موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-07 ساعت 04:31)omid84 نوشته: سلام دوستان
من مطالب مربوط به نحوه ازدواج در ترکیه رو خوندم. اما فکر میکنم موضوع من خاص هست:
من گرین کارت آمریکا دارم و در آمریکا زندگی میکنم، قصد دارم که با دختر مورد علاقه ام بالاخره پس از سالها مخالفت های خانواده اش ازدواج کنیم. مشکل اینجاست که من ایران نمیتونم برگردم و چون از طریق پناهندگی و از ترکیه وارد آمریکا شدم در حال حاضر تراول داکیومنت دارم. و البته قید ثبت ازدواج در ایران رو هم زدیم
من قصد دارم که ترکیه ازدواج کنم و به این منظور نیاز به برگه تجرد از سفارت ایران دارم که در سایتش نوشته که فقط شناسنامه نیاز داره، سوالم اینجاست که بعد از اینکه برگه تجرد گرفتم و باید به دفترخانه ترکیه مراجعه کنم اونها از من پاسپورت ایرانی نمیخوان؟ اگر اونجا تراول داکیومنت آمریکا رو نشون بدم اونوقت نمیگن برو از سفارت آمریکا برگه تجرد بگیر؟ اصلا اونجا پاسپورت نیاز هست؟
در آخر ممکنه اگر آدرس دفترخانه ها و دارالترجمه های با قیمت مناسب و نزدیک به سفارت ایران در آنکارا را میشناسید بگید؟
دوست گرامی شما برای هرکاری تو سفارت ایران به پاسپورت ایرانی احتیاج داری. بهتره یک کشور دیگه ازدواج کنید. ارمنستان یا گرجستان رو بررسی کنید.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نامزد من اهل چک است و ما میخواهیم ازدواج کنیم ایشون مسلمان می شن. و ما میخواهیم عقد شرعی کنیم کسی میدونه راهترین راه برای ازدواج چیه؟
برای تشکیل پروانه زناشویی چقدر زمان میخواد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از جوابتون.
دوستان اگه من ترجمه گواهی تجرد و شناسنامه و پاسپورت را تو ایران با تایید وزارت کشور و سفارت ترکیه بگیرم اگه نیازی است ترکیه درگیر سفارت ایران بشم؟
ما میخواهیم عقد بین الملل کنیم.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-03 ساعت 23:12)sahar_a009 نوشته: ممنون از جوابتون.
دوستان اگه من ترجمه گواهی تجرد و شناسنامه و پاسپورت را تو ایران با تایید وزارت کشور و سفارت ترکیه بگیرم اگه نیازی است ترکیه درگیر سفارت ایران بشم؟
ما میخواهیم عقد بین الملل کنیم.
بله باید سفارت ایران در ترکیه تاییدش کنه
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال