کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-05-08 ساعت 13:56)به گل نوشته:  
(2012-05-08 ساعت 13:41)hoseyn نوشته:  برنامه تركيش را مطمئن هستيد؟
من 5 شنبه 11 خرداد رفت و دوشنبه شب برگشت با تركيش رزرو كردم 760
تومن. ولي با روزهاي اعلام شده توسط شما نمي خونه!
درسته پنج شنبه هست من یادم رفت بنویسم درسته

منم با ترکیش جمعه صبح گرفتم که توی روزهای اعلام شده از طرف شما نیست
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
سلام
من با ترکیس گرفتم شد 440 تومن.
بعدا رفتم خونه دیدم خودم هم میتونستم تو سایت ترکیش ایرلاین به زیبایی قیمت پرواز تمام روزها رو ببینم و ارزونترین روز و پرواز رو پیدا کنم.
پیشنهاد میکنم حتما قبل از خرید بلیط یه سر به سایتهای پرواز بزنین و ارزونترین رفت و برگشت رو پیدا کنین.
تشکر کنندگان: frozen mind ، shkhmo ، funnybluesolea ، arman_m ، امیر مهاجر
(2012-05-09 ساعت 09:18)gulu نوشته:  دوستان عزيز كسي مي دونه وضعيت پرواز تركيش معمولاً چطوريه تأخير داره يا به موقع انجام مي شه ؟

نه برای ما که نه رفت و نه برگشت حتی 5 دقیقه هم تاخیر نداشت. همیه سر موقع انجام میشه/
تشکر کنندگان: frozen mind ، gulu ، shkhmo ، mirman ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-09 ساعت 09:24)bakhshandehgy نوشته:  دوستان چرا با تور آنكارا نميريد؟ تور كه ارزون تر در مياد.
ميشه لطفا راهنمايي كنيد تا انشاله كه نوبت ما شد ما هم از تجربيات شماها استفاده كرده باشم.
من براي مصاحبه كه مي خواستم برم با چند جا صحبت كردم و چيزي به نام تور آنكارا وجود نداشت.
البته بعضي آژانسها براتون هتل رزرو مي كنند و پولش را همين جا مي گيرند و آدمشون اونجا مي آد فرودگاه پيك آپتون مي كنه و مي رسونه هتل و ... كه اين اسمش تور نيست و مورديه!
بگذريم از تعاريف و ...!
شما كافيه خودتون براساس تجربيات بچه هاي اينجا و از سايتهايي كه ميشه مثل hrs.com كه به كرديت كارد هم نياز نداره، يا با ايميل يا با تلفن هتل رزرو كنيد. يا اگه خيلي كول هستيد، بريد اونجا چرخ بزنيد و هتل را ببينيد و چونه بزنيد و ...
درباره رفت و برگشت هم از اتوبوس استفاده مي كنيد.
ما با بچه بوديم. همين روشها را استفاده كرديم. هيچ مشكلي نبود و خيلي هم خوش گذشت. هر كي قونيه نرفته حتما بره كه بعدا پشيمون خواهد شد.Big GrinBig GrinBig Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، frozen mind ، shkhmo ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-09 ساعت 10:26)h4di نوشته:  سلام
بعدا رفتم خونه دیدم خودم هم میتونستم تو سایت ترکیش ایرلاین به زیبایی قیمت پرواز تمام روزها رو ببینم و ارزونترین روز و پرواز رو پیدا کنم.
پیشنهاد میکنم حتما قبل از خرید بلیط یه سر به سایتهای پرواز بزنین و ارزونترین رفت و برگشت رو پیدا کنین.

دوست عزيز من هم در سايت تركيش ايرلاين روز و مسيرم رو مشخص كردم در قسمت نهايي هزينه رو به دلار اعلام مي كنه و بعداً مشخصات نفر رو مي خواد آيا بعد از رزرواسيون براي تهيه بليط بايد به دفتر تركيش مراجعه كنيم يا توي فرودگاه امام دفتر دارن ؟ اونجا بايد به دلار پول بديم يا معادلش به تومن ؟ دلار رو به نرخ بانكي محاسبه مي كنن يا آزاد ؟ لطفاً دوستاني كه خودشون اقدام كردن كمك كنن. متشكرم
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shkhmo ، arman_m ، امیر مهاجر
(2012-05-09 ساعت 11:27)gulu نوشته:  
دوست عزيز من هم در سايت تركيش ايرلاين روز و مسيرم رو مشخص كردم در قسمت نهايي هزينه رو به دلار اعلام مي كنه و بعداً مشخصات نفر رو مي خواد آيا بعد از رزرواسيون براي تهيه بليط بايد به دفتر تركيش مراجعه كنيم يا توي فرودگاه امام دفتر دارن ؟ اونجا بايد به دلار پول بديم يا معادلش به تومن ؟ دلار رو به نرخ بانكي محاسبه مي كنن يا آزاد ؟ لطفاً دوستاني كه خودشون اقدام كردن كمك كنن. متشكرم
شما از اون سيستم خريد نمي تونيد بكنيد و بايذ توسط آژانس اقدام كنيد.
بچه فقط از منظر چك كردن حرف فروشنده بليط در مورد ساعتها و جا داشتن و هزينه اين را پيشنهاد دادند.
2012, Bay Area, CA
(2012-05-09 ساعت 10:17)shkhmo نوشته:  

shkhmo جان ظاهراً شما هم روز مصاحبتون دوشنبه است من هم مثل شما تصميم دارم جمعه بليط بگيرم اما اونطوري كه توي سايت تركيش ايرلاين متوجه شدم پرواز صبح جمعه از تهران مي ره استانبول و از استانبول به آنكارا كه ورود به آنكارا رو 10:05 اعلام كرده .مي خواستم بدونم شما هم وقت دكتر رو همون جمعه گرفتيد ؟ چه ساعتي ؟ بعد از ظهرش هم وقت مي شه آزمايشامون رو انجام بده ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shkhmo ، arman_m ، behzad7
(2012-05-09 ساعت 09:18)gulu نوشته:  دوستان عزيز كسي مي دونه وضعيت پرواز تركيش معمولاً چطوريه تأخير داره يا به موقع انجام مي شه ؟

من سه بار رفت و برگشت با پرواز ترکیش گرفتم که دو بارش به آنکارا بودش و یک بار هم رفت و برگشت به استانبول بودش که همه این پروازها به موقع انجام شدش و اصلا تاخیری نداشتش
در ضمن پرواز امریکا رو هم با همین ایرلاین گرفتم که هفته دیگه اگه خدا بخواد برای اولین بار عازم اونجام

کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE

تشکر کنندگان: gulu ، shkhmo ، mirman ، parsy631 ، vroom ، arman_m ، behzad7 ، امیر مهاجر
(2012-05-08 ساعت 12:43)hoseyn نوشته:  
(2012-05-08 ساعت 12:37)ali234 نوشته:  سلام دوستان .
یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید. برای سه نفر ( من و همسرم و یک بچه سه ساله ) حساب 20000 دلار + سند مغازه و خانه به نام خودم ،کافیه به نظرتون؟
سوال دوم این تست سل که از کودکم میگیرن چه جوریه؟ آخه این کوچولوی ما خیلی ترسو هست. ضمنا جواب تستش چقدر طول میکشه اماده بشه؟
سوال بعدی واکسن به کودک میزنن یانه؟ ( سه سالشه) توی انکارا منظورم همون انفلو انزاست البته .
ممنون از راهنماییتونSmile
1- دقيق نمي دونم ولي فكر كنم كافيه، خالا اگه گير بده، فوقش مي گه اومدي پيكآپ ويزا، برام فلان چيز هم بيار.Rolleyes
2- دختر ما هم خيلي ترسو هست. ولي تست سل مثل تست پني سيلين زير پوستي است و درد نداره.Cool
آما: 3- واكسن آنفلونزا را ما در تهران نزديم و با همون كارت واكسن ترجمه شده رفتيم، اونها هم نامردي نكردند و زدند. اگه وقت داريد همين جا بهش بزنيد و كارت زرد بگيريد و هزينه 70 دلاري ندهيد.Tongue
[align=justify]
دوست عزیز شما که تجربه دارید بگید واسه واکسن آبله مرغون چه کار باید کرد. من وهمسرم رفتیم تست آنتی بادی رو دادیم VZV(IgG) Infectious disease مال من مثبت در اومد ولی مال همسرم Border line دراومد. چه کار باید کرد.آیا در تهران جایی هست که بشه واکسن آبله رو زد.
2-آیا واکسن مننژیت حتما باید زده بشه.
3-چه هزینه های اجباری رو باید برای قسمت medical در آنکارا به دکتر اونگان بپردازیم.نمیشه تو تهران انجام داد. واینکه توی فرم نوشته 25.00$ یعنی 25 دلار.
4-واسه دو نفر چه قد پول ببریم ترکیه بسه؟
تشکر کنندگان: arman_m
(2012-05-09 ساعت 11:43)gulu نوشته:  
(2012-05-09 ساعت 10:17)shkhmo نوشته:  

shkhmo جان ظاهراً شما هم روز مصاحبتون دوشنبه است من هم مثل شما تصميم دارم جمعه بليط بگيرم اما اونطوري كه توي سايت تركيش ايرلاين متوجه شدم پرواز صبح جمعه از تهران مي ره استانبول و از استانبول به آنكارا كه ورود به آنكارا رو 10:05 اعلام كرده .مي خواستم بدونم شما هم وقت دكتر رو همون جمعه گرفتيد ؟ چه ساعتي ؟ بعد از ظهرش هم وقت مي شه آزمايشامون رو انجام بده ؟

دوست عزیز پرواز ما مستقیم تهران -آنکارا هست صبح جمعه به وقت تهران 5 پرواز میکنه و بعد از سه ساعت به وقت آنکارا 6:30 میرسه .من برای همان روز وقت دکتر گرفتم
تشکر کنندگان: arman_m ، امیر مهاجر
(2012-05-09 ساعت 12:06)pouyakafi نوشته:  

من سه بار رفت و برگشت با پرواز ترکیش گرفتم که دو بارش به آنکارا بودش و یک بار هم رفت و برگشت به استانبول بودش که همه این پروازها به موقع انجام شدش و اصلا تاخیری نداشتش
در ضمن پرواز امریکا رو هم با همین ایرلاین گرفتم که هفته دیگه اگه خدا بخواد برای اولین بار عازم اونجام

خيلي ممنون اميدوارم كه براي من هم همينطور بدون تأخير انجام بشه آخه من مي خوام يكي دو ساعت بعد از رسيدن وقت دكتر بگيرم .
براي شما هم آرزوي موفقيت و سلامتي در يو اس A را دارم . اميدوارم كه سفر خوب و خوشي را داشته باشيد.

(2012-05-09 ساعت 12:09)khavaran نوشته:  
یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید. برای سه نفر ( من و همسرم و یک بچه سه ساله ) حساب 20000 دلار + سند مغازه و خانه به نام خودم ،کافیه به نظرتون؟
سوال دوم این تست سل که از کودکم میگیرن چه جوریه؟ آخه این کوچولوی ما خیلی ترسو هست. ضمنا جواب تستش چقدر طول میکشه اماده بشه؟
سوال بعدی واکسن به کودک میزنن یانه؟ ( سه سالشه) توی انکارا منظورم همون انفلو انزاست البته .
1- دقيق نمي دونم ولي فكر كنم كافيه، خالا اگه گير بده، فوقش مي گه اومدي پيكآپ ويزا، برام فلان چيز هم بيار.Rolleyes
2- دختر ما هم خيلي ترسو هست. ولي تست سل مثل تست پني سيلين زير پوستي است و درد نداره.Cool
آما: 3- واكسن آنفلونزا را ما در تهران نزديم و با همون كارت واكسن ترجمه شده رفتيم، اونها هم نامردي نكردند و زدند. اگه وقت داريد همين جا بهش بزنيد و كارت زرد بگيريد و هزينه 70 دلاري ندهيد.Tongue
دوست عزیز شما که تجربه دارید بگید واسه واکسن آبله مرغون چه کار باید کرد. من وهمسرم رفتیم تست آنتی بادی رو دادیم VZV(IgG) Infectious disease مال من مثبت در اومد ولی مال همسرم Border line دراومد. چه کار باید کرد.آیا در تهران جایی هست که بشه واکسن آبله رو زد.
3-چه هزینه های اجباری رو باید برای قسمت medical در آنکارا به دکتر اونگان بپردازیم.نمیشه تو تهران انجام داد. واینکه توی فرم نوشته 25.00$ یعنی 25 دلار.
4-
واسه دو نفر چه قد پول ببریم ترکیه بسه؟

دوست عزیزمیزان پولی که هرکس همراه میبره متفاوته برای مثال ما برای هزینه پزشکی نفری 400 دلار در نظرگرفتیم آخه در سایت دکتر اونگان نوشته واکسنها از 5 دلار تا 220 دلار میباشد و هزینه های متفاوت داره و بعضی از دوستان میگن هر واکسنی بین 60-70 دلار هست.
درمورد واکسن آبله مرغان من از خیلی جاها پرسیدم ولی متاسفانه در ایران موجود نیست .وتاکنون هیچ وقت در ایران نبوده
تشکر کنندگان: mirman ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-09 ساعت 12:09)khavaran نوشته:  
4-
واسه دو نفر چه قد پول ببریم ترکیه بسه؟
به نظر من واسه آبله فقط توكل به خدا. اونجا شانس بياري و زبون بريزي و جاي آبله نشون بدي و ... نمي خوري والا 70$ پرررر...Sad
2- هرچي پاستور گفتShy
3- 60$ فكر كنم هزينه دكتر و 47.5$ ايكس ري و آزمايش (نفري)
4- شما هزينه ويزا+ هزينه دكتر+ هتل+ خورد و خوراك را حساب كني براي 2 نفر حدود 1500 تا 2000 حتما بايد ببري.
بيشتر هم چه بهتر.Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: shkhmo ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
بعد از برنده شدن چه مقدار زمان داریم تا فرمها رو پر کنیم
تشکر کنندگان: shkhmo
(2012-05-09 ساعت 11:27)gulu نوشته:  

شما اطلاعات اون پروازی رو توی سایت می بینید یادداشت کنید و به آژانسها سر بزنید برای خرید. البته ممکنه آژانسها اون پروازها رو نداشته باشن. من خودم همین کار رو کردم، شاید به 10 تا آژانس سر زدم ولی اون پرواز رو نداشتن. آخرش با توصیه دوست خوبم Parsy به آژانسی که ایشون معرفی کردن رفتم و به راحتی همون بلیط و حتی با همون شماره پرواز خریدم. اگه خواستید بگید تا آژانس رو براتون تو پیام خصوصی بگم.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: shkhmo ، frozen mind ، parsy631 ، gulu ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان