کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-05-10 ساعت 15:30)maz1359 نوشته:  من الان با همسرم انکارا هستم تست خون و ایکس ری رو انجام دادیم الانم هتل پرستیژم .تا الان که از هتل راضیم

دوست عزيز اميدوارم همونطور كه در امضاتون نوشتيد يك ضرب ويزاتونو بگيريد . فاصله هتل تا مطب دكتر و سفارت چقدره؟ اينترنت رايگان داره؟ قيمت اتاق شبي چنده ؟
(2012-05-10 ساعت 15:18)ehsan1095 نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 14:59)ehsan1095 نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 09:43)gulu نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 09:30)maka2 نوشته:  
(1970-01-01 ساعت 04:30)gulu 336621454' نوشته:  من هم از دو سه جا قيمت بليط گرفتم همه از 480 به بالا مي گفتن. يهويي چقدر گرون شد البته آژانس مي گفت كلاس ارزونترش تمام شده ! مي شه لطفاً بفرماييد هتل ددمان را شبي چقدر گرفتيد ؟ اسم و شماره آژانس رو هم برام پيغام بزنيد. ممنون مي شم

آژانس جزیر....... ددمان رو شبی 102$ بمن قیمت داده. !!

maka2 جان من ديروز به همون آژانس زنگ زدم گفت شبي 120$ !
با سلام به هر دو شما جواب درست گفته شده است102 دلار در بلوک A و 120$ در بلوک A+است البته به من گفته شده A+ همان B قدیم است که بازسازی شده و اتاقش کوچکتر است
ehsan1095 ببخشيد من نمي دونم كه اين قيمت براي هر اتاق به ازاي هر شب هست يا به ازاي هر نفر ؟ يعني اگه دو نفر باشيم مي شه شبي 240 دلار ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat
gulu جان برای اتاق دابل که دوتخته هست و هرشب 120$
since 2012
تشکر کنندگان: gulu ، ghorbat ، arman_m ، امیر مهاجر
سلام به همگی، من و همسرم هم ۲ می مصاحبه داشتیم، ساعت ۷:۵۰ دم در سفارت بودیم بعد از ۲۰ دقیقه گفتن به صف وایستیم و داخل سفارت بشیم، کلا همه چیز همین طور هست که نفرات قبل توضیح دادن، مصاحبه کوتاه و برگه آبی. فقط چند تا نکته هست که شاید برای بعضی ها بدرد بخوره، تو مطب دکتر خیلی بحث سر این هست که واکسن بهتون زدن یا نه، در مورد ما که دکتر کاملا در مورد آبله مرغان پرسید و تست آنتی بادی هم که جوابش رو برده بودیم رو دید و هیچ واکسنی نزد ولی پرسید که علامتی چیزی از آبله مرغان داری یا نه، یعنی باید متقاعدش کنید که گرفتید (به همراه تست آنتی بادی،)
یه مسئله دیگه هم که احتمالا بعضی ها خبر ندارن اینه که کسایی که به عنوان توریست می رن ترکیه (و یه سری کشورهای دیگه) می تونند پول مالیتی که روی خریداشون می دن رو موقع برگشت تو فرودگاه پس بگیرن فقط لازمه موقعی که خرید میکنید از فروشنده بخواین رسید tax free رو بهتون بده که تو فرودگاه با اون رسید ها بتونید پولتون رو پس بگیرید، این رسید با رسید خرید فرق داره و حتما باید داشته باشید تا بتونید پول مالیات رو پس بگیرید،
دیگه به نظرم مسئله قابل ذکری نیست که گفته نشده باشه،
شماره کیس:‌ 2012AS00036xxx
مشاهده قبولی در سایت: 15/2011/july
ارسال فرم : 20/2011/july 
تاریخ کارنت شدن کیس: march 2012
تاریخ مصاحبه: May /02/2012
تاریخ دریافت کلیرنس: June/04/2012
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تعداد نفرات کیس: ۲
تشکر کنندگان: frozen mind ، SANI HAGHIGHI ، vm1974 ، m0na_000 ، 3rip ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
در مورد مدارک هم ترجمه این مدارک:شناسنامه، کارت ملی، عقد نامه، مدرک تحصیلی برنده، کارت معافیت و کپی برابر اصل پاسپورت ها به همراه ۲ تا عکس و تمکن مالی ، رو ۲۰ روز زودتر فرستادیم واسه سفارت و روز مصاحبه اصل مدارک رو با یه نسخه ترجمه با خودمون بردیم که اونجا ۲ تا عکس دیگه ، یه نسخه ترجمه عقدنامه و یه سری تمکن مالی رو ازمون گرفت.
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان: frozen mind ، 3rip ، arman_m ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام هتل هم از نظر قیمتی مناسب هست من از 31می تا 4 چون رزو کردم شد 360لیر
http://www.otelatlanta.com/eng/index.html
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
تشکر کنندگان: frozen mind ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-10 ساعت 19:55)diego_puck نوشته:  در مورد مدارک هم ترجمه این مدارک:شناسنامه، کارت ملی، عقد نامه، مدرک تحصیلی برنده، کارت معافیت و کپی برابر اصل پاسپورت ها به همراه ۲ تا عکس و تمکن مالی ، رو ۲۰ روز زودتر فرستادیم واسه سفارت و روز مصاحبه اصل مدارک رو با یه نسخه ترجمه با خودمون بردیم که اونجا ۲ تا عکس دیگه ، یه نسخه ترجمه عقدنامه و یه سری تمکن مالی رو ازمون گرفت.
سلام دوست عزیز
انشاالله به زودی زود ویزای خود را می گیرید سوالی که از شما داشتم این بود که ترجمه عقد نامه دو بار گرفته بودید یا از یک نسخه کپی داشتید که با خودتون بردین
و سوال دوم اینکه کدام هتل بودید؟ شبی چقدر؟ راضی بودید یاخیر؟ فاصله تا سفارت و مطب چقدر بود؟
مرسی
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: arman_m ، shkhmo ، امیر مهاجر
(2012-05-10 ساعت 20:04)SANI HAGHIGHI نوشته:  سلام هتل هم از نظر قیمتی مناسب هست من از 31می تا 4 چون رزو کردم شد 360لیر
http://www.otelatlanta.com/eng/index.html

قیمت ها که فوق العادست ! از کیفیتش اطلاع دارید؟
دوستانی هستند که به این هتل قبلا رفته باشن؟
since 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر
(2012-05-10 ساعت 19:24)diego_puck نوشته:  یه مسئله دیگه هم که احتمالا بعضی ها خبر ندارن اینه که کسایی که به عنوان توریست می رن ترکیه (و یه سری کشورهای دیگه) می تونند پول مالیتی که روی خریداشون می دن رو موقع برگشت تو فرودگاه پس بگیرن فقط لازمه موقعی که خرید میکنید از فروشنده بخواین رسید tax free رو بهتون بده که تو فرودگاه با اون رسید ها بتونید پولتون رو پس بگیرید، این رسید با رسید خرید فرق داره و حتما باید داشته باشید تا بتونید پول مالیات رو پس بگیرید،

در تائید فرمایش شما فقط اضافه کنم که وقتی این فرم رو درخواست میدین باید پاسپورت همراهتون باشه تا شماره اون رو ثبت کنه و فاکتوری رو که بهتون میده رو نگه دارین چون توی فرودگاه ازتون میخواد
قبل از اینکه کارت پرواز بگیرین باید برین یه دفتری که اسمش رو یادم رفتهBig Grin و درخواست تائیدیه کنین ، اون آقاهه ممکنه بخواد وسایلی رو که فاکتورش رو آوردین ببینه بعد بارتون رو تحویل میدین و کارت پرواز میگیرین و بعد از عبور از گیت یه سری باجه هست که مالیات رو برمیگردونه
از هر کسی چه اینور گیت چه اونور گیت سوال کنین بهتون میگه کجا باید برین
راستی یه سوال :
امارات هم Tax refund داره؟Tongue
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: diego_puck ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-10 ساعت 20:09)به گل نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 19:55)diego_puck نوشته:  در مورد مدارک هم ترجمه این مدارک:شناسنامه، کارت ملی، عقد نامه، مدرک تحصیلی برنده، کارت معافیت و کپی برابر اصل پاسپورت ها به همراه ۲ تا عکس و تمکن مالی ، رو ۲۰ روز زودتر فرستادیم واسه سفارت و روز مصاحبه اصل مدارک رو با یه نسخه ترجمه با خودمون بردیم که اونجا ۲ تا عکس دیگه ، یه نسخه ترجمه عقدنامه و یه سری تمکن مالی رو ازمون گرفت.
سلام دوست عزیز
انشاالله به زودی زود ویزای خود را می گیرید سوالی که از شما داشتم این بود که ترجمه عقد نامه دو بار گرفته بودید یا از یک نسخه کپی داشتید که با خودتون بردین
و سوال دوم اینکه کدام هتل بودید؟ شبی چقدر؟ راضی بودید یاخیر؟ فاصله تا سفارت و مطب چقدر بود؟
مرسی
من ۲ تا نسخه ترجمه داشتم که یکی رو فرستادمو اونجا هم اصل ترجمه رو ازم خواستن، دقیقا گفت که از عقد نامه یه ترجمه دیگه هم داری؟
ما هتل amar بودیم که واسه ۶ شب شد ۳۱۴ $ البته offer خورده بود ولی میشه بهشون ایمیل زد و گفت با همچین قیمتی هتل رو می خواین به احتمال خیلی زیاد قبول می کنن، هتل تمیزی بود، اینترنت خوب، صبحانه معمولی، اتاق هاش یکمی کوچک بود، فاصله تا دکتر ۱۵ و تا سفارت ۲۰ دقیقه پیاده راه هست. آنکارا یه شهر که همش تپه هست واسه همین سربالایی سرپایینی زیاد داره، ما چون اهل پیاده روی بودیم با فاصله هتل مشکلی نداشتیم ولی هتل نزدیک دکتر و سفارت زیاده. در ضمن تو این هتل کلا کسی زبان انگلیسی نمی فهمید.
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان: storagemeter ، frozen mind ، mirman ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-10 ساعت 15:59)gulu نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 15:30)maz1359 نوشته:  من الان با همسرم انکارا هستم تست خون و ایکس ری رو انجام دادیم الانم هتل پرستیژم .تا الان که از هتل راضیم

دوست عزيز اميدوارم همونطور كه در امضاتون نوشتيد يك ضرب ويزاتونو بگيريد . فاصله هتل تا مطب دكتر و سفارت چقدره؟ اينترنت رايگان داره؟ قيمت اتاق شبي چنده ؟
(2012-05-10 ساعت 09:30)maka2 نوشته:  آژانس جزیر....... ددمان رو شبی 102$ بمن قیمت داده. !!

با سلام به هر دو شما جواب درست گفته شده است102 دلار در بلوک A و 120$ در بلوک A+است البته به من گفته شده A+ همان B قدیم است که بازسازی شده و اتاقش کوچکتر است
ehsan1095 ببخشيد من نمي دونم كه اين قيمت براي هر اتاق به ازاي هر شب هست يا به ازاي هر نفر ؟ يعني اگه دو نفر باشيم مي شه شبي 240 دلار ؟
سلام دوستای خوبم
به نظر من زودتر برای بلیت و هتل اقدام کنین,چون ما بعد از اینکه بلیت گرفتیم چند بار در روزهای مختلف با آژانسمون تماس گرفتیم و ازشون قیمت گرفتیم قیمت ها هر روز داره میره بالا. (بین 10.000-20.000 تومان)
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: arman_m ، shkhmo ، امیر مهاجر
(2012-05-10 ساعت 15:59)gulu نوشته:  

(2012-05-10 ساعت 09:30)maka2 نوشته:  آژانس جزیر....... ددمان رو شبی 102$ بمن قیمت داده. !!

هر اتاق(دو نفر)
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر
hotel tufad prestige صبحانه و شام، اينترنت wifi در تمام اتاقها و لابی. اتاق 2نفره شد شبی 82 $.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: ghorbat ، frozen mind ، arman_m ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-10 ساعت 20:36)diego_puck نوشته:  
سلام دوست عزیز
میشه لطفا ایمیل این هتل را بذارین؟
من ۲ تا نسخه ترجمه داشتم که یکی رو فرستادمو اونجا هم اصل ترجمه رو ازم خواستن، دقیقا گفت که از عقد نامه یه ترجمه دیگه هم داری؟
ما هتل amar بودیم که واسه ۶ شب شد ۳۱۴ $ البته offer خورده بود ولی میشه بهشون ایمیل زد و گفت با همچین قیمتی هتل رو می خواین به احتمال خیلی زیاد قبول می کنن، هتل تمیزی بود، اینترنت خوب، صبحانه معمولی، اتاق هاش یکمی کوچک بود، فاصله تا دکتر ۱۵ و تا سفارت ۲۰ دقیقه پیاده راه هست. آنکارا یه شهر که همش تپه هست واسه همین سربالایی سرپایینی زیاد داره، ما چون اهل پیاده روی بودیم با فاصله هتل مشکلی نداشتیم ولی هتل نزدیک دکتر و سفارت زیاده. در ضمن تو این هتل کلا کسی زبان انگلیسی نمی فهمید.

تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo
بچه ها توی انتخاب هتل ها ، گول فاصله های گوگل مپ رو نخورید . من بیوک ارشان بودم که نسبت به هتل های دیگه از همه دورتره ، قبل از اینکه برم آنکارا وقتی توی گوگل مپ فاصله هتل تا مطب و سفارت رو میدیدم وحشت میکردم. اما وقتی اونجا رفتم بدون اینکه متوجه بشم 20 دقیقه ای مطب دکتر بودم (تازه با کلی پرس و جو کردن).

اگر آدم تنبلی نباشید هتلتون میدان کیزیلای هم باشه احتیاجی به تاکسی ندارید. من خودم قدم زدن رو دوست دارم، و تقریبا تمام کوچه پس کوچه های اطراف بیوک ارشان رو حتی از خودشونم بهتر بلدم (البته نه به اسم). چند تا از بچه های ایرانی اونجا فکر میکردن من دروغ میگم واسه مصاحبه اومدم، فکر میکردن من اونجا دانشجوام Big Grin

در کل نگران فاصله هتل تا مطب و سفارت نباشید، دور ترین هتل اون نواحی رو با آهسته ترین پیاده روی میتونید نیمساعته برسید به مطب. به سفارت که 15 دقیقه میرسید شایدم زودتر
تشکر کنندگان: arman_m ، mirman ، ghorbat ، shkhmo ، behzad7 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-11 ساعت 09:18)mirman نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 20:36)diego_puck نوشته:  
سلام دوست عزیز
میشه لطفا ایمیل این هتل را بذارین؟

amarotelankara@gmail.com
از این سایت هم میتونید محل هتل رو ببینید،
http://www.booking.com/hotel/tr/amar-ank...e11;dcid=1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا: