کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
آخیش! بالاخره تموم شد! سه چار روزه دارم این تاپیک رو میخونم. خیلی به دردم خورد!
ممنون از اطلاعات مفیدی که گذاشتین! بسیار استفاده کردم.
ای کاش بر و بچه‌های 2013 هم به جای اینکه هنوز بعد از بالای یکماه، بیان بپرسن سربازیمو چجوری پر کنم و پتیشنر چی بزنم و ... میومدن تاپیکهای سالهای قبل رو میخوندن که دستکم ما هم امید داشته باشیم تاپیک 2013ها هم از این سؤالات پر نشه و واسه 2014ها پربار باشه!
امیدوارم شاهد این باشم که همه 2012ها ویزا به دست دارن میرن به سوی سرنوشت و زندگی جدیدشون. Smile
سلام دوستان
سایت آنکارا تاریخ مصاحبه های جولای رو آپدیت کرد...... دوستان جولای بهتر هستش که برای بلیط و هتل اقدامات نهایی رو انجام بدن!

2012AS72000
DV2012
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، sal ، امیر مهاجر ، shkhmo ، mojtaba_k ، amir0_0amir
سلام بروبکس. من الان درآنکارا هستم.هتل اوزیلهان.حالم اصلا خوب نیس. اول اینکه ارز دولتیم از دستم پرید حدود300-400 دلار اونجاضرر کردم از طرفی وقتی اومدم هتل دیدم چمدونم با یه چمدون دیگه کلا اشتباه شده حالا تصوربکنین تمام لباس هام و لوازم آرایشمو کفش و همه چیم برباد رفت باید برم همه چیزو دوباره بخرم Sad. ازاین ضدحال ها که بگذریم هتل اوزیلهان بدک نیس.پرسنل دست وپاشکسته انگلیسی حرف میزنن و ایرانی هم در اینجافراوون هستCool.اینترنت هم که همون طور که مشاهده میکنین ازهمون بدو ورود فعال شده.Big Grinهوااینجا نسبتا خنکه.ضمنا هر 100 دلار به قیمت امروز 1850 در بازار بیرون و نه درفرودگاه بود.تایادم نرفته من هتلواز آژانس الیت گشت رزرو کردم اما اشتباه زیادکرده و تازه فهمیدم خودش از سفیران تراول گرفته.دیگه اگه سوالی داشتین من درخدمتمSmile
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000
تشکر کنندگان: schaghayegh ، daria ، ghorbat ، ASALI ، SH1A2R3 ، frz61 ، امیر مهاجر ، arman_m ، m.memari ، parsy631 ، shkhmo ، mojtaba_k ، amir0_0amir
(2012-06-04 ساعت 16:29)nazanin_nik نوشته:  سلام بروبکس. من الان درآنکارا هستم.هتل اوزیلهان.حالم اصلا خوب نیس. اول اینکه ارز دولتیم از دستم پرید حدود300-400 دلار اونجاضرر کردم از طرفی وقتی اومدم هتل دیدم چمدونم با یه چمدون دیگه کلا اشتباه شده حالا تصوربکنین تمام لباس هام و لوازم آرایشمو کفش و همه چیم برباد رفت باید برم همه چیزو دوباره بخرم Sad. ازاین ضدحال ها که بگذریم هتل اوزیلهان بدک نیس.پرسنل دست وپاشکسته انگلیسی حرف میزنن و ایرانی هم در اینجافراوون هستCool.اینترنت هم که همون طور که مشاهده میکنین ازهمون بدو ورود فعال شده.Big Grinهوااینجا نسبتا خنکه.ضمنا هر 100 دلار به قیمت امروز 1850 در بازار بیرون و نه درفرودگاه بود.تایادم نرفته من هتلواز آژانس الیت گشت رزرو کردم اما اشتباه زیادکرده و تازه فهمیدم خودش از سفیران تراول گرفته.دیگه اگه سوالی داشتین من درخدمتمSmile

چرا ارز دولتي رو از دست داديد؟؟
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: frozen mind ، امیر مهاجر ، daria ، ghorbat ، ASALI ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، shkhmo ، mojtaba_k ، amir0_0amir
(2012-06-04 ساعت 16:29)nazanin_nik نوشته:  سلام بروبکس. من الان درآنکارا هستم.هتل اوزیلهان.حالم اصلا خوب نیس. اول اینکه ارز دولتیم از دستم پرید حدود300-400 دلار اونجاضرر کردم از طرفی وقتی اومدم هتل دیدم چمدونم با یه چمدون دیگه کلا اشتباه شده حالا تصوربکنین تمام لباس هام و لوازم آرایشمو کفش و همه چیم برباد رفت باید برم همه چیزو دوباره بخرم Sad. ازاین ضدحال ها که بگذریم هتل اوزیلهان بدک نیس.پرسنل دست وپاشکسته انگلیسی حرف میزنن و ایرانی هم در اینجافراوون هستCool.اینترنت هم که همون طور که مشاهده میکنین ازهمون بدو ورود فعال شده.Big Grinهوااینجا نسبتا خنکه.ضمنا هر 100 دلار به قیمت امروز 1850 در بازار بیرون و نه درفرودگاه بود.تایادم نرفته من هتلواز آژانس الیت گشت رزرو کردم اما اشتباه زیادکرده و تازه فهمیدم خودش از سفیران تراول گرفته.دیگه اگه سوالی داشتین من درخدمتمSmile

با آرزوی موفقیت دوست عزیز .قیمت اوزیلهان چند تمام شده براتون ؟ ازش راضی هستین ؟ من هفته دیگه باید بیام . ولی رزرو نکردم . می خواستم ببینم اتاق خالی داره یا پره ؟
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، shkhmo ، mojtaba_k ، arman_m ، amir0_0amir
(2012-06-03 ساعت 23:31)پرنیان90 نوشته:  
(2012-06-02 ساعت 22:27)پرنیان90 نوشته:  دوستان برای روز 28 june کسی مصاحبه نداره؟
گفتم اونجا حداقل تنها نباشیم D:

نبود 28 june؟ Cool
سلام - حتما با خودت ببر . حوصله ات سر میره و به راحتی میتونی هرچه خواستی چک کنی و ببینی.من الان تو هتل دارم جواب میدم

شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: dorrood ، ASALI ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، arman_m ، daria ، shkhmo ، amir0_0amir
(2012-06-04 ساعت 16:21)alis60 نوشته:  سلام دوستان
سایت آنکارا تاریخ مصاحبه های جولای رو آپدیت کرد...... دوستان جولای بهتر هستش که برای بلیط و هتل اقدامات نهایی رو انجام بدن!

2012AS72000
.]
هنوز ۲۲ می رو نشون میده که .
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo
(2012-06-04 ساعت 18:56)dorrood نوشته:  

با آرزوی موفقیت دوست عزیز .قیمت اوزیلهان چند تمام شده براتون ؟ ازش راضی هستین ؟ من هفته دیگه باید بیام . ولی رزرو نکردم . می خواستم ببینم اتاق خالی داره یا پره ؟

ضمنا شما 19 june مصاحبه دارید الان چرا رفتید؟
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، shkhmo ، amir0_0amir
(2012-06-04 ساعت 12:08)maka2 نوشته:  ٢-٣ نفري هستيم..... پيام ميدم.......حتماSmile

maka الان با من هستید؟ Big Grin
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: ghorbat ، golbano ، shkhmo
(2012-06-04 ساعت 23:18)پرنیان90 نوشته:  
(2012-06-04 ساعت 12:08)maka2 نوشته:  ٢-٣ نفري هستيم..... پيام ميدم.......حتماSmile

بله....
since 2012
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، ghorbat ، arman_m ، shkhmo
(2012-06-04 ساعت 23:21)maka2 نوشته:  
(2012-06-04 ساعت 23:18)پرنیان90 نوشته:  

بله....

باشه بسیار خوب.
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: ghorbat ، golbano ، shkhmo ، SH1A2R3
با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
به اميد خدا ما هفته آينده عازم تركيه هستيم . يك سئوال مهمي دارم كه ممنون مي شوم دوستاني كه در اين خصوص تجريه دارند مرا راهنمايي كنند.
ما بليط برگشت را فرداي مصاحبه گرفتيم و فرضمان هم اين بود كه مثل بيشتر دوستان برگه آبي بگيريم . ولي اگر برگه سبز گرفتيم ( با احتمال كم ) چكار كنيم ؟ مي شه كاري كرد زودتر پاسپورت ها را گرفت به پرواز فرداش برسيم ؟ بريم مستقيما دفتر UPs ؟
هزينه كنسل كردن هواپيما نفري 70 دلار است و البته تنها مشكل پولش نيست ، مشكل اينست كه ما نمي دانيم براي چند روز بعد برگشت بگيريم و بايد ابتدا منتظر باشيم تا پاسپورت ها بيايد و بعدش براي بليط اقدام كنيم .
ممنون مي شوم دوستان با تجربه قبلي در اين خصوص كمك كنند
با تشكر
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، arman_m ، amir0_0amir
(2012-06-05 ساعت 10:02)mandana63 نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
به اميد خدا ما هفته آينده عازم تركيه هستيم . يك سئوال مهمي دارم كه ممنون مي شوم دوستاني كه در اين خصوص تجريه دارند مرا راهنمايي كنند.
ما بليط برگشت را فرداي مصاحبه گرفتيم و فرضمان هم اين بود كه مثل بيشتر دوستان برگه آبي بگيريم . ولي اگر برگه سبز گرفتيم ( با احتمال كم ) چكار كنيم ؟ مي شه كاري كرد زودتر پاسپورت ها را گرفت به پرواز فرداش برسيم ؟ بريم مستقيما دفتر UPs ؟
هزينه كنسل كردن هواپيما نفري 70 دلار است و البته تنها مشكل پولش نيست ، مشكل اينست كه ما نمي دانيم براي چند روز بعد برگشت بگيريم و بايد ابتدا منتظر باشيم تا پاسپورت ها بيايد و بعدش براي بليط اقدام كنيم .
با تشكر

ماندانا جان سوالتون رو چند روز پيش هم (دقيقا همين متن) عنوان كرده بوديد كه من و دوستان جواب داده بودند.
معمولا 2-3 روز بعد پاسپورتتون رو بهتون تحويل ميدن. خيلي به ندرت پيش مياد كه زودتر و يا همون روز پاس و ويزا رو بگيريد.
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: 3rip ، frozen mind ، daria ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، arman_m ، amir0_0amir
(2012-06-05 ساعت 10:07)schaghayegh نوشته:  [quote='mandana63' pid='179677' dateline='1338874331']
با تشكر

البته با توجه به اینکه خانمها سربازی نمیرن و اگر شغل دولتی نداشته باشید احتمال اینکه ویزا رو بدون کلرینس بگیرید زیاده. پس از الان به فکرش باشید.
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: 3rip ، mandana63 ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، arman_m ، amir0_0amir
(2012-06-05 ساعت 11:38)afshin sadeghi 2 نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 10:07)schaghayegh نوشته:  [quote='mandana63' pid='179677' dateline='1338874331']
با تشكر

البته با توجه به اینکه خانمها سربازی نمیرن و اگر شغل دولتی نداشته باشید احتمال اینکه ویزا رو بدون کلرینس بگیرید زیاده. پس از الان به فکرش باشید.

با تشكر از پاسخ شما
ما هيچكدام شغل دولتي نداريم . ولي هنوز نمي دانم در صورت گرفتن كارت سفيد چكار بايد كرد . شايد بشه حضورا رفت از UPS مدارك را گرفت كه كار زودتر انجام بشه . ولي انگار كسي در اين خصوص تجريه ائي نداره .
با تشكر
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، arman_m ، amir0_0amir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان