موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگه ممکنه نمونه یه آدرس درست رو که باید وسه فرم قرار داد رو نشونم بدید؟ باید اول پلاک- کوچه -خیابون-شهر-استان- کشور باشه دیگه؟
یه دنیا ممنونم میشم بگید چطوری بنویسم
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی آدرس ها باید بدین صورت وارد شود ....
فقط دقت کنید ...»»»»»
آدرس هم به صورت انگلیسی از آخر به اول نوشته میشه . مثل : پلاک - طبقه - کوچه یا خیابان - منطقه یا محل - شهر - استان - کشور
For example, plaque, or Postal code - second floor - street or Alley - the location or Region - City - Province or State - Country
برای مثال آدرس :
پلاک 50 - کد پستی 7411384521 - طبقه دوم - ساختمان نگین - خیابان ملاصدرا - منطقه 6 - شهر تهران - استان تهران - ایران
به انگلیسی :
No. 50 - Postal Code 7411384521 - Second Floor - Negin Building - Molla Sadra St. - District 6 - City - Tehran Province, Tehran - Iran
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر ممکنه یک نمونه فارسی از فرم ثبت نام را به من نشان دهید متشکرم
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
(2011-09-28 ساعت 18:07)اوایی نوشته: اگر ممکنه یک نمونه فارسی از فرم ثبت نام را به من نشان دهید متشکرم
با سلام به تمام دوستان
ارسال شماره 1 را ببين.
To Wounds From One[font=Arial][/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از همه ی کسانی که تازه عضو میشن و کلاً از همه دوستان خواهش میکنم اول تایپک رو بخونند بعد سوال بپرسند این به نفع همه ی شماست چون اگر مدیران محترم سوال هایی که جوابش قبلاً تو تایپیک باشه رو حذف می کنند واگر این موضوع ادامه پیدا کنه شامل محرومیت های چندروزه خواهد شد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشد میپرسم شاید سوالم خنده دار باشه.من که مجردم وتا حالا ازدواجم نکردم تو قسمت تعداد فرزندان باید 0 بزنم یا خالی بزارم؟تو قسمت 14 فرم منظورمه.مرسی از جواباتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-29 ساعت 22:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-29 ساعت 22:44 توسط Lottery2013.)
من اسمم محمد علی هستش اینو چطوری باید تو فرم بنویسم
First name: Mohammad Ali
یا
First name: Mohammad Middle name:Ali
?????
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوست عزيز ايراني ها middle name ندارند و شما بايد محمد علي رو در قسمت First name وارد كنيد،اگر پاسپورت داريد طبق پاسپورت در فيد مورد نظر بنويسيد و اگر پاسپورت نداريد همانطور كه در فيد ثبت نام مي نويسيد به همان صورت درخواست پاسپورت كنيد.
مثال: Mohammad Ali يا Mohammadali
متشكرم
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم من اینجا این سئوالم رو می پرسم ، نمیدونم محل مناسبی است یا خیر؟ چون قبلا پرسیدم اما پیداش نمیکنم
سایت اصلی لاتاری نوشته فقط با اینترنت اکسپلوره 6 یا 7 ایا این به این معنی است که قطعا با ورژن های بالاتر با کروم کار نمیکنه؟
من که از IE9 استفاده میکنم و ویندوز 7 دارم نمیونم قبت نام کنم ، چون IE 6 یا IE7 روی ویندوزه 7 نصب نمیشه
با سپاس
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
سلام
فكر نكنم مشكلي پيش بياد ولي اگه به مرورگرهاي خواسته شده دسترسي داريد بهتره از اونا استفاده كنيد.
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من و دوستم چند سالی هست که ثبت نام میکنیم و فایده ای ندارد دوباره طبق روال سنواتی امسال هم ... ، به نظر شما بهتر فرمها مون را پشت سر هم بودن وقفه ای بفرسیم یا این که بعد از گذشت زمانی نفر بعدی فرم را ارسال کند . تشکر