موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دوستان و همراهان همیشگی مهاجرسرا
چندی است در روند مدیریتی و نظارتی سایت مشکلاتی بوجود آمده و همه ی این مسائل توسط مدیران و دلسوزان سایت در حال بررسی و حل شدن است. از روز گذشته دو مرورگر گوگل کروم و فایرفاکس سایت را خطر امنیتی برای کامپیوتر ها می دانند که این مساله بخاط هجون بات های تبلیغاتی به سایت است که در تلاشیم با پاکسازی سایت از این گونه بات ها و انجام برخی تغییرات این مساله را حل کنیم و دوستان در صورتی بر لینک های معرفی شده توسط بات ها کلیک نکنند هیچ خطر امنیتی ای سیستم هایشان را تهدید نمی کند.
امیدوارم بزودی با تلاش جمعی همه ی دوستان مشکلات سایت حل شود و با قدرت بیشتر از قبل به فعالیتمان ادامه دهیم و انجمنی در خور ایرانی داشته باشیم.
ارادتمند همگی - ناظم
موضوعها: 3
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
فکر می کنین کاری از دست کاربران هم بر میاد ؟ هیچ ایده ای ندارم که چه جوری ؟من که proceed anyway رو انتخاب می کنم و دیگه اون صفحات تبلیغاتی باز نمی شه.
موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما ...
همونطور که مدیر محترم ناظم گفتند : در برنامه گوگل کروم و فایر فاکس وقتی که صفحه مهاجرسرا باز می شود پیغامی با این مطلب می آید که :
کامپیوتر شما ممکن است با خطر ویروس یا برنامه های ضد امنیتی مواجه شود ... پس مراقب باشید شاید کامپیوتر شما در معرض هکرها باشند ...««
......
اما با برنامه اپرا مشکلی به وجود نمی آید ... و می توان راحت وارد سایت مهاجرسرا شد ...
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منم با فایرفاکس باید برای هر صفحه ignore this warning رو بزنم و هیچ پاسخی هم نمی تونم بفرستم ولی با اینترنت اکسپلورر بدون محدودیتی صفحه رو باز می کنه و شما براحتی می تونین نظراتتونو به اشتراک بذارین.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من هم با internet explorer و هم با firefox و هم با موبایل سایت رو باز میکنم هیچ مشکلی بوجود نمیاد.پس مشکل از کجاست؟
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....
"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
موضوعها: 8
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
آنتی ویروس من (Norton Internet Security 2012) هم یک کد Exploit را در برخی صفحات شناسایی می کند.
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
ولی من بدون ف.ی.ل.ت.ر شکن وارد شدما. با ie
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز این سایت فیل تر نشده و من بدون فیل تر شک ن وارد شدم.
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دلیل اصلی این مشکل میتونه کدهای مشکل داری باشه که تو برخی از صفحات اد شده.
با توجه به اینکه نرم افزار اصلی انجمن یک نمر افزار اپن سورس هست این احتمال هست که این مشکل به دلیل ضعف امنیتی این نرم افزار به وجود آمده باشه.
راحت ترین راه حل اینه که از مدیر فنیتون بخواید یک بار اخرین ورژن mybb را از ابتدا نصب کنه و بعد دیتا بیس فعلی را به اون اد کنه.
بعد می بایست از طریق گو
ل درخواست بدین که سایت را دوباره بررسی کنن.
ادامه این روند غیر از ضربه ای که به کاربران فعلی میزنه باعث میشه رنک سایت به شدت افت پیدا کنه که با توجه به زحماتی که برای این سایت کشیده شده اصلا قابل قبول نیست.
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
امروز من با Web Safe نورتون تست کردم که هیچگونه کد مشکل دار در سایت نبود و همچنین امروز هیچگونه کوکی ردیابی را سایت روی سیستم نصب نمی کرد.
به ادمین گرامی تبریک می گویم.
البته من با تستهای ساده نمی توانم اطمینان کامل بدهم که سایت پاک شده یا نه ولی قبلا نتایج تستها حداقل چهار صفحه آلوده نشان می داد و از خیلی وقت پیش نیز بعد از باز کردن سایت کوکی نصب می شد که امروز تستهای ما چیزی نشان نداد.
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2011-11-03 ساعت 13:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-03 ساعت 14:15 توسط frozen mind.)
(2011-11-02 ساعت 19:07)kavoshgarnet نوشته: امروز من با Web Safe نورتون تست کردم که هیچگونه کد مشکل دار در سایت نبود و همچنین امروز هیچگونه کوکی ردیابی را سایت روی سیستم نصب نمی کرد.
...
اما هنوز گوگل اين پيغام رو ميده:
[en]
What happened when Google visited this site?
Of the 12 pages we tested on the site over the past 90 days, 2 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2011-10-31, and the last time suspicious content was found on this site was on 2011-10-24.
Malicious software is hosted on 2 domain(s), including openprune.gr8name.biz/, fullcheese.xe.cx/.
This site was hosted on 1 network(s) including AS11798 (ACEDATACENTERS).
[/en]
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]