موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
تشکر از همه ی دوستان و عذر خواهی من رو بپذیرید چون مشکلات اخیر خودم باعث شده نتونم به دوستان سر بزنم.
در مورد این شایعه هم عارض بشم دوستان همتون رو دوست میدارم اما خودتون قضاوت کنید کسی که همه ی آرزوش اینه که ..... وقتی که این رو میبینه چقدر ناراحت میشه و امید خودش رو از دست میده دوستان لطف کنید تو سایت به هیچ وجه از نا امیدی و مسائل مربوط حرفی نزنید و اگه هم میزنید با دلیل و اسناد محکم باشه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-27 ساعت 18:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-27 ساعت 18:47 توسط mehrdad288.)
دوستان بعد از اينكه ( به اميد خدا ) كانفورنامبر قبولي اعلام شد چكار بايد كرد
لطفاً مراحل بعدي را بفرمائيد .
باتشكر
اگه يك روزي به يك ديوار بزرگ رسيدي و ديدي يك درب با قفل خيلي بزرگ داره نااميد نشو
" چون اگه قرار بود درب باز نشه بجاش حتماً ديوار مي گذاشتن "
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
کار خاصی نمیکنید.
براتون یه سری کاغذ میاد که باید اون ها رو پر کنید وبفرستید.
تایپیک های سال گذشته در این مورد زیاد بحث کردند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هم اولين باره كه شركت كردم بهمراه اعضاء خانواده ام ( چهار نفر ) و خيلي خيلي اميدوارم طوري كه به همه دوستانم ميگم ما كه ديگه رفتني شديم
خلاصه خودم آماده آماده كردم
البته براي تعداد اونطرف ( US ) كلي فاميل داريم و براي بقيه كارها خيلي حسابي راحت راحت فقط منظر برنده شدن هستم
اگه يك روزي به يك ديوار بزرگ رسيدي و ديدي يك درب با قفل خيلي بزرگ داره نااميد نشو
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-03 ساعت 08:39)mehrdad288 نوشته: دوستان من هم اولين باره كه شركت كردم بهمراه اعضاء خانواده ام ( چهار نفر ) و خيلي خيلي اميدوارم طوري كه به همه دوستانم ميگم ما كه ديگه رفتني شديم
البته براي تعداد اونطرف ( US ) كلي فاميل داريم و براي بقيه كارها خيلي حسابي راحت راحت فقط منظر برنده شدن هستم
خدا کنه برنده بشین. نه مثل من که از سال 2003 تا حالا هنوز امیدوارم!!!! ولی خداییش این لاتاری یک انگیزه برای گذراندن روزهای ما شده تا هر روز رو به امید اعلام نتایج بگذرونیم.
با آنکه سالهاست قصد رفتن دارم اما مطمئنم که خواهم رفت.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-15 ساعت 18:02)Last chance نوشته: (2011-12-03 ساعت 08:39)mehrdad288 نوشته: دوستان من هم اولين باره كه شركت كردم بهمراه اعضاء خانواده ام ( چهار نفر ) و خيلي خيلي اميدوارم طوري كه به همه دوستانم ميگم ما كه ديگه رفتني شديم
خدا کنه برنده بشین. نه مثل من که از سال 2003 تا حالا هنوز امیدوارم!!!! ولی خداییش این لاتاری یک انگیزه برای گذراندن روزهای ما شده تا هر روز رو به امید اعلام نتایج بگذرونیم.
انشالله كه امسال ديگه قبول ميشيد
چون هم سهميه ايران زياد شده و هم تعداد شركت كننده كمتر شده
پس اميد بيشتره
كل شركت كننده هاي 2013 حدودا هشت ميليون است كه چهار هزار و پانصد نفر برنده خواهند شد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقا یعنی مهلت ثبت نام تموم شده؟؟؟!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایا یه مهلت دیگه واسه ثبت نام نداره ؟؟؟
مثل اول می ؟