موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-29 ساعت 22:42)j1970 نوشته: (2012-08-29 ساعت 21:08)capricorn نوشته: دوستان كسي ميدونه جديدا اتوبوس هاي havas كه از فرودگاه ميرن مركز شهر چقدر ميگيرن؟بعد اين پول رو اولش ميگيرن يا آخر موقع پياده شدن؟ آخر خطش Kizilay هست يا بايد بگيم كجا پياده كنه؟
5 لیر و 25 کروش یا 525 کروش.
آخر خط کیزیلای نیست و در حقیقت یه مسیر بسته رو طی میکنه. یعنی وقتی شما کیزیلای پیاده شدی، از همونجا دوباره سوار میشی میری فرودگاه!
پول رو اول میگیرن (فکر میکنم بلیتش دو سرس، یعنی همون بلیت رو موقع برگشت میتونی استفاده کنی) و بهت یه بلیت میدن.
به راننده بگو کیزیلای میخوای پیاده شی، و کلا میدون مشخصه و از سمت جنوب میاد به میدون میرسه (یعنی اول میدون قو، بعدش سفارت رو رد میکنه تا برسه به میدون)
البته بايد توجه كنيد كه اين اطلاعات راجع به اتوبوسهاي ego 442 بود و اتوبوسهاي havas ١٠ لير ميگيرن ميرن ايستگاه آشتى كه از اونجا بايد با تاكسى يا مترو برين كيزيلاى.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی میدونه چه جوری از میدان کیزلای میشه رفت فرودگاه؟
موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-02 ساعت 01:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-02 ساعت 01:08 توسط hadiseh.t.)
(2012-09-02 ساعت 01:01)asxz نوشته: سلام دوستان کسی میدونه چه جوری از میدان کیزلای میشه رفت فرودگاه؟
سلام از میدون کیزیلای اتوبوس EGO 442 میبرتتون فرودگاه نرسیده به میدون کیزیلای سمت راست اتوبوساش هستن هر یک ساعت یکبارم میان.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تو این چند وقت من کم و بیش از اطلاعات این سایت استفاده کردم ولی به دلیل مشغله زیاد هیچ فعالیتی تو این سایت نداشتم. در حال حاضر با توجه به اینکه بیکار در یک هتل در آنکارا در انتظار دریافت ویزا هستم تصمیم گرفتم که سفرنامه ام را برای استفاده دوستان جدید و نیز ادای دین در این سایت قرار بدم. البته این سفرنامه به درد بچه های 2012 نمیخوره ولی میتونه برای دوستان سالهای بعد مفید باشه. در این سفرنامه سعی میکنم جزییات رو بگم چون میدونم کلیات را دوستان عموما میدونند و به دونستن جزییات علاقه بیشتری دارند. با توجه به طولانی بودن سفرنامه و اینکه ممکنه حوصله خوندن تمامش رو نداشته باشین اون را به سه قسمت «پیش از سفر»، «سفر به آنکارا» و «پس از سفر» تقسیم کردم.
پیش از سفر
من بعد از ثبت نام در گرین کارت توسط یکی از اقوام بدون برنامه ریزی قبلی و کاملا شانسی برای اولین باربرنده شدم برای همین هیچگونه آمادگی برای این رویداد نداشتم. شماره کیس من ***62 بود که شماره بالایی محسوب میشه. در اولین فرصت با اطلاعاتی که از این سایت گرفتم فرمها رو پر کردم و به kcc ارسال کردم و با فرستادن ایمیل از رسیدنشون مطمئن شدم. بعد از اون با توجه به باردار شدن همسرم و بالا بودن کیس نامبر زیاد خودم رو درگیر این مساله نکردم. پس از به دنیا اومدن پسر کوچولوم در اوایل سال 91 به این فکر افتادم که این مساله رو با kcc در میان بگذارم. پس از گرفتن شناسنامه و ترجمه اون که حدود یک ماه طول کشید دیدم که پرونده ما خیلی زودتر از اونی که فکر میکردیم کارنت شده و به سفارت آنکارا ارسال شده. وقت مصاحبه ما ماه جون (خردادماه) تعیین شده بود. همچنین گفته بودند که دیگه از این به بعد تنها با سفارت در تماس باشید. به همین خاطر به سفارت ایمیل زدم و ماجرای بچه دار شدن را گفتم. اونها هم گفتند که فرمها را مجددا پر کنم به همراه مدارک براشون بفرستم. این توفیق اجباری (زود کارنت شدن) استرس زیادی بهم وارد کرد. پاسپورت من و خانمم مهلتش تموم شده بود و برای پسر یک ماهه ام هم باید پاسپورت میگرفتم. تازه این شروع ماجرا بود و مدارک دیگر را هم باید آماده میکردم. برای همین به دوستان توصیه میکنم که حتی اگر کیس نامبر بالایی دارند کارهاشون رو خیلی زودتر شروع کنند تا مثل من دچار استرس نشند. اولین کاری که کردم برای گرفتن پاسپورت اقدام کردم و با یکی از دوستان در آمریکا برای اسپانسر شدن تماس گرفتم. کارای گرفتن پاسپورت حدودا دو هفته طول کشید دوستم هم قبول کرد که اسپانسر بشه و من بهش گفتم که فرم اسپانسری رو پر کنه به همراه کپی گرین کارت و فرمهای مالیاتی یک سال گذشته را برام بفرسته. البته برای محکم کاری بیست و هفت میلیون هم از اینور و اونور جور کردم و یک گواهی موجودی حساب هم از بانک گرفتم. به دوستان توصیه میکنم اگر کسی را در آمریکا دارند گرفتن اسپانسر ارزش رو زدن را دارد چون اگر اسپانسر داشته باشید میتونید مطمئن باشید که از این نظر در سفارت مشکلی نخواهید داشت ولی موجودی حساب رو با این وضع دلارزیاد نمیشه روش حساب کرد. به عنوان مثال یک نفر بود تو سفارت با موجودی بیست و یک میلیون برای یک نفر که سفارت ازش قبول نکرده بود و گفته بود که کمه. بعد شروع به ترجمه مدارک کردم. دقت کنید که سفارت در ترجمه مدارک نیازی به مهر دادگستری و وزارت خارجه نداره و فقط مهر دارالترجمه کفایت میکنه. بنابراین به هیچوجه پول و وقت خودتون را هدر ندید. من مدارک را فقط با مهر دارالترجمه بردم و هیچ مشکلی پیش نیومد. البته از هر مدرک دو سری ترجمه گرفتم که یک سری را پست کردم و یک سری را برای محکم کاری همرام بردم که البته بهشون نیاز پیدا نکردم. بعد از اینکه مدارک جمع و جور شد برای پست اقدام کردم که پست TNT و DHL گفتند که به سفارت آمریکا چیزی را ارسال نمیکنند. با جستجو تو اینترنت یک پستی را پیدا کردم به اسم KARAPOST. اونها بسته رو قبول کردند که انصافا کارشون هم خوب بود و بسته سه چهار روزه به سفارت رسید. تا اینجای کار فقط سه هفته مونده بود به تاریخ مصاحبه و من تازه به فکر خرید بلیط و رزرو هتل و گرفتن نوبت دکترافتاده بودم. برای خرید بلیط اقدام کردم. پرواز ترکیش یک میلیون تومن قیمت دادند و ایران ایر 450 تومن که فقط دو روز در هفته پرواز داره. شما اشتباه من را تکرار نکنید. بعد از کارنت شدن و مشخص شدن تاریخ مصاحبه برای خرید بلیط اقدام کنید در این صورت میتونید بلیط ارزون را در تاریخ مورد نظرتون بگیرید. با توجه به اینکه مصاحبه من روز پنج شنبه بود بلیط رفت رو دوشنبه گرفتیم و برگشت رو ناچارا دوشنبه هفته بعد گرفتیم. آژانس هتل رو گرون قیمت داد برای همین خودم از سایت berimsafar یک هتل چهار ستاره را به اسم Hotel Aldino رزرو کردم. برای گرفتن وقت دکتر هم هرکار کردم از طریق وب سایت تمامی وقت ها پر بود و نتونستم وقت بگیرم. واکسن هم که دیگه هیچی نه من کارت واکسن داشتم نه خانمم. تنها کاری که کردم کارت واکسن پسرم را تنها بامهر دارالترجمه ترجمه کردم و همرام بردم.
سفر به آنکارا
پرواز ساعت پنج صبح بود که واقعا ساعت مزخرفیه و شب رو اصلا نمیتونی بخوابی. عوارض خروج را تو همون فرودگاه برای هر نفر 55 هزار تومن پرداخت کردیم و حرکت. پرواز حدودا دو ساعت و نیم طول کشید که با توجه به اختلاف یک ساعت و نیم با آنکارا ساعت شش یا شش ونیم به وقت آنکارا اونجا بودیم. اولین چیزی که اونجا به چشم میومد خلوتی و آرامش فرودگاه آنکارا بود. اسم فرودگاهی که واردش میشید هست «اسن بوغا» (Esen Boga). از فرودگاه که اومدیم بیرون جلوی در اتوبوس Hava ایستاده بود. آدرس هتل را من به شخصی که کنار اتوبوس بود نشون دادم اونم گفت: Bus Stop Taxi. ما هم سوار شدیم. کرایه اش نفری ده لیر بود که ما رو به مرکز شهر به ایستگاهی میبرد که پر از تاکسی و بغل ایستگاه مترو بود. بعدا فهمیدم که بیرون در خروجی فرودگاه سمت راست صد متر جلوتر یک ایستگاه اتوبوس هست به نام EGO 442 که ایستگاه آخرش منطقه ای هست به نام قیزیل آی (Kizilay) که به سفارت و هتلهای اون منطقه خیلی نزدیکه و کرایه اش فقط 5 لیره. خلاصه با اتوبوس Havas به مرکز شهر رفتیم و با یک تاکسی به هتل رفتیم. تاکسی که سوار شدیم تاکسیمتر داشت و حدود بیست لیر کرایه اش شد. به هتل رسیدیم. پذیرش هتل فقط پاسپورت من رو گرفت و به اتاق راهنماییمون کرد. هتل Aldino نوساز نبود ولی تمیز بود و پرسنل فوق العاده مودبی داشت. صبحانه اش هم عالی بود. این هتل در خیابان تونالی هیلمی (Tunali Hilmi) بود که یک خیابون باحال با انواع و اقسام فروشگاه هاست. این هتل بین مطب دکترو سفارت واقع شده و با هر دو تقریبا فاصله اش برابره و با ده دقیقه پیاده روی میشه به سفارت یا مطب دکتر رسید. برای دوستانی که اصرار دارند که پول تاکسی ندند من توصیه میکنم که نزدیک به دکتر هتل بگیرند. چون ما سه بار ناچار شدیم به مطب دکتر بریم ولی سفارت فقط یک بار رفتیم. خلاصه روز اول خانم من اینقدر خسته بود که گرفت خوابید و من هم رفتم پیاده مطب دکتر را پیدا کردم رفتم هتل گرفتم خوابیدم. خلاصه روز اول رو کلا خوابیدیم. روز دوم که سه شنبه بود بدون نوبت رفتیم دکتر فهمیدیم که نوبت اینترنتی کلا کشکه. صبح عکس گرفتیم و آزمایش خون دادیم بعدازظهر هم نوبت معاینه بود که به من و خانمم نفری دو تا واکسن زد و برای پسرم هم ترجمه کارت واکسن رو گرفتند و فقط اطلاعاتش رو وارد کردند. و ششصد دلار هم پیاده شدم و قرار شد فرداش بریم نتیجه رو بگیریم. روز بعد نتیجه رو گرفتم و از اون طرف پیاده رفتم ورودی سفارت رو پیدا کردم. صبح پنج شنبه ساعت 9 صبح نوبت مصاحبه بود. ساعت هشت و نیم جلوی سفارت بودیم. اونجا مامور جلوی سفارت اعلام کرد گرین کارت. ما که گرین کارتی بودیم رفتیم پاسپورت رو تحویل دادیم و منتظر شدیم صدامون بزنند. بیست دقیقه بعد ما رو صدا زدند و رفتیم داخل تو یک صف دیگه ایستادیم. چون نوزاد همرامون بود ما رو خارج صف داخل فرستادند و تا اونجایی که من دیدم خیلی به این چیزا اهمیت میدند. مثلا افراد مسن رو هم زودتر میفرستادند. خلاصه رفتیم داخل یک باجه بود که یک خانم فارسی زبان نه چندان خوش برخورد یک شماره بهمون داد و پرسید که مصاحبه فارسی یا انگلیسی که ما فارسی رو انتخاب کردیم. یک شماره بهمون داد و منتظر نشستیم تا شماره مون رو صدا بزنند. داخل سفارت خیلی سرد بود ازشون خواستیم که کولر رو کمتر کنند اونها هم گفتند که این کار رو کردند و درست میشه که البته نشد. اکثر کارمندان داخل سفارت خوش برخورد بودند و کمی فارسی بلد بودند البته به شکل فجیع. دفعه اول یک خانمی اسم منو صدا میزد و میگفت باجه چهار ولی این باجه چهار رو اینقدر بد میگفت که من مونده بودم که اینا چی میگند. سه بار اسمم رو تکرار کرد و من سرگردون اینورو اونور میرفتم تا بالاخره فهمیدم چی میگه. تو دلم گفتم همون انگلیسی بگید خیلی بهتره. خلاصه رفتم باجه چهار نهصد و نود دلار نازنین رو (برای سه نفر) با دستای خودم تقدیم کردم و دوباره نشستم برای level بعد. دوباره صدامون زدند یه ابهامی تو فرمها بود که براشون توضیح دادم و دوباره نشستیم. مرحله بعد انگشت نگاری و در نهایت مصاحبه. مصاحبه خیلی کوتاه بود و آفیسر یک فرم آبی هم بغلش آماده گذاشته بود که معلوم بود قراره بریم برای کلیرنس. سوگند خوردیم و فقط یک سوال از من راجع به کارم و یک سوال از خانمم راجع به کارش پرسید و گفت که تا شب یک ایمیل براتون فرستاده میشه جواب سوالات داخل ایمیل را برامون ایمیل کنید تا مراحل اداری (بخوانید کلیرنس) کارتون رو شروع کنیم. اطولا آفیسرها هیچوقت از واژه منحوس کلیرنس استفاده نمیکنند و میگند مراحل اداری. ما هم برگه آبی رو با اصل مدارک گرفتیم و اومدیم بیرون. از اون روز تا دوشنبه که پرواز برگشت بود رو تو آنکارا علاف بودیم. فقط میگشتیم و میخوردیم. آنکارا بازارای خوبی داره ولی فقط برای گشتن نه برای خرید چون اصولا شهر ارزونی نیست. غذاهاش هم که فقط گوشته ولی خوشمزه است و نسبتا گرون در مقایسه با ایران. البته با اینکه همش گوشته ولی تنوع بالایی داره و تو این یک هفته غذای تکراری نخوردیم و رستوران های مختلفی رو رفتیم از نظر پولی هم خوب پیاده شدیم. ضمنا ترکها انگلیسیشون خیلی ضعیفه و اگه فارسی باهاشون صحبت کنید بهتر میفهمند چو ن کلمات مشترک زیاد هست. اون شب برای من اون ایمیلی که آفیسر گفته بود نیومد. دو سه شب بعد هم همین طور. بهشون از طریق سایت اینترنتی سفارت ایمیل زدم و ماجرا رو گفتم ولی باز ده روز گذشت و خبری نشد. خلاصه روز دوشنبه شد و زمان برگشت به ایران. قبلا به رسپشن هتل گفته بودم که ما 4 صبح چک اوت میکنیم. ازمون پرسید که تاکسی برا فرودگاه میخوایم ما هم گفتیم آره. اون هم دقیقا چهار صبح زنگ زد که بیدارمون کنه تاکسی هم دم در هتل آماده بود. چک اوت هتل هم در عرض یک دقیقه انجام شد که برام جالب بود. از ما پرسید که از مینی بار استفاده کردید گفتیم نه و تمام. مثل هتل های ایران نبود که زمان چک اوت باید یک حسن آقایی رو بفرستند اتاق شما رو ببینه یه وقت قاشقی تلویزیونی حوله ای چیزی تو جیبت نذاشته باشی بلند کنی بعد نیم ساعت چک اوت انجام بشه. صبح زود بوق سگ ساعت چهار صبح سوار تاکسی شدیم رفتیم فرودگاه .اول که برای استفاده از چرخ باید دو لیرسکه داشته باشی که ما نداشتیم و جایی هم نبود که بگیریم. برای همین ماهم مثل بقیه مسافرها ساکها رو کوله کردیم و رفتیم داخل. قسمت بسته بندی بار هم که تعطیل بود و ظاهرا مسئولش ساعتای هشت و نه صبح اگه عشقش بکشه میاد. خلاصه برگشتیم ایران.
پس از سفر
ایران که برگشتیم هونطور که گفتم ده روزی از مصاحبه گذشت و باز خبری از ایمیلی که آفیسر گفته بود نشد. دوباره بهشون ایمیل زدم و ماجرا رو گفتم. دو روز بعد فرم نه سوالی معروف رو با ایمیل فرستادند و کلی اطلاعات رو که اکثرش تکراری بودند و قبلا هم تو فرما بهشون داده بودم رو خواسته بودند. خلاصه جیک و پوک زندگیمون رو ریختیم وسط دایره و یک روز تموم وقت گذاشتم و جواب رو براشون فرستادم. چند روز بعد ایمیل زدند که اطلاعات رو دریافت کردند و بر همین اساس اقدام میکنند. حدود یک ماه بعد از اون ماجرا کلیرنس اومد و فعلا هم که مجدد آنکارا هستم و در انتظار دریافت ویزا. باز اگر دوستان سوالی داشتند خوشحال میشم بتونم کمکی کنیم. با آرزوی موفقیت برای همه.
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-07 ساعت 17:49)tiba نوشته: سلام دوستان
کسی راجع به هتل سیاو اطلاعات داره؟ تمیزی، اینترنت، کتری برقی و نزدیکی به سفارت
با تشکر
این توضیح یکی از دوستانی هست که قبلا اونجا بوده
به نظرم کامله هتل سیاو
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال