موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من دادم یه کسی برام ثبت نام کنه متسفانه فهمیدم شهر محل تولدم را اشتباهی شهر محل زندگی من زده حالا خیلی نگرانم کسی میدونه در صورت قبولی باید چکار کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
بعد از ثبت نام باید ایملی برام فرستاده می شد؟
من دو روزه ثبت نام کردم، Confirmation Number رو هم دارم، اما ایمیلی برام نیومده هنوز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایمیلی ارسال نمیشه
داشتن confirmation nmber به معنی اتمام ثبت نام شما می باشد منتظر چیز دیگری تا زمان اعلام نتایج نباشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی 2 تاسوال دارم 1من ثبت نام کردم شماره Confirmation هم گرفتم ولی امضایی نکردم مشکلی پیش نمیاد ؟ 2 اینکه واسه 2نفر دیگم ثبت نام کردم با یک آدرس ایمیل اشکالی نداره ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من چند وقت پیش انتهای فامیل خود رو از شناسنامه حذف کردم و دیروز شناسنامه جدید اومد ولی تو گذرنامه فامیلی قدیم هست و اگر بخوام تعویضش کنم دیر میشه.
حالا به نظر شما باید با فامیل جدید ثبت نام کنم یا فامیل قدیم؟
یادمه یکی از قبولیهای سالهای گذشته اینطور مشکلی داشت ولی هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم پستشون رو.
کسی اگر اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
همیشه رفتن رسیدن نیست - اما برای رسیدن باید رفت
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-30 ساعت 22:36)majidusa01 نوشته: (2011-10-28 ساعت 14:59)ali174 نوشته: سلام بچه ها من دادم یه کسی برام ثبت نام کنه متسفانه فهمیدم شهر محل تولدم را اشتباهی شهر محل زندگی من زده حالا خیلی نگرانم کسی میدونه در صورت قبولی باید چکار کنم؟
سلام باز هم اومدم
دوست عزیز نگران نباش چون می تونی {اگر برنده شدید} موقعی که چند تا فرم برا سفارت می فرستی در یکی از ائن فرم ها آدرس دقیقت رو بنویسی.
یه نکته برا همهگرچه هزارن بار گفته شده؟دوستان من جواب این گونه سوالات رو فکر کنم حدوداً بیست تا پست شام بیشتر گفتم.
ولی به همتون حق میدم چون این قرعه کسی سرنوت سازترین قرعه کشی زندگیمون هستش رعایت احتیاط واجب هست.
دوست عزیز به نظر من دچار مشکل میشی ولی اگر برنده شدی باید توضیح بدی که چیشده و خودت فرمت و پر نکردی چون اطلاعات شناسنامه ایت اشتباهه...
شماره کیس : 2015AS00000
تاریخ روئت قبولی در سایت: 1may
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-01 ساعت 12:45)matgogoia نوشته: سلام
من چند وقت پیش انتهای فامیل خود رو از شناسنامه حذف کردم و دیروز شناسنامه جدید اومد ولی تو گذرنامه فامیلی قدیم هست و اگر بخوام تعویضش کنم دیر میشه.
حالا به نظر شما باید با فامیل جدید ثبت نام کنم یا فامیل قدیم؟
یادمه یکی از قبولیهای سالهای گذشته اینطور مشکلی داشت ولی هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم پستشون رو.
کسی اگر اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
تا اونجايي که من اطلاع دارم هرچيزي که موقع ثبت نام هست را بايد بزنيد نه قبل و بعدش را.
موقعي که قبول شديد داخل ترجمه شناسنامه بايد توضيح بديد که انتهاي فاميلتونا در تاريخ قبل از ثبت نام عوض کرديد.
دوستان ديگه اگر اطلاعات کاملتري دارند کمک کنند.
شاد باشيد.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من همه صفحات را پر كردم ولي در مرحله اخر صفحه كانفرمشن نامبر كه اومد اينترنت قطع شد نتونستم شماره رو بگيرم بايد از اول ثبت نام كنم يا نه شماره رو چطور بگيرم
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-04 ساعت 14:52)mhg777 نوشته: سلام من همه صفحات را پر كردم ولي در مرحله اخر صفحه كانفرمشن نامبر كه اومد اينترنت قطع شد نتونستم شماره رو بگيرم بايد از اول ثبت نام كنم يا نه شماره رو چطور بگيرم
درود بر شما ...
اگر از اول ثبت نام کنید از قرعه کشی حذف خواهید شد ...
پس ثبت نام مجدد نکنید و به فکر یافتن شما ره کانفیرم باشید .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من همه فرم ها را پر کردم اما آخرین فورم که دکمه ارسال رو زدم صفحه بعدی لود نشد و نمیدانم صفحه ارسال شده یا نه. یعنی نمیدانم ثبت نام من کامل شده یا نه.
ار کجا باید بفهمم که ثبت نام انجام شده یا نه؟
میترسم دوباره ثبت نام کنم و قبلی هم ارسال شده باشه و از قرعه کشی حذف بشم.
دوستان وقتی نمانده . لطفا راهنمایی کنید.
ممنون