موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه راهنماییم می کنید . یعنی در اون قسمت اسم خودمونو می نویسم چون آدرس خودمونو می دیم یا نه ؟ مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نوشتن نام خودتون در این قسمت مشکلی ایجاد نمیکنه جون بعضی از برنده های سال قبل این کارو کردن و مشکلی نبوده
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
آقا یاشار می گویند در بخش in care of میشه اسم خودتو بنویسی به شرط اینکه بخوای نامه به دست خودت برسه و آقا مجید می گویند باید اسم کسی رو بنویسی که می خوای نامه دستش برسه.
امیدواریم حکایت انگور و عنب نباشه ! چون ظاهرا جفتش درسته !
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان آدرس من بدون نوشتن نام ايران و استانم جا ميشه(هر چند ننويسي مشكلي پيش نمياد چون اختياري)، به نظره شما حتما بايد نام كشورمون و استان و شهرمون رو بنويسيم. ثبت نام شروع شد.
متشكرم
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-05 ساعت 14:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-05 ساعت 14:07 توسط majidusa01.)
مثل اینکه این بحث حسابی مورد توجه قرار گرفته دوستان کسی که میخواهند آدرس یکی دیگه رو بدند ازقسمت 8a می نویسنه و اگر هم نخواهد جاش رو خالی میزاره و کسانی که آدرس طولانی دارن از دوتا لاین 8b و 8c استفاده کنند
ازهمه دوستان تشکر میکنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان 2تا سوال داشتم :
1- اینکه بلوک به انگلیسی چی میشه ؟ بلوک 19 غربی رو چه جوری مینویسن ؟
2- لطفاگ این آدرس رو چک کنید ببینید مورد نداره ؟
Unit 4 - Floor 2 - building 19 west - shahrak shahrdari - After Croos Iran khodro - District 21 - Rd makhsus - tehran - Iran.
پلاک 4 - طبقه 2 - بلوک 19 غربی - شهرک شهرداری - بعد از چهار راه ایران خودرو - منطقه 21 - جاده مخصوص - تهران - ایران.
ممنون میشم اگه اشکالی هست بگید بعد اون شهرک شهرداری رو شهرکشو فینگلیش نوشتم اشکالی نداره ؟