موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-29 ساعت 16:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-29 ساعت 16:01 توسط dreamer60.)
من در بهعضي از تاپيك ها به هيچ عنوان نميتونم پستي ارسال كنم. با اخطار subject too long مواجه ميشم. كمكككككككك
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
احتمالا تنظیمات جدید برای اعمال محدودیت اسم تاپیکها تعداد کاراکترهاش کمتر شده (تعداد کاراکترهای کمتری مجازه) به همین دلیل هم تاپیکهای با اسم طولانی که در قدیم و با محدودیتهای قدیم درست شده بودند، الان مشکل دارند.
اگر اشتباه نکنم باید این مشکل رو با تاپیکهای داشته باشید که اسم طولانی دارند؟!
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
فروزن عزيزم مثلا" در تاپيك (( سفر به ارمنستان براي مصاحبه : تور ، هتل ، بليط و ........ )) كه با راه حلي كه دوستان گفتن فعلا" مشكل حل شده
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
یه مشکلی هم هست که من تازه متوجه شدم، وقتی توی یک صفحه فقط یدونه پست هست، صفحه نمایش داده نمیشه ولی وقتی تعداد پست ها بیش از ۲ تا میشه تازه صفحه جدید تشکیل میشه
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-31 ساعت 02:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-31 ساعت 02:07 توسط dreamer60.)
چه با مشكل چه بي مشكل مهاجرسرا و مهاجرهاشو در هر حال دوست دارم
( ببخشيد اگه پستم زياد به موضوع نميخوره ..... من٣-٤ ساله دارم با بچه هاي اينجا زندگي ميكنم .... همين جا از كل مديران و بچه هاي تيم فني تشكر ميكنم و خسته نباشين ميگم )
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-31 ساعت 14:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-31 ساعت 15:01 توسط Acaro.)
دوستان من در حال حاضر با تگ های ویرایشگر در Firefox مشکل دارم یعنی رو هر کدوم از اونها که می زنم به عنوان مثال برای قرار دادن تصویر مورد زیر اضافه میشه :
[undefined=undefined]
این مشکل را روی Firefox 16.0.2 دارم ولی با استفاده از Safari بدون مشکل ویرایشگر کار می کند.
یک مشکل دیگه هم اینه که وقتی جستجو می کنم redirect نمیشه خودم مجبورم دستی روی گزینه "اگر نمیخواهید منتظر بمانید، اینجا کلیک کنید." بزنم. این مورد هم مربوط به فایرفاکس است.
ممنون میشم راهنمایی کنید. اگر از فایرفاکس استفاده نکنم احساس بدی دارم!
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
چرا wiki.mohajersara.com در دسترس نیست؟
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County