موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
اینمم لیست جاهایی که مورد اعتماد سفارت ابوظبی هستش.
http://abudhabi.usembassy.gov/medical_list.html
دوستان چرا همه فقط یه جا میرین ؟؟؟
کیس #: AS1xxx1
ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012
از 10/17/2012 در آمریکا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از لطفت و این رو از سایت Mideast Polyclinic پیدا کردم
http://www.mideastpolyclinic.ae/gcard.htm
که فارسی توضیح داده جالب بود.
از 10/17/2012 در آمریکا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-18 ساعت 15:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-18 ساعت 17:06 توسط Solitude.)
خوب همون طور که قول داده بودم چیزای مهمی که تو جواب به من با ایمیل Mideast Polyclinic گفتن و اینجا میگم واستون.
قسمت اول ایمیل بعد از تشکر و از این حرفا این بود
Mideast Polyclinic is located centrally in Deira Dubai on the Al Rigga Rd and is within a short distance from most of the city hotels.The clinic is open from 8:30AM to 1:00PM and 4:30to 8:30 PM and is closed on Fridays and UAE public holidays and Thursday afternoon
که میگه Mideast Polyclinic در مرکز دیره دبی در خیابان الرقه واقع شده است و در یک فاصله کوتاه از بسیاری از هتل های شهر قرار دارد.
کسایی که هتلشون تو دیره نیست خیابان الرقه ایستگاه مترو داره اسم ایستگاهش هم به اسم همون خیابونه یعنی Al Rigga
و میگه کلینیک صبح از 8:30AM تا 1:00PM و بعد از ظهرا از 4:30 تا 8:30 باز است و جمعه ها و تعطیلات عمومی امارات و پنجشنبه بعد از ظهر کلینیک بستست
در ادامه میگه
If you arrive at the clinic by 10 AM we will make sure to have all the forms and results ready next day (if there wouldn't be any special problem which might require further investigations) .
در کل میگه که اگه 10 صبح خودتونو برسونین کلینیک روز بعدش جوابو میدن اگه البته مشکل خاصی نباشه یا بررسی بیشتری احتیاج نداشته باشه.
اونایی که بچه هاشون باهاشون هستن تو ایمیلی که به من زدن هیچ چیزی در مورد بچه ها نگفتن خود شما تماس بگیرین منشی فارسی زبان داره میگم
و گفته شده که
Normally you do not need to make an appointment but we suggest you arrive at least two days prior to your appointment at the American Embassy in Abu Dhabi
به طور معمول شما لازم نیست که وقت قبلی بگیرین ولی ما به شما پیشنهاد می کونیم که شما حداقل 2روز قبل از وقت مصاحبتون در ابوظبی به کلینیک مراجعه کنید.
خوب به اینجا رسیدیم که میگه
You need to bring with you all the forms which you have received from the American Embassy together with three recent photographs and the original passport also if you have had vaccinations in Iran please do bring with you all the official records in order for us not to repeat them. In case of having major medical condition or taking any medication(S)please provide us a record regarding your medical condition or bring along with you the records.
در کل اینم میگه که نامه های که از سفارت دریافت کردین با 3تا عکس و اصل پاسپورت و اگه واکسناتونو تو ایران زدین کارت واکسیناسیون همون زرد پاستور و به همراتون بیارین که دوباره واکسنارو نوش جان نکنید
در صورت داشتن شرایط خاص پزشکی یا مصرف هر نوع دارو مدارک و پرونده های پزشکیتون هم همراه باشه باهاتون.
اینجاشو داشته باشین
There are some Iranian staff and physicians at the Mideast Polyclinic and naturally speak Farsi which will make you more comfortable.Should you need transportation to Abu Dhabi it also can be arranged for you at the reception
میگه بعضی از کارکنان و پزشکان Mideast Polyclinic ایرانی هستن و برای راحتی شما به فارسی هم صحبت می کنند.
و اینجا یه چیز جالب گفته اگه بایستی ترنسفر بشی ابوظبی رسپشن واست هماهنگ میکنه خودم هم نفهمیدم جواب منظورش هست یا خود خود ما زنگ میزنم می پرسم.
و هزینه هم که گفته
The cost of including Medical examinations,feeling all the necessary forms,Blood Tests and XR is 850 Dirhams plus the cost of vaccines should you need them.
در کل هزینه پر کردن فرما و آزمایش خون X-Ray و غیره میشه 850 درهم بعلاوه هزینه واکسنایی که نیاز دارید این و باید زنگ بزنم درستو حسابی بپرسم.
آخرش هم گفت که
if you have more questions you can call the clinic during the office hours and speak to Miss Khadijeh Amirkhani the Iranian receptionist 009714-2216888
و اگه سوالهای بیشتری دارین که در ساعات اداری متونید با منشی ایرانی کلینیک خانم خدیجه امیرخانی تماس بگیرین و بپرسین
شمارش هم که دیگه همونه
امیدوارم این پیش سفرنامه های من بدردتون بخوره
شاد باشید و موفق
از 10/17/2012 در آمریکا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-19 ساعت 01:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-19 ساعت 01:52 توسط Solitude.)
سلام دوباره به دوستان.
اول از همه یه تشکر مخصوص از hadiseh.t عزیز مرسی از دلگرمیت واقعآ خوشحالم کردی.
tandoreh دوست من اینو بخون.
خوب به اینجا رسیدیم که من قرار بود نسف شب بخوابم و صبح اول وقت روز شنبه 28مرداد 91 برم دنبال ویزای امارات و هتل و بلیط هواپیما.
آقا صبح ساعت 8:30 پاشودم و تا حاضر شدم شد 9 بنده خدا داماد خاله مامانم که تو یه آژانس مسافرتی معروف تو رشت کار می کنه پیش دستی کرد و ساعت 9 قبل از این که از خونه بزنم بیرون بهمون خونه زنگ زد آخه دیروزش جمعه بهش زنگ زده بودیم و خلاصه جریان و گفتم و گفت چشم به بچه ها میگم واست انجام بدن و گفت ویزاهای امارات رو معمولآ اینترنتی 2روزه صادر میکنند و میدن.
ادامه در طی صحبت گفت که به خاطر عید سفارت امارات تعطیله و هتل هم 2 و 3 ستاره خیلی کم پیدا میشه 50-50 اگه می خوای بیا پاست رو بیار که زود اقدام کنی انشالا درست میشه.
من هم که چاره ای نداشتم گفتم چاره ای نیست این راهی هست که باید رفت پاسو یه قطعه عکس ورداشتم و 10 نشده خودم رو به آژانس مسافرتی که فامیل مون اونجا بود رسوندم.
در کل من که رسیدیم آژانس قلقه و چشمتون روز بد نبینه.
گفته بود 2روزه اینترنتی میدن ویزا رو آقا اینترنت آژانس مسافرتیه از 9 صبح قطع بود تا 12 ظهر.
خلاصه منم که استرس گرفته منو خانومی که کارامو انجام میداد یه خانم جوون خیلی محترم مهربون باحال بود که خیلی دوست داشتنی بود به اسم خانم نجفزاده که بنده خدا هر کاری از دستش بر آمد سنگ تموم گذاشت.
خلاصه تا ساعت 11 فقط تونست قیمت ایران ایر واسم در بیاره ایران ایر آژانسای مسافرتی شبکه اینترانت دارن و نت هم قطع باشه رزرو و چک می تونن کنن.
قابل توجه که ایران ایر واسه جمعه 24 اگست جا میداد.
فرما رو پر کردم و پاسم و عکس و اسکن کرد و اصل شو داد.
تا ساعت 11:45 اینترنت برای مدتی وصل شد. در این هنگام بود که خانم نجفزاده دوست داشتنی گفت بزا واست ماهان هم چک کنم شاید ارزونتر بود و چک کرد که واقعآ هم بود 457تون رفت و برگشت گفتم تا نت قطع نشده همینو بگیرین لطفآ و واسم پرواز ماهان رو گرفت و می دونم که تا الان حدس و زدین بله اینترنت درست بعد گرفتن بلیط پرواز ماهان من تا ساعت 1 قطع شد دوباره.
خلاصه شروع کرد تلفنی قیمت هتلا رو واسم در آوردن که در نهایت با تلاشهای بسیار 3تا هتل تونست واسم سینگل روم پیدا کنه که 2ستاره 7شب در میومد 1480
3ستاره 1530 و 4ستاره 1840 با تمام هزینه ها.
که 3ستاره رو گفتم بگیره و رفتم صندق حساب کردم که به خاطر نوسان دلار دیگه بعدآ بالا و پایین نشه.
و فقط ویزا رو واسم ویزای urgent یا فوری واسم گفت باید بگیره که گفت هزینه ویزا میشه 220.000تومان.
مجبور بودم وقت نداشتم فکر می کنم اگه تهران وقت داشتم می تونستم ارزونتر هم پیدا کنم ولی خوب ریسک بود و وقت هم که اصلآ نبود.
خلاصه نت که قطع بود گفتن میلو میزنن که ویزا رو که تا آمدن بعد تعطیلات یا توی تعطیلات کارکنان سفارت واست انجام بدن.
من که خدمو سپردم دست خدا تلاشم و دارم می کنم تا اینجا منو آورده قسمت باشه بقیه راه هم هوامو داره.
خلاصه ساعت 1:30 آمدم به سمت خونه و ساعت 4 هم زنگ زدم آژانس که ببینم میل زدن یا نه که خانم نجفزاده گفت بله ارسال کردن دیگه باید منتظر جواب باشیم یا داخل تعطیلات یا بعدش یا روز آخر.
کلآ همه بهم میگن که خیلی آدم پیگیری هستی بعضی وقتا دیگران از دستم کلافه میشن.
ولی اینو بگم خیلی از آژانسای مسافرتی صبح تا ظهر تو تعطیلات بازن پس اقدام کنید شاید آژانسای مسافرتی شهر شما هم باز بود روزای عید.
یکی 2تا رو تو رشت من میدونم که بازن یکیش که من رفته بودم. توی شهر خودمون و عرض میکنما.
از جای هتل که خیلی راضی هستم چون توی خیابون رقه هست و به Midest Polyclinic هم که نزدیک که 5 دقیقه هم پیاده راه نیست امیدوارم که کیفیت هتل و غذاهاش هم خوب باشه برم حتمآ از خوب و بدیاش واستون میگم.
صبحهانه و ناهار هم که با هتل هست اینو نگفتم ووچر هتل پیش آژانس مونده قرار با ویزا تحویل بگیرم که اسم و آدرس هتل رو واستون بعد میزارم.
شاد باشید و موفق
این داستان ادامه دارد.
بر میگردم
از 10/17/2012 در آمریکا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-21 ساعت 22:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-21 ساعت 22:58 توسط Solitude.)
خوب خوب خوب میرسیم به ادامه داستان من.
امروز من رفتم دنبال کارهای نیمه تمام که داشتم و خدا رو شکر خودم هم نفهمیدم با تمام استرسی که داشتم چطور این کارا خودش جور آمد.
خدایا شکرت.
تاریخ امروز هم 31 مرداد 91
صبح داشتم خواب میموندم که مامان از خواب بیدارم کرد ساعت 7:20 گفت کارات دیر نشه. تا مامان صدا زد گفتم خوب شد خواب نموندما ایول.
سریع لباسارو پوشیدم و دست و صورت و شستم و ده بدو.
اول از همه سند خونه و شناسنامه و کارت ملی خودم و بابا رو ورداشتم رفتم دفتر خونه تازه باز کرده بود و خلوت.
مدارک و دادم و گفتم یه وکالت واسم تنظیم کنه و پرسیدم که کی حاضر میشه که بابا رو بیارم واسه امضاء اینور و انور و خواهش گفت 10:20 اینجا باش.
رفتم دنبال پدر عزیز دفتر کارش و گفتم پدر بریم.
که پا شدیم رفتیم به سمت بانک پاسارگاد اول که یه خانمی بود خیلی خوش برخورد و باحال که بابا رو میشناخت اینو بگم که من می خواستم تمکن مالیمو از پارسیان اول بگیرم ولی هر کاری که کردم زودتر از 3روز گفت نمی شه.
که خلاصه بابا گفت بیا بریم پاسارگاد ببینه این آشنایی که تو بانک بابا رو میشناخت میتونه کاری کنه واسه ما یا نه.
رسیدیم بانک هنوز نیومده بود یکم منتظر که شدیم ساعت نزدیک 10 شد و گفتیم ما میریم دفتر خونه دوباره بر میگردیم.
ساعت 10:35 در صورتی که ترافیک بود رسوندیم خودمون و به دفتر خونه و یه 20 دقیقه ای نشستیم تا تو دفاتر وارد کنند و امضاء و این حرفا که شد ساعت حدود 11 و وکالت گرفتم آمدیم که بریم به سمت بانک دوباره.
راستی وکالت هزینش شد 54000 تومان.
خلاصه آمدیم که بریم بانک یکی از دوستای دیگه پدر زنگ زد گفت برو پیش سرهنگ کیانیفر بگو فلانی معرفی کرده واست سوء پیشینه رو یه روزه میده.
که رفتیم کلانتری گلسار و پیش همون جناب سرهنگ و پول واریز کردیم و مدارک هم دادم و انگشت نگاری هم کردن و رفتیم باجه پست یه نامه زد واسه شهرستان که جواب سوء پیشینه رو دستی به ما بدن.
توضیح این که تمام مراکز استانها سوء پیشینه رو پست می کنن و یک هفته طول میکشه. واسه هیمن یه راه بهمون گفت که انگشت نگاری رو مرکز استان میکنند و یه نامه میدن واسه شهرستان مثلآ ما که رشت بودیم رشت انگشت نگاری شدم و یه نامه دادن واسه دادستان شهرستان رودبار که جوابش و اون همونجا دستی به ما بده.
هزینه عدم سوء پیشینه هم 5000 تومان.
فردا صبح ساعت 6 راه میوفتم واسه رودبار که جوابو دستی بگیرم بیارم دالترجمه واسم ترجمه کنه.
مثل این که لازم نیست سوء پیشینه ولی از اونجایی که من وسواس زیادی تو تکمیل بودن مدارکم دارم و دوست دارم که همیشه مجهز در هر جا حاضر شم رفتم دنبالش.
خلاصه به اینجا رسیدیم که ساعت شد 12:40 که ما به بانک رسیدیم پدر موضوع رو به دوستش توضیح داد و اون گفت که خیلیا میان واسه سفارت های کشورای مختلف این نامه لاتین رو میگیرن الان اگه تو حساب پول بریزی تا فردا صبح آمادس که چون ساعت 1 بود تا پول و ریختیم به حساب من طول کشید و ساعت اداری هم تموم شد ولی به ما قول داد تا فردا حتمآ جابه جا می کنه. دمش گرم.
در آخر هم که کارت معافیتمو که داده بودم تعویض رفتیم پست فهمیدیم که آمده دست پست چیه. شماره پست چی رو گرفتیم زنگ زدیم که گفت نه فردا میدم 9 صبح. گفتم بابا مسافرم لازم دارم خلاصه با کلی خواهش و التماس خلاصه گفت بریم خونش ازش تحویل بگیریم که رفتیم دم در خونه پست چی ازش کارت معافیتم و گرفتم هوررررراااااا.
ساعت 6 هم رفتم دالترجمه سند و وکالت نامه و کارت معافیم رو دادم واسه ترجمه گفتم سوء پیشینه هم صبح میرسه گفت مشکلی نیست 5شنبه صبح همه رو ساعت 11 بهت تحویل میدم.
بعدش هم رفتم دنبال دلار که 2135تومان امروز بود که 1800 فعلآ گرفتم تا فردا هم شاید دوباره بگیرم بازم ببینم چی میشه.
دیگه کم کم داریم به اصل سفر نزدیک میشیم.
حتی فکرش رو نمی کردم که اینقدر همه چی زود انجام شه و امارات بهم ویزا بده.
ولی مثل این که خدا خیلی دوسم داره.
بر می گردم تا بعد.
از 10/17/2012 در آمریکا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-23 ساعت 00:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-23 ساعت 00:44 توسط Solitude.)
سلام بچه ها این هم هتلی هست که دارم من میرم دبی
http://www.mayfairdubai.ae/
زده اتاقا اینترنت وای فای داره.
دارم لپ تاپ می برم که اگه بشه مستقیم گزارش سفر رو واستون بزارم.
اگه هم نشد که برگشتم.
فردا ساعت 2 حرکت می کونم به سمت تهران.
واسم دعا کنید.
از 10/17/2012 در آمریکا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-25 ساعت 14:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-01 ساعت 02:46 توسط Solitude.)
خوب بچه ها من آمدم. دیروز جمعه وارد دبی شدم و تا به هتل با ترانسفر رسیدم شد ساعت نزدیک 12
در بدو ورود به هتل واسه همه آب میوه آوردن که کسایی که از راه آمدن یه لبی تر کنن.
و تا آمدم کارای تحویل اتاق رو انجام دادم و آومدم به اتاقم ساعت 1 شد.
آمدم اول چمدونم و باز کردم و یه دوش گرفتم و رفتم واسه نهار.
جالب اینجاست که تا همین الان که ساعت نزدیک به 2 روز شنبه هست با بیشتر از 7 یا 8 کیس لاتاری برخورد داشتم و خوشوبش.
که 3تاشون غیر از من تو همین هتل Mayfair هستن.
از کیفیت غذا واستون بگم اگه از 10 بخوام به سرآشپز نمره بدم میدم 5 ولی خوب هست داقون نیست.
در مورد اون اینترنت وایرلسی که تو سایتش نوشته باید بگم که اینترنت ADSL های ایران خودمون سرعتش بیشتره
و یه چیز دیگه که زیاد بسرفه نیست قیمتش هست
1ساعت اینترنت 15 درهم وایرلس تو اتاق
10ساعت 50 درهم به مدت 5روز هم میتونی استفاده کنی.
ونکته اگه کارت با نت تموم شد logout کنید اگه آمدید به این هتل که ساعتش واسه خودش نره.
و کافی بری رسپشن بگی اینترنت می خوای و پولش رو بدی اونم بهت یه رسید پول میده با یه برگه کوچیک که رمز و اینا توشه واسه وصل شدن.
نکته ای که جا موند: درست روبروی هتل وقتی از در میری بیرون سمت راست یه نیمچه خیابان هست بین 2 ساختمان که تو اول این کوچه یا هر چی بقل کافه و اینا یه کافی نت هم هست که با تابلوی قرمز و نوشته زرد که نوشته اینترنت کافه به انگلیسی.
نکته جالبش اینجاست که اینترنت ساعتی 5 درهم هست تو کافی نته و اگه دوست داری ارزونتر به نت دست رسی داشته باشی گزینه خوبیه راستی من 6 برگ A4 پرینت گرفتم تو کافی نته 6 درهم.
موقعیت مکانی هتل هم که همونطور که قبلآ گفته بودم تو خیابون رقه هست. ایستگاه مترو نزدیک کمتر از 2 یا 3 دقیقه پیاده روی داره.
یه سوپر مارکت بزرگ هم تقریبآ روبروی هتل هست که هر چی بخوای داره از دمپایی تا میوه جات و هر چی
یه چیز که اصلآ خوشم نیومد این بود که البته اینو بگم شاید واسه شما هم به درد بخوره.
من خواستم که ساعت 6 صبح Wake up call همون زنگ بزنن منو از خواب بیدار کنن که اصلآ نزدن و البته خودم موبایلو رو زنگ گزاشتم که بیدار شم ولی یکم خوابم سنگینه خلاصه با نیم ساعت تاخیر بیدار شدم پس نتیجه این که به Wake up callهای هتلا زیاد حساب نکنید.
من برم نهار فعلآ که خیلی گشنمه بعد میام میگم که واسه مدیکال چه کردم.
از 10/17/2012 در آمریکا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما شنبه شب رسيديم دوبي و صبح با مترو إز إيستكاه صلاح الدين سوار سديم رفتيم إيستكاه ابو هيل و إز خروجي سوم كه مياي بيرون درست درمياي جلوي مركز nmc .تو اسانسور دكمهm رو كه ميزني ميره به مركز nmc و وقتي ميكي براي معاينه ويزا اومدي نامه مصاحبه و مدارك را ميدي و صدات مي كنند براي عكس و ازمايش و فشارخون و معاينه بينايي و قد و وزن.معاينه دكتر هم شامل شنيدن صداي قلب و ريه و ديدن ته حلق و معاينه كشاله ران براي فتق كشاله و درمورد مردها معاينه سيستم تناسلي و سؤالاتي در مورد سوابق جراحي و بيماري و سلامت روان است.بعد با توجه به وقت مصاحبه روز بعد ساعت 8 شب براي جواب وقت داد ند كه ما فردا يك ساعت زودتر رفتيم و جواب حاضر بود.شب قبل با خانم ملكيا صحبت كرده بوديم و دوباره تلفني هماهنك كرديم براي ٥ صبح كه به موقع ماشين أومد و ما هفت صبح سفارت در ابوذبي بوديم.٨صبح كارمندا اومدند و داخل شديم اول مدارك را داديم كه هيجكدام اصلشونو نخواست بعد انكشت نكاري و بعد مصاحبه كه روي سربازي همسر و كار دولتي بنده با تاسف تأكيد كرد و يك كاغذ سفيد داد واز يك هفته بعد فرمود كه به سايت سربزنيد و ما مات و ارزومند خيره به بركه صورتي در كنار دستش نكاه مي كرديم كه باسبورتها را دستمان داد و روانه مان كرد.حالا من بدو اهو بدو تاكي كلير شويم و نفس راحتي بكشيم و وقت نيز بسي تنك است و شايد زبانم لآل تا ان موقع يا ويزا تمام شدندي ويا زمان به سر امدي.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سربا زي تو س ب ا ه و شغل خودم غير دولتي ولي خانمم استاد دانشكاه دولتي است .يناير اين با اين أوصاف خدا بدا دمان برسد . ألبته قاعدتا بأيد خيلي دلشان بخواهد كه دوتا ادم تحصيل كرده به تورشان خورده ولي ظاهرا خيلي إز سربازي مي ترسند كه واقعا نميدانم جطوري ميشه أينها رو إز اشتباه دراورد كه بابا سربازي اينجا اجباري است و محل انهم به اختيار فرد نيست و كسي هم با كار دولتي تبديل به تروريست نمي شود ولي ظاهرا فعلا مقياس و ملاك انها درست يا غلط اينهاست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام حضور همه دوستان
بلاخره ما هم ویزامون رو گرفتیم . فقط خواستم از همه دوستان مهاجری بخاطر راهنماییهاشون تشکر کنم.
تنها تجربه من که تو این سایت گفته نشده اینه که تا ابوظبی میشه با اتوبوس از ایستگاه اتوبوس بردوبی(ایستگاه مترو غبیبه) با قیمت 25 درهم رفت وبرگشت.البته برگشت 15 درهمه. دو ساعت هم طول میکشه و اولین اتوبوس حدود 6ونیم صبح حرکت میکنه و هر نیم ساعت یکی هست.
بامید موفقیت همه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال