موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-13 ساعت 16:43)فوآد نوشته: سلام به دوستان خوبم
١-اگر خدا بخواهد ، ما اول تير به مدت ٨ شب عازم انكارا هستيم . زنگ زدم چند آژانس هوايي از جمله جزيره بهشت گفت هتل ددمان شبي نفري ٨٩٠ تومان و خيلي جالب تر از اون بليط تركيش (روي كلاس پروازي بالا جا داره )ميده نفري ٧٥٠ تومان !!!!! من شنيدم ٣٤٠ گرفتند دوستان مدتي پيش !
آخه چه خبره؟! شما آژانس منصف تري سراغ ندارين ؟ اگر داريد شماره شو پيغام كنيد لطفا ممنون.
در ضمن با اينكه دلار امروز ١٥٧٥ بود وخيلي ارزون شده چرا آخه اينقدر گرون حساب مي كنند ؟
٢- به نظرتون سيم كارت ايرانسل يا همراه اول خودمون مناسبتره يا اگر سيم كارت اونجا رو بگيريم ؟
ارادت به مهاجرسرايي ها
ما هم از ۱ تیر میریم به همرا ه یه خانواده ۳ نفره دیگه ،امیدوارم ببینیم همدیگرو
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال ممنون جواب بدید
کسی بوده یه سفر از آنکارا به قونیه داشته باشه ؟یا لینکی چیزی که راهنمایی بکنه که چطور میشه رفت؟مرسی
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-14 ساعت 08:16)hoseyn نوشته: (2012-05-14 ساعت 03:46)پرنیان90 نوشته: سلام دوستان
یه سوال ممنون جواب بدید
کسی بوده یه سفر از آنکارا به قونیه داشته باشه ؟یا لینکی چیزی که راهنمایی بکنه که چطور میشه رفت؟مرسی
معلومه شما سفرنامه ها را نمي خوني! من و بعضي ديگه از دوستان كه رفتن توضيح كامل داديم.
خلاصه اش اينكه:بهترين راه قطاره. سريع السير كه 2 ساعته 380 كيلومتر را ميره و رفت و برگشت 40 لير. روز قبل برو "گار" كه همون ايستگاهه بگير.
جمعه و شنبه شب سماع دارند. ولي بايد شب را بموني. چون آخرين قطار برگشت 9 شب مي آد.
اگه حوصله اين كارها را نداري با تور صحبت كن.... فكر كنم 85$ صبح زود ميره و نصفه شب برميگرده. با ون...
حوش باشيد.
مرسی حسین جان ، راستش من می خونم ولی نمی دونم چرا ندیدم .اگه میشه لینک سفرنامتو بذار ممنون میشم.بعد اگه خودم برم شب باید اونجا هتل بگیرم؟
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-14 ساعت 17:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-14 ساعت 17:03 توسط shkhmo.)
سلام دوستان
عزیزانی که رفتندآنکارا چه غذاهایی در آنکارا نوش جان کردند؟
رستورانهای خوب و مناسب آنکارا چه نام هایی داره و در صورت امکان آدرسش رو بدند.
من عاشق غذا هستم.مخصوصا که شنیدم غذاهای ترکی خیلی خوشمزه است و با ذائقه ایرانی ها جور در میاد لطفا راهنمایی کنید.
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تاریخ 10 جون پرواز دارم به آنکارا هر کسی دوست داره با هم باشیم یک پیغام بده
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
نقشه آنکارا با مشخص کردن محل سفارت و بعضی از هتلها و مطب دکتر رو در تاپیک خودش گذاشتم.
تاپیک نقشه آنکارا
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سفرنامه ما به آنكارا
اول صحبتم باید بگم که تقریبا تمام سفرنامه ها یکی هستن ولي من سعي مي كنم تجربيات خودمون رو تا حدودي بگم البته قسمت های مشابه را از دوستان کمکی گرفتم.
بعد از كارنت شدن من منتظر ايميل و نامه دوم شدم. که بعد از مدتی از سفارت به من ایمیل زددند و تاریخ مصاحبه را اعلام کردند .بعد سريع براي بليت وهتل اقدام كرديم.
با پرواز ایران ایر به انکارا آمدایم وهتل ددمان را با مبلغ شبی 109 دلار برای اطاق دو تخته گرفتم . يه چيزي رو بگم وقتي از فرودگاه بيرون اومديم واقعن هوا سرد بود! در حدي كه من از شدت سرما مي لرزيدم. حتما آب و هوا رو از اينترنت چك كنين و باروني و چتر همراه تون باشه. وارد هتل شديم و چك اين كرديم و 100 دلار ديپازيت رو پرداخت كرديم. اين صد دلار رو توي يه پاكت مي ذارن و روز چك آوت در پاكت رو جلوي خود شما باز مي كنن و همون صد دلاري رو پس ميدن.
روزاول رو تا ظهر استراحت كرديم و بعد براي ناهار بيرون رفتيم و گشت و گذار ما شروع شد. صبح دوشنبه طبق وقتي كه گرفته بوديم براي مديكال رفتيم.
درست ساعت 9 صبح منشي اومد. به همه مي گه پاسپورت ها تون رو بدين و يه قطعه عكس. روزي كه ما بوديم خيلي شلوغ بود. توصيه مي كنم عجله نكنين. اسم ما را خوند و گفت بريم طبقه پنجم. طبقه پنجم كه رفتيم نشستيم و پاسپورت و يه عكس گرفت. دوباره نشستيم و منتظر مونديم. ازمون خون گرفت.
بعد یک راهرو كوتاه بود كه عكس قفسه سينه رو مي نداختن. دو تا پسر جوون بودن كه فارسي مي گفتن چيكار كنيم. موقعي كه توي اتاق مي رين گردن بند و ساعت رو باز كنين و اونها رو جا نذارين يه وقت.
بعد از انجام اين كارها برگشتيم توي مطب و خانوم منشي گفت كه ساعت 2 و 45 دقيقه عصر همون روز بريم براي معاينه. عصري براي معاينه رفتيم. يه ساعتي از وقت مون گذشت و رفتيم براي معاينه. دكتر اونگان با عجله اومد و شروع كرد يه فرم رو پر كردن:بيماري قلبي دارين؟ تيروئيد، ديابت،مادرزادي، جراحي و .... همه جواب ها هم قاعدتن نه بود! البته خودش جلوتر از من نه رو مي زد. وقتي به سيگار رسيد گفتم بعضي وقتها! كه اصلن لازم نيس بگين! البته خواهش مي كنم اگه دندون هاتون زرد شده از زور سيگار و يا جاي جراحي تون واضحه چاخان نكنين ولي وقتي هيچي معلوم نيس جواب فقط نه باشه. اون روز كه ما اونجا بوديم خيلي شلوغ بود ولي ممكنه سرش خلوت باشه بخواد يه دستي بزنه و يه سوالي مثلن بكنه: مثلن بگه: اه شما دريچه قلبت تون انگار مشكل داره! بعضي وقتا درد ندارين؟ شما هم با قاطعيت مي گين نه. نه .نه. البته ايني رو كه مي گم من بلد نبودم و از پزشك مشاوره گرفتم و ايشون گفت اينطور بايد عمل كنيم. پس اگه تابلو نيستين(مثل جاي جراحي يا دندون هاي زرد) يادتون باشه با قاطعيت مي گين نه.
بعد از پر كردن فرم ها گفت روي تخت دراز بكشين و دو ضربه به پهلو ها مي زنه و مي گه درد داره و شما هم حتي اگه درد اشتين مي گين نه. بعد كمر تو رو معاينه مي كنه و مي گه نفس عميق و روي سينه تون و نفس عميق و تمام. تا گفت تمام شما اگه آبله مرغون گرفتين بگين گرفتين و جاش رو هم نشون بدين چون به فاصله چند ثانيه دوتا سرنگ رو پر مي كنه.
پس يادتون باشه تا معاينه ش تموم شد بگين. راستي واكسن آنفولانزا رو هم بزنين بد نيست. البته من فكر مي كنم در بيشتر مواقع اونگان كار خودش رو مي كنه و دوتا يا شده يه واكسن رو مي زنه.
خلاصه ما چون جمعه مصاحبه داشتيم گفت پنج شنبه صبح بيان جواب را بگیریند.
ببينين من نمي گم استرس نداشته باشين و راحته و فلان و بهمان. استرس شما طبيعيه و همه اونهايي كه اونجا بودن اين استرس رو داشتن ولي كنترلش مي كردن.
صبح ساعت 8:10 جلوي سفارت بوديم. جلوي در سفارت زياد جا نيست و شما اينطرف خيابون صف مي بندين. شاتسی که اوردایم این بود که برف میومد و بدون ایستادن در جلوی سفارت همه را به داخل راهنمایی کرداند و ما صف وای نیستادیم . وارد گيت امنيتي شديم. من كيفم رو كه همه مدارك توش بود از دستگاه رد كردم و رفتيم داخل. رفتيم پشت يه در ايستاديم. بعد از چند دقيقه يه خانوم انور در بود كه با اشاره به سكيوريتي در باز مي شد و داخل مي رفتن. ما دومين نفر وارد شديم. گفت پاسپورت. شناسنامه. كارت ملي و... . سند ازدواج. مدارك مالي. مصاحبه فارسي يا انگليسي؟ مام گفتيم فارسي. يه شماره به شما مي ده و مي رين داخل. پايين شماره نوشته IV Farsi . رفتيم داخل. شبيه باجه هاي بانك 7 تا باجه بود. البته تصور از باجه بانك كه اپراتور خيلي پايينه و شما اگه صندلي نباشه(توي بانك خصوصي حتمن هست!) بايد دولا شين رو نداشته باشين. يه شيشه بزرگ هست كه اونطرف رو مي بينين. يه ميكروفون كه صداي شما رو منتقل مي كنه. جلوي شما هم اندازه يه نيمكت كوچولي مدرسه جا هست براي نوشتن يا اصلاح فرم. شما پشت به باجه ها مي شينين. ساعت هشت و نيم بود كه شماره اندازه شروع به كار كرد. يه بوغي مي زنه و شماره مي افته. شماره ما كه روي صفحه افتاد رفتيم جلوي باجه. پول پرداخت كرديم و ديدم كه رسيد رو گذاشت روي پرونده. گفت بشينين صدا مي زنيم. نشستيم و نشستيم و اولين نفر بوديم ولي شديم نفر شايد 5 ام!! يعني پرونده ها رو رو هم گذاشته بوده طرف انگار. اينبار ديگه مصاحبه بود قطعن. شماره افتاد و رفتيم جلو. يه آقاي بسيار خوش اخلاق و با كلاس گفت انگشت نگاري لطفان. فرمهاي خانومم رو داد گفت اينجا رو امضا كن. خانومم گفت من بايد اصلاح كنم. گفت باشه. آدرس رو عوض كرديم و چندتا اصلاح ديگه و خانومم امضا كرد. بعد فرم من رو داد. و منم اصلاح كرد. به من كه رسيد گفت: كار شما چي هست؟ گفتم .... كار مي كنم. بعد چيزي كه خودم تو فرم نوشته بودم رو گفت: كارشناس.... گفتم بله. همين!!
بعدش گفت: كمي از كار اداري شما مونده كه من نمي تونم بگم چقدر طول مي كشه ولي معمولن متوسط 6 هفته طول مي كشه و برگه معروف کلیرنس ابی رنگ را به ما داد
(هزینه سفارت نفری 440 دلار شد)
اين قسمت راحت ترين قسمت ماجرا بود. وقتي از سفارت مياين بيرون باري از رو دوش تون برداشته شده و احساس آرامش مي كنين.
وقت برگشتن وسايل رو جمع كرديم و چمدون ها رو برديم پايين. چك آوت كرديم و ديپازيت 100 دلاري رو از پاكت درآورد و تحويل داد. ما مي خواستيم تا عصري كه مي ريم فرودگاه بريم خريد و اين حرفا. البته چند روزي كه بوديم مشغول خريد و گشت و گذار بوديم. درضمن من از هیچ لیدری استفاده نکردام و کارهایم به سرعت وراحت انجام شد
توصیه ها :
آب معدني حتمن بگيرين. قيمت هتل 5 ليره و قيمت بيرون هتل 1لیرآب معدني رو هم مارك نسله بگيرين كه مارك مطمئني هست. سوپر ماركت دو قدم پايين هتل هست. يكي از مراكز بزرگ خريد آنكا مال(ANKAMAL) هستش. از هتل كه بيرون مياين دست راست شما چند قدم اونورتر يه خيابون سرپاييني هست كه مستقيم مي خوره به بلوار آتاتورك. رسيدين به بلوار برين دست راست و مستقيم برين جلو حدود 10 دقيقه پياده روي داره. بعد مي رسين به يه پله برقي كه مي برت تون پايين. تابلو رو كه ببينين جهت مترو رو نشون داده METRO برين دست چپ و بليت بگيرين. حدود 4 لير نفري رفت و برگشته. بگين گو اند بك. اگه ديدين نمي فهمه و اگه يه نفر هستين با دست تون دو رو نشون بدين. دوتا بليت بگيرن. يكي رو رفت و يكي رو برگشت استفاده كنين. جلوي ورودي مترو عين كارت ساعت زني بليت رو فشار بدين(از بالا). بليت مي ره توي دستگاه و پانچ مي شه و مياد بيرون و مي تونين وارد شين. تابلو رو نگاه كنين. به سمت انتهاي خط بايد برين ببين نوشته OLUS املاش درست يادم نيس. ولي به يكي بگين AKKURPI آك كورپي(تمرين كنين الان!) يعني پل سفيد. اونجا اينو نگين نمي فهمن! سوار قطار كه شدين روي تابلو رو ببينين. البته با بلند گو مي گه ولي صداش زياد بلند نيست. چهار تا ايستگاه رد مي شين. سياهه SIAHHE, ATATURK KULTUR MARKAZI, OLUS, AKKURPI به فارسي مي شه سيهه(يا سياهه البته منظورم رنگ سياه نيس! سياهه نمي دونم شايد مي شه نوشته يا يادداشت حالا بي خيال). روي تابلو رو ببينين مث متروي خودمون. اگه رد كردين نترسين. چون 10 دقيقه اي مي ره ته خط و بر مي گرده دوباره. مترو تا ساعت 12 شب بازه. ولي شما 11 ديرتر نرين. وقتي از در مترو ميان بيرون آنكامال روبروتون هست. سمت راست تون رو ببينن يه تابلوي بزرگ داره اون بالاش. فكر كنم 3 روزي اون تو الاف هستين! خيلي بزرگه و براي خريد مناسب. براي سوغاتي هم عاليه. برندهاي ليوايز و ماوي و زارا و اين ها رو بي خيال شين. بنتون اگه اينديريم INDIRIM حراج داشت بد نيست. براي تجربه غذاها اگه مك دونالد نخوردين فقط يه بار امتحان كنين. چون ديگه حال تون بهم مي خوره ازش! برگركينگ برين و اين رو سفارش بدين STEAKHOUS BURGER بسيار خوشمزه و با طبع ما سازگار. WHOPPER هم خوبه. پيتزا هات گرونه. يه دونه هم براي دو نفر بسه. ولي حدود 35 تا 37 لير در مياد. ديگه چي بگم؟ والا الان مي گن ما دلهره چي داريم اين چي مي گه! خب من مي گم حال كردي كردي! نكردي از دستت رفته. هي بسين حرص بخور و تو لابي بشين و انرژي مصرف كنن و بعد مي بيني طرف چقدر باحاله! آفيسره رو مي گم. البته اين همه آدم گفتن ولي ما ايراني ها تا خودمون تجربه نكنيم نمي شه كه نمي شه. ولي مي گم از وقت تون استفاده كنين تا كمتر به روز مصاحبه فك كنين.
آدرس مطب دكتر اونگان: هتل ددمان يا رويال كه هستين بيايين به سمت پايين. بلواري آتاتورك رو برين به سمت چپ. و همينطور ادامه بدين. سفارت 500 متر جلوتر از هتل ركسوس هست. پرچم سفارت هم معلومه. دست راست رو ببينين مي فهمين. مستقيم برين جلو. 30 دقيقه پياده روي داره البته. لاك پشتي كه برين. مي رسين به 50 متري يه پارك. دست چپ تون يه ساخت مون هست. مستقيم برين روبروتون تابلوي پزشكها هست. حالا برين دست چپ. با آسانسور طبقه اول. پياده از پله ها طبقه بالاي همكف. سر 9 صبح منشي مياد. شما 5 دقيقه به نه اونجا باشين. به همتون مي گه بشينين.(استراحيت اليين يعني استراحت كنين!) اصن عجله نكنين. پاسپورت و يه قطعه عكس آماده كنين كه ازتون مي گيره. بعد روي نوبت صداتون مي كنه مي رين طبقه 5. يه قطعه عكس رو پشتش كيس نامبر رو بنويسين با پاسپورت بدين بهش. وقتي گفت كيس نامبر دنبال نامه و فلان و بهمان نگردين. كيس نمابر رو درست بنويسين چون تو مدارك پزشكي تون ثبت مي شه. همين بقيه اش كه گفتم. راستي اگه زود رسيدين برين توي پارك بشينين. قو و اردك و پر كبوتر! هواي صبح عاليه. عكسم بگيرين.
- يه چيز ديگه اگه انگليسي سوال مي كنين و يه دفعه جواب بي ربط مي شنوين شوكه نشين. خيلي راحت بگين و بخندين. دوويز (براي چنج كردن پول همون مسيري رو كه گفتم بياين تو بلوار آتاتورك برين دست راست. مستقيم برين مي رسين به يه پل. ده قدم مونده به پل دست راست تابلوي DOVIZ رو مي بينين. به هيچ وجه تو هتل پول چنج نكنين. چون هر 100 دلار 10 لير از بيرون گرون تره. روز يكشنبه دوويز تعطيله و نمي شه پول چنج كرد. كپي پاسپورت همراه تون باشه كه اگه پول كم آوردين بتونين تو بانك پول چنج كنين چون بدون كپي پاسپورت قبول نمي كنن. پاسپورت تون رو توي سيف باكس بذارين و همراه نبرين جايي. هي يادم مياد ببخشين) هواي آنكارا بسيار تميزه. حتي يه موتور هم توش نمي بيني! چرا؟ با بنزين ليتري 2500 تومن كي موتور سوار مي شه؟ بله دوستان. تركيه روي هر ليتر 2000 تومن ماليات مي گيره. امنيت خوبه. من طي يك هفته فقط يه گربه ولگرد ديدم!
بعد از اینکه از به تهران امدایم شروع به چک کردن سایت گرفتم که بعد از 3 ماه با استرس های وارده زیاد کیس ما کلیر شد و من دوباره به انکارا امدام جهت گرفتن ویزا که 4 روز طول کشید
و به ایران امدام تا برای رفتن به امریکا اماده بشیم
امید وارم این سفرنامه به دردتون بخوره
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
رتبه:
1