موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-08 ساعت 22:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-08 ساعت 22:19 توسط s$s.)
هيچكدام از اينهايي كه فرموديد، منظور دوستمون نبود. ايشون مي خواهند بدونند كه آيا مثل بچه هايي كه با اتوبوس بر مي گردند ايران و يك جايي كه همه مي دونند! به صاحب پاسپورت حاوي ويزاي آمريكا گير مي دهند، توي مرز به قطاري ها هم گير مي دهند يا نه؟
خواهش مي كنم كه نوشته ها را دقيق مطالعه بفرماييد. تا خداي نكرده جوابهايي احتمالا نادرست ولي سرشار از اعتماد به دوستان ندهيم.
عرض كردم، نگراني اين دوستمون هم از تجربياتي است كه بچه ها داشته اند و مي دانيم كه در مرز زميني سخت مي گيرند.
مرز هوايي تا به حال اتفاقي نيافتاده.
اگر كسي از دوستان بعد از اخذ ويزا با قطار اومده، تجربه اش را مطرح كنه كه اين دوستمون از نگراني در بياد.
اگه میشه تایپیک یا پستهای مربوط به اتفاق هایی که در مرز زمینی بعد از اخذ ویزای امریکا برای بچه ها افتاده بزارید مطالعه کنیم
اگه سفرنامه ها رو خونده باشید یه موردی بود که به یکی از دوستامون که با اتوبوس از آنکارا میومدند گیر داده بودند که این ویزای us چیه توی پاستون؟ ایشون هم گفته بودند که برای درمان میرند و بعد از اینکه اومدند ایران برده بودنشون سوال جواب و ازشون مدارک پزشکی خواسته بودند.
الان پستش رو پیدا نکردم سرفرصت لینکش رو میذارم.
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep
2 نفر
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-08 ساعت 22:18)s$s نوشته: هيچكدام از اينهايي كه فرموديد، منظور دوستمون نبود. ايشون مي خواهند بدونند كه آيا مثل بچه هايي كه با اتوبوس بر مي گردند ايران و يك جايي كه همه....
اين مورد يعني گير دادن به ويزا كاملا تصادفي هست.... من 2 نفر رو ميشناسم كه اومده بودند آنكارا و برگشتشون زميني بود..... تازه هر كدوم 3-4 تا پاسپورت ( متعلق به اعضاي خانواده) همراهشون بود كه ويزاي آمريكا داشتند و الان ايران هستند و تا 7-8 روز ديگه عازم آمريكا هستند.... يه مقدار ريسك داره... به نظرم اين كار براي آدم هاي محافظه كار اصلا خوب نيست.. اما اگر شما آدمي هستيد كه خوب بلديد طرف مقابل رو راضي كنيد و يا بهتر بگم بپيچونيد.... اوكي زميني بريد و برگرديد. اما اگه به دلتون بد افتاده.... به نظرم يه مقدار هزينه بيشتري بكنيد و با هواپيما بريد و برگرديد بهتره
موفق باشيد
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 10 شب با بچه و خانوادم اینجا بودم خیلی راضی بودم
آپارتمان مبله با تمام امکانات جهت اجاره بصورت روزانه یا هفتگی در آنکارا (کیزیل آی)با قیمت مناسب موجود است
جهت رزرو می توانید باشماره تلفن 09386120662 و 09125122684 درایران و 00905322358276 در ترکیه و e.mail : tahereh@vildan.com.tr تماس بگیرید.
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که آنکارا هستند یا میخوان بیان
اوتوبوس های توریستی با موزیک شاد بدون هزینه تو شهر مردم رو میگردونند که پنجره هم ندارند از میدان کزلای تو بلوار آتا تورک شروع به حرکت می کنند.
شنیدم پارک آبی aquapark رو هم خوبه برای گردش، اتوبوساش از میدان کزلای رایگان میبرن و برمیگردونند.
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا : جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-09 ساعت 19:26)mmmsdeghi نوشته: (2012-07-09 ساعت 19:04)mmmsdeghi نوشته: من تو مهاجر سرا دیده بودم که میشه با نشون دادن فیش های خرید در فرودگاه آنکارا مالیاتهائیکه پرداخت کرده ایم رو پس بگیریم ، ولی هر چی گشتم پیدا نکردم ، آیا دوستان چیزی در این مورد میدونند، ممنون اگه راهنمایی کنید.
خودم تو گوگل که گشتم اطلاعات زیر رو پیدا کردم شاید جالب باشه
amirgozali در applyabroad. نوشته:
یک مورد هم الان یادم افتاد ب دوستان عرض کنم که می تونید هنگامی که از فروشگاه ها خرید می کنید به فروشگاههای بگوئید که براتون فاکتور Tax free صادر کنه. حواستون باشه قبل از صادر شدن فاکتور بگید چون اگه فاکتور معمولی صادر شه دیگه نمیشه tax free گرفت.
با این فاکتور شما هنگامی که از ترکیه خارج می شوید توی فرودگاه از قسمت گمرک می توانید توی فاکتور میزان مالیاتی که قید شده و اون رو تو فروشگاه پرداخت کردید رو پس بگیرید.
تو فاکتور ها مالیات با عنوان k.d.v نشان داده میشه.
توی فروشگاه های فاکتور tax free باید خریدتان از یه مبلغی خاصی بیشتر باشه تا بهتون بدهند. این مبلغ توی فروشگاهها فرق می کنه. در این مورد از فروشگاه سوال کنید.
من هم در سفر قبل از فروشگاه ها فاکتور Tax Free گرفتم و در فرودگاه مالیات رو پس گرفتم.. فقط چند تا نکته:
1. در بعضی از فروشگاه ها برای فاکتور Tax Free باید یک نفر پاسپورت همراش باشه... مثل فرشگاه LC WAIKIKI که به دلیل قیمت مناسبش میزان خرید بالا خواهد. برخی از فروشگاه ها هم پاسپورت نمی خواستن...
2. من فعه اول پس از کلی خرید از همین LC وقتی واسه Tax Free Invoice درخواست کردم، گفت پاسپورت می خوایم.. فرداش با رسید خرید روز قبل و پاسپورت به همون مغازه مراجعه کردم و صورت حساب بدون مالیات رو گرفتم.
3. در فرودگاه اول بار هارا تحویل دادیم بعد من رفتم قسمت پایین فرودگاه در سالن بین المللی تا فاکتور ها رو ثبت کنم... آقایی که اونجا بود درخواست کرد جنس های خریداری شده را ببینه که خوب چون ما تحویل داده بودیم بار هارو امکان پذیر نبود. یه کم غر غر کرد تا فاکتور ها رو ثبت کرد.. البته اگر بار هارا تحویل نداده بودیم هم من نمی ذاشتم چمدون رو باز کنه جون بستن دوبارش مصیبت بود.... و ممکن هم بود کلی طول بکشه و ما جا بمنیم..
4. در نهایت مبلغ مالیات پس داده شده خیلی هم نشد.. رو خرید حدوداً 700 - 800 لیر.. حدود 50 لیر.. ( مبلغ خرید حددودی یادم هست).
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-10 ساعت 12:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-10 ساعت 12:04 توسط کیانا.)
(2012-07-09 ساعت 19:04)mmmsdeghi نوشته: من تو مهاجر سرا دیده بودم که میشه با نشون دادن فیش های خرید در فرودگاه آنکارا مالیاتهائیکه پرداخت کرده ایم رو پس بگیریم ، ولی هر چی گشتم پیدا نکردم ، آیا دوستان چیزی در این مورد میدونند، ممنون اگه راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز ، برای گرفتن tax باید برید فرودگاه ، که البته اینو بگم که دقیقا یک ساعت قبل از پرواز باجه رو باز می کنن و خیلی معطل میشید( به عمد )، و پولی که به شما میدهند ارزش اون معطلی و استرسی که آیا به پروارتون می رسید یا نه رو نداره ، ما که با پولی که بهمون دادند یک نسکافه خریدیم ، خوردیم ( البته این تجربه ی ما در فرودگاه استانبول بود )
موفق باشید
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-10 ساعت 11:30)mmmsdeghi نوشته: (2012-07-10 ساعت 09:55)صبا راد نوشته: (2012-07-09 ساعت 19:26)mmmsdeghi نوشته: (2012-07-09 ساعت 19:04)mmmsdeghi نوشته: من تو مهاجر سرا دیده بودم که میشه با نشون دادن فیش های خرید در فرودگاه آنکارا مالیاتهائیکه پرداخت کرده ایم رو پس بگیریم ، ولی هر چی گشتم پیدا نکردم ، آیا دوستان چیزی در این مورد میدونند، ممنون اگه راهنمایی کنید.
خودم تو گوگل که گشتم اطلاعات زیر رو پیدا کردم شاید جالب باشه
amirgozali در applyabroad. نوشته:
یک مورد هم الان یادم افتاد ب دوستان عرض کنم که می تونید هنگامی که از فروشگاه ها خرید می کنید به فروشگاههای بگوئید که براتون فاکتور Tax free صادر کنه. حواستون باشه قبل از صادر شدن فاکتور بگید چون اگه فاکتور معمولی صادر شه دیگه نمیشه tax free گرفت.
با این فاکتور شما هنگامی که از ترکیه خارج می شوید توی فرودگاه از قسمت گمرک می توانید توی فاکتور میزان مالیاتی که قید شده و اون رو تو فروشگاه پرداخت کردید رو پس بگیرید.
تو فاکتور ها مالیات با عنوان k.d.v نشان داده میشه.
توی فروشگاه های فاکتور tax free باید خریدتان از یه مبلغی خاصی بیشتر باشه تا بهتون بدهند. این مبلغ توی فروشگاهها فرق می کنه. در این مورد از فروشگاه سوال کنید.
من هم در سفر قبل از فروشگاه ها فاکتور Tax Free گرفتم و در فرودگاه مالیات رو پس گرفتم.. فقط چند تا نکته:
1. در بعضی از فروشگاه ها برای فاکتور Tax Free باید یک نفر پاسپورت همراش باشه... مثل فرشگاه LC WAIKIKI که به دلیل قیمت مناسبش میزان خرید بالا خواهد. برخی از فروشگاه ها هم پاسپورت نمی خواستن...
2. من فعه اول پس از کلی خرید از همین LC وقتی واسه Tax Free Invoice درخواست کردم، گفت پاسپورت می خوایم.. فرداش با رسید خرید روز قبل و پاسپورت به همون مغازه مراجعه کردم و صورت حساب بدون مالیات رو گرفتم.
3. در فرودگاه اول بار هارا تحویل دادیم بعد من رفتم قسمت پایین فرودگاه در سالن بین المللی تا فاکتور ها رو ثبت کنم... آقایی که اونجا بود درخواست کرد جنس های خریداری شده را ببینه که خوب چون ما تحویل داده بودیم بار هارو امکان پذیر نبود. یه کم غر غر کرد تا فاکتور ها رو ثبت کرد.. البته اگر بار هارا تحویل نداده بودیم هم من نمی ذاشتم چمدون رو باز کنه جون بستن دوبارش مصیبت بود.... و ممکن هم بود کلی طول بکشه و ما جا بمنیم..
4. در نهایت مبلغ مالیات پس داده شده خیلی هم نشد.. رو خرید حدوداً 700 - 800 لیر.. حدود 50 لیر.. ( مبلغ خرید حددودی یادم هست).
با تشکر فراوان از راهنمایتون مطمئن هستم برای خیلی ها این کمک خوبی خواهد بود. ما همه خریدامونو کردیم و حالا باید بریم فکتورهامونو عروض کنیم، به نظرتون میشه؟!! البته همه فاکتور ها رو نگه داشتیم
دوست عزیز
مقدار خرید از یک سقفی ( 100 لیر معمولاً) باید بیشتر باشه.... من همونطور که گفتم برای یک فروشگاه روز بعد از خرید رفتم و فاکتور هم گرفتم...امتحانش ضرری نداره.. پیشنهاد می کنم مجدداً به فروشگاه مراجعه کنید.
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-10 ساعت 12:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-10 ساعت 12:42 توسط صبا راد.)
سلام... م یه فکری به ذهنم رسید که دارم عملیش می کنم.. لطفاً نظر بدین.. .
از اونجایی که برگشت از ترکیه مشخص نیست... فقط بلیط رفت با ماهان چارتر می گیرم که میشه 150000 تومان و برگشت رو از ترکیه می گیرم.... اون هم 150 تومان .... بلیط رفت و برگشت و اگه الان بخوام بگیرم می شه 295 تومان... به نظرتون فکر خوبیه یا موقع برگشت ممکنه بلیت گیرم نیاد.....
توضیح اینکه این بلیط ها چارتر هست و اگر بخوام کنسل کنم همون 150000 تومان رو باید خسارت بدم....
بلیط چاتر نباشه قیمتش بیشتر می شه
تاریخ دریافت گرین کارت :