موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-06 ساعت 17:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-06 ساعت 17:27 توسط nazanin_nik.)
بچه های گلم , نکنین این کاراتونو, این پولای الکی رو خرج نکنین, فقط هتل اوزیلهان ترجیحا اتاق های لوکسش, از یک آژانس در تهران پیغام بدین بهتون بگم. ضمن اینکه من تا الان 2دفعه رفتم و اصلا هم ترانسفر نگرفتم. دفعه اول از سفیران تراول اومدن و این دفعه که خودم تنها رفتم با ترانسفر هتل ددمان . گفتم منو میبرین گفتن چرا که نه؟ فقط هم 20 لیر برای هر سری.
(2012-07-02 ساعت 13:07)SH1A2R3 نوشته: (2012-07-02 ساعت 11:05)paymanva نوشته: سلام دوستان من واسه هفته دیگه بلیط ایران ایر گرفتن 460 تومن دوشنبه تا دو شنبه .
کسی میدونه هتل siva کیفیتش چه جوریه؟تا سفارت خیلی راهه؟
قیمتش چنده؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوست من
اولا سیاو هست نه سیوا
دوما ما از کنارش رد شدیم ظاهرا خوب بنظر میرسید ولی هتل مراد که ما رفتیم فقط 4 ماهه افتتاح شده و 4 ستاره هست و تر و تمیز و کارکنان مسلط به انگلیسی.البته قیمت واقعیش برای 2نفر 210 لیر وبرای 3 نفر 270 لیر بود که ما 100 لیر راضیشون کردیم.اگه خواستی برام پیغام خصوصی بزار من بهشون ایمیل بزنم براتون رزرو کنم.
(2012-07-06 ساعت 17:17)nazanin_nik نوشته: بچه های گلم , نکنین این کاراتونو, این پولای الکی رو خرج نکنین, فقط هتل اوزیلهان ترجیحا اتاق های لوکسش, از یک آژانس در تهران پیغام بدین بهتون بگم. ضمن اینکه من تا الان 2دفعه رفتم و اصلا هم ترانسفر نگرفتم. دفعه اول از سفیران تراول اومدن و این دفعه که خودم تنها رفتم با ترانسفر هتل ددمان . گفتم منو میبرین گفتن چرا که نه؟ فقط هم 20 لیر برای هر سری.
(2012-07-02 ساعت 13:07)SH1A2R3 نوشته: (2012-07-02 ساعت 11:05)paymanva نوشته: سلام دوستان من واسه هفته دیگه بلیط ایران ایر گرفتن 460 تومن دوشنبه تا دو شنبه .
کسی میدونه هتل siva کیفیتش چه جوریه؟تا سفارت خیلی راهه؟
قیمتش چنده؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوست من
اولا سیاو هست نه سیوا
دوما ما از کنارش رد شدیم ظاهرا خوب بنظر میرسید ولی هتل مراد که ما رفتیم فقط 4 ماهه افتتاح شده و 4 ستاره هست و تر و تمیز و کارکنان مسلط به انگلیسی.البته قیمت واقعیش برای 2نفر 210 لیر وبرای 3 نفر 270 لیر بود که ما 100 لیر راضیشون کردیم.اگه خواستی برام پیغام خصوصی بزار من بهشون ایمیل بزنم براتون رزرو کنم.
بلیط ایران ایر گرون گرفتین من با ماهان گرفتم 310 تومن
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-06 ساعت 14:41)opayamani نوشته: سلام
ايا كسي هتل هيلتون در انكارا رفته و اطلاعاتي از اين هتل داره كيفيتش خوبه ?
سلام
دوست عزیز ما یک هفته در هتل هیلتون اقامت داشتیم. بسیار تمیز و مرتب با استخر تمیز و عالی و صبحانه بسیار خوب . البته اینترنت رایگان نداره و هزینه اینترنت روزی 50 لیر هست . تنها چیزی که نبودش کاملا" محسوسه دوستان و خانواده های ایرانیه !!! ما توی این یک هفته فقط 3 تا خانواده ایرانی دیدم و داشتیم از خوشحالی بال در میاوردیم. من نمیدونم باوجود اختلاف قیمت بسیار کمی که با هتل ددمان یا آنکاراپلازا داره چرا هیچ کدوم از دوستان هیلتون رو انتخاب نمیکنند؟
شماره کیس : 2012AS0005xxxx
تاریخ مصاحبه: هفته آخر june برگه آبی
دریافت کلیرنس: 31 جولای
دریافت ویزا: 10 آگست 2012
تعداد افراد این کیس : 3 نفر
تاریخ ورود به امریکا: 2 DEC
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-07 ساعت 17:10)mgolchin13 نوشته: (2012-07-07 ساعت 16:04)viona نوشته: (2012-07-06 ساعت 14:41)opayamani نوشته: سلام
سلام
دوست عزیز ما یک هفته در هتل هیلتون اقامت داشتیم. بسیار تمیز و مرتب با استخر تمیز و عالی و صبحانه بسیار خوب . البته اینترنت رایگان نداره و هزینه اینترنت روزی 50 لیر هست . تنها چیزی که نبودش کاملا" محسوسه دوستان و خانواده های ایرانیه !!! ما توی این یک هفته فقط 3 تا خانواده ایرانی دیدم و داشتیم از خوشحالی بال در میاوردیم. من نمیدونم باوجود اختلاف قیمت بسیار کمی که با هتل ددمان یا آنکاراپلازا داره چرا هیچ کدوم از دوستان هیلتون رو انتخاب نمیکنند؟
میشه توضیح کامل بدین. مثلا چه نوع اتاقی رو به چه قیمتی گرفتین و این که صبحانه مجانیه یا جداگانه باید پول داد واینترنت مجانی توی لابیش داره یا کلا از بیخ پولیه.... و هر نکته دیگه ای که به نظر خودتون خوب یا بد بوده رو بگین؟
به نظر من اشتباه می کنید این همه هزینه اضافی می کنید.
من رفتم هتل اوزیلهان و امکانات خیلی خوبی هم داشت و کاملا راضی بودم. اینترنت رایگان ( چه تو لابی چه تو اتاقها ) صبحانه رایگان ، نزدیکی به سفارت و مشتری های اکثرا ایرانی از مزیت های اونجاست.
از نظر قیمت هم از همه ارزونتره . من اتاق یک تخته گرفتم شبی 60 لیر. فقط کولر نداشت وگرنه یخچال و تلوزیون و حمام دستشویی مرتبی داشت.
این نظر منه حالا صلاح مملکت خویش خسروان دانند
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-07 ساعت 17:31)loveusa نوشته: (2012-07-07 ساعت 17:10)mgolchin13 نوشته: (2012-07-07 ساعت 16:04)viona نوشته: (2012-07-06 ساعت 14:41)opayamani نوشته: سلام
سلام
میشه توضیح کامل بدین. مثلا چه نوع اتاقی رو به چه قیمتی گرفتین و این که صبحانه مجانیه یا جداگانه باید پول داد واینترنت مجانی توی لابیش داره یا کلا از بیخ پولیه.... و هر نکته دیگه ای که به نظر خودتون خوب یا بد بوده رو بگین؟
من رفتم هتل اوزیلهان و امکانات خیلی خوبی هم داشت و کاملا راضی بودم. اینترنت رایگان ( چه تو لابی چه تو اتاقها ) صبحانه رایگان ، نزدیکی به سفارت و مشتری های اکثرا ایرانی از مزیت های اونجاست.
از نظر قیمت هم از همه ارزونتره . من اتاق یک تخته گرفتم شبی 60 لیر. فقط کولر نداشت وگرنه یخچال و تلوزیون و حمام دستشویی مرتبی داشت.
منم اوزيلهان بودم.... شرايطي كه loveusa ميگه درسته و تازه اگر شما قسمت لوكس رو براي اقامتتون در نظر بگيريد اتاق هاش اير كانديشنر ( كولر) هم داره.....
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-07 ساعت 17:52)opayamani نوشته: (2012-07-07 ساعت 17:37)schaghayegh نوشته: (2012-07-07 ساعت 17:31)loveusa نوشته: (2012-07-07 ساعت 17:10)mgolchin13 نوشته: (2012-07-07 ساعت 16:04)viona نوشته: [quote='opayamani' pid='188878' dateline='1341569518']
سلام
سلام
منم اوزيلهان بودم.... شرايطي كه loveusa ميگه درسته و تازه اگر شما قسمت لوكس رو براي اقامتتون در نظر بگيريد اتاق هاش اير كانديشنر ( كولر) هم داره.....
دوست عزیز ما دو تا بچه داریم و 1 هفته اونجا هستیم اینطور که من شنیدم آنکارا جائی واسه تفریح نداره من دارم فکر می کنم که هتلی رو انتخاب کنم که حداقل امکاناتی مثل استخر و پارک کودک وغیره داشته باشه که بتونم بچه ها رو اون مدت حداقل سرگرم کنم
آنكارا پر از پاركه.... بچه ها ميتونن برن كلي بازي كنن... پارك آبي هم داره... كلي هم پاساژ و مركز خريد داره مطمئن باش تو اين يكهفته حسابي سرگرم ميشي.... درسته كه آنكارا شهر توريستي نيست اما امكاناتش بد نيست... من خودم فقط ظهر ها و شبها ميومدم هتل تا استراحت كنم و برام زياد امكانات آنچناني مهم نبود ... با اين حال كلي هم بهم خوش گذشت.... حالا خود دانيد.. من ميگم اين همه هزينه واقعا نياز نيست... در مورد هتل هيلتون اطلاعات ندارم اما ددمان كه خيلي معروفه و 4-5 ستاره است هم آش دهن سوزي نيست.... كساني كه رفتن اينجوري گفتن...
من با هزينه اي كه كردم يعني شبي 36$ براي اتاق سينگل استاندارد ( قيمت لوكسش 48$ بود) اوزيلهان از اون هتل راضي بودم.... صبحانه معمولي رو به خوب.... اينترنت رايگان.... دسترسي محلي عالي مترو و اتوبوس.... نزديك بودن به سفارت و دكتر.... نزديك بودن به مركز شهر و مراكز خريد و رستوران
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
در مورد گرفتن يا نگرفتن تور بهتره بگم چون آنكارا شهر توريستي نيست اكثرا قيمتي كه تور به شما ميده بالاتر از زماني هست كه خودتون بريد ... به طور مثال من بليط رو خودم گرفتم و از قبل هم ميخواستم كه هتل رو هم خودم رزرو كنم.. با اين حال گفتم يه قيمت بگيرم بد نيست..... آژانس هتل بيوك ارشان رو براي يكهفته به من 600000 تومان قيمت داد ولي من اوزيلهان رو كه از بيوك ارشان بهتره رو رزرو كردم ( تلفني) و 220$ براي يك هفته تموم شد..
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-07 ساعت 18:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-07 ساعت 18:48 توسط vm1974.)
سلام
[/quote]
[/quote]
[/quote]
دوست عزیز ما دو تا بچه داریم و 1 هفته اونجا هستیم اینطور که من شنیدم آنکارا جائی واسه تفریح نداره من دارم فکر می کنم که هتلی رو انتخاب کنم که حداقل امکاناتی مثل استخر و پارک کودک وغیره داشته باشه که بتونم بچه ها رو اون مدت حداقل سرگرم کنم
[/quote]
آنكارا پر از پاركه.... بچه ها ميتونن برن كلي بازي كنن... پارك آبي هم داره... كلي هم پاساژ و مركز خريد داره مطمئن باش تو اين يكهفته حسابي سرگرم ميشي.... درسته كه آنكارا شهر توريستي نيست اما امكاناتش بد نيست... من خودم فقط ظهر ها و شبها ميومدم هتل تا استراحت كنم و برام زياد امكانات آنچناني مهم نبود ... با اين حال كلي هم بهم خوش گذشت.... حالا خود دانيد.. من ميگم اين همه هزينه واقعا نياز نيست... در مورد هتل هيلتون اطلاعات ندارم اما ددمان كه خيلي معروفه و 4-5 ستاره است هم آش دهن سوزي نيست.... كساني كه رفتن اينجوري گفتن...
من با هزينه اي كه كردم يعني شبي 36$ براي اتاق سينگل استاندارد ( قيمت لوكسش 48$ بود) اوزيلهان از اون هتل راضي بودم.... صبحانه معمولي رو به خوب.... اينترنت رايگان.... دسترسي محلي عالي مترو و اتوبوس.... نزديك بودن به سفارت و دكتر.... نزديك بودن به مركز شهر و مراكز خريد و رستوران
[/quote]
سلام
مااواخر جون هتل آنکاراپلازا بودیم با دوتا بچه هتل تمیز وراحتی بودصبحانه مفصل وکاملی هم داشت ولی استخر نداشت تا بچه ها استفاده کنند پنجره هاش هم برای بچه های خیلی کوچیک واقعا"خطرناک بود ما همش نگران این موضوع بودیم شاید بهتر بود هیلتون میرفتیم . اوزيلهان را هم برای بچه دار ها توصیه نمیکنم چون مااز جلوش رد شدیم وچیز قابل توجهی ندیدیم برای مجردهایی که بیشترش بیرون هستند خوبه برای پارک هم اگه میخواهید نزدیک باشه اطراف میدان کیزیلای بالاتر از اونجایی که دایناسورها هستند یک محوطه بازی هست که بچه های کوچک را سرگرم میکنه کالسکه هم حتما"ببرید چون واقعا"واجبه سرلاک یا غذای کمکی هم فراموش نشه غذاهاشون بیشتر حالت کباب داره وبرای بچه ی کوچیک قابل خوردن نیست مای بیبی هم ببرید چون واقعا"گرونه بازم اگه سوالی بود درخدمتم.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان سعی کنید هتل نزدیک مطب دکتر و سفارت باشه چون ما تو این دو روز 3 بار مجبور شدیم بریم مطب و چون وقت داده بود با تاکسی رفتیم، هتل ما نزدیک مرکز تجاری ومیدان کیزلاری هست از این بابت خوبه ، پارک های خوبی هم برای بازی بچه ها هست، گنیشلیک پارک هم شهر بازی خوبیه و تقریبا نزدیک، موقعیت همه اینا رو به راحتی میتونید از google map پیدا کنید، پیشنهاد می کنم قبل از سفر ، یک سفر مجاری اینترنتنی داشته باشید خیلی کمک میکنه، من دیر متوجه شدم. اینجا هم همش مشغول بازار یا دکتر (ما چون بچه داشتیم بیشتر) میشید و حوصلتن سر نمیره، مردم خیلی خوب و مهربون هم دارن، خیلی ساکت و مودب. موفق باشید
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا : جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-07 ساعت 19:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-07 ساعت 20:47 توسط viona.)
(2012-07-07 ساعت 17:08)opayamani نوشته: (2012-07-06 ساعت 14:41)opayamani نوشته: سلام
(2012-07-07 ساعت 16:04)viona نوشته: (2012-07-06 ساعت 14:41)opayamani نوشته: سلام
سلام
دوست عزیز ما یک هفته در هتل هیلتون ...
سلام
ممنون از پاسخ خوبتون ...
دوباره سلام
ما اتاق دابل گرفتیم و البته تختش انقدر داااااااابل بود که دختر چهار سالمون هم در کنار ما به راحتی میخوابید. (درواقع دابل و نصفی بود)
طبقه دهم با مینی بار و اتو و سشوار و چای ساز و ایرکاندیشن و ال سی دی
و من میخواستم خودکشی کنم وقتی اتو رو توی کمد دیدم چون اتو باخودم برده بودم
مینی بار رایگان نیست و مثل همه هتلهای پنج ستاره دیگه هرچیزی که از داخلش بردارید بصورت اتوماتیک وارد فایل مربوط به شماره اتاقتون خواهد شد و براتون فاکتور میکنند.
ما دوتا بطری آب معدنی رو گذاشتیم توی یخچال و برای جا دادن اون دوتا بطری مجبور شدیم همه چیز رو جابجا کنیم
روزی که برای تحویل دادن اتاق به رزروشن مراجعه کردیم گفت از مینی بار استفاده کردید؟ ما هم با اعتمادبنفس کامل گفتیم : خیر
آقاهه با تعجب به من نگاه کرد و شروع کرد به خواندن. تقریبا" کل نوشیدنیهای داخل یخچال رو اسم برد و من تازه اون موقع یادم اومد که کلی جابجایی داشتیم داخل یخجال و براش توضیح دادم و ایشون هم قبول کرد
استخرش هم رایگانه
کلا" اینترنت رایگان نداره ضمن اینکه مطمئن هستم که از طریق تور ارزانتر هست چون آژانسها تعدادی اتاق از هر هتل رو برای 365 روز سال رزرو میکنند بنابراین قیمتی که اونها ارائه میکنند خیلی به صرفه تر هست راستش اگر اشتباه نکنم توی اون تاریخی که ما رفتیم اختلاف قیمت هیلتون با ددمان چیزی بین 10 تا 15 دلار بابت هر شب بود. یعنی 118 دلار بابت هر شب از ما دریافت کردند و اگر بنا بود تمدید کنیم شبی 85 دلار بابت شبهای اضافی باید میپرداختیم که البته گرفتن برگه آبی باعث شد که سر وقت اتاق رو پس بدیم و برگردیم. اگر خدا خواست و کلیر شدیم باز هم انتخابمون هیلتون خواهد بود چون هیچ چیز آزار دهنده ای نداشت
درمورد اینترنت هم حالا یکهفته دور از کامپیوتر و نت باشیم اتفاق خاصی رخ نمیده فقط تمدد اعصابه.
اون دوستی هم که راجع به صبحانه پرسیده بودند خوبه بدونند که صبحانه خیلی خیلی خیلی مفصل و رایگان داره .
فاصله هیلتون تا مطب کمه اما تا سفارت نمیشه گفت که فاصله کوتاهی داره مخصوصا" اگر بچه کوچیک دارید البته ما دو روز قبل از مصاحبه پیاده تا سفارت قدم زدیم و رفتیم ولی روز مصاحبه از جلوی هتل که همیشه تاکسی ها به صف منتظر هستند یه تاکسی گرفتیم که تا سفارت 6 لیر شد
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما هم با ٢تا بچه كوچك رفتيم انكارا اصلا خسته كننده نبود وشما به راحتي
يك هفته را سرگرم ميشويد.هتل هم اژانس ج.ب قيمت بسيار مناسبي را براي هتل هيلتون
به ما پيشنهاد داد ولي با توجه به اينكه ما ٥نفر بوديم(با برو بچه ها دسته جمعي )
و براي هيلتون ميگفت سوييت نداريم.ترجيح داديم به ددمان برويم.راضي هم بوديم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوباره سلام
...
[/quote]
مرسی از جواب کاملتون...
[/quote]
توی اتاقی که ما بودیم همه چیز نو بود و هیچ چیز کهنه یا کثیفی وجود نداشت و قاعدتا" بقیه اتاقها هم همینطوری باید باشه . هر روز هم کامل نظافت میشد
دختر من 4 ساله هست و براش هیچ هزینه اضافی دریافت نشد ولی فکر میکنم آژانس گفته بود 6 تا 12 سال نصف قیمت حساب میشه حالا باز هم بپرسید