موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-24 ساعت 13:14)كاميلا نوشته: بله سند ازدواج دو سري نياز هست.
سند ازدواج یکسری کافیه هزینه اضافی نکیند ، دوسری صرفاً جهت کیس های ترک هست چون در ترکیه دوسری عقدنامه جداگانه صادر می شود ، شما یکسری ببرید کافیه و یکسری هم جهت اطمینان کپی ببرید ، من همینکار رو کردم و هیچ اشکالی هم نگرفتند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از افرادی که هتل ددمان رفته اند می خواستم بپرسم که آیا سوییت ها ی این هتل دارای امکاناتی مانند سشوار و ماکروویو هستند یا خیر؟؟؟؟؟
متشکرم
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اینجا به همه پیشنهاد داده میشه که اصلا به لیدرها پول داده نشه و همه کارتون رو خودتون انجام بدید و از آژانس هتل رزرو کنید. ما هم به توصیه دوستان گوش کردیم و همین کارو کردیم هتل و ترانسفر رو از آژانس گرفتیم.
توی فرودگاه یه پسر ترک به نام عباس اومد و با اینکه آژانس پول ترانسفر یک نفرو حساب نکرده بود و ما کلی استرس داشتیم که نکنه اینجا تلکمون کنه عباس اومد و گفت اشکال نداره . اون یه دونه مهمون من، ما کلا پول ترانسفر فرودگاه هتل و بالعکس (برای برگشت) کلا 40000 تومن شد.
همونجا با یه زوج آشنا شدم که برای گرفتن ویزاشون اومده بودن، اونا به عباس نفری 30 دلار داده بودن (کلا 60 دلار) عباس توی هتل سگمنت اتاق دابل 60 دلاری گرفته بود. ترانسفر فرودگاه به هتل و هتل به فرودگاه + ترانسفر به مطب دکتر و سفارت + جواب آزمایشم خودش گرفته بود.
برای من کار از کار گذشته چون همه هزینه ها رو به آژانس دادم. اما اگه دوستان خواستند من کارت عباس رو از اون زوج گرفتم. باش صحبت کنید فارسی بلده . خیلی جوون خوش قلب و کار راه بندازیه
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
2012-04-25 ساعت 13:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-25 ساعت 13:47 توسط frozen mind.)
(2012-04-24 ساعت 20:30)shervn نوشته: خبری که با تاخیر رسانه ای شد: ارز مسافرتی کاهش یافت !!
نرخ فروش ارز مسافرتی به هریك از مسافران هوایی (به استثناء سوریه،عراق،آذربایجان،ارمنستان، پاكستان، افغانستان ، امارات ، عربستان ، تركیه، لبنان ،تایلند، گرجستان، قبرس ، تاجیكستان ، تركمنستان ، مالدیو ، اندونزی ، مالزی ، فیلیپین ،سنگاپور و چین) یك بار در سال و به میزان یكهزار دلار و یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ رسمی می باشد.
به گزارش بانك مركزی، فروش ارز مسافرتی به هریك از مسافران هوایی به مقصد كشورهای آذربایجان، ارمنستان، پاكستان ، افغانستان ، امارات متحده عربی ، تركیه، لبنان ، تایلند ، گرجستان، قبرس ، تاجیكستان ، تركمنستان ، مالدیو ، اندونزی ، مالزی ، فیلیپین ، سنگاپور و چین یك بار در سال و به میزان ٤٠٠ دلار و یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ رسمی می باشد.
فروش ارز مسافرتی برای مسافران زمینی، ریلی و دریایی یك بار در سال به مبلغ ٤٠٠ دلار و یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ رسمی می باشد.
http://khabarfarsi.com/ext/2453727
بله این خبر را خبرگزاری جمهوری اسلامی هم منتشر کرده.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-24 ساعت 21:55)anikoo نوشته: سلام به همه
بچه ها ارزون ترین جای ممکن در انکارا برای یک زوج کجا رو پیشنهاد میکنید؟ (کیفیت در مرحله دوم)
مسئله رفت و آمد رو با دوچرخه حل میکنیم.
ما هم 25 جون مصاحبه داریم !
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-24 ساعت 12:48)کیانا نوشته: (2012-04-24 ساعت 10:46)nahid.t نوشته: من اصل مداركم را نفرستادم چون به پست اعتماد نداشتم كپي مدارك با اصل ترجمه ها را فرستادم روز مصاحبه هم اصل مدارك كه شامل : شناسنامه ؛ سند ازدواج ؛ اخرين مدرك تحصيلي برنده كارت ؛ براي اقايون هم كارت پاين خدمت يا معافيت سربازي كارت ملي هم اجباري نبود من براي خودم كه برنده بودم ارائه دادم كارت ملي همسرم گم شده بود كه ارائه ندادم و يك كپي از ترجمه ها البته سند ازدواج چون براي همسرم هم بايد ارائه بشه دو كپي تهيه كردم البته به خاطر همون تعطيلات كه گفته بودم خيلي از مدارك نرسيده بود و به كساني كه مدارك شون نرسيده بود يا پست نكرده بودند گفتند 2 روز ديگه بيايد يعني اگه كسي مداركشو هم پست نكرده بود مشكل مهمي نبود فقط مصاحبه اش دو روز عقب افتاد آب وهواي انكار هم مثل تهرانه يه كمي خنك تر
سلام ناهید جان من متاهل هستم یعنی از سند ازدواج دو سری ترجمه کنم ودو سری کپی بفرستم ؟
دوستان: توجه کنید که سند ازدواج برای ایرانیها یک سری کفایت میکنه ولی برای اتباع ترکیه حتما 2 سری باید باشه به این دلیل که در ترکیه هم برای زن و هم برای شوهر سند ازدواج جداگانه صادر میشه.
در ضمن اصلا نباید اصل مدارک را فرستاد بلکه اصل ترجمه و کپی مدارک.
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-26 ساعت 00:09)star63 نوشته: (2012-04-25 ساعت 13:35)frozen mind نوشته: (2012-04-24 ساعت 20:30)shervn نوشته: خبری که با تاخیر رسانه ای شد: ارز مسافرتی کاهش یافت !!
نرخ فروش ارز مسافرتی به هریك از مسافران هوایی (به استثناء سوریه،عراق،آذربایجان،ارمنستان، پاكستان، افغانستان ، امارات ، عربستان ، تركیه، لبنان ،تایلند، گرجستان، قبرس ، تاجیكستان ، تركمنستان ، مالدیو ، اندونزی ، مالزی ، فیلیپین ،سنگاپور و چین) یك بار در سال و به میزان یكهزار دلار و یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ رسمی می باشد.
به گزارش بانك مركزی، فروش ارز مسافرتی به هریك از مسافران هوایی به مقصد كشورهای آذربایجان، ارمنستان، پاكستان ، افغانستان ، امارات متحده عربی ، تركیه، لبنان ، تایلند ، گرجستان، قبرس ، تاجیكستان ، تركمنستان ، مالدیو ، اندونزی ، مالزی ، فیلیپین ، سنگاپور و چین یك بار در سال و به میزان ٤٠٠ دلار و یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ رسمی می باشد.
فروش ارز مسافرتی برای مسافران زمینی، ریلی و دریایی یك بار در سال به مبلغ ٤٠٠ دلار و یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ رسمی می باشد.
http://khabarfarsi.com/ext/2453727
بله این خبر را خبرگزاری جمهوری اسلامی هم منتشر کرده.
خیلی واقعاً ضد حال بود این دم رفتنی...
ای بابا...... اینم از شانس ما ((
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-26 ساعت 09:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-26 ساعت 09:34 توسط kopol.)
به نظر من بهتره از گرفتن ارز مسافرتی ترکیه صرفنظر کنید ، چرا که در صورت استفاده و انشاءا... موقع رفتن به آمریکا دیگه نمی تونید از ارز مسافرتی استفاده کنید و منطقی ترین کار اینه که بگذارید زمان رفتن به آمریکا از ارز مسافرتیتون استفاده کنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15