موضوعها: 0
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-10 ساعت 20:36)diego_puck نوشته: (2012-05-10 ساعت 20:09)به گل نوشته: (2012-05-10 ساعت 19:55)diego_puck نوشته: در مورد مدارک هم ترجمه این مدارک:شناسنامه، کارت ملی، عقد نامه، مدرک تحصیلی برنده، کارت معافیت و کپی برابر اصل پاسپورت ها به همراه ۲ تا عکس و تمکن مالی ، رو ۲۰ روز زودتر فرستادیم واسه سفارت و روز مصاحبه اصل مدارک رو با یه نسخه ترجمه با خودمون بردیم که اونجا ۲ تا عکس دیگه ، یه نسخه ترجمه عقدنامه و یه سری تمکن مالی رو ازمون گرفت.
سلام دوست عزیز
انشاالله به زودی زود ویزای خود را می گیرید سوالی که از شما داشتم این بود که ترجمه عقد نامه دو بار گرفته بودید یا از یک نسخه کپی داشتید که با خودتون بردین
و سوال دوم اینکه کدام هتل بودید؟ شبی چقدر؟ راضی بودید یاخیر؟ فاصله تا سفارت و مطب چقدر بود؟
مرسی
من ۲ تا نسخه ترجمه داشتم که یکی رو فرستادمو اونجا هم اصل ترجمه رو ازم خواستن، دقیقا گفت که از عقد نامه یه ترجمه دیگه هم داری؟
ما هتل amar بودیم که واسه ۶ شب شد ۳۱۴ $ البته offer خورده بود ولی میشه بهشون ایمیل زد و گفت با همچین قیمتی هتل رو می خواین به احتمال خیلی زیاد قبول می کنن، هتل تمیزی بود، اینترنت خوب، صبحانه معمولی، اتاق هاش یکمی کوچک بود، فاصله تا دکتر ۱۵ و تا سفارت ۲۰ دقیقه پیاده راه هست. آنکارا یه شهر که همش تپه هست واسه همین سربالایی سرپایینی زیاد داره، ما چون اهل پیاده روی بودیم با فاصله هتل مشکلی نداشتیم ولی هتل نزدیک دکتر و سفارت زیاده. در ضمن تو این هتل کلا کسی زبان انگلیسی نمی فهمید.
كپي برابر اصل پاسپورت؟؟؟؟؟؟ من همچين چيزي نديدم توي سايت!!!! نوشته فقط كپي پاسپورت....
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
شاید این سوال من یه خورده خنده دار باشه ولی اگر جواب بدین ممنون می شوم آیا درهتل هایی که نام برده شده و دوستان در آنجاها اقامت کردند سشوار داشت؟ محلی که بتونی لباس بدهید برای اتو کردن داشت؟
یا باید باخودمون ببریم؟؟؟؟
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-11 ساعت 22:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-11 ساعت 22:45 توسط ghorbat.)
(2012-05-11 ساعت 22:19)به گل نوشته: با سلام به همه دوستان
شاید این سوال من یه خورده خنده دار باشه ولی اگر جواب بدین ممنون می شوم آیا درهتل هایی که نام برده شده و دوستان در آنجاها اقامت کردند سشوار داشت؟ محلی که بتونی لباس بدهید برای اتو کردن داشت؟
دوست عزیز توصیه میکنم که سشوار را با خودتون ببرید و معمولا در همه هتل ها میتونین بدین لباستونو اتو کنن ولی باز نگران اتو کردن لباس نباشید ، بلاخره اونجا یه اتوشویی میشه پیدا کرد که کارتونو راه بندازه . . . به زبان ترکی استانبولی اتوشویی میشه کاماشین ییکاما !!!! اگر هم میخوایین کامل بگین که مثلاً من دنباله اتوشویی میگردم بگید " آرکاداشیم بن کاماشین ییکاما آیرییولوم !!! آرکاداشیم یعنی دوست من !!!
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-11 ساعت 22:40)ghorbat نوشته: (2012-05-11 ساعت 22:19)به گل نوشته: با سلام به همه دوستان
دوست عزیز توصیه میکنم که سشوار را با خودتون ببرید و معمولا در همه هتل ها میتونین بدین لباستونو اتو کنن ولی باز نگران اتو کردن لباس نباشید ، بلاخره اونجا یه اتوشویی میشه پیدا کرد که کارتونو راه بندازه . . . به زبان ترکی استانبولی اتوشویی میشه کاماشین ییکاما !!!! اگر هم میخوایین کامل بگین که مثلاً من دنباله اتوشویی میگردم بگید " آرکاداشیم بن کاماشین ییکاما آیرییولوم !!! آرکاداشیم یعنی دوست من !!!
دوست عزیز اگه اشکالی نداره باید بگم "چاماشیر ییکاما" چاماشیر یعنی لباس. در الفبای ترکی حرف c که یک خط کج پایینشه "چ" تلفظ می شه. ببخشید البته.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-12 ساعت 01:12)SallyD نوشته: (2012-05-11 ساعت 22:40)ghorbat نوشته: (2012-05-11 ساعت 22:19)به گل نوشته: با سلام به همه دوستان
دوست عزیز اگه اشکالی نداره باید بگم "چاماشیر ییکاما" چاماشیر یعنی لباس. در الفبای ترکی حرف c که یک خط کج پایینشه "چ" تلفظ می شه. ببخشید البته.
سلام دوست عزیز ، ممنونم از اصلاحتون نه عزیز چه اشکالی داره هدف ما اطلاع رسانیه درسته !! خیلی هم کاره خوبی کردین و اگر عبارات دیگه ای را به این زبان بلد هستین لطف بفرمائید بگید تا ما هم از آن استفاده کنیم . . . ! ممنون میشم .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-11 ساعت 16:49)schaghayegh نوشته: (2012-05-10 ساعت 20:36)diego_puck نوشته: (2012-05-10 ساعت 20:09)به گل نوشته: (2012-05-10 ساعت 19:55)diego_puck نوشته: در مورد مدارک هم ترجمه این مدارک:شناسنامه، کارت ملی، عقد نامه، مدرک تحصیلی برنده، کارت معافیت و کپی برابر اصل پاسپورت ها به همراه ۲ تا عکس و تمکن مالی ، رو ۲۰ روز زودتر فرستادیم واسه سفارت و روز مصاحبه اصل مدارک رو با یه نسخه ترجمه با خودمون بردیم که اونجا ۲ تا عکس دیگه ، یه نسخه ترجمه عقدنامه و یه سری تمکن مالی رو ازمون گرفت.
سلام دوست عزیز
انشاالله به زودی زود ویزای خود را می گیرید سوالی که از شما داشتم این بود که ترجمه عقد نامه دو بار گرفته بودید یا از یک نسخه کپی داشتید که با خودتون بردین
و سوال دوم اینکه کدام هتل بودید؟ شبی چقدر؟ راضی بودید یاخیر؟ فاصله تا سفارت و مطب چقدر بود؟
مرسی
من ۲ تا نسخه ترجمه داشتم که یکی رو فرستادمو اونجا هم اصل ترجمه رو ازم خواستن، دقیقا گفت که از عقد نامه یه ترجمه دیگه هم داری؟
ما هتل amar بودیم که واسه ۶ شب شد ۳۱۴ $ البته offer خورده بود ولی میشه بهشون ایمیل زد و گفت با همچین قیمتی هتل رو می خواین به احتمال خیلی زیاد قبول می کنن، هتل تمیزی بود، اینترنت خوب، صبحانه معمولی، اتاق هاش یکمی کوچک بود، فاصله تا دکتر ۱۵ و تا سفارت ۲۰ دقیقه پیاده راه هست. آنکارا یه شهر که همش تپه هست واسه همین سربالایی سرپایینی زیاد داره، ما چون اهل پیاده روی بودیم با فاصله هتل مشکلی نداشتیم ولی هتل نزدیک دکتر و سفارت زیاده. در ضمن تو این هتل کلا کسی زبان انگلیسی نمی فهمید.
كپي برابر اصل پاسپورت؟؟؟؟؟؟ من همچين چيزي نديدم توي سايت!!!! نوشته فقط كپي پاسپورت....
آره همون کپی کافیه به نظرم، ما برای محکم کاری کپی برابر اصل کردیم.
شماره کیس: 2012AS00036xxx
مشاهده قبولی در سایت: 15/2011/july
ارسال فرم : 20/2011/july
تاریخ کارنت شدن کیس: march 2012
تاریخ مصاحبه: May /02/2012
تاریخ دریافت کلیرنس: June/04/2012
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تعداد نفرات کیس: ۲
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که دنبال یه هتل تمیز و مرتب میگردن، هتل رامادا (RAMADA) رو بهتون پیشنهاد می کنم. 4ستارس، ارزون نیست اما از 5ستاره ها ارزون تره،الان نمیدونم اما پارسال ما اتاق 2تخته رو شبی 75 یورو گرفتیم.
همه چیزش خوب بود، مخصوصا نظافتش و تمیزیش که برای ما مهم بود.
مکانشم خوب بود،تا سفارت و دکتر با تاکسی 6-7 دقیقه فاصله هست. تو خیابون tunali hilmi هست.
کلا برای هر هتلی من از آژانس ها می پرسیدم،خیلی بیشتر از قیمت واقعی هتل قیمت می دادن. آخرش هم خودم تلفنی از ایران رزرو کردم و کانفرمیشن نامبر گرفتم. بلیتم جدا گرفتم.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-12 ساعت 10:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-12 ساعت 10:42 توسط h4di.)
سلام دوستان.
من از اینجا هتل رو رزرو کنم یا رفتم ترکیه برم دنبال هتل؟ آخه تو تاپیکهای گذشته میخوندم دوستان میرفتن سر قیمت چونه میزدن. یعنی از قبل رزرو نکرده بودن.