کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-05-10 ساعت 08:14)gulu نوشته:  
(2012-05-09 ساعت 19:19)odiseh نوشته:  
(2012-05-07 ساعت 20:56)به گل نوشته:  
(2012-05-07 ساعت 20:40)odiseh نوشته:  و بدین ترتیب ما بلیط گرفتیم و هتلمان را نیز رزرو کردیم!
سلام دوست عزیز
لطفاً اگه ممکنه بگوئید با کدام شرکت پرواز گرفته اید و قیمتش چقدر شد؟
کدام هتل رزرو کردید و شبی چقدر؟؟

پرواز: ترکیش ایر یک نفر حدود 480 و نفر دیگمون 501 . یه نفرمون ارزونتر شد چونکه یکی قبلا رزرو کرده بود و کنسل کرد و آژانس یکی از ما رو جای اون گذاشت.

هتل: ددمان

من هم از دو سه جا قيمت بليط گرفتم همه از 480 به بالا مي گفتن. يهويي چقدر گرون شد البته آژانس مي گفت كلاس ارزونترش تمام شده ! مي شه لطفاً بفرماييد هتل ددمان را شبي چقدر گرفتيد ؟ اسم و شماره آژانس رو هم برام پيغام بزنيد. ممنون مي شم

شبی 100 تومان...آژانس رو هم ما انتخاب نکردیم. از طریق یه آشنا توی یکی از شرکتای هواپیمایی برامون گرفتن. شبی 100 چون ما بلوک A را انتخاب کردیم.
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-10 ساعت 20:36)diego_puck نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 20:09)به گل نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 19:55)diego_puck نوشته:  در مورد مدارک هم ترجمه این مدارک:شناسنامه، کارت ملی، عقد نامه، مدرک تحصیلی برنده، کارت معافیت و کپی برابر اصل پاسپورت ها به همراه ۲ تا عکس و تمکن مالی ، رو ۲۰ روز زودتر فرستادیم واسه سفارت و روز مصاحبه اصل مدارک رو با یه نسخه ترجمه با خودمون بردیم که اونجا ۲ تا عکس دیگه ، یه نسخه ترجمه عقدنامه و یه سری تمکن مالی رو ازمون گرفت.
سلام دوست عزیز
انشاالله به زودی زود ویزای خود را می گیرید سوالی که از شما داشتم این بود که ترجمه عقد نامه دو بار گرفته بودید یا از یک نسخه کپی داشتید که با خودتون بردین
و سوال دوم اینکه کدام هتل بودید؟ شبی چقدر؟ راضی بودید یاخیر؟ فاصله تا سفارت و مطب چقدر بود؟
مرسی
من ۲ تا نسخه ترجمه داشتم که یکی رو فرستادمو اونجا هم اصل ترجمه رو ازم خواستن، دقیقا گفت که از عقد نامه یه ترجمه دیگه هم داری؟
ما هتل amar بودیم که واسه ۶ شب شد ۳۱۴ $ البته offer خورده بود ولی میشه بهشون ایمیل زد و گفت با همچین قیمتی هتل رو می خواین به احتمال خیلی زیاد قبول می کنن، هتل تمیزی بود، اینترنت خوب، صبحانه معمولی، اتاق هاش یکمی کوچک بود، فاصله تا دکتر ۱۵ و تا سفارت ۲۰ دقیقه پیاده راه هست. آنکارا یه شهر که همش تپه هست واسه همین سربالایی سرپایینی زیاد داره، ما چون اهل پیاده روی بودیم با فاصله هتل مشکلی نداشتیم ولی هتل نزدیک دکتر و سفارت زیاده. در ضمن تو این هتل کلا کسی زبان انگلیسی نمی فهمید.

كپي برابر اصل پاسپورت؟؟؟؟؟؟ من همچين چيزي نديدم توي سايت!!!! نوشته فقط كپي پاسپورت....
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: ghorbat ، majid89 ، arman_m ، diego_puck ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-11 ساعت 15:34)odiseh نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 08:14)gulu نوشته:  
(2012-05-09 ساعت 19:19)odiseh نوشته:  
(2012-05-07 ساعت 20:56)به گل نوشته:  
(2012-05-07 ساعت 20:40)odiseh نوشته:  و بدین ترتیب ما بلیط گرفتیم و هتلمان را نیز رزرو کردیم!
سلام دوست عزیز
لطفاً اگه ممکنه بگوئید با کدام شرکت پرواز گرفته اید و قیمتش چقدر شد؟
کدام هتل رزرو کردید و شبی چقدر؟؟

پرواز: ترکیش ایر یک نفر حدود 480 و نفر دیگمون 501 . یه نفرمون ارزونتر شد چونکه یکی قبلا رزرو کرده بود و کنسل کرد و آژانس یکی از ما رو جای اون گذاشت.

هتل: ددمان

من هم از دو سه جا قيمت بليط گرفتم همه از 480 به بالا مي گفتن. يهويي چقدر گرون شد البته آژانس مي گفت كلاس ارزونترش تمام شده ! مي شه لطفاً بفرماييد هتل ددمان را شبي چقدر گرفتيد ؟ اسم و شماره آژانس رو هم برام پيغام بزنيد. ممنون مي شم

شبی 100 تومان...آژانس رو هم ما انتخاب نکردیم. از طریق یه آشنا توی یکی از شرکتای هواپیمایی برامون گرفتن. شبی 100 چون ما بلوک A را انتخاب کردیم.

احتمالا منظورتان از 100 تومان ، 100 دلار است ؟ چون 100 تومان می شود حدود شبی 60 دلار که ددمان را با این رقم نمی شود گرفت . ایا اشتباه می کنم ؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: arman_m ، ghorbat ، shkhmo ، امیر مهاجر
(2012-05-10 ساعت 20:25)maka2 نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 20:04)SANI HAGHIGHI نوشته:  سلام هتل هم از نظر قیمتی مناسب هست من از 31می تا 4 چون رزو کردم شد 360لیر
http://www.otelatlanta.com/eng/index.html

قیمت ها که فوق العادست ! از کیفیتش اطلاع دارید؟
دوستانی هستند که به این هتل قبلا رفته باشن؟
من هنوز تستش نکردهام ولی از نظر قیمت از جاهای دیگه بهتر بود توی سایتش که بهتر از هتل های ارزون قیمت دیگه نشون می ده ولی حتما بعد از سفرم از کیفیتش براتون خواهم گفت Smile
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
تشکر کنندگان: arman_m ، ghorbat ، shkhmo ، امیر مهاجر
(2012-05-11 ساعت 09:41)3rip نوشته:  بچه ها توی انتخاب هتل ها ، گول فاصله های گوگل مپ رو نخورید . من بیوک ارشان بودم که نسبت به هتل های دیگه از همه دورتره ، قبل از اینکه برم آنکارا وقتی توی گوگل مپ فاصله هتل تا مطب و سفارت رو میدیدم وحشت میکردم. اما وقتی اونجا رفتم بدون اینکه متوجه بشم 20 دقیقه ای مطب دکتر بودم (تازه با کلی پرس و جو کردن).

اگر آدم تنبلی نباشید هتلتون میدان کیزیلای هم باشه احتیاجی به تاکسی ندارید. من خودم قدم زدن رو دوست دارم، و تقریبا تمام کوچه پس کوچه های اطراف بیوک ارشان رو حتی از خودشونم بهتر بلدم (البته نه به اسم). چند تا از بچه های ایرانی اونجا فکر میکردن من دروغ میگم واسه مصاحبه اومدم، فکر میکردن من اونجا دانشجوام Big Grin

در کل نگران فاصله هتل تا مطب و سفارت نباشید، دور ترین هتل اون نواحی رو با آهسته ترین پیاده روی میتونید نیمساعته برسید به مطب. به سفارت که 15 دقیقه میرسید شایدم زودتر
من هم خیلی نگران فاصله هتلم هستم تا سفارت و مطب می شه هتل من رو هم چک بکنید ببینید پیاده می شه رفت یا نه؟

کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، behzad7
با درود خدمت دوستان
یکی از دوستان هتل اتاپ بلوار رو به من معرفی کرده
منم چکش کردم به نظرم خوبه
قیمتش هم مناسب هست.میگن از هتل اوزیلهان تازه سازتر و بهتره و قیمتش کمتره
http://www.hoteletapbulvar.com/
خوشحال میشم تجربه دوستان رو بدونم
شاد و پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، امیر مهاجر
با سلام به همه دوستان
شاید این سوال من یه خورده خنده دار باشه ولی اگر جواب بدین ممنون می شوم آیا درهتل هایی که نام برده شده و دوستان در آنجاها اقامت کردند سشوار داشت؟ محلی که بتونی لباس بدهید برای اتو کردن داشت؟
یا باید باخودمون ببریم؟؟؟؟
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: mirman ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-11 ساعت 22:19)به گل نوشته:  با سلام به همه دوستان
شاید این سوال من یه خورده خنده دار باشه ولی اگر جواب بدین ممنون می شوم آیا درهتل هایی که نام برده شده و دوستان در آنجاها اقامت کردند سشوار داشت؟ محلی که بتونی لباس بدهید برای اتو کردن داشت؟

دوست عزیز توصیه میکنم که سشوار را با خودتون ببرید و معمولا در همه هتل ها میتونین بدین لباستونو اتو کنن ولی باز نگران اتو کردن لباس نباشید ، بلاخره اونجا یه اتوشویی میشه پیدا کرد که کارتونو راه بندازه . . . Big Grin به زبان ترکی استانبولی اتوشویی میشه کاماشین ییکاما !!!! اگر هم میخوایین کامل بگین که مثلاً من دنباله اتوشویی میگردم بگید " آرکاداشیم بن کاماشین ییکاما آیرییولوم !!! آرکاداشیم یعنی دوست من !!!

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: mirman ، arman_m ، shkhmo ، SANI HAGHIGHI ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-10 ساعت 20:04)SANI HAGHIGHI نوشته:  سلام هتل هم از نظر قیمتی مناسب هست من از 31می تا 4 چون رزو کردم شد 360لیر

من هنوز تستش نکردهام ولی از نظر قیمت از جاهای دیگه بهتر بود توی سایتش که بهتر از هتل های ارزون قیمت دیگه نشون می ده ولی حتما بعد از سفرم از کیفیتش براتون خواهم گفت Smile
(2012-05-11 ساعت 18:15)SANI HAGHIGHI نوشته:  من هم خیلی نگران فاصله هتلم هستم تا سفارت و مطب می شه هتل من رو هم چک بکنید ببینید پیاده می شه رفت یا نه؟
سلامSmile
خب هتل DENİZ ATLANTA
من برای سفر دوم که رفتم ویزام رو بگیرم رفتم همین هتل
از اینجا از طریق سایتشون 1 شب رزرو کردم(برای رزرو نیاز به کردیت کارت نیست) ....اتاق کرنر 1 نفره هر شب 60 لیر
هتل 2 نوع اتاق داره corner و standard
اتاق کرنر پنجره رو به بیرون نداره (1 پنجره رو به راهروی هتل داره) ولی اتاق استاندارد پنجره به فضای آزاد داره
اتاق های کرنر اِر کاندیشنر مرکزی دارن
صبحانه هم نسبتاً خوب بود
اینترنت مجانی و پرسرعت
کارکنان هم مهربون بودن ولی فقط یک نفر تقریباً میتونست انگلیسی صحبت کنه
1 شب که موندم نسبتاً راضی بودم و تصمیم گرفتم که 3 شب دیگه هم اونجا بمونم
خلاصه نسبت به قیمتش قبل قبوله
محله هم عالی هست پر از رستوران و با کمی پیاده روی به کلی فروشگاه هم دسترسی دارین

اما درباره ی فاصله:
1 دقیقه که پیاده روی کنید میرسید به بلوار اتاتورک....اونجا میتونید اتوبوس سوار بشید و صاف جلوی پارک قو پیاده بشید و برید مطب دکتر
ولی اگر کلاً بخوای پیاده بری 30-45 دقیقه تا مطب دکتر فاصله داره و 20-30 دقیقه هم تا سفارت....... مسیرش برای پیاده روی یکمی زیاده مثلاً اگه رفتنه پیاده بری دیگه برای برگشت انرژیت تمام میشهBig Grin
با تاکسی تا سفارت 6-8 لیر میشه و تا مطب دکتر تقریباً 10 لیر

تا ایستگاه مترو هم 2 دقیقه پیاده فاصله دارهWink

بازم سوالی بود در خدمتمWink
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، arman_m ، SANI HAGHIGHI ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، sayeh_m
(2012-05-11 ساعت 22:40)ghorbat نوشته:  

دوست عزیز توصیه میکنم که سشوار را با خودتون ببرید و معمولا در همه هتل ها میتونین بدین لباستونو اتو کنن ولی باز نگران اتو کردن لباس نباشید ، بلاخره اونجا یه اتوشویی میشه پیدا کرد که کارتونو راه بندازه . . . Big Grin به زبان ترکی استانبولی اتوشویی میشه کاماشین ییکاما !!!! اگر هم میخوایین کامل بگین که مثلاً من دنباله اتوشویی میگردم بگید " آرکاداشیم بن کاماشین ییکاما آیرییولوم !!! آرکاداشیم یعنی دوست من !!!

دوست عزیز اگه اشکالی نداره باید بگم "چاماشیر ییکاما" چاماشیر یعنی لباس. در الفبای ترکی حرف c که یک خط کج پایینشه "چ" تلفظ می شه. ببخشید البته.

شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، frozen mind ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-12 ساعت 01:12)SallyD نوشته:  
(2012-05-11 ساعت 22:40)ghorbat نوشته:  

دوست عزیز اگه اشکالی نداره باید بگم "چاماشیر ییکاما" چاماشیر یعنی لباس. در الفبای ترکی حرف c که یک خط کج پایینشه "چ" تلفظ می شه. ببخشید البته.
سلام دوست عزیز ، ممنونم از اصلاحتون Smile نه عزیز چه اشکالی داره هدف ما اطلاع رسانیه درسته !! خیلی هم کاره خوبی کردین و اگر عبارات دیگه ای را به این زبان بلد هستین لطف بفرمائید بگید تا ما هم از آن استفاده کنیم . . . !Big Grin ممنون میشم .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: vroom ، shkhmo ، SallyD ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-11 ساعت 16:49)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 20:36)diego_puck نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 20:09)به گل نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 19:55)diego_puck نوشته:  در مورد مدارک هم ترجمه این مدارک:شناسنامه، کارت ملی، عقد نامه، مدرک تحصیلی برنده، کارت معافیت و کپی برابر اصل پاسپورت ها به همراه ۲ تا عکس و تمکن مالی ، رو ۲۰ روز زودتر فرستادیم واسه سفارت و روز مصاحبه اصل مدارک رو با یه نسخه ترجمه با خودمون بردیم که اونجا ۲ تا عکس دیگه ، یه نسخه ترجمه عقدنامه و یه سری تمکن مالی رو ازمون گرفت.
سلام دوست عزیز
انشاالله به زودی زود ویزای خود را می گیرید سوالی که از شما داشتم این بود که ترجمه عقد نامه دو بار گرفته بودید یا از یک نسخه کپی داشتید که با خودتون بردین
و سوال دوم اینکه کدام هتل بودید؟ شبی چقدر؟ راضی بودید یاخیر؟ فاصله تا سفارت و مطب چقدر بود؟
مرسی
من ۲ تا نسخه ترجمه داشتم که یکی رو فرستادمو اونجا هم اصل ترجمه رو ازم خواستن، دقیقا گفت که از عقد نامه یه ترجمه دیگه هم داری؟
ما هتل amar بودیم که واسه ۶ شب شد ۳۱۴ $ البته offer خورده بود ولی میشه بهشون ایمیل زد و گفت با همچین قیمتی هتل رو می خواین به احتمال خیلی زیاد قبول می کنن، هتل تمیزی بود، اینترنت خوب، صبحانه معمولی، اتاق هاش یکمی کوچک بود، فاصله تا دکتر ۱۵ و تا سفارت ۲۰ دقیقه پیاده راه هست. آنکارا یه شهر که همش تپه هست واسه همین سربالایی سرپایینی زیاد داره، ما چون اهل پیاده روی بودیم با فاصله هتل مشکلی نداشتیم ولی هتل نزدیک دکتر و سفارت زیاده. در ضمن تو این هتل کلا کسی زبان انگلیسی نمی فهمید.

كپي برابر اصل پاسپورت؟؟؟؟؟؟ من همچين چيزي نديدم توي سايت!!!! نوشته فقط كپي پاسپورت....
آره همون کپی کافیه به نظرم، ما برای محکم کاری کپی برابر اصل کردیم.
شماره کیس:‌ 2012AS00036xxx
مشاهده قبولی در سایت: 15/2011/july
ارسال فرم : 20/2011/july 
تاریخ کارنت شدن کیس: march 2012
تاریخ مصاحبه: May /02/2012
تاریخ دریافت کلیرنس: June/04/2012
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تعداد نفرات کیس: ۲
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، arman_m ، امیر مهاجر
دوستانی که دنبال یه هتل تمیز و مرتب میگردن، هتل رامادا (RAMADA) رو بهتون پیشنهاد می کنم. 4ستارس، ارزون نیست اما از 5ستاره ها ارزون تره،الان نمیدونم اما پارسال ما اتاق 2تخته رو شبی 75 یورو گرفتیم.
همه چیزش خوب بود، مخصوصا نظافتش و تمیزیش که برای ما مهم بود.
مکانشم خوب بود،تا سفارت و دکتر با تاکسی 6-7 دقیقه فاصله هست. تو خیابون tunali hilmi هست.
کلا برای هر هتلی من از آژانس ها می پرسیدم،خیلی بیشتر از قیمت واقعی هتل قیمت می دادن. آخرش هم خودم تلفنی از ایران رزرو کردم و کانفرمیشن نامبر گرفتم. بلیتم جدا گرفتم.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، amiry ، a.behzadi ، arman_m ، امیر مهاجر
(2012-05-11 ساعت 18:15)SANI HAGHIGHI نوشته:  
(2012-05-11 ساعت 09:41)3rip نوشته:  بچه ها توی انتخاب هتل ها ، گول فاصله های گوگل مپ رو نخورید . من بیوک ارشان بودم که نسبت به هتل های دیگه از همه دورتره ، قبل از اینکه برم آنکارا وقتی توی گوگل مپ فاصله هتل تا مطب و سفارت رو میدیدم وحشت میکردم. اما وقتی اونجا رفتم بدون اینکه متوجه بشم 20 دقیقه ای مطب دکتر بودم (تازه با کلی پرس و جو کردن).

اگر آدم تنبلی نباشید هتلتون میدان کیزیلای هم باشه احتیاجی به تاکسی ندارید. من خودم قدم زدن رو دوست دارم، و تقریبا تمام کوچه پس کوچه های اطراف بیوک ارشان رو حتی از خودشونم بهتر بلدم (البته نه به اسم). چند تا از بچه های ایرانی اونجا فکر میکردن من دروغ میگم واسه مصاحبه اومدم، فکر میکردن من اونجا دانشجوام Big Grin

در کل نگران فاصله هتل تا مطب و سفارت نباشید، دور ترین هتل اون نواحی رو با آهسته ترین پیاده روی میتونید نیمساعته برسید به مطب. به سفارت که 15 دقیقه میرسید شایدم زودتر
من هم خیلی نگران فاصله هتلم هستم تا سفارت و مطب می شه هتل من رو هم چک بکنید ببینید پیاده می شه رفت یا نه؟

فاصله هتلتون خب کمی دورتر از هتل بیوک ارشانه و اینجور که توی گوگل مپ دیدم بعد از میدان کیزیلای قرار گرفته

ببینید بستگی به خودتون داره . اگه مجردید که مشکلی نداره، اما اگه با خانواده هستید براتون سخته مسیرش تقریبا باید 30 تا 40 دقیقه پیاده روی طول بکشه.

به نظر من ریسک نکنید و هتلی رو بگیرید که امتحانش رو پس داده و بچه های دیگه هم رفتن، ازیلهان سینگلش 36 دلار و دابلش 54 دلار ، هتل ازیلهان واقعا مناسبه و تقریبا میشه گفت نزدیک ترین هتل به سفارته (البته هتل Best و هتل ریکسوس روبروی سفارت قرار دارن اما هزینشون خیلی بالاست)
سلام دوستان.

من از اینجا هتل رو رزرو کنم یا رفتم ترکیه برم دنبال هتل؟ آخه تو تاپیکهای گذشته میخوندم دوستان میرفتن سر قیمت چونه میزدن. یعنی از قبل رزرو نکرده بودن.
تشکر کنندگان: ghorbat ، amiry ، shkhmo ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان