کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-04-24 ساعت 13:14)كاميلا نوشته:  بله سند ازدواج دو سري نياز هست.
سند ازدواج یکسری کافیه هزینه اضافی نکیند ، دوسری صرفاً جهت کیس های ترک هست چون در ترکیه دوسری عقدنامه جداگانه صادر می شود ، شما یکسری ببرید کافیه و یکسری هم جهت اطمینان کپی ببرید ، من همینکار رو کردم و هیچ اشکالی هم نگرفتند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Us1346 ، كاميلا ، M_star1316 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-04-24 ساعت 21:55)anikoo نوشته:  سلام به همه
بچه ها ارزون ترین جای ممکن در انکارا برای یک زوج کجا رو پیشنهاد میکنید؟ (کیفیت در مرحله دوم)
مسئله رفت و آمد رو با دوچرخه حل میکنیم.
برید هتل
اوزلیهان
شماره کیس : 2012AS00012XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:01 آگوست 2011 TNT
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:Oct 6
تاریخ دریافت نامه دوم:14 Oct
تاریخ مصاحبه: 5 Dec.
تاریخ دریافت کلیرنس: 12 Jan
تاریخ دریافت ویزا: 19 Apr
تاریخ ورود:Tongue
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا ، امیر مهاجر
سلام
از افرادی که هتل ددمان رفته اند می خواستم بپرسم که آیا سوییت ها ی این هتل دارای امکاناتی مانند سشوار و ماکروویو هستند یا خیر؟؟؟؟؟

متشکرم
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا
سلام دوستان

اینجا به همه پیشنهاد داده میشه که اصلا به لیدرها پول داده نشه و همه کارتون رو خودتون انجام بدید و از آژانس هتل رزرو کنید. ما هم به توصیه دوستان گوش کردیم و همین کارو کردیم هتل و ترانسفر رو از آژانس گرفتیم.
توی فرودگاه یه پسر ترک به نام عباس اومد و با اینکه آژانس پول ترانسفر یک نفرو حساب نکرده بود و ما کلی استرس داشتیم که نکنه اینجا تلکمون کنه عباس اومد و گفت اشکال نداره . اون یه دونه مهمون من، ما کلا پول ترانسفر فرودگاه هتل و بالعکس (برای برگشت) کلا 40000 تومن شد.
همونجا با یه زوج آشنا شدم که برای گرفتن ویزاشون اومده بودن، اونا به عباس نفری 30 دلار داده بودن (کلا 60 دلار) عباس توی هتل سگمنت اتاق دابل 60 دلاری گرفته بود. ترانسفر فرودگاه به هتل و هتل به فرودگاه + ترانسفر به مطب دکتر و سفارت + جواب آزمایشم خودش گرفته بود.

برای من کار از کار گذشته چون همه هزینه ها رو به آژانس دادم. اما اگه دوستان خواستند من کارت عباس رو از اون زوج گرفتم. باش صحبت کنید فارسی بلده . خیلی جوون خوش قلب و کار راه بندازیه
(2012-04-25 ساعت 11:35)3rip نوشته:  سلام دوستان

اینجا به همه پیشنهاد داده میشه که اصلا به لیدرها پول داده نشه و همه کارتون رو خودتون انجام بدید و از آژانس هتل رزرو کنید. ما هم به توصیه دوستان گوش کردیم و همین کارو کردیم هتل و ترانسفر رو از آژانس گرفتیم.
توی فرودگاه یه پسر ترک به نام عباس اومد و با اینکه آژانس پول ترانسفر یک نفرو حساب نکرده بود و ما کلی استرس داشتیم که نکنه اینجا تلکمون کنه عباس اومد و گفت اشکال نداره . اون یه دونه مهمون من، ما کلا پول ترانسفر فرودگاه هتل و بالعکس (برای برگشت) کلا 40000 تومن شد.
همونجا با یه زوج آشنا شدم که برای گرفتن ویزاشون اومده بودن، اونا به عباس نفری 30 دلار داده بودن (کلا 60 دلار) عباس توی هتل سگمنت اتاق دابل 60 دلاری گرفته بود. ترانسفر فرودگاه به هتل و هتل به فرودگاه + ترانسفر به مطب دکتر و سفارت + جواب آزمایشم خودش گرفته بود.

برای من کار از کار گذشته چون همه هزینه ها رو به آژانس دادم. اما اگه دوستان خواستند من کارت عباس رو از اون زوج گرفتم. باش صحبت کنید فارسی بلده . خیلی جوون خوش قلب و کار راه بندازیه

نیکی و پرسش ؟
لطف کنید معرفیش کنید، با سپاس
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-04-24 ساعت 20:30)shervn نوشته:  خبری که با تاخیر رسانه ای شد:‌ ارز مسافرتی کاهش یافت !! Sad

نرخ فروش ارز مسافرتی به هریك از مسافران هوایی (به استثناء سوریه،عراق،آذربایجان،ارمنستان، پاكستان، افغانستان ، امارات ، عربستان ، تركیه، لبنان ،تایلند، گرجستان، قبرس ، تاجیكستان ، تركمنستان ، مالدیو ، اندونزی ، مالزی ، فیلیپین ،سنگاپور و چین) یك بار در سال و به میزان یكهزار دلار و یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ رسمی می باشد.

به گزارش بانك مركزی، فروش ارز مسافرتی به هریك از مسافران هوایی به مقصد كشورهای آذربایجان، ارمنستان، پاكستان ، افغانستان ، امارات متحده عربی ، تركیه، لبنان ، تایلند ، گرجستان، قبرس ، تاجیكستان ، تركمنستان ، مالدیو ، اندونزی ، مالزی ، فیلیپین ، سنگاپور و چین یك بار در سال و به میزان ٤٠٠ دلار و یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ رسمی می باشد.

فروش ارز مسافرتی برای مسافران زمینی، ریلی و دریایی یك بار در سال به مبلغ ٤٠٠ دلار و یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ رسمی می باشد.
http://khabarfarsi.com/ext/2453727

بله این خبر را خبرگزاری جمهوری اسلامی هم منتشر کرده.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: kopol ، shervn ، برنا ، امیر مهاجر
بچه ها ارزون ترین جای ممکن در انکارا برای یک زوج کجا رو پیشنهاد میکنید؟ (کیفیت در مرحله دوم)

ما هم 25 جون مصاحبه داریم !
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: maka2 ، parsy631 ، majid89 ، امیر مهاجر
(2012-04-24 ساعت 12:48)کیانا نوشته:  
(2012-04-24 ساعت 10:46)nahid.t نوشته:  من اصل مداركم را نفرستادم چون به پست اعتماد نداشتم كپي مدارك با اصل ترجمه ها را فرستادم روز مصاحبه هم اصل مدارك كه شامل : شناسنامه ؛ سند ازدواج ؛ اخرين مدرك تحصيلي برنده كارت ؛ براي اقايون هم كارت پاين خدمت يا معافيت سربازي كارت ملي هم اجباري نبود من براي خودم كه برنده بودم ارائه دادم كارت ملي همسرم گم شده بود كه ارائه ندادم و يك كپي از ترجمه ها البته سند ازدواج چون براي همسرم هم بايد ارائه بشه دو كپي تهيه كردم البته به خاطر همون تعطيلات كه گفته بودم خيلي از مدارك نرسيده بود و به كساني كه مدارك شون نرسيده بود يا پست نكرده بودند گفتند 2 روز ديگه بيايد يعني اگه كسي مداركشو هم پست نكرده بود مشكل مهمي نبود فقط مصاحبه اش دو روز عقب افتاد آب وهواي انكار هم مثل تهرانه يه كمي خنك تر

سلام ناهید جان من متاهل هستم یعنی از سند ازدواج دو سری ترجمه کنم ودو سری کپی بفرستم ؟

دوستان: توجه کنید که سند ازدواج برای ایرانیها یک سری کفایت میکنه ولی برای اتباع ترکیه حتما 2 سری باید باشه به این دلیل که در ترکیه هم برای زن و هم برای شوهر سند ازدواج جداگانه صادر میشه.
در ضمن اصلا نباید اصل مدارک را فرستاد بلکه اصل ترجمه و کپی مدارک.
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
تشکر کنندگان: kopol ، كاميلا ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-04-25 ساعت 00:02)ehsan1095 نوشته:  سلام
از افرادی که هتل ددمان رفته اند می خواستم بپرسم که آیا سوییت ها ی این هتل دارای امکاناتی مانند سشوار و ماکروویو هستند یا خیر؟؟؟؟؟

متشکرم

rooms are featuring electronic safe box, free wifi,minibar, interactive TV,minibar, safety deposit box, SAT TV with pay per view option, central air conditioning and heating, hairdryer, shaving/make-up mirror, smoke/fire detector and a pillow menu
since 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2012-04-24 ساعت 23:45)ali1981 نوشته:  
برید هتل
اوزلیهان

ببخشید میشه هزینه این هتل (اوزلیهان) را بفرمایید ؟و از امکاناتش اطلاع دارید؟؟
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
تشکر کنندگان: jake
(2012-04-25 ساعت 13:35)frozen mind نوشته:  
(2012-04-24 ساعت 20:30)shervn نوشته:  خبری که با تاخیر رسانه ای شد:‌ ارز مسافرتی کاهش یافت !! Sad

نرخ فروش ارز مسافرتی به هریك از مسافران هوایی (به استثناء سوریه،عراق،آذربایجان،ارمنستان، پاكستان، افغانستان ، امارات ، عربستان ، تركیه، لبنان ،تایلند، گرجستان، قبرس ، تاجیكستان ، تركمنستان ، مالدیو ، اندونزی ، مالزی ، فیلیپین ،سنگاپور و چین) یك بار در سال و به میزان یكهزار دلار و یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ رسمی می باشد.

به گزارش بانك مركزی، فروش ارز مسافرتی به هریك از مسافران هوایی به مقصد كشورهای آذربایجان، ارمنستان، پاكستان ، افغانستان ، امارات متحده عربی ، تركیه، لبنان ، تایلند ، گرجستان، قبرس ، تاجیكستان ، تركمنستان ، مالدیو ، اندونزی ، مالزی ، فیلیپین ، سنگاپور و چین یك بار در سال و به میزان ٤٠٠ دلار و یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ رسمی می باشد.

فروش ارز مسافرتی برای مسافران زمینی، ریلی و دریایی یك بار در سال به مبلغ ٤٠٠ دلار و یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ رسمی می باشد.

خیلی واقعاً ضد حال بود این دم رفتنی... Sad
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 Aug 2011
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت نامه دوم:19 Apr 2012
تاریخ مصاحبه:4 Jun 2012
تاریخ دریافت ویزا: یکضرب Cool
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
هزینه:9000 عکس + 39500 پست + 14500 واکسن + 106000 ترجمه
تشکر کنندگان: كاميلا ، frozen mind ، M_star1316 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-04-26 ساعت 00:09)star63 نوشته:  
(2012-04-25 ساعت 13:35)frozen mind نوشته:  

خیلی واقعاً ضد حال بود این دم رفتنی... Sad
ای بابا...... اینم از شانس ما Sad((

شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: M_star1316 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-04-04 ساعت 21:01)honey62 نوشته:  
(2012-04-04 ساعت 16:12)3rip نوشته:  
(2012-04-04 ساعت 14:31)honey62 نوشته:  بچه ها من الان دوباره حساب كتاب كردم، طبق محاسبات من سفر تركيه براي مصاحبه دو نفر براي يك هفته حداقل 5ميليون پامون درمياد!!! شما هم به اين نتيجه رسيديد يا من اشتباه حساب كردم؟! بابا تابستون كه اينطوري نبود خيلي هزينه ها كمتر ميشد.

تقریبا همین مقدار خرجتون میشه . اما شما خیلی دست بالا حساب کردین .
خب شما دونفرید و نفری 1000 دلار ارز مسافرتی 1226 تومنی دریافت می کنید. (حالا بر فرض 1300 تومنی)

بلیط نفری 380 هزار تومن ترکیش

هتل شبی 150هزار (اگه یه هتل خوب و ارزون برید) = 1050000 تومان

* هزینه سفارت 440 دلار+ هزینه مدیکال هم بدبینانه میگیریم نفری 300 دلار= نفری 740 دلار = دو نفر 1480 دلار بانکی * 1300 تومان = 1924000 تومان

خب جمع هزینه های بالا تقریبا میشه 3 میلیون و 800 هزار تومن

یعنی اگر شما یه هتل بهتری برید که اجاره اتاق دابلش بجای 150000 تومان 250000 تومان باشه ، هزینه هاتون میشه 5 میلیون تومان

** : من هزینه خورد و خوراک و کرایه ماشین رو حساب نکردم چون شما از ارز مسافرتیتون حداقل 500 دلار میمونه که میتونید ازش استفاده کنید.

پس درست میشه چون ما میخوایم ارز دولتی مون رو نگه داریم خدا بخواد برای سفر آمریکا. الان من با قیمت دلار 1900 تومانی حساب کردم.
برای تور هم که پرسیدیم گفتم ارزونترین حالت نفری 940 تومان
هر جور حساب کردم (زمینی، هوایی خودمون بریم، تور) همین 5 میلیون رو باید بدیم بره.

ولی هزینه مصاحبه هم الان 330دلار شده یه بار دیگه بزنید ماشین حساب ببینید چی در میاد ؟
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا ، Mehrafarin ، honey62 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-04-25 ساعت 23:23)SANI HAGHIGHI نوشته:  
(2012-04-24 ساعت 23:45)ali1981 نوشته:  
برید هتل
اوزلیهان

ببخشید میشه هزینه این هتل (اوزلیهان) را بفرمایید ؟و از امکاناتش اطلاع دارید؟؟

36 دلار یک نفره و 54 دلار دو نفره
تلفنی هم می تونی رزرو کنی
به نظر من بهتره از گرفتن ارز مسافرتی ترکیه صرفنظر کنید ، چرا که در صورت استفاده و انشاءا... موقع رفتن به آمریکا دیگه نمی تونید از ارز مسافرتی استفاده کنید و منطقی ترین کار اینه که بگذارید زمان رفتن به آمریکا از ارز مسافرتیتون استفاده کنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: كاميلا ، M_star1316 ، امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان