب فقط مونديم چون خودمون يه هتل به اسم اتاپ بلوار پيدا كرديم با شبي 130 دلار 2 تا اتاق متصل هر اتاق تلويزيون مجزا تقريبا مثل سوئيت يك اتاق با تخت 2 نفره يك اتاق ديگه تخت يه نفره با سرويس اضافي خوبيش اين بود كه بچه ها توي يه اتاق مجزا نبودند كنارم بودند هتل 3 ستاره است ولي نوساز و فوق العاده تميزوعالي كه ما با چونه به شبي همون 90 دلار رسونديم با يك صبحانه مفصل بود اگه خواستيد پيغام خصوصي بديد بهتون شماره و ادرسشو بدم به نظر منهم هتل را اول براي يك يا دوشب رزرو كنيد بعد اگه خوشتون نيومد خودتون ميتونيد هتل مناسب تر پيدا كنيد در ضمن هميشه هم اتوبوس ارزون تر نيست ما با اتوبوس تا سفارت 6 لير داديم ولي با تاكسي با 5 لير رفتيم اگه مسافت كوتاه باشه و تعداد تون تا 4 نفر باشه صرف با تاكسي است هتل اتاپ بلوار تقريبا 50 متر با بلوار اتاتورك فاصله داره اميد وارم كه اطلاعاتم به دردتون بخوره موفق باشيد
اين نكته آخري كه به نظر من از همه مهمتره اينه كه همسرم كلرينس خورد و 20 روز بعد ويزاش اومد سفر دوم به خاطر اينكه زودتر برگرده كه اين هم جاي بحث داره زودتر هم نشد بليط هواپيما راكنسل كرد و با اتوبوس اومد اول اينكه كلي ضرر كرد فقط 50 هزارتومان پس دادند دوم اينكه 2 روز تو راه بود و مهمتر اينكه سه راهي خوي بهش گير دادند و براي ويزاي سفارت معطلش كردند تازه 3 ماه بعد از اداره به اصطلاح اتباع خارجه دوباره به ما زنگ زدند و خواستند براي پاره اي از توضيحات به اونجا بره حالا خودتون تصور كنيد كه آدم چه حالي پيدا ميكنه به همين دليل به دوستاني كه ميخواهند زميني برگردند تو صيه ميكنم اگه كلرينس خورديد و ويزا تو پاستون نيست كه هيچ ولي اگه ويزا تو پاستون خورده حتي الامكان هوايي برگرديد تا دچار استرس نشيد
سلام دوستان عزیز، ممکنه راهنمایی بفرمایید که چه مدارکی رو باید پست کرد سفارت؟و از چه مدارکی باید کپی فرستاد؟برای مصاحبه چه مدارکی باید همراه داشت؟مدارک مالی(فرم مالیاتی اسپانسر) رو هم باید پست کرد؟ممنون میشم به صورت پیام خصوصی راهنماییم بفرمایید،ممنون
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان