موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها!
نمی دونم اینجا جای گفتنش هست یا نه! خود مدیران عزیز درستش کنن.
توی صفحه وزارت خارجه فارسی زبان آمریکا در ف*ی*س*ب*و*ک سوالی پرسیدم و پرسیدند که جالب هست که شما هم بدونید.
پرسیدم آیا انتخاب شدن واقعا شانسی هست یا مثلا اولویتی چیزی وجود دارد. گفتند: Omid عزیز،
قرعه کشی گرین کارت کاملا بر اساس قرعه کشی و نامهایی که از این قرعه کشی خارج می شوند صورت می گیرد و چیز دیگری در این روند موثر نیست.
بعد یکی در مورد اسپانسر پرسیده بود و گفتند: خوانندگان عزیز،
اطلاعاتی که یکی از کاربران در اینجا در مورد ضرورت داشتن پشتیبان مالی برای برندگان قرعه کشی گرین کارت برای داشتن شرایط لازم برای دریافت گرین کارت ارائه داده است اصلا صحیح نیست. داوطلبان برای داشتن صلاحیت لازم برای دریافت گرین کارت باید نشان دهند آنها یا دوره دبیرستان را در ایران به پایان رسانده اند و یا اینکه دارای درجه بالایی از مهارت در زمینه خاصی هستند که امکان اشتغال آنها در آمریکا را اسانتر خواهد کرد. شرکت کنندگان در قرعه کشی گرین کارت امریکا به هیچ وجه نیازی به داشتن پشتیبان مالی در آمریکا نیستند.
ش کیس: 2018XXXXXXXXXX
نامه قبولی:
کنسولگری:
فرمها:
کارنت شدن:
نامه دوم:
مصاحبه:
کلیرنس:
ویزا:
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
به رویاهات فکر کن...
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام
من یک سوال دارم و اون اینه که اونجوری که روی وب سایت ثبت نام نوشته سایت با اینترنت اکسپلورر 6 و 7 کار میکنه. من روی لپ تاپم از روز اول ویندوز سون نصبه که ورژن اینترنت اکسپلورر 8 هست میخوام بدونم این توی روند ثبت نام مشکلی ایجاد میکنه. البته من یکی از دوستانم گفت که با فایر فاکس ثبت نام کرده و موفقیت امیز هم بوده و confirmation number هم دریافت کرده!
خواهش میکنم راهنماییم کنید.