موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-04 ساعت 20:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-05 ساعت 17:25 توسط علیرضا م.)
با سلام خدمت تمامی دوستان خوب مهاجرسرا
سفرنامه ام را تاجایی که امکان داشته باشد بصورت مفصل ودرچندمرحله مینویسم تا انشالله مورد استفاده شما دوستان قرار بگیرد
گرفتن بلیط
من از همان اول برنامه ام این بود که بدون استفاده از تور به دبی بروم ولی وقتی تاریخ مصاحبه ام دوم اپریل (14 فروردین) معین شدومیدانستم در این ایام مسافرین نوروزی زیاد هستند لذا ریسک نکردم واوایل اسفند ماه بلیط وهتل رو از طریق آژانس رزرو کردم.هزینه بلیط،ویزا وهتل برای هر نفریک میلیون تومان شد،ولی بعدش که رفتم دبی متوجه شدم که آژانس به ازای هر شب اقامت در دبی مبلغ 150درهم اضافه برای خودش برداشته بود.یعنی اینکه هزینه اقامت هتل هرشب درهتل 310 درهم بود وصاحب آژانس با کلی منت همین اتاف رو 460درهم به ماداده بود،حالا شما از قرار درهمی 520 تومان حساب کنید چقدر اضافه برده،درهرصورت من به همه دوستانی که توی ابوظبی مصاحبه دارند توصیه میکنم از آژانسها فقط بلیطوویزا رو بگیرند وبرن دبی،اونجا که رسیدن از فرودگاه یک تاکسی بگیرن برن میدان بنی یاس ،اونجا هتل زیاده،یا اینکه ازراننده تاکسی بخوان که اونها برسونه یک هتل سه یا چهارستاره(بستگی به توان مالیشون)برسونه وبعدازرسیدن به هتل موردنظرشون وچونه زدن هتل بگیرن.
من خودم یک هفته ای که دبی بودم هتل گولدن اسکویرGOLDEN SQUAREبودم که سه ستاره بود وازش راضی بودم
یک چیز مهمی که باید بگم اینه که هرجا میخواهیدبرید حتما"از مترو استفاده کنید.جابجایی با مترو خیلی براتون به صرفه است وکیفیت مترو هم خیلی بالاست.من اول فکرمیکردم متروشون درحدمتروی تهران باشه ولی وقتی رفتم دیدم متوجه شدم انشالله متروی تهران تا 50 سال آینده به متروی دبی میرسه البته اگه متروی دبی کیفیتش در50 سال آینده همین طور بمونه وهیچ پیشرفتی نداشته باشه
درمورد تاکسی متر تاکسی هاهم بگم که شما همین که سوارمیشید 3درهم میندازه واگه مسیرتون کوتاه باشه وکرایه تون کمتر از 10 درهم باشه همون10درهم رو ازتون میگیره به عبارتی حداقل پرداختی شما هرباسوارتاکسی میشید 10 درهمه
مدیکال
من به توصیه بچه های مهاجرسرا برای مدیکال رفتم نیومدیکال سنتر که دقیقا بغل ایستگاه متروی ابوهیل قرارگرفته،
بعدازرسیدن به NMC از من وخانمم هرکدوم 3قطعه عکس خواستن ولی از بچه ها نفری یک عکس
هزینه مدیکال اینطوریه
عکس قفسه سینه75درهم فقط برای افرادبزرگسال
آزمایش خون VDRL-RPRپنجاه درهم فقط برای افرادبزرگسال
هزینه معاینه دکترشوکلا250 درهم برای بزرگ وکوچیک
دکترشوکلا گفت چون شما واکسن مرحله سوم کزاز رونزدید پس الان باید بزنید به همین خاطر از من وهمسرم نفری 100 درهم اضافی واسه این واکسن گرفتن،چیز دیگه ای که دکترDINESH KUMAR SHUKLA بهش گیرداد این بود که گفت ازکجا معلومه بچه های شماواکسن آنفولانزا زدن،چون توی کارت واکسیناسیون اطفال اسمی ازواکسن آنفولانزا نبود،من هم بهش گفتم توی کارت من وهمسرم نوشته که ما دوتا زدیم خوب اونها هم بامازدن که ایشون قبول نکردن،من هم افتادم سردنده لج گفتمش که نامه واکسن ما چهارنفر خونه است ومیگم برام بفرستن ایشون هم گفت من فردا صبح منتظرم بیاری ببینم،من هم سریعا زنگ زدم به برادر خانمم که پزشکه وگفتم یک نامه ای سریعا برام بنویسه ،مهرکنه وبرام ایمیل کنه،البته لازمه خدمتتون عرض کنم که خانواده ما هرسال بخاطر اینکه پسرم آسم داره واکسن آنفولانزا رو میزنیم.
فرداش که من کپی ایمیل رو نشون دکتر شوکلا دادم گفت برام بخونش که من متن فارسی ایمیل رو براش خوندم،اون هم گفت حالا تمام اینایی که گفتی برام به انگلیسی زیر برگه بنویس من هم همین کاروکردم ودکتر پذیرفت وقرارشد ما پس فرداش بیاییم جوابمون رو بگیریم،یک چیز دیگه ای که برام جالب بود گرفتن تعهد کتبی ازخانمم بود که بعد از عکس برداری باید تعهد میداد تا سه ماه آینده باردارنشه،درحالی که من توی سوالات یکی از خانمهای برنده امسال دیدم که نوشتن اگرکسی دردوران کلیرنس بارداربشه بایدچکارکنه؟؟؟؟؟
وقتی روز جمعه رفتم جواب مدیکالموبگیرم از پرستاری که جوابها رو بمن داد پرسیدم مدت اعتبارمدیکالم چقدره که ایشون گفت یک ساله است،پرسیدم چرا بعضی ها میگن جواب های شما 6 ماهه است که ایشون گفت برای افرادی که مسن باشند یا آزمایشهاشون نرمال نباشه ماتاریخ 6ماهه میزنیم ولی برای شما که آزمایشاتون نرماله زدیم یک ساله،توی مصاحبه هم من این سوالو ازافسرمصاحبه گرپرسیدم که ایشون هم تاییدکردن مدت اعتبار مدیکال یک ساله است
مورد دیگه اینکه بیمارستان نیومدیککال سنتریک بیمارستان کاملا"هندی هستش ومدیریت مرکزی این بیمارستان در دهلی نو میباشد وهیچ ربطی به آمریکا نداره ولی فعلاطرف قراردادسفارت امریکاست
مورد مهم دیگه ای که خدمتون بایدعرض کنم هر100دلار آمریکا 367 درهم توی صرافی ها چنج میشه ولی توی مدیکال سنتر وبازار بین 363 تا 365 درهم چنج میکنن پس بهتره توی صرافی پولتون رو تبدیل به درهم کنید
ایشالله مرحله بعدی سفر رو روزهای آینده براتون میزارم.درمورد این مرحله هرسوالی دارید میتون بپرسید،باکمال میل پاسخگوخواهم بود
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-05 ساعت 16:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-13 ساعت 11:53 توسط علیرضا م.)
گشت وگذار در دبی
چون من احتمال میدادم که در روز مصاحبه بعلت گرفتن برگه آبی وعدم دریافت ویزای یکضرب حالمون گرفته بشه لذا برنامه سفرمون رو طوری تنظیم کردم که اول خوشیهامون رو به اتفاق خانواده انجام بدیم ودرآخرمصاحبه بدیم وسریع برگردیم خونه به همین خاطر تاریخ مصاحبه مون روزششم سفرمون بود وفرداش باید برمیگشتیم
درمرحله گشت وگذار دردبی به این جاهاسرزدیم
1-بازار ابن بطوطه که قیمتها بسیار بالا وبازاربسیاردیدنی(جنب ایستگاه متروی ابن بطوطه)
2-یک شب شام درکشتی به همرا موزیک زنده
3-ماشین سواری در صحرا به همراه شام وموزیک عربی ودیگر برنامه ها
4-استخر پارک آبی
5-بازدید ازبرج خلیفه .رقص آبنمای روبروی برج
6-بازدید از آکواریم بسیاربزرگ نزدیک برج خلیفه
7-بازدید از سیرک دولفینها
8-بازاز های مختلف منجمله ریف مول،انصارگالری(ایستگاه متروی صلاح الدین)،امارات مول،دی تو دی،گرین هاوس،سیتی سنتر . .. . ..
مصاحبه
برای مصاحبه ورفتن به دبی من به توصیه دوستان مهاجرسرابا ملیکا هماهنگ کردم واز ایشون قیمت خواستم که ایشون گفت 400 درهم،البته از جاهای دیگه هم قیمت گرفتم که اونها هم از 500 درهم به بالا گفتن ودرنهایت باماشینی رفتم که ایشون فرستاده بود،ماشین صبح ساعت 5 اومد دم درهتل وماساعت 7دم درسفارت بودیم .قبل از ماکسی نبودومااولین نفرروی صندلیهای سمت چپ نشستیم.بعدازما کم کم افراددیگری هم اومدن که اونها هم درصف ویزای مهاجرتی نشستن
ساعت 8که شد یک آقای هندی با یک دستمالی که مثل مردای هندی میبندن روی سرشون اومد وبرگه های ماروچک کردن وازماخواست که وارد سفارت بشیم.پس ازکلی بازرسی بدنی وتحویل اسباب واثاثیه ازماخواستن که بریم داخل ،پس ازورود ،شماره یک رو تصاحب کردیم.
چنددقیقه ای ننشسته بودیم که من یادم اومد پولها روتوی کیفم توی بازرسی جاگذاشتم،ازمسئول اونجاخواستم که برگردم وپولا روبیارم که ایشون به راحتی قبول کرد.بعدازبرگشتنم دیدم که دارن شماره یک روصدامیزنن،یک خانم ایرانی بود که بهم گفت هرکدام از افرادخانواده رو که میگم مدارکشو بده،اول از من که فردبرنده بودم خواست تمام اصل مدارک مربوط به خودم وکپی ترجمه هاشون روبدم(اصل ترجمه ها رونخواست)از هرکپی مدرک ترجمه فقط یک سری گرفت بعد تمام مدارک مربوط به خانمم ودرنهایت بچه ها
نکته ای که باید اینجابایدخدمتتون عرض کنم اینه که من یک جوردیکه مدارک رو مرتب کرده بودم من تمام ترجمه شناسنامه افراد رو توی یک پوشه جداکرده بودم،تمام مدارک تحصیلی من وخانمم رو توی یک پوشه دیگه الی آخر . . . . .منظوراینه که من مدارک رو بصورت موضوعی جداکرده بودم ولی اون خانم مدارک رو بصورت فردی ازم خواست که جداکردن مدارک هرفردبصورت تکی باعث شدکمی وقتم گرفته بشه وایشون شروع کردبه غرزدن،درنهایت ازم خواست که فرمهای پرشده رو بهم بده که من گفتم کدوم فرمها؟اون هم گفت فرمهایی که بایدپرمیکردی ومن بهش یادآوری کردم که مافرمهاروپست کردیم kcc که یکدفعه انگارکه یادش اومده باشه رفت و فرمهای مارو آورد.ازم خواست که یک آدرس توی امریکا توی قسمت مربوطه بنویسم که من نوشتم ودرآخرهم گفت اسم وفامیل شخصی که آدرسشونوشتی هم بنویس من از spell صحیح اسم اون دوستمون مطمئن نبودم به همین خاطر ازش خواستم کپی پاسپورتش که پیش خودش هست رو به من بده تا ازروی اون بنویسم.درنهایت هم گفت بریدبشیند
نکته دیگه اینکه از ما بهیچ وجه عکس نخواستن وبااینکه من یادآوری کردم گفت لازم نیست.از مدارک مدیکالمون هم فقط پاکت آزمایشها روبرد وپاکت عکسهای سینه روپس داد وگفت لازم نیست
بعد ازچند دقیفه یک باجه دیگه اسم وفامیل ماروصدازد برای انگشت نگاری،البته ازبچه هاانگشت نگاری نخواستن
بعدازانگشت نگاری یک باجه دیگه ای ماروصدا زدن،یک خانم امریکایی که فارسی رو خیلی خوب صحبت میکرد.ازمن پرسیدکارم چیه من هم گفتم گلفروشی بعد مدرکم وپرسید که من گفتم مهندس عمران اینو که شنید بلند گفت wow شما مهندسی عمران خوندیدولی کارتون گلفروشیه؟ که من بهش گفتم همه مثل شما تعجب میکنن وهمینو ازم میپرسن واون هم دیگه دنبالشونگرفت بعد هم ازم پرسید که اگه رفتی آمریکا چقدرمیخوای باخودت پول ببری که من جاخوردم چون توی مصاحبه های قبلی نخونده بودم که ازکسی اینو پرسیده باشن،من هم فی البداهه گفتم 100هزاردلار،نمیدونم کم گفتم یا زیاد،بعدش هم گفت کجاخدمت کردی که من گفتم سپاه ،همین که گفتم سپاه قیافه اش کش اومد ودیگه هیچی نپرسید،یک فرم آبی بهم داد که توی اون روی آدرس سایت ابوظبی وشماره کیس نامبر من با ماژیک فسفری پررنگ شده بود و ازم خواست که توی سایت چک کنم هروقت اسمم دیدم بیام برای گرفتن ویزا ،البته بعدش تاکیدکرد شما منتظر45 روزنباشید وهر هفته سایت رو چک کنید
یک چیزمهم دیگه اینکه من مدارکم فقط مهردارالترجمه روداشت بدون مهردادگستری وامورخارجه که سفارت هم ترجمه ها روپذیرفت ،به شما هم توصیه میکنم پول اضافی برای مهر دادگستری وامورخارجه ندید
موضوع مهم دیگه اینکه من برای خانمم45میلیون تومان وبرای خودم 115 میلیون تومان تمکن مالی بردم به اضافه مدارک اسپانسر که همه شون رو ازم گرفتم وضمیمه پرونده ام کردند
فکرنکنم چیز مهم دیگه ای مونده باشه که ننوشته باشم ولی اگرکسی سوالی داره درخدمتم
والسلام
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آدرس سایت بیمارستان
Web : www.nmchealthcare.com
ایمیل بیمارستان جهت گرفتن نوبت
Email : appointmentdeiradxb@nmc.ae
هزینه مسافرت برای هرنفر بمدت یک هفته اقامت شامل بلیط،ویزا،هتل هرنفر800000 تومان
بیمارستان هرنفر425 درهم
سفارت هرنفر440 دلار
بقیه مخارج شامل خرید وگشت وگذار برای هرفردی متغیر است
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک موضوعی رو من طی پیام خصوصی با دوستمون Hediyeh مطرح کردم که بنظرم بدنیست بقیه دوستان هم درجریان باشن
بچه ها هزینه بلیط اهواز به دبی رفت وبرگشت 292000 تومانه و هزینه ویزای هرنفر170000 تومان ،حالا دوستان اگر میبینن که هزینه بلیط ازشهرشون به دبی خیلی بالاتره میتونن مسیرهای مختلفی رو برای رفتن به دبی انتخاب کنن،پس با این حساب هزینه بلیط وویزا روی همدیگه حدودا"470000 تومنه،میمونه هزینه هتل،هتلی که من بودم هتل golden square اتاق سه نفره در ایام نوروز که قیمتها بالا بود شبی حدودا" 300 درهم میداد،البته همونطورکه من توی سفرنامه ام گفتم آژانس همین اتاق روگرونتر برام حساب کرد ،حالا با توجه به تعدادنفراتتون وتعدادشبهایی که شما میخواهید اونجا بمونید میتونین یک مقایسه ای بین قیمت تور آژانسها و رفتن بدون تور بکنید
موفق باشید.
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان مهاجر سرایی و تشکر از مدیران سایت .
من یک هفته قبل از زمان مصاحبه به دبی رفتم و با توجه به اینکه به خونه یکی از اشنایان در دبی رفتم در مورد هتل یا شرایط گرفتن تاکسی و چیزهای دیگه نمیتونم اطلاعات خاصی به دوستانم بدم ضمن اینکه دوستان دیگه به خوبی در باره این مطالب اطلاعات کافی در اختیار گذاشتن .فقط درباره دو بخش مهم یعنی مصاحبه و مدیکال چک نکاتی به نظرم میرسه که باید به دوستان اطلاع بدم. درباره مدیکال چک و هزینه های ان دوستان قبلی مطالب کافی بیان کردن فقط اینکه اگه براتون امکان داره وقت قبلی حتما بگیرین چون روزی که من برای گرفتن وقت رفتم برای دو روز بعد بهم نوبت دادن و در اون روز هم حدود یک ساعت طول کشید تا نوبت به من رسید با اینکه وقت قبلی داشتم!( بیمارستان 24 ساعته پاسخگو هست ، من روز شنبه رفتم جوابو گرفتم).در بیمارستان پرستارها انگلیسی صحبت میکنن ولی دکتر از همون اول فارسی صحبت کرد و تمام سوالها رو فارسی پرسید یک کمی هم اخمو به نظر میرسه ولی در نهایت مشکلی نبود فقط یکی از پرستارها یک عکس منو با قیچی خراب کرد که مجبور شدم یک عکس دیگه بدم که در نهایت 4 عکس به بیمارستان دادم.در کل عکس به تعداد زیادتر ببرین که به مشکل بر نخورین.
در روز مصاحبه هم ساعت 6.5 صبح بلند شدیم و حرکت کردیم که با توجه به اینکه وسط راه چند جا توقف داشتیم ساعت 8 به سفارت رسیدیم .در سفارت ابتدا یه مامور پاسپورت و نامه مصاحبه رو چک میکنه و بعد وارد سالن اول میشیم که اونجا لباسها و وسایل رو چک میکنن و بعد از ان وارد دالان سبز معروف میشیم .در سالن بعد موقع ورود یه شماره میدن که باید منتظر شد تا شماره اعلام بشه.ابتدا مدارک بعد اثر انگشت وپرداخت 440 دلار وبعد هم در نهایت مصاحبه که یک خانم امریکایی که فارسی صحبت میکرد با من مصاحبه کرد .اول گفت اسمت چیه و بعد گفت قسم میخورید که چیزهایی که نوشتید درسته،بعد بقیه سوالها این بود که فقط من ترتیبش یادم نیست.شغل پدر و مادر،چند فرزندین،این حساب مال خودته،سربازی رفتی یا نه،شغلت چیه،کدوم ایالت و پیش چه کسی میری و رابطش با تو چیه،و بعد گفت کیس تو مشکلی نداره و یه برگه صورتی دراورد و گفت پس فردا بیا و ویزاتو بگیر.کلا میخوام بگم که اصلا سخت نگرفتن .
شرایط من :سربازی معاف .اسپانسر نداشتم .کار در شرکت خصوصی .برگه تمکن مالی بعلاوه وکالت خونه
موفق باشید.
شماره کیس : 2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:اواخر Oct
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:اواسط Nov
کنسولگری: تغییر یافته به ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیسec
تاریخ دریافت نامه دوم:اواخر Dec
تاریخ مصاحبه: اواسط Feb
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-14 ساعت 17:26)maryam_sh نوشته: بچه هاي ابوظبي ممكنه متني كه واسه وقت معاينه پزشكي زديد رو اينجا واسه من بگذاريد؟
دوست عزیز اصلا"احتیاج به نوبت قبلی نیست اگه خواستی صبح بری ساعت 7 ونیم اونجا باش واگه خواستی بعد از ظهر بری ساعت 3 اونجا باش تا نفر اول باشی،موفق وپیروز باشید
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان.
من حدود 4 ماهه كه از مصاحبه ام در ابوظبي مي گذرد و هنوز كلير نشدم.
از زمان آزمايش پزشكي هم حدود 4 ماهه كه مي گذرد، مي خواستم بدونم اعتبار ويزاي من از 4 ماه پيش شروع شده و نهايتا 2 ماهه ديگه اعتبار خواهد داشت؟ بنابر اين اگر در طول 2 ماه آتي كلير نشوم ويزا ديگر به من تعلق نمي گيرد؟ آيا اگر كلير شدم ،امكان دارد قبل از گرفتن ويزا، يك بار ديگر آزمايشات پزشكي را تكرار كنم و به سفارت ارائه دهم تا زمان مجاز ورود به آمريكا براي من از همان روزي كه ويزا گرفتم تا شش ماه بعد ، اعتبار داشته باشد؟ كارت واكسن انيستيتو پاستور را در بيمارستان دبي براي آزمايشات پزشكي 4 ماه پيش تحويل دادم و هيچي دستم نيست. آيا براي تمديد زمان ويزا ، جدا از انجام مجدد آزمايشات پزشكي در دبي ، بايد به اتيستيتو پاستور مراجعه كنم و دوباره واكسن هارا بزنم و كارت جديد واكسن بگيرم؟
ممنون مي شوم اگر كسي كه در اين زمينه اطلاع دارد پاسخي به من بدهد.
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2012-05-23 ساعت 11:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-23 ساعت 11:14 توسط faranak.n.)
(2012-05-20 ساعت 18:45)hoda2012 نوشته: بچه ها چند تا سوال داشتم
وقتی میریم دبی تا مصاحبه واسه اینکه حوصله مون سر نره مجبوریم یا توی این فروشگاه ها بچرخیم یا با این تور های تفریحی بریم دور بزنیم
1- حالا از دوستانی که تازه از مصاحبه اومدن غیر از خانم ملیکا شخص دیگه ای که کارهای تور رو انجام بده و قیمتش هم مناسب باشه میشه معرفی کنین و اگه امکان داره نوع تور و هزینه ای که پرداخت کردین رو هم ذکر کنین ممنون میشم
البته نمی دونم تا موقع مصاحبه ما قیمت ها بالاتر میره یا نه
2- در خصوص مراکز خرید هم اگه جای خاصی رو مد نظر دارین معرفی کنین ( حالا چه از نظر قیمت در برابر جنس ارائه شده یا مارک های معروف یا .....)
مرسی ممنون
در مورد تور نمی دونم ما بیشتر جاها رو خودمون از اینترنت سرچ می کردیم می رفتیم 1-2 جا هم با ملیکا رفتیم قیمتش خوبه نسبتاً
بزرگترین و بهترین بازار دبی از نظر من دبی مال هست که 1-2 روز کامل باید وقت بزارید تا تمام مغازه ها رو ببینید اما حتما برید چون خیلی دیدنیه..آبشار موزیکال هم همون جاست...یک آکواریوم و باغ وحش خزندگان و حیوانات دریای هم داره که بد نیست (اگر علاقه مندید)
بعد هم امارات مال هست که اون هم بزرگه و خوبه...
هر دوی این بازارها گرونن..کلا جنس های دبی نسبت به چند وقت اخیر گرون شده و زیاد هم فروش ندارن...تازه ما رفتیم همه جا حراج بود ولی بازم گرون بود
جاهایی واسه سوغاتی یا کلا جنس های ارزون می تونید برید green house یا مرکزالقبائل ...
مغازه مورد علاقه من center point هست که جنساش عالیه و من هر سری می رم کلی جنس میخرم..قیمتش نسبتا گرونه اما من با باقی جاها مقایسه کردم به صرفه تره
جاهای دیدنی هم پیست اسکی امارات مال، آکواریوم دبی مال، هتل آتلانتیس که واقعا عالیه یک پارک آبی داره می تونید برید با دلفینا شنا کنید و در کل خیلی خوبه و هزینش از 400 درم شروه می شه فکر کنم ..
تور کشتی کروز هم هست که در خور شما رو می گردونن و شام بهتون می دن..اگر ایرانیش رو برید برایتون موسیقی ایرانی می خونن و غیر ایرانی ها هم رقص عربی (بلی دنس) و ...
رستوان آبشار که موسیقی سنتی از 9 تا 12 داره...
تور کویر هم خوبه!
wonderbus هم هست که یک اتوبوس داخل آبه!
پارک های آبی مثل واید وادی و ...
یه تور کل شهر هم هست که ملیکا میاد دنبالتون همه جای دبی رو می گردین که ما نرفتیم چون همه جا رو خودمون دیدم
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-25 ساعت 12:50)hoda2012 نوشته: یه سوال:
واسه سفارت ابوظبی چند سری کپی از مدارک باید بگیریم؟
یک سری کافیه دوست من. البته دو سری از نظر قیمت فرقی با یک سری نمیکنه. من برای احتیاط دو سری گرفتم که شاید امریکا به دردم بخوره.
کیس نامبر;2012as34xxx
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-26 ساعت 23:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-26 ساعت 23:32 توسط Hediyeh.)
متشکرم دوست عزیز
انشاالله شما هم موفق باشید. و اما پاسخ سوالاتتون:
1) دخترم 17 سالشه, در مورد واکسن اطفال زیر 2 سال اطلاعی ندارم میتونید از پاستور میدان پاستور بپرسید. هم اطلاع رسانیشون بهتره هم منصفتر از تجریشن!
2) دو تا نامه تمکن مالی به مبلغ 50 و 45 میلیون به نام من و همسرم ارائه دادیم.
3) به تعداد افراد کیس باید مبلغ تعیین شده پرداخت بشه. بچه و بزرگسال نداره!
4) والله کامل نمیدونم! درست روز آخر قبل از سفر ایشون گفتن من یه cv جدید تهیه کردم که بهتره همرامون باشه و اتفاقا چقدر هم خوب شد که بود! اگر لازم بود بفرمایید تو پیام خصوصی براتون نمونه اش رو بذارم.
موفق باشید
کیس نامبر;2012as34xxx
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس