کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
با سلام خدمت همه دوستان
من همسرم و دختر 4 ماهه ام به امید خدا پنج شنبه ساعت 5 صبح با پرواز ترکیش ایر لاین عازم آنکارا هستیم و ساعت 10 صبح همان روز نوبت دکتر داریم و دوشنبه هفته آینده هم وقت سفارت داریم. هتلمون هم اوزیل هان.اگه از دوستان کسی بود خوشحال میشیم که ببینیمتون.براتون هم حتما سفرنامه مفصل مینویسم.
با امید گرفتن ویزا برای همه عزیزان از هر نوعش چه یک ضرب چه با کلیرنس.
تشکر کنندگان: parsy631 ، frozen mind ، 3rip ، daria ، shkhmo ، ghorbat ، pr.kia ، SH1A2R3 ، schaghayegh ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، arman_m ، amir0_0amir
(2012-06-05 ساعت 11:52)mandana63 نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 11:38)afshin sadeghi 2 نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 10:07)schaghayegh نوشته:  [quote='mandana63' pid='179677' dateline='1338874331']
با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
به اميد خدا ما هفته آينده عازم تركيه هستيم . يك سئوال مهمي دارم كه ممنون مي شوم دوستاني كه در اين خصوص تجريه دارند مرا راهنمايي كنند.
ما بليط برگشت را فرداي مصاحبه گرفتيم و فرضمان هم اين بود كه مثل بيشتر دوستان برگه آبي بگيريم . ولي اگر برگه سبز گرفتيم ( با احتمال كم ) چكار كنيم ؟ مي شه كاري كرد زودتر پاسپورت ها را گرفت به پرواز فرداش برسيم ؟ بريم مستقيما دفتر UPs ؟
هزينه كنسل كردن هواپيما نفري 70 دلار است و البته تنها مشكل پولش نيست ، مشكل اينست كه ما نمي دانيم براي چند روز بعد برگشت بگيريم و بايد ابتدا منتظر باشيم تا پاسپورت ها بيايد و بعدش براي بليط اقدام كنيم .
ممنون مي شوم دوستان با تجربه قبلي در اين خصوص كمك كنند
با تشكر

البته با توجه به اینکه خانمها سربازی نمیرن و اگر شغل دولتی نداشته باشید احتمال اینکه ویزا رو بدون کلرینس بگیرید زیاده. پس از الان به فکرش باشید.

با تشكر از پاسخ شما
ما هيچكدام شغل دولتي نداريم . ولي هنوز نمي دانم در صورت گرفتن كارت سفيد چكار بايد كرد . شايد بشه حضورا رفت از UPS مدارك را گرفت كه كار زودتر انجام بشه . ولي انگار كسي در اين خصوص تجريه ائي نداره .
با تشكر
دوست عزیز من هفته گذشته به همراه یکی از دوستان خوب مهاجرسرایی آنکارا بودیم و با پرواز ایران ایر دوشنبه رفتیم و بلیط رو برای 5 شنبه برگشت گرفتیم ، متاسفانه 2 شنبه بعلت memorial day سفارت تعطیل بود وما پاسهامون رو 3 شنبه تحویل دادیم و روز 4 شنبه وبه فاصله 24 ساعت مدارک دوست مهاجرسرایی تحویل ups شد و ما ساعت 4 بعدظهر به ups center روبروی altim park رفتیم و 2 خانوم اونجا بودند که از انگلیسی فقط okey رو بلد بودند و دیگر هیچ ، خلاصه ما برگه ups رو بهش دادیم و به زبان ترکی و اشاره به ما گفت که نمیشه و ماهم شماره یک هموطن ایرانی مقیم ترکیه به اسم آقا مجید رو که در هتل اوزیلهان و دفتر هواپیمایی ایران ایر هست وانصافاً هم به ایرانی ها فوق العاده کمک می کنه رو گرفتیم و ازش خواستیم که با اونها صحبت کنه و خلاصه کلام این شده که در روز چهارشنبه 30 می نامه ای از سفارت به ups زده شده که از تحویل پاسپورت و مدارک به افراد جداً خودداری نمایند و ما هر چه اصرار کردیم هم مفید واقع نشد واین دوست عزیزمون مجبور شد تا خود دیروز در آنکارا بمونه و علیرغم اینکه روز 5 شنبه ویزاش رسید 4 روز اضافه تر موند ، پس اصلاً روی رفتن به یو پی اس حساب نکنید

کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

سلام به همه دوستان عزیز
ایا کسی از همراهان عزیز در مورد هزینه و امکانات ایاب و ذهاب از فرودگاه آتاتورک ( استانبول ) به میدان تقسیم یا شیشلی اطلاعاتی دارند. بعضی اطلاعات از سفرنامه های دوستان و پرسش هایی از دوست عزیزمان ET مفید بوده است لیکن اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون می شوم.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: ghorbat ، schaghayegh ، daria ، shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، amir0_0amir
(2012-06-05 ساعت 14:30)parsy631 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
ایا کسی از همراهان عزیز در مورد هزینه و امکانات ایاب و ذهاب از فرودگاه آتاتورک ( استانبول ) به میدان تقسیم یا شیشلی اطلاعاتی دارند. بعضی اطلاعات از سفرنامه های دوستان و پرسش هایی از دوست عزیزمان ET مفید بوده است لیکن اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون می شوم.
فكر كنم از ميدان تقسيم تا فرودگاه از ما ٥٠ لير گرفت باز از خواهرم سؤال ميكنم اگه اشتباه بود تصحيح ميكنم
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: daria ، shkhmo ، ghorbat ، parsy631 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، arman_m ، amir0_0amir
سلام بروبکس مهاجرسرا من نازنین هستم اینجا آنکاراس I LOVE YOU USA ! عذرخواهی میکنم ازتاخیر چون مادرطبقه هفت هتل اوزیلهان هستیم آنتن اینترنت خوب نمیرسه و ناچارا اومدم تو لابی. امروز من رفتم دکتر. آدرس کاملاسرراست است .از هتل ماتامطب 20-25 دقیقه پیاده روی است . پرسنل انگلیسی و فارسی باهم میکس میکنن و کارو راه می اندازن گرچه من ازرفتار اون منشی چاقش طبقه 4 اصلا خوشم نیومد. مااول رفتیم طبقه 4 پاسپورت و 2 قطعه عکس دادیم بعد رفتیم طبقه 5 . سعی کنین حتما لیرباخودتون ببرین چون دلار میگیرن و لیر پس میدن.از من 47 دلار برای آزمایش خون و ایکس ری گرفت .بعدبرگشتم پایین.50 دلاراونجا گرفت.بعدفرستادمنو پیش دکتر اونگان (عجب خوش تیپ بود!! ) قد وزن و سن از من پرسید..یه معاینه قلب و این چیزام کرد و منوفرستاد دوباره پیش منشی چاقه. بدجنس ها چون هیچ واکسنی به من نخورده بود منو دوباره فرستاد برای آزمایش خون (آبله مرغون) هرچی خواستم توضیح بدم بابا من تست آنتی بادی دادم دیگه محل نداد لذا اگر هرچی دارین همون اول رو کنین. خلاصه جونم براتون بگه یه 63 لیر هم اونجا از ما گرفتن. بعد هم گفت برین فردا بیاین.در مجموع من که 9 وقت داشتم حدود 11:30 کارم تموم شد. در مورد هتل هم بگم ما اتاق استاندارد رزرو کردیم اما نمیدونم به چه دلیل فرستادن مارو به اتاف لوکس !! به نظر میاد که یه مزیتی که اتاق های لوکس داره از خیابون دور بودنشه. یا همون آرامش.فی کل مجموع هتل خوبیه. ضمنا مصاحبه من پنج شنبه است. بازهم سوالی بود در خدمتم.
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000
(2012-06-05 ساعت 22:16)nazanin_nik نوشته:  سلام بروبکس مهاجرسرا من نازنین هستم اینجا آنکاراس I LOVE YOU USA ! عذرخواهی میکنم ازتاخیر چون مادرطبقه هفت هتل اوزیلهان هستیم آنتن اینترنت خوب نمیرسه و ناچارا اومدم تو لابی. امروز من رفتم دکتر. آدرس کاملاسرراست است .از هتل ماتامطب 20-25 دقیقه پیاده روی است . پرسنل انگلیسی و فارسی باهم میکس میکنن و کارو راه می اندازن گرچه من ازرفتار اون منشی چاقش طبقه 4 اصلا خوشم نیومد. مااول رفتیم طبقه 4 پاسپورت و 2 قطعه عکس دادیم بعد رفتیم طبقه 5 . سعی کنین حتما لیرباخودتون ببرین چون دلار میگیرن و لیر پس میدن.از من 47 دلار برای آزمایش خون و ایکس ری گرفت .بعدبرگشتم پایین.50 دلاراونجا گرفت.بعدفرستادمنو پیش دکتر اونگان (عجب خوش تیپ بود!! ) قد وزن و سن از من پرسید..یه معاینه قلب و این چیزام کرد و منوفرستاد دوباره پیش منشی چاقه. بدجنس ها چون هیچ واکسنی به من نخورده بود منو دوباره فرستاد برای آزمایش خون (آبله مرغون) هرچی خواستم توضیح بدم بابا من تست آنتی بادی دادم دیگه محل نداد لذا اگر هرچی دارین همون اول رو کنین. خلاصه جونم براتون بگه یه 63 لیر هم اونجا از ما گرفتن. بعد هم گفت برین فردا بیاین.در مجموع من که 9 وقت داشتم حدود 11:30 کارم تموم شد. در مورد هتل هم بگم ما اتاق استاندارد رزرو کردیم اما نمیدونم به چه دلیل فرستادن مارو به اتاف لوکس !! به نظر میاد که یه مزیتی که اتاق های لوکس داره از خیابون دور بودنشه. یا همون آرامش.فی کل مجموع هتل خوبیه. ضمنا مصاحبه من پنج شنبه است. بازهم سوالی بود در خدمتم.

با آرزوی ویزای یک ضرب
بلیط رو چطوری و چقد گرفتی؟ از تهران به آنکارا؟
سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، arman_m ، amir0_0amir
(2012-06-05 ساعت 22:16)nazanin_nik نوشته:  سلام بروبکس مهاجرسرا من نازنین هستم اینجا آنکاراس I LOVE YOU USA ! عذرخواهی میکنم ازتاخیر چون مادرطبقه هفت هتل اوزیلهان هستیم آنتن اینترنت خوب نمیرسه و ناچارا اومدم تو لابی. امروز من رفتم دکتر. آدرس کاملاسرراست است .از هتل ماتامطب 20-25 دقیقه پیاده روی است . پرسنل انگلیسی و فارسی باهم میکس میکنن و کارو راه می اندازن گرچه من ازرفتار اون منشی چاقش طبقه 4 اصلا خوشم نیومد. مااول رفتیم طبقه 4 پاسپورت و 2 قطعه عکس دادیم بعد رفتیم طبقه 5 . سعی کنین حتما لیرباخودتون ببرین چون دلار میگیرن و لیر پس میدن.از من 47 دلار برای آزمایش خون و ایکس ری گرفت .بعدبرگشتم پایین.50 دلاراونجا گرفت.بعدفرستادمنو پیش دکتر اونگان (عجب خوش تیپ بود!! ) قد وزن و سن از من پرسید..یه معاینه قلب و این چیزام کرد و منوفرستاد دوباره پیش منشی چاقه. بدجنس ها چون هیچ واکسنی به من نخورده بود منو دوباره فرستاد برای آزمایش خون (آبله مرغون) هرچی خواستم توضیح بدم بابا من تست آنتی بادی دادم دیگه محل نداد لذا اگر هرچی دارین همون اول رو کنین. خلاصه جونم براتون بگه یه 63 لیر هم اونجا از ما گرفتن. بعد هم گفت برین فردا بیاین.در مجموع من که 9 وقت داشتم حدود 11:30 کارم تموم شد. در مورد هتل هم بگم ما اتاق استاندارد رزرو کردیم اما نمیدونم به چه دلیل فرستادن مارو به اتاف لوکس !! به نظر میاد که یه مزیتی که اتاق های لوکس داره از خیابون دور بودنشه. یا همون آرامش.فی کل مجموع هتل خوبیه. ضمنا مصاحبه من پنج شنبه است. بازهم سوالی بود در خدمتم.
سلام . با آرزوی موفقیت. می خواستم بپرسم قیمت هتل اوزیلهان تو چه حدودیه و باید حتما رزرو کرد یا نه خالی داره ؟
ممنون
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، daria ، ghorbat ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، arman_m ، amir0_0amir
(2012-06-05 ساعت 23:11)dorrood نوشته:  
سلام . با آرزوی موفقیت. می خواستم بپرسم قیمت هتل اوزیلهان تو چه حدودیه و باید حتما رزرو کرد یا نه خالی داره ؟
ممنون

درود
این سئوال من هم میباشد.
ممنون
===================
2012AS50xxx
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، daria ، ghorbat ، 3rip ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام دوستان عزیز
هتل اوزلیهان را منم برای هفته آخر جون رزرو کردم اتاق برای دو نفر (زن و شوهر) شبی 57 دلار - اتاق برای یک نفر شبی 46 دلار اینطور که از سفرنامه دوستان خواندم باید هتل تمیزی باشه

در خصوص پست داخل سفارت برای ارسال پاسپورتها از مطالب دوستان در سالهای گذشته خواندم که اگر به مامور پست که داخل سفارت هست بگوئید که پرواز دارید و باید هرچه زودتر پاسپورت خود را بگیرید.قانع می شوند. و سریع ارسال می کنند

موفق و پیروز باشید
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: daria ، Omidooo ، ghorbat ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، پرنیان90 ، arman_m ، amir0_0amir
(2012-06-06 ساعت 00:54)به گل نوشته:  سلام دوستان عزیز
هتل اوزلیهان را منم برای هفته آخر جون رزرو کردم اتاق برای دو نفر (زن و شوهر) شبی 57 دلار - اتاق برای یک نفر شبی 46 دلار اینطور که از سفرنامه دوستان خواندم باید هتل تمیزی باشه

در خصوص پست داخل سفارت برای ارسال پاسپورتها از مطالب دوستان در سالهای گذشته خواندم که اگر به مامور پست که داخل سفارت هست بگوئید که پرواز دارید و باید هرچه زودتر پاسپورت خود را بگیرید.قانع می شوند. و سریع ارسال می کنند

موفق و پیروز باشید

دوستان اوزیل هان دو تا بلوک داره حتما بخواهید که اون بلوک پشت رو بهتون بدن لوکس تره و سیوباکس هم داره
من خیلی خاطره دارم از اوزیل هان و دلم میخاد یباره دیگه برم اونجا . . .
دوستان قبلا هم گفتم تا اونجا هستید از سفرتون لذت ببرید و زیاد نگران ویزا نباشید .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: 3rip ، امیر مهاجر ، schaghayegh ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، پرنیان90 ، smk2 ، arman_m ، amir0_0amir
(2012-06-05 ساعت 23:11)dorrood نوشته:  
ممنون

مطمعنا حتی اگه خالی هم داشته باشه و حضوری بشه اتاق گرفت ولی رزرو کردن خیلی بهتره و مطمعن تره.

در مورد ازیلهان واقعا هتل 3 ستاره ای به این تمیزی و با این قیمت و نزدیکی به سفارت توی آنکارا پیدا نمیکنید.

من به اکثر دوستان گفتم آنکارا شهری نیست که بخواید پولتونو توی هتلهای 4 ستاره و 5 ستاره هدر بدید . همین ازیلهان رو بگیرید که تمیزه و به سفارتم نزدیک
تشکر کنندگان: kopol ، امیر مهاجر ، ghorbat ، پرنیان90 ، **USA** ، arman_m ، amir0_0amir ، sayeh_m
هتل اوزیلهان دارای 2 سری اتاق هست ، اتاقهای نرمال با قیمت 50 دلار و اتاقهای لوکس با قیمت 65 دلار ، اتاقهای لوکس در طبقه 7 هتل هست و دارای 3 اتاق هست که اتاق 702 بهترین اتاق لوکس هست که خوش منظره است ، متاسفانه وایرلس هتل در طبقه هفت ضعیف است و اگر بخواهید با موبایل از وایرلس استفاده کنید دچار مشکل می شوید و باید جلوی درب اتاق بنشینید ، من به مسئول هتل هم گفتم و ایشون گفت بله ما خودمون می دونیم که سیگنال ضعیفه ولی مثل اینکه براشون این قضیه مهم نیست که تابحال درستش نکردند ، لابی هتل کوچک و حداکثر ظرفیت 20 نفر را دارد هیچکدام از اتاقهای هتل safe box نداره !!!! ، صبحانه هتل دارای کیفیت متوسط رو به پایین است، فشار آب در طبق 7 ضعیف و اگر صبح از خواب بیدار شدید و خواستید دوش بگیرید و دیدید که آب سرد است زیاد تعجب نکنید ، فاصله هتل تا میدان کیزیلای پیاده 15-10 دقیقه و تا سفارت پیاده 8-5 دقیقه و تا مطب دکتر اونگان پیاده حدود 20-15 دقیقه است ، نزدیکی به مراکز خرید از مزیتهای هتل است ، فاصله تا رستوران شبهای تهران پیاده 10-5 دقیقه است ، اتاقهای هتل فاقد تلویزیون ال سی دی هستند و شبکه های محدودی رو می گیرند ، سعی کنید حتی المقدور از تلفن هتل استفاده نکنید چرا که 3 برابر نرخ با شما حساب می کنند ، آب معدنی و کلیه محتویات یخچال پولی هستند و رایگان نیستند و 3 تا 4 برابر قیمت واقعی آن از شما پول می گیرند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

(2012-06-06 ساعت 08:29)kopol نوشته:  هتل اوزیلهان دارای 2 سری اتاق هست ، اتاقهای نرمال با قیمت 50 دلار و اتاقهای لوکس با قیمت 65 دلار ، اتاقهای لوکس در طبقه 7 هتل هست و دارای 3 اتاق هست

سلام دوست من.
چندتا سوال داشتم،
1- شما گفتید که اواخر ماه مراجعه نکنیم برای گرفتن ویزا . من قصد دارم 18 june بیام آنکارا ویزامو بگیرم،تقریبا وسط ماه میشه. اون موقع هم دیره ؟ بندازم به ماه بعد یا مشکلی پیش نمیاد؟

2- در مورد پرواز ایران ایر حرکت دوشنبه ها چه ساعتیه ؟ و پنجشنبه ها برگشتش از آنکارا چه ساعتیه ؟

3- وقتی برای گرفتن ویزا با برگه آبی میرید سفارت میشه تعریف کنید بگید دقیقا چه مراحلی رو میگذرونیم . چون ندیدم کسی تعریف کنه. مثلا دوباره میریم پیش همون آفیسر مصاحبه کننده ؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، arman_m ، amir0_0amir
از دوستاني كه انكارا رفتن يك سوال داشتم راستش سفرنامه بچه هاي 2011 رو ميخوندم كه ديدم يكي از بچه ها نوشته در ulus هتل ها بسيار ارزان تر از kizilay‌هست و به kizilay‌هم نزديكه. ميخواستم ببينم كسي رفته ulus ؟ ايا فاصله اش از كيزيلاي كمه؟ هتل هاش رو بررسي كردين؟
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، arman_m
(2012-06-06 ساعت 08:58)كاميلا نوشته:  از دوستاني كه انكارا رفتن يك سوال داشتم راستش سفرنامه بچه هاي 2011 رو ميخوندم كه ديدم يكي از بچه ها نوشته در ulus هتل ها بسيار ارزان تر از kizilay‌هست و به kizilay‌هم نزديكه. ميخواستم ببينم كسي رفته ulus ؟ ايا فاصله اش از كيزيلاي كمه؟ هتل هاش رو بررسي كردين؟
ما اولوس بوديم. هتل عسل. asalhotel.com
در سفرنامه مفصل توضيح دادم ولي خلاصه اش اينكه:
با اتوبوس تا مطب دكتر 15 دقيقه راهه كه از ميدان اولوس خط فكر كنم 141 مي رفت. بگيد كوگولو پارك راهنمايي تون مي كنند. سفارت را با تاكسي رفتيم به 7 لير.
تا ايستگاه مترو اولوس 5 دقيقه پياده راهه.
هتل بسيار تميز. پرسنل مودب و زبان بفهم! مهمانها يا اروپايي يا ترك. قيمت بسيار عالي. صبحانه خيلي خوب. براي پيكاپ هم مي خواهم همين هتل برم.
سوالي بود در خدمتم.Wink
2012, Bay Area, CA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان