موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من توی امضام مشکل دارم لطفا پیگیری کنید .
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-13 ساعت 01:42)forexme نوشته: آقا من توی امضام مشکل دارم لطفا پیگیری کنید .
تعداد ارسال ها برای درج امضا 10 باید باشد.
از همه دنیا می گذرم میام و پیدات میکنم یک عمــــــر تماشات می کنم.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-14 ساعت 08:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-14 ساعت 08:19 توسط ladan.)
باسلام
الان يه مدتي هست که من نميتونم ارسالهام رو پاک کنم. يعني گزينه حذف براي ارسالهاي من در تالارهاي مختلف (ظاهرا غير از اينجا!!!!!!!!!!) وجود نداره از قسمت ويرايش سريع يا پيشرفته هم که ميخواهم ارسالم رو پاک کنم پيغام خطا ميده
ضمنا دوستانم ميگويند پيغام خصوصي من هم فعال نيست و نميتونن پيغام برام بذارن.
لطفا مرا راهنمائي بفرمائيد.
با تشکر
لادن
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی وقته که ویکی بالا نمیاد. اگه مدیرا مدد کنند باعث میشه حجم پرسشهای فروم هم پایین بیاد. اگه از ما هم کمکی بر میاد بگین. ممنون از همه مدیرا.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
"mehD عزیز
اونی که پست ها رو حذف می کنه طبق قوانین مهاجرسرا ملزم نیست که برای هر اقدامش جوابگو باشه و به قول شما "بگه مشکل چیه؟" شما در تاپیک "مشکلات اخیر مهاجرسرا" هستید و این تاپیک مخصوص گزارش اشکالات فنی فروم از طرف کاربران است. پرسیدن در مورد نحوه درست کردن امضاء ربطی به موضوع این تاپیک نداره دوست خوبم و ارسال های نامرتبط در هر تاپیکی پاک خواهند شد. لطفاً بعد از این رعایت کنید. ممنون. سعید. "
خیلی ممنون که جواب دادی آقا سعید
البته عنوان تاپیک یکم غلط اندازه. قبل از اینکه چیزی بنویسم کلی گشتم ببینم چه جوری میشه امضا ایجاد کرد چیزی ندیدم. راهنما هم خیلی مختصره. می خواستم سوالمو بپرسم که نزدیکترین تاپیک به نظرم این اومد. پست اول رو هم خوندم اما فکرم سمت مسائل فنی سایت نرفت. به هر حال. شاید اگر یه تاپیک باشه که سوالای کاربرا در مورد کار با سایت پاسخ داده بشه یا راهنما یکم تقویت شه بد نباشه. البته این کارا خیلی وقت گیره اما شاید بشه.
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-19 ساعت 14:54)mehD نوشته: "mehD عزیز
اونی که پست ها رو حذف می کنه طبق قوانین مهاجرسرا ملزم نیست که برای هر اقدامش جوابگو باشه و به قول شما "بگه مشکل چیه؟" شما در تاپیک "مشکلات اخیر مهاجرسرا" هستید و این تاپیک مخصوص گزارش اشکالات فنی فروم از طرف کاربران است. پرسیدن در مورد نحوه درست کردن امضاء ربطی به موضوع این تاپیک نداره دوست خوبم و ارسال های نامرتبط در هر تاپیکی پاک خواهند شد. لطفاً بعد از این رعایت کنید. ممنون. سعید. "
خیلی ممنون که جواب دادی آقا سعید
البته عنوان تاپیک یکم غلط اندازه. قبل از اینکه چیزی بنویسم کلی گشتم ببینم چه جوری میشه امضا ایجاد کرد چیزی ندیدم. راهنما هم خیلی مختصره. می خواستم سوالمو بپرسم که نزدیکترین تاپیک به نظرم این اومد. پست اول رو هم خوندم اما فکرم سمت مسائل فنی سایت نرفت. به هر حال. شاید اگر یه تاپیک باشه که سوالای کاربرا در مورد کار با سایت پاسخ داده بشه یا راهنما یکم تقویت شه بد نباشه. البته این کارا خیلی وقت گیره اما شاید بشه.
سلام امیر مهاجر عزیز در تاپیک چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟ نکات اموزنده خیلی خوبی را اموزش داده اند . بهتر است این تاپیک را بخونید .
شما وارد "" کنترل پنل کاربر "" که در بالای صفحه زیر اسم کاربریتون است بشید و از سمت راست گزینه "" تغییر امضا "" را انتخاب کنید .
موفق باشید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
برای من صفحه ی کامل تاپیک ها باز نمیشه و فقط تعداد صفحه و دکمه ی پاسخ وجود داره مشکل از سایته ؟
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
وقتي ايميل بروز رساني تاپيكهايي كه مشتركم برام مياد
كافيه از زمان ايميل ارسال شده 4 تا 5 ساعت بگذره و وارد تاپيك مذكور نشم
وقتي بعد از اين ساعت وارد ميشم
مينويسه موضوع مورد نظر وجود نداره
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='
با سلام به مديران محترم و دوستان عزيز .
شايد ذكر اين مطلب در اين تاريخ كمي دير باشد و بحساب ............... چيز گذاشته شود اما گفتنش بهتره چون بهر حال من هم از سايت استفاده زيادي برده ام . اما هر از گاهي بدون دليل عضويت ام از بين مي رود و ديگر بهيچ عنوان نمي توانم از نام كاربري اوليه و رمز عبور و رمز عبور جديد استفاده كنم . تا بحال نه تذكري گرفتم و نه اخطاري چون كلا قوانين را رعايت مي كنم حتي قانون راهنمايي و رانندگي را ......... ولي بعد از خراب شدن نام كاربري و عدم موفقيت به همراهي به عنوان مهمان ادامه ميدهم تا اينكه دوباره علاقه مند مي شوم عضو باشم و دوباره بعد از مدتي همان اتفاق قيلي مي افتد سرتان را در نياورم الان فكر كنم با نام كاربري چهارم يا پنجم مشغول نگارش هستم و از 2009 تا بحال نتوانستم در جمع ها بصورت فعال شركت كنم و دوست آشنا و همدردي يا همگروهي بيابم از ما كه گذشت براي جوانهاي تازه وارد فكري بكنيد .
با تشكر
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
از دوست عزیزمون ممنونم پاسخ خوبی دادند اما در تکمیل صحبت های ایشان
ببینید بدون دلیل یوزر هیچ کسی پاک نمیشه و یا بن نمیشه !
اگر یوزری چند یوزر بسازه عملا همه ی اون یوزر ها بسته میشه طبق قوانین .
حال این یوزر شما که سالم هست از همین استفاده کنید و مطمئن باشید هیچ مدیر و ناظم الکی کسی را بن یا غیر فعال نمیکنن .
یوزر و پسوورد و ایمیل خود را به خاطر بسپارید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من